Petals of Blossom [Redpetal] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Petals of Blossom [Redpetal]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Cedartree
Member
Butter
237
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Cedartree
BerichtOnderwerp: Petals of Blossom [Redpetal]   Petals of Blossom [Redpetal] Icon_minitimevr 1 maa 2019 - 5:21

In achttien Moons kon vreselijk veel gebeuren. Het leven ging door, ook al probeerde de kater niet stil te staan bij het verleden, dan nog was er dat ene feit; zijn familie was veranderd. Zijn zusje had eindelijk haar Warrior naam ook ontvangen, Avidclaw en wellicht had Bunnykit hier ook naast hem gestaan als ze niet was overleden tijdens de Journey. Een reis in zijn leven die hij nooit zou vergeten, ook wist hij dat hij op een leeftijd was gekomen waarin zijn keuzes de rest van zijn tijd op deze wereld zou beïnvloeden, zoals de keuze van zijn moeder ook had gedaan. De keuze die hen hier had gebracht, zonder vader maar met een rosse Queen die de Clan met haar tere hart en vriendelijke ziel verwarmde. Cedartree hield van zijn moeder en zou nooit toe kunnen geven hoeveel hij haar nodig had, haar innerlijke kracht was sterker dan ze wellicht zelf in zou kunnen zien. Als er een kat was die hij trots wilde maken was het zijn moeder wel, zijn vader had hij in het hoekje van zijn hart gedrukt, de kater die eerst Branchtrove had geheten en daarna Nazca. De kater die zijn moeder's hart in een duizend stukjes had gebroken, waarna ze duidelijk in haar gezondheid was achteruit gegaan. Een moeder als Redpetal was als een cadeau van Starclan; dat wist de gestreepte kater ook. Dat was dan ook de reden dat hij had besloten tijd door te brengen met haar. Want niemand wist wat de toekomst voor hem in pacht hield. Een toekomst waarin hij hoopte ooit een kattin tegen te komen zoals zijn moeder.


this one's for the torn down, the experts at the fall
Petals of Blossom [Redpetal] 38pcdYz
come on friends, get up now, you're not alone at all
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Redpetal
StarClan
Petals of Blossom [Redpetal] BBTakD
Bunny
2462
Actief
I don't wanna be me anymore

CAT'S PROFILE
Age: Ageless // 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Redpetal
BerichtOnderwerp: Re: Petals of Blossom [Redpetal]   Petals of Blossom [Redpetal] Icon_minitimedo 21 maa 2019 - 7:50

Redpetal probeerde dagelijks eens buiten te komen en een wandelingetje te maken, en de meeste dagen vond ze zich dan ook in de blooming woods. Er was iets fijns aan zo'n onbekende en toch bekende plek, een schone lei die niet die angst van echt onbekende dingen met zich mee bracht. Ergens had ze gedacht dat ze na de journey de oude plekken liever zou hebben, omdat ze daar zou 'thuiskomen'; maar het was eerder het omgekeerde. Sommige dagen was het alsof zijn geur daar nog hing, of alsof ze zijn gelach van achter een boom hoorde galmen.. Nee, dit bos met zijn bloeiende bomen (al waren ze nu, in leafbare, nogal kaal) was nog leeg, nog een onbeschreven blad, nog niet getaand door de bitterzoete herinneringen. De queen keek om toen ze geritsel hoorde en een warme glimlach gleed over haar snuitje toen ze haar zoon herkende. Cedartree, mooi en groot en sterk als een sterke boom. Veel sterker dan zijzelf, het tere bloemblaadje. "He, Cedar.", mauwde ze warm en zachtjes.


Petals of Blossom [Redpetal] BEqxnb
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cedartree
Member
Butter
237
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Cedartree
BerichtOnderwerp: Re: Petals of Blossom [Redpetal]   Petals of Blossom [Redpetal] Icon_minitimevr 22 maa 2019 - 8:19

Als hij over zijn moeder dacht, dan zag ze haar staart. Bijna letterlijk in dit geval, het deed hem goed om de kleine rosse kattin door het territorium te zien lopen. Ooit had hij de droom gehad samen met haar te kunnen jagen, maar nu ze veelal de taak als Queen op zich had genomen was het wat lastiger om echt iets met haar te ondernemen. Dat weerhield hem er niet van om blij te zijn voor haar, het paste namelijk goed bij haar karakter om de kleine kittens onder haar hoede te nemen en voor hen te zorgen. Hij kon zich ergens voorstellen dat ze er voldoening uit haalde op deze manier nuttig te zijn voor de Clan. Ze zou het verliezen van haar familie, in een strijd of ongeluk wellicht niet aan kunnen. Hij wist hoe gebroken ze nog steeds was, van alles dat er was gebeurd. Ook al kon de kattin het voor velen goed verbergen. Erover beginnen deed hij echter niet, hij zou niet weten hoe hij dat moest doen. Zijn moeder keek om toen ze hem aan hoorde komen, immers moest hij haar wel begroeten. Hij zou een slechte zoon zijn als hij niet aan haar dacht, daarbij was ze de enige ouder geweest die altijd voor hem had klaar gestaan, zelfs in tijden waarin ze zich als een bolletje vacht zacht bibberend het liefste had willen opkrullen. "He, Cedar." Sprak een bekende stem, een zachte warme stem. Zo puur als de bloemblaadjes waarna ze was vernoemd. "Mam!" Klonk er warm en vriendelijk, een zachte zware stem die net zoals die van zijn moeder een kalmerend effect kon hebben op een kat. Meteen stoof hij naar haar toe, om haar daarna speels te bespringen. Wispelturig als hij op dit moment was, maar dit alles deed hij om een glimlach op haar gezicht te kunnen toveren.


this one's for the torn down, the experts at the fall
Petals of Blossom [Redpetal] 38pcdYz
come on friends, get up now, you're not alone at all
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Petals of Blossom [Redpetal]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Blooming Woods-
Ga naar: