Wrong territory. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Wrong territory.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Wrong territory. DPKsfdL
Freedje
130
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Blizzardheart
BerichtOnderwerp: Wrong territory.   Wrong territory. Icon_minitimezo 10 maa 2019 - 2:24

“Blijf dicht bij me in de buurt en zorg dat je niet verdwaalt.” Dat waren de instructies die Blizzard, één andere apprentice en een young warrior hadden gekregen toen ze mee mochten gaan op patrouille. Blizzard had zich er redelijk aan kunnen houden, totdat haar hongergevoel ervoor had gezorgd dat ze een muis achterna joeg die vlak langs de border van haar territory af was gerend en haar uitdaagde om hem te achtervolgen. Wonderbaarlijk genoeg hadden zowel de leider van haar groepje als de young warrior en de apprentice niets gemerkt en werd Blizzard dan ook niet achterna geroepen terwijl ze achter de muis aan rende. De herinnering aan de smaak van muis zorgde ervoor dat Blizzard bijna begon te kwijlen en ze dwong zichzelf om harder te rennen. Ze had niet in de gaten dat ze haar border achter zich liet, noch dat ze een heel andere kant op rende dan waar ze naartoe moest gaan. En ze had ook niet in de gaten dat ze haar groepje steeds meer en meer uit het oog begon te verliezen. “Te moet om verder te gaan!” riep ze uiteindelijk hijgend uit en ze liet zich niet bepaald gracieus plat op haar buik vallen terwijl ze toekeek hoe de muis voor zich uitrende en even verderop onder een soort van omheining door kroop. Huh? Omheining? Blizzard werd zich nu pas weer bewust van de geuren en het zicht van haar omgeving. Ze merkte de geur van de border van ThunderClan op, maar ook een geur die haar totaal onbekend was. En nog een andere, doordringende geur die ervoor zorgde dat er een lichte rilling over haar rug trok. De geur van bloed. Met een geagiteerde blik in haar ogen krabbelde ze overeind en keek om zich heen naar de omheiningen die zich op diverse plekken rond haar heen bevonden. En achter die omheiningen zag ze iets groots opdoemen waar ze niet van op de naam kon komen en wat ze nog nooit had gezien. Ze waren even hoog als de Highrock in Fourtrees, nee, nog hoger zelfs! Even verloor ze haar gevoel voor angst en nam haar nieuwsgierigheid het over. Ze deed een stapje in de richting van de huizen, verder weg van haar border en van die van ThunderClan. Ze moest en zou weten wat er zich achter die omheining bevond!


+ Eerste post voor Littlestream
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Wrong territory.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: