A Study In Red [Jim] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 A Study In Red [Jim]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Locked
Member
A Study In Red [Jim] Z2elu27gf
Raven/Dine
24
Actief
Anderson, don't talk out loud. You lower the IQ of the whole street.

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Locked
BerichtOnderwerp: A Study In Red [Jim]   A Study In Red [Jim] Icon_minitimezo 3 maa 2019 - 16:22

L O C K E D

notes x - tag Jim - words 543 -merci
Waffles was die ochtend al vroeg te vinden op de deurmat van zijn huis. Ondanks dat de twolegs de tuin hadden schoongeveegd van sneeuw, lag de kater met overgewicht toch liever op het gedeelte wat niet nat was. Hij hield er niet van vies te worden. De dag leek als een dag als alle anderen en dat zou het ook zijn geweest, als plots Waffles niet z'n ontzettende trek had gekregen. Eventjes wachtte de jonge kater nog, voordat hij zijn buik echt hoorde rommelen. Toen stond de grijze zak vet op en liep naar het kattenluikje. Een golf van paniek vloeide over hem heen, toen hij erachter kwam dat het luikje dichtzat. Toch kon hij wel zijn voerbak zien, door het half matte glas heen. Eerst zachtjes, toen harder begon hij tegen de deur te bonken. Geen reactie. Enigszins teleurgesteld en vooral boos, draaide Waffles zich om en liep het tuinpad af. Eigenlijk was hij hier nooit echt geweest, maar de kat had regelmatig gehoord dat uit de vuilnisbak aan het eind van de straat goed eten te halen was. Dus sleepte hij zijn gewicht de straat door, waarbij hij af en toe een pauze nam om bij te komen. Halverwege de straat was de kater v-o-l-k-o-m-e-n uitgeput en dus plofte hij neer. De kater had geen zin om ook maar één stap te verzetten.
Een tijdje had hij daar zo gezeten, tot hij opeens een geur opving uit de lucht. "Vis." Constateerde Waffles en opgetogen hees hij zichzelf weer op zijn poten en ging nu naar de overkant van de straat. Toen de kater eindelijk de straat overgekomen was (wat een aardige opgave was geweest), hijgde hij even uit, voor hij zijn weg vervolgde. Aan het eind van de steeg leek het alsof er een verhoging was en daarna bergen aan vis. Zo snel als zijn korte pootjes hem dragen konden, haastte hij zich naar de schuin-op-lopende plank. Zonder erbij na te denken, klom Waffles de plank op, recht in een vrachtwagen, zonder dat hij dat doorhad. Op het moment dat de jonge kat bij de vis was gekomen, besefte hij zich iets. Er zat plastic om de vis heen. Verward liep de Kittypet naar een andere vis toe, maar al voor hij daar aangekomen was, zag hij dat ook deze in plastic was gewikkeld. Teleurgesteld plofte hij weer neer.
En toen ging alles opeens razend snel. Voor Waffles het goed en wel doorhad, hoorde hij Twolegs naar hem toe lopen en plots de klep dichtdoen. Het werd donker en de jonge kat kon geen poot voor ogen zien. In paniek probeerde hij naar het enige streepje licht te komen, die langs de deur scheen, maar ging onderuit op duizenden vissen. Het brommende geluid dat van onder Waffles leek te komen, maakte dat hij opsprong en daarna tegen de muur aan werd gegooid, door de vrachtwagen die vlug zijn weg uit de steeg maakte. Met de Kittypet in zijn buik.
Al vanaf het moment dat de vrachtwagen de steeg uitgekomen was, was Waffles buitenbewust zijn. Als een slap, zielig hoopje vacht lag hij op de vloer van de vrachtwagen, terwijl hij soms wat verschoof door de wilde bewegingen van de wagen. Dat die uiteindelijk ook stopte, kwam bij de jonge kater niet binnen.


A Study In Red [Jim] Oie_yh10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
A Study In Red [Jim]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: