Sometimes superheroes cannot save everyone 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Sometimes superheroes cannot save everyone

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Garlickit
Member
Sometimes superheroes cannot save everyone DPKsfdL
• Daan
11
Actief

CAT'S PROFILE
Age: • 2 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Garlickit
BerichtOnderwerp: Sometimes superheroes cannot save everyone   Sometimes superheroes cannot save everyone Icon_minitimezo 3 maa 2019 - 19:01

In het holst van de nacht was Garlickit wakker geworden. Haar moeder snorde zachtjes in haar slaap en zo hier en daar klonken nog andere ronkende geluiden van de andere slapende katten. Haar blauwe oogjes tuurden de donkere nursery in, maar ze kon amper iemand onderscheiden hier in de duisternis. Uiteindelijk kroop ze dan uit haar nest, zonder dat haar moeder het merkte. Haar aandacht was gevallen op een dunne straal maanlicht die de grond verlichtte. Een zacht, giechelend geluid kwam uit haar bekje terwijl ze in het maanlicht ging staan en naar haar eigen schaduw keek, die bewoog omdat haar staartje lichtjes trilde van enthousiasme. Met haar pootje probeerde ze het bewegende figuur op de grond te pakken te krijgen.

{ A Z U R E K I T }


Sometimes superheroes cannot save everyone DgrXZ32
Terug naar boven Ga naar beneden
Azurekit
Member
Sometimes superheroes cannot save everyone DPKsfdL
2
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Azurekit
BerichtOnderwerp: Re: Sometimes superheroes cannot save everyone   Sometimes superheroes cannot save everyone Icon_minitimema 11 maa 2019 - 19:59

Zijn moeder keek niet veel meer naar hem om, de reden snapte hij zelf niet helemaal. Misschien kwam het door wat zijn vader gedaan had of misschien door het feit dat hij zo goed als geen melk meer nodig had. Zijn vader had nooit veel naar hem omgekeken, maar door wat hij had gedaan merkte hij nu wel hoe sommige katten naar hem keken. Hij kon er toch niks aan doen dat zijn vader zo was geworden? Hij snapte hem ook niet en het was niet alsof het zijn schuld was. Azurekit schudde dan ook zijn kopje kort en kwam overeind. Door alles wat er was gebeurd sliep hij niet zo gemakkelijk meer. Hij had tenslotte kunnen zien wat zijn vader had gedaan en ergens was hij blij dat hij het niet zelf was geweest, maar dat nam niet weg dat hij er een angst aan over had gehouden. Zijn blik viel op een kitten die in het maanlicht was gaan zitten en hij stapte dan ook naar die kitten toe. Als hij niet de enige was die niet kon slapen was het vast minder erg. "Hey," Sprak hij naar de kitten.


Sometimes superheroes cannot save everyone S75AIwD
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Sometimes superheroes cannot save everyone
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: