Crazy = genius 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Crazy = genius

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dipper
Member
Crazy = genius Tenor
Empress H
46
Actief
We’re still so young
But we’re probably gonna die

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Dipper
BerichtOnderwerp: Crazy = genius   Crazy = genius Icon_minitimema 4 maa 2019 - 21:27


Hij was op een stenen muur dat de buitenwereld afschermde van de tuin van een twoleg. Dipper had gewoon voor de lol een kittypet er weer in gejaagd en was ondertussen de muur aan het bewaken met zijn laag gemiauw. Alsof hij net zo eng was als de rottende geur dat aan zijn vacht bleef hangen. Tuurlijk, de grijze kater zou nooit echt een kat verwonderen. Maar God forbid als hij de naam van zijn Clan gebruikte om rond de straten een reputatie op te bouwen. Zoals nu. De dikke kittypet was opgekruld in een hoekje. Tegen de deur van het onbekende twolegnest gedrukt. Ze leek duidelijk ouder dan hem. Maar oh, wat was het eng. Een BloodClanner die hij hier opgejaagd had. Hij had niet eens zijn best gedaan om haar achterna te rennen. Slechts wat gegrom deed al wonderen. Kittypets. Grappige wezens allemaal, maar wat waren ze nou echt waard?

+ open


I DON’T KNOW HOW BUT THEY FOUND ME
Crazy = genius Sx1VS2X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
Crazy = genius DONWEST2
Renske
510
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: Crazy = genius   Crazy = genius Icon_minitimewo 13 maa 2019 - 23:15


Rascal sjokte doelloos door de stad. Hij was alweer een paar nachten niet in het kamp geweest. Een zeer confortabel stukje karton onder een bak met kraaienvoer van de tweebenen was een verassend warm en comfortabel plekje. Maar nu was de kater gewoon een wandelingetje aan het maken om warm te blijven. Veel kwam hij helaas niet tegen op deze weg. De twolegs leken ook teruggetrokken te zijn in hun dens. Fijn, ze deden soms zo achterlijk. Alsof ze dachten slimmer en sneller te zijn dat katten. Nou ja, dus echt nooit. Rascal slenterde voort, totdat hij opeens gevaarlijk gemiauw hoorde. Hmm, misschien moest hij even een kijkje nemen. Leedvermaak was nooit verkeerd. Rascal veranderde richting en wandelde dichterbij het geluid. Hij had geen haast. Al snel vond hij het grijze gestalte van zijn neefje op een muur. Wat deed ie daar? ‘Oi, Dipper!’ riep hij naar hem toe. Hij nam een kort aanloopje en sprong lenig op de muur. Kort kneep de grote kater zijn ogen samen, waarna hij een kittypet zag rillen tegen de deur van de Twoleg den. Oh, dit was gewoon gemeen. Hij grijnsde. Hij was nét zo geweest toen hij jonger was. Leedvermaak, met een beetje grenzen. En goh, hij was er niet verkeerd uitgekomen toch. ‘Wat flauw,’ mauwde hij sarcastisch naar zijn neefje, geen medelijden tonend naar de zielige kittypet.


Crazy = genius Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Crazy = genius
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: