The stars still shine behind the daylight [Star] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 The stars still shine behind the daylight [Star]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Day •
Chief
The stars still shine behind the daylight [Star] DPKsfdL
Floriske
394
Actief
Koester het licht
en het zal de schaduwen verjagen

CAT'S PROFILE
Age: 77 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank: Chief
Day •
BerichtOnderwerp: The stars still shine behind the daylight [Star]   The stars still shine behind the daylight [Star] Icon_minitimezo 10 maa 2019 - 15:11

Het zonlicht maakte regenbogen in de damp van de waterval, maar Day zag het enkel vanuit zijn ooghoeken terwijl hij zijn blik afwisselend richtte op de hemelsblauwe lucht en de grauwe rotsen voor de grot, want hoewel het er misschien uitzag alsof hij lekker op een hoge rots van het zonlicht zat te genieten en het leven zat te overdenken, zat hij in werkelijkheid op wacht. Lekker in het zonnetje, dat dan weer wel. En enige tijd voor levensoverdenkingen was er ook nog wel, maar Day was een uitstekende multitasker en enige beweging merkte hij onmiddellijk op. Dit keer kwam die beweging gelukkig niet van een bedreiging, maar van een van de andere Cave Guards. "Star that Twinkles at Night", miauwde hij zodra hij haar geur opving in de koele lucht. Hij keek kort opzij en glimlachte. "De enige ster die overdag nog schijnt." Zijn blik ging weer naar de lucht, zijn ogen samengeknepen tegen het felle winterlicht. "Of moeten we de zon ook tot de sterren rekenen?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Star •
Member
The stars still shine behind the daylight [Star] YU7qAQx
Daan ❤
31
Actief

CAT'S PROFILE
Age: • 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Cave Guard
Star •
BerichtOnderwerp: Re: The stars still shine behind the daylight [Star]   The stars still shine behind the daylight [Star] Icon_minitimezo 9 jun 2019 - 17:24

All the shine of a thousand spotlights. All the stars we steal from the nightsky will never be enough, never be enough.

De kattin had een rondje gemaakt langs de richels die bij de cave liepen, gewoon om te controleren of daar zich nog vreemde activiteiten voordeden. Zodra ze de cave binnenstapte werd ze begroet door haar oude mentor. "Day of New Light," begroette ze hem terug met haar dromerige stem. Een zachte glimlach speelde rond haar lippen bij zijn woorden en ze grinnikte kort, om vervolgens ook op te kijken naar de lucht. "Ik denk het wel, maar zeker weet ik het niet," stelde ze op zijn laatste woorden.


The stars still shine behind the daylight [Star] CBld4uh
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Day •
Chief
The stars still shine behind the daylight [Star] DPKsfdL
Floriske
394
Actief
Koester het licht
en het zal de schaduwen verjagen

CAT'S PROFILE
Age: 77 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank: Chief
Day •
BerichtOnderwerp: Re: The stars still shine behind the daylight [Star]   The stars still shine behind the daylight [Star] Icon_minitimezo 16 jun 2019 - 9:49

Star begroette hem met haar kenmerkende, rustgevende droomstem. Ook zij wist niet zeker of de zon ook een ster was, net als zij, maar ze neigde meer naar wel. Day knikte nadenkend. Het was een interessante vraag. Aan de ene kant deelde de zon veel eigenschappen met de sterren: hij bewoog door de lucht en gaf licht. Aan de andere kant was hij van zo'n compleet andere schaal... "Als de zon een ster is, dan is het wel de sterkste ster aan de hemel, zo stralend dat al zijn broers bij hem verbleken en dat zelfs de lucht voor hem verkleurt." Bovendien was het hem na vele nachten wachten opgevallen dat de andere sterren een ander pad leken te volgen dan hun grote broer, alsof ze op een bepaalde manier los van elkaar stonden. "Ik ben nog onbeslist", besloot hij.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The stars still shine behind the daylight [Star]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water-
Ga naar: