Oh so left but she's right though 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Oh so left but she's right though

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Rousebell
Medicine cat
Oh so left but she's right though Fabfac
Anouk
1116
Actief
'Cause all of this
is all that I can take
And you could never understand
the demons that I face

400 IC

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Rousebell
BerichtOnderwerp: Oh so left but she's right though   Oh so left but she's right though Icon_minitimema 4 maa 2019 - 17:36

Een fris briesje liet een rilling over de rug van de zilver tabby trekken. Langzaam kwam ze tot stilstand in het gebied dat er geheel anders uit zag dan toen ze hier voor het eerst als apprentice kwam. Ze hield totaal niet van twolegs maar moest eerlijk toegeven dat ze het mooi hadden opgeknapt. De verwachting was geweest dat het vele moons zou duren voor er weer een bos zou staan, zo veel moons dat zij het niet meer mee zou maken. De twolegs bleken alleen het gebied vol te hebben gezet met bomen. Twoleg bomen die niet echt bij de rest van het bos aansloten weliswaar. Ze had ze eerder zien staan in sommige twoleg gebiedjes. In newleaf zouden er vreemde blaadjes aan komen, die er eigenlijk wel mooi uit zagen. Maar goed, daarvoor was ze niet hier. De bomen waren niet het enige wat er geplaatst was, ze hadden ook een gek gebeuren voor bijen gebouwd. Daar was ze naar op zoek. Probleem was, ze had geen geweldig gevoel voor richting in gebieden waar ze nog nooit was geweest. Dus ook de bijensituatie kon ze niet vinden. Gelukkig zag ze een stuk verderop tussen de boompjes een vacht, een katten vacht. "Boartusk!" begroette ze de jonge kater terwijl ze op hem af liep. Hopelijk kon hij haar snel even de weg wijzen zodat ze hier niet de rest van de dag rond bleef dwalen.

[Eerste post voor Boartusk]


Oh so left but she's right though Rousea10
Rousebell ambulance door Femke
:.:.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Oh so left but she's right though
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Blooming Woods-
Ga naar: