Thorns 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Thorns

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Thorns Knipbrit
12
269
Actief
My name is Brittlepaw. I'm the apprentice sent by Shadowclan!

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Brittlepaw
BerichtOnderwerp: Thorns   Thorns Icon_minitimeza 09 maa 2019, 12:04

Het zou vandaag de dag zijn, niet? De dag dat hij de grootte stap zou zetten naar buiten. Hij had het wel eens vaker gedaan maar nu, nu was het wel uniek... Want nu had hij besloten er echt wel voor te gaan. Met rustige pasjes trippelde hij naar het gat in de muur. Even keek hij op naar de katten die voorbij hem kwamen gelopen. Er waren grote en grotere katten die binnen en buiten kwamen. HEt was druk, maar niet te druk... Het was even druk zoals anders eigenlijk, geen verandering in het weer hier. Het was dus ideaal om even naar buiten te gaan. Met grote oogjes keek hij even om naar het felle licht dat door het gat kwam gesijpeld. Moeder was er niet echt vandaag, zij leek zich met andere dingen bezig te houden vandaag... Dus ze zou hem niet komen halen. MOeder kwam namelijk niet zo heel vaak de nursery binnen, maar als ze dat wel deed wist Brit dat het haar was. Hoe dan ook begon hij het een beetje vreemd te vinden dat moeder een beetje naar man rook... Ah well, hij zou het zelf wel uitvissen hm. Rustig snuffelde hij even aan de rand van het gat... Goed, dit rook veilig, niks nieuws hier. Tijd om ervoor te gaan dus. Met kleine pasjes trippelde het jong verder. Hij wurmde zich even rustig tussen een stukje... Ja, hij had namelijk besloten dat het veiliger zou zijn als hij de wand zou volgen. Blijkbaar geen goed idee... Want nog voor hij door het gat wa- Oof... Oof... hey... Waarom kon hij nie- Auw! Even keek de kleine kitten om. ZIjn staartje zat vernesteld in wat doornen. Hoe dan ook wist de kleine Brittle helemaal niet wat deze 'doornen' waren... En dus, nog geen vijf seconden later, zat het kleine jong te huilen en te piepen. H-help!

- Ganzenopdracht & open c:


WITH BRITTLE BONES AND A LIONHEART

Theme I


Topic Search!


Heb examens tot eind januari!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Thorns
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: