A Shady Family Search 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 A Shady Family Search

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dusk •
Member
A Shady Family Search DPKsfdL
60
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Dusk •
BerichtOnderwerp: A Shady Family Search   A Shady Family Search Icon_minitimezo 10 maa 2019 - 11:59

Heyhoi! Ik zat me af te vragen of ik Dusk familie zou geven of niet en heb toen het besluit genomen om toch maar gewoon een search aan te maken voor als mensen interesse hebben om nog meer tribe katten aan te maken.

Little Family History
Dusk is geboren in een nest van vier kittens, met hem als eerstgeboren kitten. Zijn vader is onbekend, omdat deze niks met de kittens te maken wilde hebben en zijn moeder uiteindelijk de keuze heeft genomen zijn naam niet te noemen. De kittens zijn geboren eind leaffall / begin leafbare en zullen to-be worden bij de volgende ceremonie.

De moeder van de kittens heeft op sommige punten best wel een steekje los zitten. Ze kan zo beschreven worden als een heel zweverige en paranoïde kattin, die al van jongs af aan vaak denkt dat iemand het op haar gemunt heeft. Zo zal ze dan ook een hoop steekjes hebben laten vallen in de opvoeding van de kittens, wellicht blijvende (mentale) schade aanbrengend. De moeder is toen de kittens vijf manen oud waren verdwenen uit het mountain gebied en sindsdien is ze nog niet terug gezien.

Dusk
Dusk is vrij arrogant en trots op zichzelf en zijn familie. Hij staat sterk op zijn poten en houdt zijn kin altijd hoog. De kater heeft overigens ook zo een paar trekjes van zijn moeder overgenomen door haar opvoeding, waardoor hij al gauw paranoïde is wanneer iemand iets voor hem wil doen en daar niets voor terug wil hebben - want hij heeft geleerd dat iedereen altijd een gunst terug wil. De kater kan daarnaast zeer obsessief zijn over andermans leven, especially dat van zijn siblings, waardoor hij zijn neus soms in zaken steekt waar hij helemaal niets meer te maken heeft. Hij kan dan ook echt overdreven beschermend zijn over zijn vrienden en familie. Verder is de kater zeer ambitieus en wil hij de beste in alles zijn, wanneer dit niet lukt, schiet in makkelijk in de verdediging en kan hij soms zelfs agressief/kwaad uit de hoek vliegen.

Broers & Zussen
Dusk en zijn siblings zijn geboren tijdens de avond/nacht, met Dusk als eerstgeborene. Voor namen kun je dan ook denken in het thema van de ondergaande zon/de avond/de nacht. Verder moet je onthouden dat de siblings deels opgegroeid zijn in de strenge leafbare en het dus zeker een zware periode is geweest voor hen om in op te groeien. Eventueel kan er ook een/meerdere kittens met de moeder mee zijn gegaan, als iemand interesse heeft in het bespelen van een rogue!

Appearance staat helemaal vrij. De kittens zullen bij de komende ceremonie to-be worden.

Naam ideeën:
✦ Ondergaande zon: Sunset, Crimson, Scarlet
✦ Night themed: Twilight, Midnight, Black, Dark(ness), Silver (iets met de maan?), Shadow
✦ Anything else you can think of tbh!

Moeder
De moeder zit niet langer meer in de tribe. Ze is vertrokken om een of andere reden, waarschijnlijk omdat ze een bepaalde druk niet meer aankon of omdat ze zich niet veilig voelde binnen de tribe (dus: paranoid).

Vader Bramble is de vader!
Deze kater weet wellicht dat de kittens van hem zijn, maar wil er niks mee te maken hebben. Wellicht komt iemand anders erachter. Of besluit hij toch eens naar voren te stappen. Als iemand zin heeft de vader te spelen, feel free!

Andere familie
Tantes, ooms, opa's, oma's, neven, nichten, alles staat in principe open! Voel je vrij hier een berichtje te sturen, een omschrijving is niet nodig (al kan je wel eventuele plots opnoemen als je ideeën hebt~)

Ik zou graag een kleine aanmelding zien voor siblings, moeder en vader. Hoeft niet heel groot. Gewoon een beetje de grote richtlijnen (naam, kleine description van appearance en personality).


Dusk that Paints the Sky
Fearless child,
broken boy;
tell me what it's like to burn.


Laatst aangepast door Dusk • op zo 10 maa 2019 - 14:16; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stormwish
Member
A Shady Family Search Tumblr_pm0rdd9IdL1x1l0y5o3_100
Lianne
43
Actief
Never was there a Caesar that couldn't sing the tune.

CAT'S PROFILE
Age: 12 ☾'s
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stormwish
BerichtOnderwerp: Re: A Shady Family Search   A Shady Family Search Icon_minitimezo 10 maa 2019 - 13:54


A Shady Family Search GUqNlfUs_o

A Shady Family Search 540b941d760593714e6a45abed5ee646-daya4dn Bramble •
A Shady Family Search 540b941d760593714e6a45abed5ee646-daya4dn 41 moons
A Shady Family Search 540b941d760593714e6a45abed5ee646-daya4dn Tom cat
A Shady Family Search 540b941d760593714e6a45abed5ee646-daya4dn Cave guard

A Shady Family Search 540b941d760593714e6a45abed5ee646-daya4dn Bramble is vrij groot in verhouding tot zijn maten. Hij heeft meer een elegante bouw dan een massieve, met hoge poten en sterke schouders. Zijn vacht is gevlekt zoals een luipaard, oftewel een bengaal. Zijn ogen hebben een heldere groene kleur en staan meestal vriendelijk.

A Shady Family Search 540b941d760593714e6a45abed5ee646-daya4dn Bramble is een galanet, grappen makende en zorgeloze kater. Hij staat erom bekend dat hij een echte rokkenjager is. Een rokkenjager en een hartenbreker. Hij flirt met alles en iedereen, al lijkt het zich vooral te beperken tot de vrouwelijke kant van de tribe. Hij kan soms enorm opgaan in één individueel, tot op het punt dat hij denkt verlieft te zijn. Maar zodra een poes zwanger lijkt weet hij genoeg en is hij plotseling erg druk met clan taken die hij voorheen links liet liggen, en lijken alle roze wolken plotseling verdwenen. Hij heeft 'officieel' één zoontje die hij gedwongen overnam toen de kitten zijn moeder overleed en het arme ding geen familie meer had. Hij probeerde er zo veel mogelijk voor hem te zijn toen hij jonger was, maar het scheen hem toe dat het vaderschap niet zo'n uitstekende klus is voor hem. Hij kijkt dus vrijwel nooit om naar kittens die mogelijk van hem kunnen zijn. Mochten de kittens er ooit achter komen zal hij het niet direct proberen te verbergen, tot ontsteltenis van de moeder. Hij is best impulsief op dat front en denkt niet zo goed na over zulke beslissingen..

A Shady Family Search 540b941d760593714e6a45abed5ee646-daya4dn Mij leek dit een erg leuke kans om Bramble hiermee actief te maken. Origineel wilde ik mij aanmelden als de vader van een ander nestje- maar gezien Bramble zijn reputatie is dat nog steeds heel goed mogelijk (; Ik wilde al een tijdje een kat bespelen die wat zorgelozer is, een rokkenjager is, en een regelrechte ploert. Mijn inspiratie voor hem steekt van het boek Gone With The Wind, en het personage Rhet Butler. Een idee die ik jaren geleden al wilde inwerken maar waar ik nooit een goede gelegenheid tot zag. Tot nu! Hopelijk kan je genoeg met mijn aanmelding!

- Lianne
MADE BY VEL OF GS
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dusk •
Member
A Shady Family Search DPKsfdL
60
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Dusk •
BerichtOnderwerp: Re: A Shady Family Search   A Shady Family Search Icon_minitimezo 10 maa 2019 - 14:15

Love de aanmelding! Bramble is geaccepteerd als vader ~
Gonna be fun als men erachter komt (8


Dusk that Paints the Sky
Fearless child,
broken boy;
tell me what it's like to burn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dusk •
Member
A Shady Family Search DPKsfdL
60
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Dusk •
BerichtOnderwerp: Re: A Shady Family Search   A Shady Family Search Icon_minitimeza 16 maa 2019 - 15:48

Up!


Dusk that Paints the Sky
Fearless child,
broken boy;
tell me what it's like to burn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: A Shady Family Search   A Shady Family Search Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
A Shady Family Search
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: