Ice cold. - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Ice cold.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
Ice cold. - Pagina 2 DPKsfdL
Freedje
130
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Blizzardheart
BerichtOnderwerp: Re: Ice cold.    Ice cold. - Pagina 2 Icon_minitimevr 17 mei 2019 - 15:44

Hmm. Het leek nog complexer in elkaar te zitten dan ze in eerste instantie voor mogelijk had gehouden. En ze kon hem natuurlijk maar een gelimiteerd aantal woorden advies geven voor ze in herhaling zou vallen en het leek alsof ze in een vicieuze cirkel zaten. Wat ze wel zeker wist, was dat ze hem niet benijdde om de situatie waar hij in zat. Zij was als enige geboren in een nestje en haar ouders hadden altijd alle tijd voor haar gehad. Zij had niet met moeilijke vragen gezeten en dat soort dingen omdat alles voor haar zwart op wit was. En als ze iets niet vertrouwde of ze had vragen, dan stelde ze die gewoon zonder omwegen. Ze mocht echter niet verwachten van Icepaw dat hij ook zo was, maar ze hoopte gewoon dat zijn gedrag er niet al te ernstig onder zou lijden. Ze vond het niet zo prettig hoe hij hier mismoedig na zat te denken over zijn tante en dus vond ze het tijd worden voor wat afleiding, maar niet voordat ze hem nog wat bemoedigende, behulpzame woorden toe had gesproken. “Ik denk dat je het gewoon allemaal een beetje de tijd moet geven,” zei ze met een glimlach. “Misschien ontdooit ze dan wel na verloop van tijd en kun je het alsnog aan haar vragen. Misschien ligt het nu te vers in je geheugen. En tot die tijd kun je altijd naar me toekomen als er iets is.” Ze drukte haar pels even zacht tegen die van Icepaw aan, waarna ze opstond en haar poten strekte. “Misschien is het in de tussentijd een goed idee als we samen een beetje gaan jagen? Prooi is nog steeds schaars en ik weet zeker dat je indruk zal maken op je tante als je met een vette prooi terug zou komen vanavond.” Ze gaf hem een knipoogje, wachtend op wat hij zou antwoorden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icecream
Catministrator
Ice cold. - Pagina 2 BVaqYmVp_o
Julia
690
Actief
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Icecream
BerichtOnderwerp: Re: Ice cold.    Ice cold. - Pagina 2 Icon_minitimedi 21 mei 2019 - 11:18

Hij haalde even zijn schouders op toen ze hem gerust probeerde te stellen. “Misschien.” Miauwde hij enkel. Hij was er niet zo zeker over, maar dit zou een eindeloze discussie blijven. Hij was een beetje in de negatieve sfeer terecht gekomen terwijl Blizzardpaw alles juist positief probeerde te benaderen. Dat werkte niet, dus misschien konden ze het er beter later weer eens over hebben. Straks raakten ze beiden geïrriteerd om zijn problemen en dat was echt nergens voor nodig. Uiteindelijk zou hij het echt wel oplossen, maar nu nog niet. Hij moest er eerst moed voor verzamelen. Blizzardpaw vroeg hij zin had om te gaan jagen. Hij knikte en kwam ook overeind. “Dat is wel een goed idee.” Vervolgde hij toen. Afleiding was goed en het was nog beter als het een soort afleiding was, die ook nog eens de Clan kon helpen. Elke prooi was mooi meegenomen, dus natuurlijk wilde hij met haar jagen. Hij trippelde naar de kampuitgang, dan konden ze ook maar beter gelijk gaan voordat het te laat zou zijn om nog op pad te gaan.


Ice cold. - Pagina 2 Bw1MNzOF_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ice cold. - Pagina 2 DPKsfdL
Freedje
130
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Blizzardheart
BerichtOnderwerp: Re: Ice cold.    Ice cold. - Pagina 2 Icon_minitimedo 23 mei 2019 - 16:41

De toon in Icepaw’s stem gaf aan dat hij het er niet meer over wilde hebben en ergens vond Blizzardpaw dat prima. Ze vond het nooit aangenaam als iemand te lang in de negatieve sfeer bleef hangen en dus greep ze elke kans om het terug positief te maken dan ook aan. Eerst door er een gesprek over te hebben en de opties na te gaan die ze hadden, daarna door van onderwerp te veranderen en iets leuks te gaan doen. Was het maar zo gemakkelijk met alle problemen. Ze wilde dat RiverClan en WindClan dat voorbeeld ook eens naar elkaar toe zouden nemen. Eerst goed met elkaar praten en daarna concluderen dat het het bloed verspillen niet waard was zodat iedereen gewoon weer zijn eigen ding kon gaan doen. Ja, was het maar zo gemakkelijk. Met een zachte zucht stond ze op en volgde haar Clanmate mee het kamp uit. Ze opende haar bek zodat ze de geuren van het woud kon indrinken; ze richtte haar blik op de lucht en kneep haar ogen kort samen. “Ik geloof dat we nog ongeveer een uurtje hebben om te kunnen jagen,” zei ze vervolgens tegen hem. Het was nu natuurlijk wat langer licht dan in een ander seizoen, maar hun bedtijd zou ongeveer hetzelfde blijven. Dat moest haast wel als ze hun training goed wilden doen. Ze signaleerde naar Icepaw dat hij stil moest blijven staan en richtte haar blik op de bewegende struiken die zich voor haar bevonden. Ze zakte in de jachthouding, net op het moment dat er een muisje tevoorschijn kwam. Ze sloop naar voren, haar blik op haar prooi gericht en haar houding zoals haar zieke mentor het haar had aangeleerd. En toen ze dicht genoeg gekomen was, sprong ze naar voren en doodde ze het snel voordat het de andere prooidieren kon waarschuwen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icecream
Catministrator
Ice cold. - Pagina 2 BVaqYmVp_o
Julia
690
Actief
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Icecream
BerichtOnderwerp: Re: Ice cold.    Ice cold. - Pagina 2 Icon_minitimevr 31 mei 2019 - 9:14

Blizzardpaw zei dat ze nog ongeveer een uur hadden om te jagen, hij knikte. Hij was op hetzelfde uitgekomen, dus hopen dat ze nog even wat konden vangen. Gelukkig hoefde ze niet zo ver te zoeken. Blizzardpaw hintte naar hem dat hij stil moest blijven staan en dat deed hij dan ook direct. De prooigeur was ook zijn neus binnen gedrongen. Hij bleef doodstil staan terwijl zij in jachthouding zakte om de muis te vangen. Er gleed een glimlach over zijn gezicht toen ze de prooi dode. Hij dronk nogmaals de lucht en rook nog een prooigeur een eindje verderop. Hij keek naar Blizzardpaw of zij het ook had geroken en zakte toen zelf in jachthouding. Hij was geen ster in het jagen op het land, hij was veel beter in vissen. Toch zou hij zijn best doen. Er trippelde nog een muis rond een boom een eindje verderop. Hij hield zijn balans terwijl hij stil dichterbij sloop. Toen kwam hij overeind en dook boven op de muis. Zijn nagels haakten zich in de vacht van het diertje en snel brak hij de nek van de prooi. Dat waren al twee muizen voor de prooistapel.


Ice cold. - Pagina 2 Bw1MNzOF_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ice cold. - Pagina 2 DPKsfdL
Freedje
130
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Blizzardheart
BerichtOnderwerp: Re: Ice cold.    Ice cold. - Pagina 2 Icon_minitimezo 9 jun 2019 - 14:15

Blizzardpaw hief haar kop op toen ze nog een muis rook, maar hield zichzelf koest toen ze zag dat Icepaw al in de jachthouding was gedoken. Met een knikje naar hem nam ze een paar stappen terug zodat hij zich volledig op zijn jacht kon concentreren. Haar ogen volgden zijn bewegingen en een glimlachje gleed om haar lippen toen hij de prooi ving. Net zoals zij wist Icepaw de prooi te doden zonder dat het de tijd had om de andere prooidieren in het woud te alarmeren. Ze hadden nu al twee prooien voor de prooistapel en ze waren nog niet meer dan vijf minuten bezig. Het zag er goed uit voor hun Clan. “Zullen we ook een paar vissen vangen?” vroeg ze aan Icepaw. Ze was niet zo heel erg goed in vissen, maar ze kon natuurlijk altijd proberen om een lekkere dikke vis te vangen voor de prooistapel. Hun eten bestond namelijk uit meer dan landdieren, wat hun onderscheidde van de andere Clans. Blizzardpaw liep al in de richting van de rivier voordat Icepaw kon antwoordden, haar staart vrolijk in de lucht gestoken. Ze had haar muis net begraven waar ze het later weer op kon graven en merkte al snel het kabbelen van het water op. Ze rilde bij de herinnering toen ze in het water was gevallen, maar als dat haar nu zou overkomen, zou het in elk geval aangenamer zijn dan toen ze in leafbare het koude water op haar pels had gevoeld. Ze boog zich naar voren om een vis te spotten en zorgde ervoor dat haar schaduw niet op het water viel. “Ik ben hier echt zo slecht in,” lachte ze naar Icepaw toen ze na twee minuten nog altijd geen vis had gevonden. Misschien was Icepaw hier toch iets beter in dan zijzelf.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ice cold.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: