[Geboortetopic] I'll promise you the world 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Geboortetopic] I'll promise you the world

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
[Geboortetopic] I'll promise you the world 2vifhtw
Cynthia
228
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Winterbird
BerichtOnderwerp: [Geboortetopic] I'll promise you the world   [Geboortetopic] I'll promise you the world Icon_minitimezo 3 maa 2019 - 20:57

Veel meer dan slapen en eten had ze de laatste paar dagen niet gedaan. Met hoe beweeglijk de kittens waren geworden had ze elk moment rust nodig die ze kon krijgen en bewegen was ook steeds lastiger en vermoeiender. Zo was ze nu van plan om even naar de prooistapel te lopen en wat te eten te pakken, maar net op dat moment schoot er een pijnscheut door haar buik heen. Voor een moment lag ze stil, misschien kwamen de kittens nog niet en was het maar een enkele pijnscheut. De tweede wee was pijnlijker en zorgde ervoor dat ze nu wel zeker wist dat de kittens kwamen. "Kan iemand Mistgaze of Rousebell halen?" Besloot ze aan een van de queens te vragen die er waren. Als er iets mis was, dan zou ze hun nodig hebben. De eerste kitten wilde alleen niet wachten tot er een medicine cat kwam. Bij de eerstvolgende wee begon ze te persen en na nog een paar weeën was de eerste kitten geboren. Ze draaide zich naar de kitten toe en bracht deze naar haar buik waar ze de kitten droog likte tot de volgende kitten klaar was om geboren te worden. Ze herhaalde dit alles nog twee keer tot er drie kittens bij haar buik lagen, een kater en twee poesjes.
Ze liet haar blik over de drie kittens gaan en een vermoeide glimlach verscheen op haar gezicht. Ze zou haar best doen om de kittens te beschermen, ook al wist ze ergens dat Whitenight de kittens ook wilde. Ze wilde daar alleen op dit moment nog niet aan denken, dat kwam wel wanneer ze hem een volgende keer zag. Voor nu was het belangrijk dat haar kittens namen kregen. Ze liet haar blik als eerste naar het katertje gaan. "Cloudkit" Sprak ze de naam uit alvorens naar de volgende kitten te gaan. De gevlekte vacht leek zo op die van haarzelf. "Brightkit" Vernoemd naar haar moeder, dit was iets dat ze had willen doen voor een van de kittens. Als laatste viel haar blik op het witte poesje. Ze had een naam in gedachten, maar ergens wist ze niet of ze de kitten die naam wel moest geven. Toch zou het haar helpen herinneren van wie de kittens eigenlijk waren. "Whitekit" Noemde ze de laatste kitten. Na nog een laatste blik op de drie kittens geworpen te hebben legde ze haar kop neer om wat rust te krijgen voor een moment.

[Kittens + wie wil]


[Geboortetopic] I'll promise you the world 2lmqdxz
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Geboortetopic] I'll promise you the world DPKsfdL
Butter
15
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Brightkit,
BerichtOnderwerp: Re: [Geboortetopic] I'll promise you the world   [Geboortetopic] I'll promise you the world Icon_minitimezo 3 maa 2019 - 21:43

Three things cannot be long hidden: the sun, the moon, and the truth.
De jonge kitten had zich in een redelijk korte tijd; al zou het ongetwijfeld lang voelen voor haar moeder, zich ontwikkeld tot een levensvatbaar wezen. Een die net zoals haar moeder een gevlekte vacht zou dragen, een lichte vacht. Haar nog blauwe oogjes waren gesloten, zoals bij elke pasgeboren kitten het geval zou zijn en haar rond gevormde oortjes waren nog tegen haar kleine, ranke kopje aangedrukt. Het leven was nu nog niet bijzonder, het enige dat de kleine kitten meekreeg was het regelmatige geklop van een hart. Een hart die haar gerust stelde en veilig deed voelen, een hart die ze zelfs buiten haar moeder's buik zou kunnen horen als ze haar kopje later op de juiste plek zou leggen. Een hart dat zou vechten voor haar en de twee andere kittens die de ruimte in de bekende buik innamen.

Vandaag was er echter een tweede fenomeen bij gekomen. Niet alleen hoorde ze het regelmatige hart van haar moeder iets versnellen maar ook de ruimte waarin ze nog zaten leek te veranderen. Zich aan te passen; rillingen schoten door de buik heen, die haar deden verplaatsen. Dat niet alleen, ze had een van de twee andere kittens niet meer in haar buurt, het was alsof een onbekende kracht de ander had meegenomen. Het was gelukkig niet zo dat ze alleen achterbleef, achter haar was er nog een kitten. De bevalling verliep soepel. De jonge kitten stribbelde niet tegen, want zolang ze de hartslag van haar moeder hoorde, was alles in orde. Was alles goed. Echter leek deze te verdwijnen op het moment dat ze door een smaller gedeelte heen kwam en op een koude ondergrond viel. Zodra het vliesje van haar neus was verwijderd, haalde de kitten piepend adem. Haar lichtgekleurde vacht leek sprekend op die van haar moeder, al had deze haar aftekeningen geërfd van haar oma, Brightspots. Het was dan ook geen verrassing dat de kleine kitten vernoemd werd naar deze kattin die al vele Moons geleden zich bij Starclan had gevoegd. Wat Starclan precies was zou de kitten vast en zeker later te weten komen. Wat nu belangrijk was dat ze de vredige hartslag van haar moeder weer zou waarnemen, de geur van melk deed haar, haar roze mondje openen in een zachte piep. Voordat ze over de grond heen tijgerde en kronkelde, iemand moest haar naar de warme vacht van haar moeder brengen.


[Geboortetopic] I'll promise you the world Bright11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Whitepaw'
Member
[Geboortetopic] I'll promise you the world DPKsfdL
Cynthia
73
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Whitepaw'
BerichtOnderwerp: Re: [Geboortetopic] I'll promise you the world   [Geboortetopic] I'll promise you the world Icon_minitimedi 5 maa 2019 - 14:34

Langzaam maar zeker was de kitten gegroeid in de buik van haar moeder en alles was er vredig tot vandaag. Plots waren er weeën gekomen en ze had moeten wachten tot het haar beurt was, want blijkbaar ging ze als laatste. Eenmaal het haar beurt was liet ze zich vooruit geduwd worden tot ze in een koude plek terecht kwam. Als protest liet ze een klein piepje horen, want dit was helemaal niet wat ze wilde, ze wilde de warmte terug! Voor ze er echter zelf wat aan had kunnen doen werd ze ineens opgepakt en naast iets warms neergelegd, wat ook nog eens een geur met zich meebracht dat haar maagje deed rommelen. Instinctief kroop ze dichter naar de geur toe en eenmaal ze een tepel gevonden had begon ze ervan te drinken tot haar buikje vol was, waarna ze zich opkrulde en in slaap viel.


[Geboortetopic] I'll promise you the world STPN48
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Koifish
Member
[Geboortetopic] I'll promise you the world Tumblr_ourvs9Xris1wy4186o1_500
fishy M
212
Actief
“Self controle is strength, right thought is mastery. Calmness is power”

CAT'S PROFILE
Age: 53 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Koifish
BerichtOnderwerp: Re: [Geboortetopic] I'll promise you the world   [Geboortetopic] I'll promise you the world Icon_minitimewo 6 maa 2019 - 12:02


De tom kwam net het kamp ingewandeld met een duif tussen zijn kaken geklemd toen hij in zijn ooghoeken iemand de nursury uit zag rennen. Zijn blik schoot er meteen heen, een van de queen leek zich te haasten naar de medicine cat. Meteen begonnen er bellen te rinkelen en dropte de warrior zijn vangst op de stapel. Hij wou zich net richting de nursury bewegen toen een andere moederkat uit de uitgang verscheen en hem aansprak. De tom knikte op haar woorden, hij had al zijn vermoedens gehad maar de she-cat bevestigde hier zijn gedachtes. Winterbird was aan het bevallen. Koifish kwam voorzichtig de den ingelopen toen de queen hem doorliet en keek hoe de she-cat, waarmee hij had afgesproken om haar bij te staan, haar kittens ter wereld zette. Een warme glimlach gleed op zijn lippen. Kittens maakte hem altijd al vrolijk, vooral als het nog eens kittens waren van iemand om wie hij gaf. Zwijgend bleef de wit met rood gevlekte warrior wachtte tot het voorbij was en luisterde naar de namen die de drie gezonde pasgeboren bolletjes kregen. Cloudkit, Brightkit en Whitekit. "Gefeliciteerd." Mauwde Koifish rustig met een kleine glimlach op zijn lichaam. "Je heb prachtige kinderen." Complimenteerde hij de gevlekte she-cat toen hij de drie kittens eens goed bekeek. Ondanks dat het niet zijn kinderen waren voelde hij zich helemaal opbloeien bij het gezicht van de drie kits, Koi had zelf geen eigen kits naast zijn pleegdochter dan. Hij wist dan wel iets over het opvoeden van kinderen en dus had hij Winterbird beloofd om haar altijd te steunen en te helpen, zodat ze het niet in der eentje hoefde te zijn.


[Geboortetopic] I'll promise you the world 8219f910
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
,Cloudkit
Member
[Geboortetopic] I'll promise you the world DPKsfdL
2
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Born
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
,Cloudkit
BerichtOnderwerp: Re: [Geboortetopic] I'll promise you the world   [Geboortetopic] I'll promise you the world Icon_minitimewo 6 maa 2019 - 12:42


De kitten dat nog warm en in alle vrede in de buik van zijn mama ronddobberde zou met vandaag de wijde wereld gaan ontdekken. Hij was ontstaan uit twee katten die beide de regels hadden gebroken om hem te maken. Of beter gezegd- om een leuke dag te hebben. De kit en zijn twee sibs waren niet gepland, ze waren een ongelukje geweest van een foute beslissing. Natuurlijk zou hij niet gehaat op de wereld komen maar dramaloos zou het ook niet worden...

De grijze kitten die eindelijk groot en gezond genoeg was om geboren te worden zou als eerste van het nestje ter wereld komen. Hij mocht als eerste zijn die uit de vertrouwde buik van mama moest verlaten en moest gaan leren te leven in het wild. Gelukkig stond hij er niet alleen voor want hoewel hij dan uit mama's beschermde buik zal gaan zou zijn moeder er altijd klaar voor hem staan. En ook een hele lieve kater, die niet eens zijn papa was. Zijn vader, die zou hij op latere leeftijd pas ontmoeten.

De nu nog naamloze kitten dobberde nog even lekker door in het vruchtwater tot het dan eindelijk zo ver was en hij met een 'duw' naar buiten werd geleid. Daar kwam hij dan terecht, in de koude wereld met een natte grijze vachtje en een zielig piep. Bibberend jammerde hij kort van de gebeurtenis maar werd al snel lekker warm ergens neergelegd en droog gelikt. Zijn neusje werd ondertussen gevuld met een heerlijke aanlokkelijke geur en zijn instinct nam de hand. Zijn vermoeide bekje opende zich terwijl hij met zijn kopje begon te zoeken tot hij iets vond in zijn mama buikvacht en deze meteen omklemde met zijn mondje. Sabbelend lurkte hij aan de tepel, warme melk kwam als vervolg van zijn actie en vulde zijn buikje met warmte en genot. Jummie!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Geboortetopic] I'll promise you the world
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Nursery-
Ga naar: