He lives in you 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 He lives in you

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tigergaze
Member
He lives in you  HkPVzSX
Daan
1295
Actief
A man unwilling to fight for what he wants deserves what he gets

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Tigergaze
BerichtOnderwerp: He lives in you    He lives in you  Icon_minitimezo 3 maa 2019 - 23:09

Met een zucht zakte de kater neer op de grote rots midden in het WindClan territorium. Hij was hier al ontelbaar veel keren eerder geweest, maar op de één of andere manier voelde het toch goed om hier te blijven komen. Het was de plaats in het territorium waar hij de minste herinneringen aan had, een goed iets, gezien hij dan ook niet aan bepaalde dingen terug moest denken. In stilte staarde hij over de velden, zag in de verte een pels naderen die hem ongetwijfeld ook wel gezien moet hebben. Immers zat hij niet bepaald verstopt. Rustig wachtte Tigergaze af of de jonge kater hem zou naderen. Wat dat betrof kende hij de kinderen van zijn vroegere beste vriend niet eens heel goed.

{ O W L B A T E }


ᗯᕮ'ᐯᕮ ᗩᒪᒪ GOT ᗷOTᕼ ᒪIGᕼT ᗩᑎᗪ ᗪᗩᖇK IᑎSIᗪᕮ ᑌS
He lives in you  VFRwuTO
ᗯᕼᗩT ᗰᗩTTᕮᖇS IS Tᕼᕮ ᑭᗩᖇT ᗯᕮ ᑕᕼOOSᕮ TO ᗩᑕT Oᑎ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Owlbate
Member
Empress H
1606
Actief
So, excuse my tantrum
Can't you see I've got my hands full?

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Owlbate
BerichtOnderwerp: Re: He lives in you    He lives in you  Icon_minitimezo 3 maa 2019 - 23:20

Zijn hoofd zat vol. Het tolde en het leek wel alsof het tegen de klok rende. Hoe meer hij dacht aan zijn beste vriend, hoe dieper die gevoelens ook gingen. Het was ook niet lang geleden sinds de ruzie met Undersea, en het gesprek dat hij gevoerd had met Oceanstar. Hij deed zijn best zo normaal mogelijk te lijken. Gewoon met de dagen verder te gaan. Maar aan zijn houding was het makkelijk te merken dat hij al aan slaapgebrek leed. De bruine kater was, ondanks zijn lange vacht, gewend aan de warmte van iemand anders. Undersea, om precies te zijn. Nu waren ze allebei verhuisd naar een andere plek. Ver van elkaar af. Het was dan ook balen dat Owlbate de plek kreeg dichtst bij de ingang van de warrior den. Yay him.

Hij was nu terug aan het lopen richting de Outlook Rock, waar hij al een muis begraven had. Het werd al steeds makkelijk om prooi te vangen, door hey warme weer. Maar niet warm genoeg dat de bruine kater het Newleaf zou willen noemen.
Hij had de bruine vacht van Tigergaze algauw opgemerkt. Maar dat hield hem niet tegen. Hij had geen mening over de warrior gezien hij hem nog niet zo goed kende. Hij hoopte maar dat het ook wel wederzijds was. Niets was beters dan een gesprek met een Clangenoot, toch? Not. “Goedemiddag, Tigergaze.” Miauwde hij zo beleefd mogelijk, maar de ongemakkelijke toon was er wel. Tja, wat viel er verder te zeggen? Zijn sociale vaardigheden waren nog steeds hetzelfde gebleven. Alleen nu kon hij niet kruipen achter zijn masker van een arrogant, verwend rotjoch. Niet nu hij geleerd had dat het hem niets bracht.


What can I say
He lives in you  FKz3Blu
pessimists outlive optimists

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
He lives in you
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Outlook Rock-
Ga naar: