Ice cold. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Ice cold.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Ice cold. DPKsfdL
Freedje
130
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Blizzardheart
BerichtOnderwerp: Ice cold.    Ice cold. Icon_minitimeza 9 maa 2019 - 17:49

De schemering begon te vallen en Blizzardpaw volgde een senior warrior terug naar het kamp. Hij had haar net geleerd hoe ze op vissen moest jagen. Blizzard had de les echt ontzettend leuk gevonden, maar ze was toch wel blij dat ze dadelijk kon gaan slapen. Ze zou enkel nog een prooi uit moeten kiezen om op te eten en daarna kon ze gaan liggen. Toen haar rank van kitten naar apprentice was veranderd, had ze vrij snel een keuze kunnen maken waar ze kon liggen. Aangezien het geluid van zowel water als wind haar altijd al getroost hadden en rustgevend voor haar waren, had ze al snel gekozen voor een plekje bij de ingang van haar den. Natuurlijk was het met sommige periodes wel koud, maar dan zorgde ze er gewoon voor dat ze dicht tegen een andere apprentice aankroop. En aangezien ze wel apprentices in de buurt hadden liggen die dat ook fijn vonden, bracht ze de meeste nachten warm door. Ze was iemand die gemakkelijk in slaap viel en vervolgens diep sliep, dus slaapgebrek had ze eigenlijk nooit. Natuurlijk moest niemand haar dan nieuwsgierig maken vlak voor ze ging slapen, anders kon ze niet in slaap vallen omdat ze zo nieuwsgierig en enthousiast was naar wat die apprentice te vertellen had. Gelukkig gingen de meeste verhalen tegen de avond over alledaagse dingen; wel iets wat Blizzard kon interesseren, maar niet echt iets wat haar geboeid kon houden. Blizzard koos de vis van de prooistapel die ze vandaag zelf had gevangen en liep in de richting van de apprentices den. Ze herkende Icepaw al snel tussen de andere apprentices en legde de vis voorzichtig voor haar neer. “Icepaw, kijk eens wat ik gevangen heb,” zei ze met een tevreden grijns. “Als je wilt mag je er zelfs van mee-eten.”


+ Eerste post voor Icepaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icecream
Catministrator
Ice cold. BVaqYmVp_o
Julia
690
Actief
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Icecream
BerichtOnderwerp: Re: Ice cold.    Ice cold. Icon_minitimema 11 maa 2019 - 12:36

Hij had vandaag een vechttraining gehad van Butterstar. Vechten deed hij liever niet, maar hij wist dat het erbij hoorde. Stel je voor dat hun kamp ooit aangevallen zou worden en hij zou de Clan en zichzelf niet eens kunnen beschermen, dan zou hij zich rot schamen. Helemaal door de verhalen over zijn vader die zo heldhaftig was geweest. Wist hij veel dat sommige van die verhalen misschien wel ietsje waren aangedikt. Hij zag dat gewoon als de waarheid en hij wilde zoals zijn vader worden. Hij hoopte dat hij zijn oudtante dan wat blijer kon maken. Dat hij het misschien alleen maar lastiger maakte door meer op zijn vader te lijken, kwam niet eens in hem op. Hij was daar ook veel te naïef voor. Hij lag voor de apprentice den uit te rusten van die dag en een beetje om hem heen te kijken. Zijn helderblauwe ogen stonden vriendelijk en zacht een andere blik was er ook bijna nooit in te lezen. Dat was Icepaw. Hij keek op toen Blizzardpaw naar hem toekwam. Ze legde de vis voor hem neer en verrast keek hij haar aan. Wilde ze de vis delen met hem? Er werd natuurlijk wel vaker prooi gedeeld, maar hij had het simpelweg niet verwacht. “Wat een mooie vangst Blizzardpaw en meen je dat?” Het water liep al in zijn bek terwijl hij naar de vis keek, het was alweer een tijd geleden dat hij vis had gegeten door de vorst.


Ice cold. Bw1MNzOF_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ice cold. DPKsfdL
Freedje
130
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Blizzardheart
BerichtOnderwerp: Re: Ice cold.    Ice cold. Icon_minitimewo 13 maa 2019 - 10:30

Blizzard voelde haar vacht prikken van trots toen ze Icepaw op een bewonderende manier naar de prooi zag kijken. Ze was er dan zelf ook wel heel trots op, vooral omwille van het feit dat het nog maar pasgeleden was geweest dat ze had geleerd om te jagen, laat staan dat ze kon vissen. Dat had ze ook echt nog maar pas geleerd en hoewel haar pootje steeds ijskoud werd als ze haar prooi miste, was ze toch blij dat ze door had gezet en dat ze nu met trots een prooi kon delen met één van haar denmates. Dat zorgde toch voor een iets hoger aanzien en bovendien was dit de perfecte gelegenheid om een gesprekje met hem te beginnen. Aangezien Blizzard nog maar pas van rang was veranderd en nog niet veel de kans had gekregen om contact te onderhouden met haar denmates gebruikte ze momenten zoals deze om ze beter te leren kennen. Ze zouden immers samen opgroeien en ongeveer op hetzelfde moment aan hun warriorschap beginnen, al vermoedde ze dat Icepaw een paar moons eerder benoemd zou worden dan zij. Wat ook logisch was, gezien zijn leeftijd en de ervaring. “Natuurlijk meen ik dat,” snorde ze tegen hem en ze schoof de vis met haar poot uitnodigend een beetje meer zijn richting op. “Jij mag de eerste hap nemen.” Het water vulde haar bek als ze naar de vis keek, maar ze vond dat aangezien zij Icepaw had uitgenodigd om mee te eten dat hij de eerste hap mocht hebben. Dat was wel zo vriendelijk. Ze legde zich naast hem neer zodat hun vachten elkaar net niet raakten en zodat ze de prooi gemakkelijk konden delen en wachtte geduldig totdat Icepaw een hap had genomen. “En hoe verloopt jouw training?” vroeg ze aan hem om het gesprek te beginnen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icecream
Catministrator
Ice cold. BVaqYmVp_o
Julia
690
Actief
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Icecream
BerichtOnderwerp: Re: Ice cold.    Ice cold. Icon_minitimedi 19 maa 2019 - 13:09

Ze schoof de vis nog wat dichter naar hem toe. Daarna kwam Blizzardpaw naast hem liggen. Hij boog zich naar de vis om er een hap van te kunnen nemen. De smaak van vis vulde zijn bek en hij sloot even zijn ogen. Er ging toch niks boven de smaak van vis. Hij kauwde er extra lang op om er zo lang mogelijk van te kunnen genieten, toen schoof hij de prooi naar haar toe. “Het is heerlijk Blizzardpaw.” Miauwde hij. “Mijn trainingen gaan goed. Ik heb vandaag een vechttraining van Butterstar gehad. Vechten is niet zo mijn ding, maar het hoort erbij hè. En hoe gaat het bij jou?” Stelde hij vervolgens de wedervraag.


Ice cold. Bw1MNzOF_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ice cold. DPKsfdL
Freedje
130
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Blizzardheart
BerichtOnderwerp: Re: Ice cold.    Ice cold. Icon_minitimewo 20 maa 2019 - 19:02

Blizzard voelde stiekem toch wel iets van trots toen hij echt leek te genieten van de vis die zij had gevangen. Het was misschien maar een kleine aanwinst en ergens ook maar een klein gebaar, maar het waren de kleine gebaren die telden voor Blizzard. Ze vond het fijn om iets te betekenen voor haar Clan en dat gevoel werd nog eens extra bevestigd op momenten zoals deze. Icepaw legde nadat hij een hap had genomen van hun prooi uit wat hij leuk en minder leuk vond aan zijn training en Blizzard knikte begrijpend. Dat gevoel kende ze. Zij vond het ook veel fijner om iets met woorden op te lossen dan met klauwen, maar ze had al begrepen van sommige elders dat het soms niet anders kon dan het op een gevecht uit te laten draaien. Toch wist ze niet of ze een andere kat ooit echt zou kunnen verwonden in een gevecht, zelfs als Butterstar erop zou staan dat ze zou vechten. Dat zou haar misschien wel een gemakkelijke prooi maken, maar toch vond ze het nog altijd fijner om alles met woorden op te lossen dan met daden. “Ik begrijp je helemaal,” sprak ze met een zachte zucht. “Ik vind het ook fijner om iets met woorden op te lossen dan met klauwen. Maar je komt er inderdaad niet onderuit; het is een onderdeel van je training en je moet er maar mee leven.” Ze keek hem even meelevend aan, maar er brak een glimlach door op haar gezicht toen hij informeerde naar haar training. “Mijn mentor is vlak nadat ik benoemd werd als zijn apprentice ziek gevallen door heel het gedoe met de prooi en zijn zwakke weerstand. Ik word nu om en om getraind door verschillende warriors totdat Butterstar me weer een vaste mentor geeft. Het is interessant om het maar zo te benoemen, maar ik zal toch ook wel blij zijn als ik weer een vaste mentor heb. Dat maakt sommige zaken toch wel gemakkelijker.” Ze keek hem met een glimlachje aan. “Maar het heeft toch ook wel iets om door de leader zelf getraind te worden, niet dan?” Niet dat ze jaloers op hem was of zo. Helemaal niet! Ze gunde het hem juist.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icecream
Catministrator
Ice cold. BVaqYmVp_o
Julia
690
Actief
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Icecream
BerichtOnderwerp: Re: Ice cold.    Ice cold. Icon_minitimedo 21 maa 2019 - 12:50

Sommige katten vonden het wel leuk om te vechten. Of in ieder geval gaf het ze een kik ofzo. Hij begreep dat nooit zo goed, maar iedereen zijn ding waarschijnlijk. Hij zocht zijn spanning liever in het verkennen van de omgeving. Blizzardpaw gaf aan dat zij ook niet zo van het vechten was. Hij glimlachte en knikte toen. “Ja, met woorden oplossen is ook veel beter toch. Raakt er niemand gewond en bezorg je de medicine cats ook geen werk.” Miauwde hij. Leek hem voor iedereen beter, maar ja als je een kat tegenover je had die daar anders over dacht. Dan moest je wel. Helemaal als het een BloodClanner of Rogue was. Die hadden natuurlijk geen medicine cat om rekening mee te houden. Tenminste hij had er nooit iemand over gehoord. Dat die ook een medicine cat hadden. “Zou BloodClan eigenlijk ook een medicine cat hebben en hoe zou dat in een roguegroep zijn?” Vroeg hij toen plots. Blizzardpaw vertelde over haar eigen trainingen en vroeg hoe het was om van Butterstar training te krijgen. “Snap dat je liever weer eentje wilt hebben. Tante is de beste mentor die er is!” Vervolgde hij. Dat meende hij met heel zijn hart.


Ice cold. Bw1MNzOF_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ice cold. DPKsfdL
Freedje
130
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Blizzardheart
BerichtOnderwerp: Re: Ice cold.    Ice cold. Icon_minitimedi 26 maa 2019 - 20:24

Blizzardpaw humde instemmend toen Icepaw zijn mening gaf over het vechten. Ja, zo dacht zij er ook over. Het was beter om bepaalde zaken met woorden op te lossen dan met klauwen, maar soms dwong de situatie hun er wel toe om zich met klauwen te verdedigen. Zo had ze al akelige verhalen van elders gehoord die het hadden over BloodClan en hoe die zonder aarzelen vochten met hun klauwen. Hun doel was om zo veel mogelijk territoria over te nemen en dit op een zo gewelddadig mogelijke manier. Het zorgde voor rillingen over haar ruggengraat als ze er te veel over nadacht. Ze wilde haar vechtlessen om die reden dan ook niet skippen, maar ze hoopte dat ze nooit in een situatie terecht zou komen dat ze zich moest redden met enkel haar klauwen puur om te overleven. Dat leek haar echte pure horror. “Ik denk dat ze er geen hebben,” zei ze op bedachtzame manier. “Volgens mij, als ik het me goed herinner tenminste, hebben de elders me verteld dat het ieder voor zich is. Dat ze dus op eigen houtje moeten kunnen genezen als ze gewond raken.” Blizzardpaw zou geen idee hebben wat ze zonder hun medicine cats moesten doen. Ze zou zelf in elk geval geen idee hebben wat ze met sommige plantjes aan moest als ze een bepaalde wond had. En gelukkig hoefde ze daar ook niet over na te denken; StarClan zou altijd wel voor een opvolger zorgen als hun huidige medicine cat zijn of haar taken niet meer voort kon zetten. Ze glimlachte toen hij vol genegenheid over Butterstar sprak. “Het is belangrijk dat je een goede band hebt met je mentor. Het is toch een groot deel van je jeugd als je het zo bekijkt.” Aangezien ze het met veel katten kon vinden, dacht ze niet dat ze een mentor zou krijgen die ze echt zou kunnen haten. Zo was ze gewoon simpelweg niet. “Misschien kunnen we samen eens een keer trainen of een patrouille doen als ik een nieuwe mentor zou krijgen,” sprak ze vol enthousiasme tegen Icepaw.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icecream
Catministrator
Ice cold. BVaqYmVp_o
Julia
690
Actief
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Icecream
BerichtOnderwerp: Re: Ice cold.    Ice cold. Icon_minitimevr 29 maa 2019 - 11:17

Hij fronste even. Bijzonder vond hij dat. Hoe kon je nu genezen zonder medicine cat, dat leek hem maar lastig. Hij was blij dat RiverClan gewoon Chivysniff en Coyotepaw had. “Hmm, maar gek hoor.” Miauwde hij toen. “Gelukkig hebben wij die wel.” Als hij iets had was hij maar wat blij dat hij bij hun terecht kon. Helemaal toen hij zo lang moe was gebleven van de reis, toen had Chivysniff hem daar heel goed bij geholpen. Nu kon hij alles weer. Al zou zijn gezondheid altijd een dingetje blijven. “Ja lijkt me gezellig!” Zei hij bij het voorstel van Blizzardpaw. “Ik zal het met tante overleggen, maar dat vind zij vast ook wel een goed idee.” Glimlachte hij vervolgens. Eigenlijk wist hij dat wel zeker en als zij geen tijd had om mee te gaan kon hij misschien wel alleen met Blizzardpaw en haar nieuwe mentor mee.


Ice cold. Bw1MNzOF_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ice cold. DPKsfdL
Freedje
130
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Blizzardheart
BerichtOnderwerp: Re: Ice cold.    Ice cold. Icon_minitimezo 31 maa 2019 - 15:47

“Ja, dat is het zeker,” zei Blizzardpaw met een knikje. “Hoe kun je nu overleven zonder een medicine cat?” Ze had zelf gelukkig nog niet al te veel meegemaakt waardoor ze vaak naar de medicine cat’s den moest gaan, maar het was al wel een hele geruststelling dat de mogelijkheid daar was als het zich voor zou doen. Ze had gehoord van katten die al eens heel erg verwond waren geweest en die er vervolgens weer helemaal bovenop waren gekomen. Zoiets was toch gewoon fijn om in je Clan te hebben? Het gaf een geruststellend gevoel om te weten dat iemand medische kennis had en je kon genezen als er iets voor zou vallen. En Blizzardpaw had ook alle vertrouwen in Coyotepaw als haar iets zou overkomen. Ze richtte haar blik op Icepaw. Er verscheen een enthousiaste blik in haar ogen toen deze aangaf dat ze wel eens samen konden trainen en dat hij het zou gaan overleggen met Butterstar. Ze gaf een knikje. “Ik kijk er nu al naar uit,” zei ze naar waarheid tegen hem. “Hoewel het me stiekem toch wel een beetje nieuwsgierig maakt om met Butterstar samen te gaan trainen. Ze heeft toch al wel ontzettend veel ervaring en vergeleken haar ben ik natuurlijk niet zo heel veel,” lachte ze het wat weg, hoewel er wel wat onzekerheid in haar stem door klonk. “Weet ze trouwens dat je niet echt van vechten houdt?” Ze hield haar kopje scheef terwijl ze Icepaw vragend aankeek. Ze vroeg zich oprecht af of de leader daar een punt van zou maken, maar kon zich dat eigenlijk nauwelijks voorstellen. Wat had je immers aan katten die anderen graag aan wilden vliegen? Helemaal niets, toch?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icecream
Catministrator
Ice cold. BVaqYmVp_o
Julia
690
Actief
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Icecream
BerichtOnderwerp: Re: Ice cold.    Ice cold. Icon_minitimema 1 apr 2019 - 13:36

Hij schudde zijn kop. “Nee ik ook niet, dan was ik er waarschijnlijk ook niet meer geweest.” Miauwde hij terwijl hij even ernstig naar zijn voorpoten keek. Toen keek hij weer op en werd het gesprek luchtiger. “Het lijkt mij ook gezellig.” Vervolgde hij toen met een hernieuwde glimlach rond zijn bek. “Niemand kan tegen Butterstar op maar ze is ook leader dus ja.” Hij haalde zijn schouders op, voor hem was dat niet meer dan logisch. Hij wilde het ook niet horen dat er katten waren die haar pijn of verdriet konden doen. Nee, zijn tante was onoverwinnelijk in zijn ogen. “Ik heb het haar eigenlijk nooit hardop verteld, maar ik denk wel dat ze het doorheeft.” Nu hij er zo over nadacht hadden ze het er eigenlijk nog nooit over gehad. Dat hij vechten niet leuk vond, maar hij kon zich niet voorstellen dat ze het erg zou vinden. Hij deed het ook echt wel als het moest, maar liever gewoon niet. Als het niet hoefde, dan hoefde het niet. Het vechten.


Ice cold. Bw1MNzOF_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ice cold. DPKsfdL
Freedje
130
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Blizzardheart
BerichtOnderwerp: Re: Ice cold.    Ice cold. Icon_minitimezo 7 apr 2019 - 17:06

Blizzardpaw besefte dat ze iets te snel over een luchtiger onderwerp was begonnen toen ze besefte dat wat Icepaw zei eigenlijk best wel erg was. En dus besloot ze om het gedeelte van zijn tante heel even te negeren. Of nou ja, ze negeerde het niet, maar reageerde er enkel snel op door te glimlachen en te knikken. Non-verbale communicatie was immers ook communicatie, toch? Ook op zijn volgende opmerking kon ze niet veel zeggen, behalve dan een knikje geven ten teken dat ze het begreep. Ze zou er natuurlijk op door kunnen gaan, maar dan voelde het net aan alsof ze een zwaar onderwerp expres probeerde te vermijden en dat wilde ze niet. Ze wilde niet die ene Clanmate zijn die over vrolijke dingen begon en haar kop in het zand zou steken tegen ernstigere dingen. Ze was dan misschien geen voorstander van vechten, maar qua verbale communicatie wist ze wel dat ze sterk in haar poten stond. “Je zei dat je er niet meer geweest zou zijn als we geen medicine cat hadden,” sprak ze op een zachte toon tegen hem, want ze had geen idee hoe gevoelig dit onderwerp voor hem lag. Hij had het op een vrij ernstige toon gezegd, dus ze vermoedde dat het hem wel zwaar lag. Of misschien niet echt zwaar, maar eerder… Tja, ze had er niet direct een woord voor. “Wat bedoelde je daarmee?” vroeg ze, nog steeds de ernst in haar toon behoudend en de neiging onderdrukkend om het naar een nieuwsgierige toon te laten veranderen. Ze was weldegelijk geïnteresseerd in wat er met hem gebeurd was en ze bedoelde het ook echt wel ernstig, maar ze kon het niet laten dat ze zich wat nieuwsgierig voelde over het eventuele feit dat ze weer iets nieuws van iemand uit haar Clan kon ontdekken, al was het maar een beetje achtergrondinformatie waar ze voor de rest waarschijnlijk niet veel mee kon doen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icecream
Catministrator
Ice cold. BVaqYmVp_o
Julia
690
Actief
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Icecream
BerichtOnderwerp: Re: Ice cold.    Ice cold. Icon_minitimema 8 apr 2019 - 11:23

Blizzardpaw kwam toch weer terug op zijn eerder gesproken woorden. Waarschijnlijk had hij dat ook wel moeten verwachten, maar het was geen makkelijk onderwerp voor hem. Zijn gezondheid was iets wat hem best wel bezig hield. Hij slikte even en keek naar zijn voorpoten. Hoe de haartjes inmiddels op sommige plekken alle kanten op sprongen. Hij moest die straks nodig weer eens recht leggen. “Het lijkt wel als er iets rondgaat dat ik het ook altijd krijg en de reis terug van de bergen had mij al mij energie gekost, waardoor ik best wel lang niet eens mijn training weer normaal op kon pakken. Sommige katten zeggen dat papa dood is gegaan door een ziekte.” Hij fronste even voordat hij verder ging. “Wat als dat waar is en ik het ook heb?” Mompelde hij vervolgens zijn grootste angst. Hij wist dat hij met zoiets niet moest blijven rondlopen, maar toch deed hij het. Hij schaamde zich ervoor om het te vragen, helemaal nu Coyotepaw medicine cat apprentice was. Zijn stoere nichtje die alles durfde, dan vond ze hem straks nog zwak.


Ice cold. Bw1MNzOF_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ice cold. DPKsfdL
Freedje
130
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Blizzardheart
BerichtOnderwerp: Re: Ice cold.    Ice cold. Icon_minitimedi 9 apr 2019 - 12:30

Blizzardpaw’s oren zakten naar achteren toen ze zijn angst in golven van hem af voelde komen. Wat hij ook aan haar ging vertellen, het was iets wat hem erg dwarszat. En het was iets waar ze zorgvuldig op moest reageren. Ze probeerde een rustige blik in haar ogen te houden terwijl hij zijn verhaal vertelde, maar toch zakten haar oren net zoals de zijne in haar nek toen hij zijn grootste angst aan haar voorlegde. Snel schoof ze wat dichter naar hem toe zodat ze haar vacht troostend tegen de zijne kon drukken. “Je weerstand is misschien gewoon iets minder goed dan die van een ander. Je bent nog jong, dus misschien wordt dat wel beter,” zei ze met een glimlach tegen hem. Ze was tot nu toe nog nooit echt zwaar ziek geworden, dus ze kon zich niet volledig in zijn situatie plaatsen. Maar ze merkte wel op dat zijn angst oprecht was. “Er is maar één manier om daar achter te komen, Icepaw,” murmelde ze zachtjes. “We hebben twee medicine cats rondlopen die altijd hun best zullen doen om elke kat binnen deze Clan te verzorgen naar hun beste vermogen. Ik weet zeker dat ze de antwoorden hebben op jouw vragen. Het zou gek zijn als je met die angst rond blijft lopen.” Ze legde haar staartpunt heel even op zijn rug en gaf hem een bemoedigend glimlachje. “Ik wil zelfs wel met je meegaan als je dat fijner vindt.” Ze zou hem alle steun willen geven die ze kon bieden als het zou moeten. Nee, Icepaw hoefde hier niet alleen voor te staan. “En het lijkt me dat als ze bekend zijn met de ziekte van je vader, dat ze misschien wel weten hoe ze het moeten genezen als je het al mocht hebben. Waar we uiteraard niet van uitgaan.” Nee, daar wilde ze niet aan denken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icecream
Catministrator
Ice cold. BVaqYmVp_o
Julia
690
Actief
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Icecream
BerichtOnderwerp: Re: Ice cold.    Ice cold. Icon_minitimedo 11 apr 2019 - 13:59

Blizzardpaw gaf aan dat hij daarmee echt naar de Medicine cat’s moest en dat wist hij ook wel. Hij was wel al vaker geweest en hij had ook onder toezicht gestaan toen hij nog zo moe was geweest, maar deze woorden had hij eigenlijk nog nooit hardop uitgesproken. Hij was bang voor het antwoord geweest en nu durfde hij het helemaal niet meer omdat Coyotepaw medicine cat apprentice geworden was. Ze vond hem vast dom als hij zijn angst vertelde, dat wilde hij niet. Hij wilde haar dingen kunnen vertellen die hij beleefd had, niet dingen over zijn gezondheid. “Ben jij wel eens ziek geweest dan?” Ze zei dat het later misschien wel beter werd, maar hij had nog nooit van iemand anders gehoord dat die vaak ziek waren omdat ze nog jong waren. Wel in de Elders den als katten al op leeftijd waren, maar de andere apprentices waren bijna nooit ziek. “Ik durf het niet te vragen.” Hij keek weer naar zijn voorpoten en slikte. “Helemaal niet nu Coyotepaw medicine cat apprentice is.” Hij bleef naar zijn voorpoten kijken terwijl hij dat zei.


Ice cold. Bw1MNzOF_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ice cold. DPKsfdL
Freedje
130
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Blizzardheart
BerichtOnderwerp: Re: Ice cold.    Ice cold. Icon_minitimeza 13 apr 2019 - 15:53

Blizzardpaw dacht kort even na toen hij aan haar vroeg of ze ooit ziek was geweest, maar ze dacht niet dat dat het geval was geweest. Of dat ze te jong was om zich dat nog te kunnen herinneren als het al zo was. Ze was in een seizoen geboren waar de ziektes die zich de afgelopen moons voor hadden gedaan nauwelijks voorkwamen omdat het weer stukken beter was. En dan nog had haar moeder er altijd wel voor gezorgd dat ze niet met het één of ander geïnfecteerd kon raken. Op dat vlak had de soms ietwat beknellende bezorgdheid van haar moeder haar wel beschermd tegen dat soort dingen. “Nee,” antwoordde ze dan ook eerlijk tegen Icepaw. “Maar het lijkt me logisch dat als iemand ziek is, dat ze dat meestal ook wel kunnen genezen.” Plus ze had ontzettend veel vertrouwen in haar medicine cats. Als Icepaw al een ziekte zou hebben, dan zouden ze dat naar haar idee wel op kunnen lossen. Nee, ze wilde er niet aan denken dat er geen oplossing zou zijn en dus deed ze dat dan ook niet. Dat was wel zo makkelijk. “Waarom niet?” vroeg ze op zachte toon aan hem toen hij zijn probleem met Coyotepaw voorlegde. “Ik denk dat ze anders heel rustig gaat reageren, hoor. Ze zal je vast zo veel mogelijk proberen te helpen en de beste oplossing voor je proberen te zoeken.” Blizzardpaw stootte hem zachtjes en bemoedigend aan met haar schouder. Ze hoopte dat ze hem binnen de kortste keren toch wel zou kunnen aansporen om zijn probleem voor te gaan leggen bij Coyotepaw. Wat had hij er nu aan om de hele tijd in die onzekerheid te blijven leven? Het moest hem vast vreselijk veel zorgen baren, die onwetendheid. Nee, hij zou er goed aan doen om het tegen Coyotepaw of Chivysniff te vertellen, maar dan moest Blizzardpaw hem wel eerst overhalen om dat te gaan doen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icecream
Catministrator
Ice cold. BVaqYmVp_o
Julia
690
Actief
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Icecream
BerichtOnderwerp: Re: Ice cold.    Ice cold. Icon_minitimevr 26 apr 2019 - 11:13

Natuurlijk was zij nooit ziek geweest, alleen zwakke katten werden ziek… Toen Blizzardpaw vroeg waarom hij het niet aan Coyotepaw wilde vertellen, keek hij haar met een ruk van zijn kop aan. “Omdat alleen zwakke katten ziek worden, daarom!” Riep hij toen opeens. “Straks denkt ze nog dat ik een zwakke pluizenbal ben die nergens goed voor is. En jij gaat het haar ook niet vertellen, nooit oké!” Hij schreeuwde nog steeds, waardoor er blikken van andere katten hun kant op werden geworpen. Opeens besefte hij hoe onredelijk hij was, het was niet eerlijk. Blizzardpaw kon er ook niks aan doen. “Het spijt me.” Fluisterde hij toen. Zijn helderblauwe ogen stonden vol schaamte terwijl hij de kattin aankeek. “Ik wil gewoon niet dat ze het weet…” Prevelde hij daarna nog steeds zachtjes.


Ice cold. Bw1MNzOF_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ice cold. DPKsfdL
Freedje
130
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Blizzardheart
BerichtOnderwerp: Re: Ice cold.    Ice cold. Icon_minitimedi 30 apr 2019 - 21:19

Blizzardpaw had eerlijk gezegd niet verwacht dat er zo’n geluid kon komen uit zo’n rustige, vriendelijke tom. En dus zakten haar oren geschrokken in haar nek toen hij opeens tegen haar begon te roepen, al begreep ze zijn panische reactie natuurlijk wel. Al waren de woorden die hij sprak natuurlijk regelrechte onzin. Het waren niet alleen zwakke katten die ziek werden; ook sterke warriors werden ziek. Icepaw leek door te hebben dat zijn reactie te fel was en bood zijn excuses aan. Blizzardpaw liet haar oortjes weer overeind komen en wuifde het weg met haar staart, hem aankijkend met een blik vol sympathie. “Icepaw,” sprak ze op een rustige, vriendelijke manier. “Je redenatie klopt niet helemaal. Als enkel zwakke katten ziek werden, waarom verliezen Clanleaders dan in leafbare levens aan ziektes zoals greencough? Zelfs sterke warriors worden ziek en zelfs zij sterven daaraan. Dat heeft niets met zwakte te maken, dat heeft gewoon te maken met hoe vatbaar iemand is voor een infectie of wat die kat op dat moment overkomen is. En ja, soms ook erfelijkheid, maar dat maakt je daarom niet “zwak” tegenover de rest.” Op het gedeelte van Coyotepaw gaf ze een begrijpend knikje. “En ook daar snap ik je in, maar ik vind nog steeds dat je niet je eigen leven op het spel mag zetten of weg mag gooien puur vanwege je angst. En als je het niet doet voor jezelf, doe het dan voor alle katten die je graag hebben.” Ze wiebelde met een glimlach met haar oortjes. “En dat zijn er véél, Icepaw. Vergeet dat niet.” Bij die woorden keek ze hem doordringend aan met haar blauwe ogen, alsof ze dat nog eens goed wilde benadrukken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icecream
Catministrator
Ice cold. BVaqYmVp_o
Julia
690
Actief
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Icecream
BerichtOnderwerp: Re: Ice cold.    Ice cold. Icon_minitimedo 2 mei 2019 - 11:23

Hij trok met zijn oren toen ze aangaf dat het niet helemaal zo was. Hij wist ook wel dat ze gelijk had, maar het was vooral angst waardoor hij het zo zag. Door dat gedup maakte hij het voor zichzelf alleen maar erger. Hij wist dus ook wel dat hij het moest vertellen aan de medicine cat. “Ik hoop niet dat het erfelijk is.” Miauwde hij bijna zo zacht dat het onhoorbaar werd, of ontcijferbaar. Zijn snorharen trilden. “Oké dan, maar pas als ik genoeg moed heb verzameld.” Hoe langer hij wachtte hoe moeilijker het werd, maar hij voelde zich nu nog niet klaar voor het antwoord. Misschien over een moon ofzo. Eigenlijk wilde hij het gewoon niet horen. Toen ze zei dat veel katten hem mochten schudde hij langzaam zijn kop. “Waarom lijkt het dan soms alsof ik Butterstar pijn doen alleen maar door er te zijn?” Hij was gek op zijn oudtante, maar hij kreeg het gevoel dat dat niet altijd wederzijds was. Hij had geen idee dat het kwam door zijn uiterlijk, dat hij haar herinnerde aan zijn vader. Voor zijn gevoel lag dat aan hem, omdat hij niet genoeg zijn best deed. Omdat hij niet de perfecte apprentice kon zijn.


Ice cold. Bw1MNzOF_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ice cold. DPKsfdL
Freedje
130
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Blizzardheart
BerichtOnderwerp: Re: Ice cold.    Ice cold. Icon_minitimewo 8 mei 2019 - 16:10

Blizzardpaw zei niets op zijn gemurmel. Ze had het idee dat als ze daar weer reactie op zou geven, dat ze weer in een vicieuze cirkel zouden belanden waarin hij steeds dezelfde vragen zou stellen en zij hem dezelfde antwoorden zou geven. Het was toch echt hij en hijzelf die de antwoorden had op zijn eigen vragen en die ook zelf oplossingen kon geven. Zij kon hem nog zo veel aanbieden, maar als hij geen stappen ondernam, veranderde er ook niets. Het enige wat zij nu kon doen, was hem overtuigen om de stap zo snel mogelijk te maken en te hopen dat hij ook iets zou gaan doen met haar advies, dat hij zich uiteindelijk op de één of andere manier over zijn eigen angsten heen kon zetten en die stap zou nemen. Maar goed, daar had zij niet zo heel veel meer mee te maken. Het leek erop dat hij meer waarde hechtte aan het feit dat ze luisterde dan dat ze nu echt met de oplossingen aan kwam zetten. Opeens ging het over op een ander onderwerp en vertelde hij nog één van zijn angsten die diep in hem geworteld leken te zetten. Blizzardpaw onderdrukte een zucht. Ze hoopte dat zij later niet zo complex zou worden en dat zij het probleem gewoon direct aan zou pakken als ze ergens mee zou zitten. “Misschien moet je dat aan haar vragen,” zei ze op een rustige manier tegen hem. “Wat ik nu vooral merk, is dat je je zelf scenario’s in zit te beelden die misschien wel helemaal niet waar zijn. Je laat je onderdrukken door je eigen angsten en daardoor schat je de situatie verkeerd in.” Ze bewoog kort met haar oortje. “Ik weet zeker dat als Butterstar je niet had gemogen, ze je niet had uitgekozen als haar apprentice. Ze had je ook makkelijk aan een andere warrior over kunnen laten, maar blijkbaar wil ze echt zelf zicht hebben op jouw vooruitgang. Dat moet toch iéts betekenen, Icepaw?” Ze glimlachte naar hem en gaf hem een bemoedigend zetje.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icecream
Catministrator
Ice cold. BVaqYmVp_o
Julia
690
Actief
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Icecream
BerichtOnderwerp: Re: Ice cold.    Ice cold. Icon_minitimeza 11 mei 2019 - 9:39

Hij schudde langzaam zijn kop toen ze aangaf dat hij het dan aan Butterstar moest vragen. “Nee, het heeft met mijn vader te maken. Ik heb het wel vaker geprobeerd te vragen. Alleen als ik er over begin wordt ze heel kortaf of ze negeert het. Ik wil haar niet van slag maken, dus ik wil er ook niet meer naar vragen.” Zei hij toen ernstig. Het deed hem echt pijn als ze door hem verdrietig werd, daar kon hij niet tegen. “Maar misschien zijn de verhalen over mijn vader niet allemaal waar en heeft hij iets verkeerd gedaan, waardoor zij mij goed in de gaten wil houden. Dat kan ze natuurlijk het beste als ik haar eigen apprentice ben.” Vervolgde hij met nog steeds een ernstige ondertoon in zijn stem.  “Ik weet het gewoon niet Blizzardpaw. Het ligt sowieso aan mij allemaal.” Hij haalde even zijn schouders op. “Maar het geeft niet, ik zorg wel dat tante uiteindelijk weer gelukkig wordt.” Er ontstond weer een wat zekerder glimlachje rond zijn lippen. Daar zou hij alles aan doen. Hij genoot er altijd van als Butterstar weer even iets leek te ontspannen tijdens hun trainingen bijvoorbeeld.


Ice cold. Bw1MNzOF_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ice cold.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: