Illuminating the dark night 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Illuminating the dark night

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bear •
Member
Illuminating the dark night C0qYtzQ
»Quinty«
326
Actief
Manners Maketh Man

CAT'S PROFILE
Age: 67 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
Bear •
BerichtOnderwerp: Illuminating the dark night   Illuminating the dark night Icon_minitimezo 10 maa 2019 - 13:01

Zijn taak zat er bijna op, dan zou hij een welverdiende nap kunnen gaan nemen. Hij had een van zijn diensten omgedraaid, waardoor hij nu een avond shift moest doen bij de ingang van de cavern. Zijn blauwe ogen stonden iets minder scherp dan normaliter, waardoor goed te zien was dat de massieve zwart met witte kater moe begon te worden. Van over het dal kon hij zien hoe de zon langzaam omhoog kroop, wat het einde van zijn taak als Cave Guard voor vandaag betekende. Hij geeuwde eventjes en voelde een kille wind langs zijn dikke vacht heen glijden. Misschien dat hij zodadelijk eerst zijn kop onder de waterval zou houden, dan zou hij nog wel een deel van de dag kunnen komen zonder daadwerkelijk in slaap te vallen. Bear geeuwde nog een keer, schudde zijn vacht uit en hielt zijn ogen gericht op de zon die steeds verder omhoog kroop, de lucht in vuur en vlam zetten en de dag aankondigde. Nog eventjes, dan kon hij gaan, nog eventjes. Het was heerlijk stil om hem heen, al merkte hij geroezemoes achter zich, waarschijnlijk waren de eerste katten al wakker en een paar kittens al aan het spelen. Zijn rust zat erop, zijn dag was bijna voorbij.

[+Orchid]


"Manners maketh man." Do you know what that means? Then let me teach you a lesson.
Illuminating the dark night OmZbRYE
<3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchid •
Endless Hunting
Illuminating the dark night 2Knv5uV
Mimi
57
Actief
I know that I have no strengths to offer. It irritates me how weak I am. But let me protect them

CAT'S PROFILE
Age: 65 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Orchid •
BerichtOnderwerp: Re: Illuminating the dark night   Illuminating the dark night Icon_minitimema 11 maa 2019 - 15:04

Scatter as a prayer escaping my lips...
as orchids blooming in clouds

Die nacht had ze half wakker gelegen. Ze had de Queens overgenomen van de oudere kittens. Zodat deze een welverdiende nacht rust konden hebben. Kittens vanaf een maan of 2/3 hadden hun melk niet meer nodig. Maar konden nog niet aan hun training beginnen omdat hun lichaam nog moest groeien. Wat je overhield waren kittens die teveel energie hadden om hele nachten te slapen en als vervolg dus hun moeders wakker hielden. Vandaar dat de oudere she-cat die naast haar prey hunter taken altijd kittens in de gate hielt nu gapend op de grond lag met drie kittens die over haar heen aan het stoeien waren. Ze was blij dat ze nog niet al te groot waren. Anders konden ze dit niet zo makkelijk doen zonder haar pijn te doen. Maar het mocht ook wel weer eens ophouden. "Jongensh." Kreunde ze terwijl ze met haar staart sloeg. Maar ze was te makkelijk voor kittens en zeker jonge katertjes die op een leeftijd waren dat ze alles konden en mochten, van zichzelf dan.

Maar het duurde gelukkig niet heel lang meer, De twee Queens kwamen terug om de kittens van haar af te tillen en gaven haar een kopje als dank. Ze zagen er compleet uitgerust uit en dat was al direct de rede waarom Orchid de jongens vergaf. De rest nog een lik tussen hun oren gaf en zichzelf uitrekte voor ze uit de nursery stapte.

Per direct voelde ze de steek van gemis in haar hart terwijl ze even over haar schouder keek met een zachte waterige glimlach. Het zou niet lang meer duren voor ze zouden gaan trainen en het onschuld dat ze nu hadden snel zou vervagen. Ach.. Iedereen werd ouder. Iedereen werd volwassen op een dag.

haar blauwe ogen vielen over het galaat van Bear die de nachtdienst had gehad en stapte met een glimlach naar de prooistapel. Een rat er tussen vandaan plukkend die de vorige avond gevangen was en liep naar hem toe. "Goede morgen." Mompelde ze tussen haar tanden en de vacht door voor ze het dier voor zijn voeten plaatste en naast hem ging zitten. "Trek in een ontbijtje?" Vroeg ze hem met warmte in haar blauwe ogen voor deze naar de heldere zonsopkomst gleden.
I, too will journey beyond the stars.
What I will find, is just the beginning


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bear •
Member
Illuminating the dark night C0qYtzQ
»Quinty«
326
Actief
Manners Maketh Man

CAT'S PROFILE
Age: 67 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
Bear •
BerichtOnderwerp: Re: Illuminating the dark night   Illuminating the dark night Icon_minitimedi 1 okt 2019 - 14:50

De warmte op zijn vacht zorgde ervoor dat hij nog verder begon weg te dommelen. De zwart/witte kater geeuwde nog een keer, waarbij zijn sterkte kaken en scherpe tanden zichtbaar werden. Daarna schudde hij zijn dikke vacht uit en liet zijn blik nog een keer over de zonsopkomst glijden. Het zetten de vallei in een prachtige kleur, bijna alsof er een niet vernietigend vuur overheen gleed. Hij kon ervan genieten en het was een van de weinige dingen die ervoor zorgde dat hij niet klaar wilde zijn met zijn taak.
Achter hem klonk nog meer geroezemoes en niet veel later rook hij een bekende geur, samen met de geur van voedsel. Toen hij zich omdraaide, stond een oudere kattin naast hem. "Goedemorgen, Orchid." Miauwde de kater op een vriendelijke toon, waarbij het zonlicht bijna reflecteerde in zijn helder blauwe ogen. "Hartelijk dank, dat kan ik nu wel gebruiken." Hij pakte een deel van de rat, scheurde deze in twee en legde een stuk terug bij de kattin. "Zou je 'm met me willen delen?" vroeg hij daarna, terwijl hij de kattin aankeek.


"Manners maketh man." Do you know what that means? Then let me teach you a lesson.
Illuminating the dark night OmZbRYE
<3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Illuminating the dark night
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water-
Ga naar: