[SUN TIME] Water in the walls 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [SUN TIME] Water in the walls

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Starteller
Endless Hunting
[SUN TIME] Water in the walls DPKsfdL
Babs
352
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Healer To-be
Starteller
BerichtOnderwerp: [SUN TIME] Water in the walls   [SUN TIME] Water in the walls Icon_minitimeza 9 maa 2019 - 20:41


LOCATIE VAN SUN TIME: Voor de grot, in het zonnetje

De zon scheen door de eindeloos vallende waterval heen en bevlekte de met mos begroeide wanden met kleine vlekjes licht. Voor de winter die ze nu meemaakten was het een aardig zachte dag en de prooistapel was wel eens lager geweest. Shroud rekte zich kort uit en voelde de zwakke zonnenstralen haar pels toch iets verwarmen, een heerlijk gevoel als je het aan haar vroeg. Ze pakte een konijn van de prooistapel en nieste eventjes toen de zachte haren van de pels van het dier haar neus zachtjes kietelden. Ze keek even naar de nursery, zich kort afvragend of haar kinderen al naar buiten waren, maar besloot toen zelf naar buiten te lopen. Indien ze al buiten de grot waren, wilde ze ze zo snel mogelijk in de gaten kunnen houden en anders liepen ze wel mee met een andere queen. Ze waren ondertussen al oud en wijs genoeg. Ze waren nota bene bijna to-be's! Het ging veel te snel. Ze plofte neer in het zand en liet de zachte winterzon op haar pels vallen. Ja. Beter.

TAG: Open
 

OOC:
* Sun Time is de tribenaam op dit forum voor Sharing Tongues! Het is ook op zonhoog en als het goed weer is gaan de katten voor de grot zitten.
* Deze Sharing Tongues vindt plaats voordat Day en Shroud hun rangen krijgen!


[SUN TIME] Water in the walls 7tNWfW2U_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lynx •
Member
[SUN TIME] Water in the walls Giphy
»Quinty«
9
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Lynx •
BerichtOnderwerp: Re: [SUN TIME] Water in the walls   [SUN TIME] Water in the walls Icon_minitimeza 9 maa 2019 - 21:32

Ze had wat prooi terug weten te brengen, maar het was vooral het zachte zonnetje dat haar aandacht had getrokken. Net was ze nog eventjes langs geweest bij haar vader, maar ze wist ook wel dat de kater het niet lang meer vol zou gaan houden. Skyteller had haar zelf gezegd dat hij geluk had nog te leven. Lynx keek naar de uitgang van de cavern en huiverde eventjes. Ze begon deze grot zo zat te worden, het voelde zo benauwd om hier voor een lange tijd te moeten blijven zitten. Misschien dat ze zodadelijk nog wat zou gaan jagen. Voor nu wilde ze gewoon de zon in. Lynx wandelde dan ook naar buiten toe en zag nog net op het moment Shroud voor haar staan. Met vier poten in de rem kwam ze op tijd tot stilstand en krabbelde achteruit. "Sorry, Shroud," miauwde ze op een zachte toon, waarna ze bij de kattin ging zitten. "Stoorde ik?" vroeg ze daarna vriendelijk, hopend dat ze niets misdaan had.


Lynx
stalking in snow
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mouse •
Endless Hunting
[SUN TIME] Water in the walls DPKsfdL
Butter
151
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Mouse •
BerichtOnderwerp: Re: [SUN TIME] Water in the walls   [SUN TIME] Water in the walls Icon_minitimeza 9 maa 2019 - 22:37

Haar oranje ogen stonden kalm terwijl ze langzaam richting de andere katten liep. De tijd van de dag was er een waarin ze samen kwamen en genoten van het gezelschap. Langzaam volgde ze op een redelijke afstand Shroud naar buiten toe. Ze wilde niet alleen achterblijven maar ook niet zichtbaar in haar eentje ergens zitten waar roofdieren haar konden grijpen. Mouse Hiding In Tall Grass, dood door roofvogel die honger had aangezien ze te eigenwijs was geweest. Nee, dat was een dood die ze niet zag zitten en hoopte dat dit ook niet zou gebeuren. Voorzichtig nam ze plaats, ze was vergeten wat te eten mee te nemen waardoor ze twijfelend bleef zitten. Haar staart zwiepte ze ongemakkelijk heen en weer. Waar was haar moeder en bij wie zou ze zitten?

Tag: Open
♥ Isa


[SUN TIME] Water in the walls Mouseo11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Starteller
Endless Hunting
[SUN TIME] Water in the walls DPKsfdL
Babs
352
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Healer To-be
Starteller
BerichtOnderwerp: Re: [SUN TIME] Water in the walls   [SUN TIME] Water in the walls Icon_minitimezo 10 maa 2019 - 12:32

Shroud had zichzelf netjes geïnstalleerd in het zachte zand vlak voor de grot met het konijn tussen haar poten. Ze genoot van de zachte warmte van de zonnenstralen en was blij dat het weer weer wat leek op te klaren. Ze vond het maar niks, dat grauwe gedoe. Shroud legde één van haar poten op het konijn en keek om zich heen. Het was niks aan om in je eentje te eten. Gelukkig leek Lynx het hiermee eens te zijn, want ondanks dat de kattin leek te schrikken van haar aanwezigheid, was ze wel het perfecte slachtoffer. "Geeft niks!" gaf de kattin met een vriendelijke glimlach aan. "Delen?" Ze gaf haar konijn een zacht duwtje in de richting van Lynx. Ondertussen merkte ze vanuit haar ooghoek Mouse op. Voor nu leek de kitten niet in gevaar, maar totdat er een andere volwassen kat bij was, was het nog niet zo gek om haar wel even in de gaten te houden.

TAG: Lynx, indirect Mouse


[SUN TIME] Water in the walls 7tNWfW2U_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Apple •
Member
[SUN TIME] Water in the walls RB4Qe0W
Bunny
81
Actief
"If you want apples, you have to shake the tree."

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: To-be
Apple •
BerichtOnderwerp: Re: [SUN TIME] Water in the walls   [SUN TIME] Water in the walls Icon_minitimezo 10 maa 2019 - 14:19

Apple trippelde op de groep katten af met een zachte glimlach op haar snuitje. Dit was altijd een fijn moment van de dag. Haar kristalblauwe oogjes gleden over de katten tot ze een andere kitten alleen zag zitten. De kleine kattin liep meteen op Mouse af, waarna ze naast haar ging zitten. Beiden waren ze niet zo groot, al was Mouse nog een maan jonger dan haar. "Hee!", mauwde Apple vriendelijk. Ze stond algemeen bekend als een zeer sociale kat, iemand die graag babbelde en vooral - roddelde. "Nog nieuws?", vroeg ze, het andere poesje aankijkend met nieuwsgierige oogjes waarna ze haar mooie witte vacht begon te wassen.

Tag: Mouse


Apple Falling from the Tree
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Day •
Chief
[SUN TIME] Water in the walls DPKsfdL
Floriske
393
Actief
Koester het licht
en het zal de schaduwen verjagen

CAT'S PROFILE
Age: 77 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank: Chief
Day •
BerichtOnderwerp: Re: [SUN TIME] Water in the walls   [SUN TIME] Water in the walls Icon_minitimezo 10 maa 2019 - 15:24

Zijn patrouille had een goede jacht gehad, en geen problemen. Terwijl de Prey Hunters hun prooi naar de stapel brachten, besloot Day vast een plekje uit te zoeken in de zon. Zijn blik viel even op de twee kittens die dichtbij de ingang van de grond een plaatsje hadden uitgezocht, en zijn blik ging daarna automatisch door naar de lucht boven hen, maar die was leeg, op enkele kleine wolkjes na. Toen hij zijn blik weer liet zakken, merkte hij op dat ook Shroud de kleintjes al in de gaten leek te houden en hij glimlachte, gerustgesteld door het feit dat er goed op de kittens werd gelet. Zelf zou hij ook nog wel een oogje in het zeil houden, maar hij besloot de jongelingen niet te storen.
Day zette zich neer op de rotsige grond en liet de zon zijn vacht verwarmen, wachtend tot iemand zich bij hem zou voegen.

Tag: (indirect Mouse, Apple & Shroud) - verder nog niemand
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wisp ○
Member
[SUN TIME] Water in the walls DPKsfdL
Babs
226
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 41 moons at time of death
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Wisp ○
BerichtOnderwerp: Re: [SUN TIME] Water in the walls   [SUN TIME] Water in the walls Icon_minitimezo 10 maa 2019 - 16:36

De sneeuwwitte kattin had haar lichte pels een aantal vlugge likken gegeven voordat ze een vogel van de stapel gepakt had. Het was tijd om weer tot rust te komen met de rest van de Tribe. De kattin had hierbij haar blik even rustig over de katten die zich al gevestigd hadden laten glijden, voordat ze besloten had om naar Day te lopen, welke nog alleen zat. Mouse en Apple zou ze lekker laten spelen en Lynx en Shroud leken immers al in gesprek. "Day, hoe maak je het op je oude dag?" miauwde de kattin goedgehumeurd met een plagerige glimlach op haar lippen, waarna ze naast de kater neerplofte met haar vogel.

TAG: Day
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Day •
Chief
[SUN TIME] Water in the walls DPKsfdL
Floriske
393
Actief
Koester het licht
en het zal de schaduwen verjagen

CAT'S PROFILE
Age: 77 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank: Chief
Day •
BerichtOnderwerp: Re: [SUN TIME] Water in the walls   [SUN TIME] Water in the walls Icon_minitimezo 10 maa 2019 - 17:07

Een kleinere kat plofte naast hem neer, haar witte vacht fel in het helle zonlicht, als de eeuwige sneeuw op de toppen, het wit waar je kleine zwarte stipjes in gaat zien als je er te lang naar kijkt. Haar groet was vrolijk en Day glimlachte. Het was een goede dag, een goede zonnetijd. Hij zag al meer vrolijke gezichten en het weer was goed en hij waardeerde Wisps aanwezigheid. Hij miauwde terug: "Je weet wat ze zeggen, Wisp of Fading Light: de oude dag is een goede dag." Hij keek even uit over de groep en daarna weer naar Wisp. "Wat uiteraard niet hoeft te betekenen dat de jonge dag niet goed is, wel?" Ofwel: hoe is jouw dag?

Tag: Wisp
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wisp ○
Member
[SUN TIME] Water in the walls DPKsfdL
Babs
226
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 41 moons at time of death
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Wisp ○
BerichtOnderwerp: Re: [SUN TIME] Water in the walls   [SUN TIME] Water in the walls Icon_minitimezo 10 maa 2019 - 17:15

Wisp glimlachte rustig naar de kater toen deze aangaf dat hij een goede dag had gehad, of tenminste, ze nam aan dat hij dat bedoelde. De kattin snorde zachtjes en begon veren uit de vogel te plukken zodat er wat vlees vrij kwam. Daarna duwde ze met haar poot de vogel in de richting van Day, hem uitnodigend om de eerste hap te nemen. Hij was immers ouder en een gerespecteerd warrior van de clan. "Opdat er nog veel goede dagen mogen volgen dan," miauwde de kattin rustig, waarna ze haar schouders wat ophaalde. "Mijn dag was prima, bedankt voor het vragen. Al had ik liever wat meer prooi binnen gebracht dan dat ik gedaan had. Maar ja, daar is het het seizoen voor."

TAG: Day
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mouse •
Endless Hunting
[SUN TIME] Water in the walls DPKsfdL
Butter
151
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Mouse •
BerichtOnderwerp: Re: [SUN TIME] Water in the walls   [SUN TIME] Water in the walls Icon_minitimezo 10 maa 2019 - 17:17

Het verbaasde haar niet dat enkele oudere Tribe katten haar vanuit hun ooghoeken in de gaten hielden. Immers was een kitten een makkelijk hapje voor hongerige roofdieren. Toch betekende dit niet dat ze niet was toegelaten net als hen van de zon te genieten. Geen van de oudere katten leek naast haar te willen zitten, wat betekende dat ze onhandig bleef zitten totdat Apple een iets oudere kitten naar haar toe trippelde. "Hee!" Mauwde de andere kleine kitten vriendelijk. Het was een sociale kattin, een die veel sprak en altijd van roddels hield. Mouse zelf vond haar aardig en kon haar geroddel wel aan. Al nam ze niet elk woord serieus, leugens waren moeilijk te doorzien. "Nog nieuws?" Vroeg de ander terwijl ze haar met blauwe oogjes aan keek. Ze waste de vacht alsof het bijzonder vies was geworden gedurende dag. Iets wat bijna onmogelijk was; waarschijnlijk werd Apple gewoon graag een parel. Mouse schudde haar kop terwijl ze met ondeugend twinkelende oranje ogen naar Day en Wisp gebaarde. Wellicht dat de kattin hen de oude kater wel een hartaanval liet bezorgen. Laag op de grond maar met veel geluid benaderde ze de kater van achteren waarna ze luid snorrend haar lichaam op zijn rug wierp en speels in zijn vacht hapte.

Tag: Day, Apple & Wisp
♥ Isa


[SUN TIME] Water in the walls Mouseo11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wren •
Member
[SUN TIME] Water in the walls Iw2Epzf
Renske
342
Actief
She has little innocent demons in her eyes, and they recklessly play with matches.

-- I've never seen sparks so pretty. ✴️

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: To-be
Wren •
BerichtOnderwerp: Re: [SUN TIME] Water in the walls   [SUN TIME] Water in the walls Icon_minitimezo 10 maa 2019 - 23:06


Wren stapte op een hoog tempo uit de grot. Iedereen die voor haar liep leek wel veel te langzaam te lopen en ze moest en zou er voorbij. Toen ze eenmaal vrij baan had, scheurde zo snel haar kleine poten haar konden naar voren. Toen ze eenmaal het warme zonnetje op haar rug voelde, stopte ze abrupt en haar ogen schitterden toen ze de richels van de bergen op de horizon zag. Niet lang meer en ook zij zou daar mogen zijn. Toch was ze al snel afgeleid en de calico vond haar moeder die in gesprek was met andere poes. Wren liet zich door haar voorpoten zakken en wiebelde een paar keer met haar kont, voordat ze weer naar voren scheurde en bovenop het konijn landde die de twee poezen wilde delen. ‘Hoooi, mama.’ Een brede glimlach sierde haar gezicht.

Tag: Shroud & Lynx

Wren

Gliding on Morning Breeze
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blue •
Member
[SUN TIME] Water in the walls EaSgZzs
Chi
7
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Blue •
BerichtOnderwerp: Re: [SUN TIME] Water in the walls   [SUN TIME] Water in the walls Icon_minitimema 11 maa 2019 - 9:48

De blauwgrijze kattin baande zich een weg buiten de grond en zette zich met een zachte plof neer. Haar blik wierp ze even richting Shroud, haar zus, waarna ze zich focuste op het stuk prooi dat ze voor zichzelf had meegenomen. Ze had vandaag nog niet gegeten, was regelrecht op jacht gegaan zodra ze ontwaken was. Met een zachte zucht begroef ze de botjes weer zodra ze klaar was. Het was een magere troost voor haar hongerige buik. Iedereen leek zich bij elkaar te zetten, pratende met elkaar. Blue twijfelde eventjes of ze ook zou opstaan en zich bij de rest zou voegen. Uiteindelijk deed ze dit dan toch, zich bij Shroud en Lynx zettende. "Dag zus, Lynx." begroette ze beiden met een kleine maar gemeende glimlach.

Tag: Shroud & Lynx


[SUN TIME] Water in the walls WH3EuLc
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Day •
Chief
[SUN TIME] Water in the walls DPKsfdL
Floriske
393
Actief
Koester het licht
en het zal de schaduwen verjagen

CAT'S PROFILE
Age: 77 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank: Chief
Day •
BerichtOnderwerp: Re: [SUN TIME] Water in the walls   [SUN TIME] Water in the walls Icon_minitimema 11 maa 2019 - 13:22

Nog veel goede dagen, ja, dat klonk niet verkeerd. Hij glimlachte dankbaar toen Wisp de vogel naar hem toe schoof, nu plots weer merkend hoe veel honger hij had. Hij vergat nogal eens te eten. De Prey Hunter was zelfs zo vriendelijk geweest om vast wat veren weg te plukken, zodat zijne eerste hap niet meteen vol met dons zat. Genietend van de smaak schoof hij de vogel terug naar de poes zodat zij er ook van kon eten. "Bevroren water komt met schaarste", beaamde hij. "Maar vandaag is voor veel van de jagers geen slechte dag geweest." De prooistapel was wel lager geweest de afgelopen tijd.
Een Cave Guard kon zijn aandacht voor de omgeving nooit te veel laten verslappen, en Day ving al gauw het geluid van niet al te subtiele pootstapjes achter hem op. Zijn mondhoeken krulden wat omhoog terwijl hij zijn opties overwoog. Toen de kitten uiteindelijk tegen hem opbotste en luid snorred aan zijn vacht begon te trekken, bleef hij doodstil zitten. Pas na een paar tellen zei hij tegen Wisp: "Zeg, kun jij eens kijken? Ik geloof dat er een muisje over mijn rug trippelt."

Tag: Wisp, Mouse (& Apple?)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[SUN TIME] Water in the walls Tumblr_p1ajss6CbQ1umgtvqo2_400
Kip
327
Actief
➳Don't you hear me howling
Don't you hear me howling babe?

CAT'S PROFILE
Age: ➳ 32 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
Coyote •
BerichtOnderwerp: Re: [SUN TIME] Water in the walls   [SUN TIME] Water in the walls Icon_minitimema 11 maa 2019 - 17:40

Hoewel het seizoen nog de bergen in zijn koude greep had, leek ook de zon weer voorzichtig zijn verschijning te doen. Dit had vele katten van zijn tribe naar buiten getrokken, waar ze in het zwakke maar meer dan welkome zonlicht van de namiddag met elkaar aan het socialiseren waren. Coyote, die in een vrij goed humeur was, besloot zich bij hen te voegen. Normaal gezien trok hij zich liever terug, immers was small-talk niet hetgeen wat hem erg bezig houdt. Toch onderhield hij graag goede banden met de katten om hem heen. Of wel, de meeste dan. Zijn ogen gleden over de verzamelde katten buiten de grot, maar tot zijn geluk kon hij niet de gevlekte vacht van zijn plaaggeest vinden. Kort geeuwde de kater en schudde de kou en verdwaalde zandkorrel uit zijn vacht, waarna hij zijn ogen liet vallen op zijn nicht Wisp, met wie hij het altijd wel goed had kunnen vinden. Ook Day zat daar, tegenover wie hij ook vrij positief stond. De kittens die om hem heen dartelden stonden Coyote niet echt aan, maar die zou hij kunnen negeren. Zijn beslissing was gemaakt, met rustige tred bewoog hij zich naar het groepje katten, wiens gesprek hij maar vaag meekreeg. "Goedemiddag," klonk zijn stem rustig, waarna hij zich naast het stel neerzette en zijn lichaam liet baden in de zon. "Gaat alles voorspoedig aan jullie beiden?" vroeg hij in een vrij zwakke poging om een gesprek te startten, maar het feit dat hij die moeite nam was al heel wat. Zijn ogen gleden slechts kort af naar de kitten van Brindleleaf die aan de rug van Day kleefde, haar had hij niet veel te zeggen. De enige kitten waar hij het goed mee kon vinden, was zijn eigen zoontje, Spark.

Tag: Wisp, Fay, Mouse (&Apple?)


This isn't about right or wrong now
[SUN TIME] Water in the walls Coyos210
It's about wasted time.

(:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Starteller
Endless Hunting
[SUN TIME] Water in the walls DPKsfdL
Babs
352
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Healer To-be
Starteller
BerichtOnderwerp: Re: [SUN TIME] Water in the walls   [SUN TIME] Water in the walls Icon_minitimedi 12 maa 2019 - 18:53

Zo was je op het ene moment rustig met Lynx aan het praten en op het volgende moment lag er ineens een verstekeling op je konijn. Shroud kon er echter wel om lachen. Meteen begon de kattin te snorren en gaf ze een lik over de kop van de kleine kattin heen. "Hey schat," miauwde Shroud met een warme stem, "hoe was je dag vandaag?" Het werd al snel nog gezelliger toen Blue ook nog verscheen. "Hey Blue," miauwde de kattin met een brede glimlach. "Goede dag gehad?" besloot ze ook aan Blue te vragen. Het was vast spannender dan haar dag in de nursery.

TAG: Blue, Lynx en Wren


[SUN TIME] Water in the walls 7tNWfW2U_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[SUN TIME] Water in the walls
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water-
Ga naar: