Only in fairytales 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Only in fairytales

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Brittlepaw
Member
Only in fairytales Knipbrit
12
269
Actief
My name is Brittlepaw. I'm the apprentice sent by Shadowclan!

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Brittlepaw
BerichtOnderwerp: Only in fairytales   Only in fairytales Icon_minitimema 11 maa 2019 - 0:41

Verhalen waren dingen die haar vaak werden verteld. Hij kende de woorden van die dingen nog niet helemaal maaaaar... Hij wist uiteraard wel sommige woorden en dus had hij vandaag besloten dat het misschien beter was om zijn nieuwsgierigheid wat in de toom te houden en een queen te gaan opzoeken die aan het praten was. Natuurlijk zou de kleine kitten snel interesse verliezen en een echt besluit om dit te doen... Hm... Dat had er eigenlijk niet in gezeten. Het was per toeval geweest dat de gevlekte kitten zowat in het verhalending was binnen gelopen en dit had well.. Zijn aandacht ingenomen voor het moment. Met een diepe frons op zijn gelaat plofte hij dan ook neer toen de toon in de stem van de she-cat kort veranderde, alsof er een of ander iets gebeurde... Niet dat Brit het wist, hij kende de meeste woorden niet. De simpelste kende hij uiteraard wel! Die waren het makkelijkste natuurlijk. Dingen die het vaakst tegen hem werden gezegd, maar ook woorden waar hij labels bij kon hangen of woorden die de katten in zijn omgeving gebruikten. Hoe dan ook waren er ook tonen die nog geen beeld bij hun hadden, zoals warrior... Hij snapte niet goed wat ze daarmee doelden, maar hij wist van het bestaan van het woord dus het was genoeg voor hem. Even knipperde hij verbaasd toen een reeks nieuwe woorden volgende... Uiteraard zaten er stukjes tussen die hem wat bekender voorkwam, stukjes die hij in bijna elk gesprek waarnam... maar hij had deze wat weg gedrukt, of sommige eigenlijk niet zo. Misschien kon hij wel uitvissen wat ze zei als hij de bekende woorden bij elkaar puzzelde? Hm... Nee, daar was zijn vocabulaire nog ietsje te klein voor helaas.

- Dragonkit


WITH BRITTLE BONES AND A LIONHEART

Theme I


Topic Search!


Heb examens tot eind januari!


Terug naar boven Ga naar beneden
Dragonpaw,
Member
Only in fairytales DPKsfdL
111
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Dragonpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Only in fairytales   Only in fairytales Icon_minitimewo 13 maa 2019 - 8:19

Dragon richtte zijn blik geïrriteerd op het groepje kibbelende she-cats die zich in de nursery bevonden. Eén van de Queens had zojuist kittens gekregen en was daar uitgebreid over aan het vertellen. Dragon trok met zijn oortje toen ze het had over de ambities die ze verwachtte van haar kittens en het feit dat haar partner ze niet zo vaak kwam bezoeken omdat hij daar geen tijd voor had. Dragon vroeg zich af of zijn moeder ook ooit zo blij over hem gebabbeld had. Maar nee, dat kon hij zich niet voorstellen. Ze had hem melk gegeven totdat hij oud genoeg was om prooi te eten en had hem daarna bij de rest van de Queens gedumpt, die hem uit medelijden geholpen hadden. Hij kon niet zeggen dat hij slecht behandeld werd en hij werd even hard gewezen op de streken die hij uithaalde als een andere kitten, maar ze zouden nooit aanvoelen als een moeder en dat wisten ze maar al te goed. Ze hielden hun afstand van hem als dat nodig was en dat was wel iets wat hij kon appreciëren, maar het liet hem nu niet echt geliefd voelen. Zijn blik gleed naar een jonge kitten die nog geen anderhalve moon oud kon zijn en die gebiologeerd aan het kijken was naar de Queens; hij deed overduidelijk een poging om te volgen waar ze het over hadden, maar Dragon vermoedde dat hij nog niet zo goed was met woorden en dat hij dus niet kon volgen waar het over ging. Voordat Dragon zichzelf kon tegenhouden, flapte hij er al iets: “Geen zorgen. Het is niet zo belangrijk.” Misschien was het niet netjes van hem om dat te zeggen als ze duidelijk vol trots sprak over haar eigen kittens, maar hij kon het niet verkroppen dat er een deeltje in hem was dat wilde dat zijn moeder of zijn vader zo over hem zouden spreken. Wie de kitten ook was waar deze moeder over sprak, hij of zij mocht verdomd veel geluk hadden met zo’n moeder als haar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Brittlepaw
Member
Only in fairytales Knipbrit
12
269
Actief
My name is Brittlepaw. I'm the apprentice sent by Shadowclan!

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Brittlepaw
BerichtOnderwerp: Re: Only in fairytales   Only in fairytales Icon_minitimezo 31 maa 2019 - 0:50

De praat die de dame uitslaakte was voor hem heel wat en hij wist dat als hij wat dingen te pakken zou krijgen hij misschien Pepperkit blij kon maken. Ja, het zou zeker wel helpen bij zijn uhm... Vrienden? Kennissen? Hij wist niet echt hoe het werkte want hij had die woorden wel eens gehoord maar wat betekende ze juist. Hij wist wat een mama was en ook een papa maar dat was het zo een beetje qua sociale status. Dan had hij natuurlijk ook nog zijn nestgenoten... maar dat was al helemaal te ingewikkeld om aan te beginnen. Even trok het jonge ventje met zijn oortjes toen een andere kitten sprak, duidelijk gericht naar hem. Hij snapte niet echt wat hij zei en kantelde zijn kopje, licht verward bij wat de ander aan het zeggen was. Er was echter een woordje dat Brit wel erg interessant vond... "Bwa... Bawmwijk?" sprak hij, de ander proberende na te doen... maar natuurlijk faalde hij grandioos. Het was een mooi lang woord en ondanks dat de gevlekte kater helemaal niet wist wat zijn betekenis was wilde hij het toch herhalen. Des te langer, des te beter niet?


WITH BRITTLE BONES AND A LIONHEART

Theme I


Topic Search!


Heb examens tot eind januari!


Terug naar boven Ga naar beneden
Dragonpaw,
Member
Only in fairytales DPKsfdL
111
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Dragonpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Only in fairytales   Only in fairytales Icon_minitimezo 31 maa 2019 - 15:28

Dragonkit klemde zijn kaken op elkaar om een gefrustreerde kreun in te houden. Nee, hè. Had hij nu werkelijk net tegen een kitten gesproken waarvan hij wist dat het de helft van zijn woorden niet zou begrijpen? Zijn eerste ingeving was om gewoon weg te gaan en de kitten aan zijn lot over te laten. Er waren meerdere Queens in de buurt die hem op konden vangen en hem zouden kunnen entertainen. En dan was er dat ander deeltje in hem dat toch wel een klein beetje trots was dat de kitten hem duidelijk om meer informatie vroeg. Zou het kwaad kunnen om het uit proberen te leggen? Het zou in elk geval tijd doden. Hoe minder resterende tijd hij overhield tot hij apprentice zou worden, hoe beter. En als hij eindelijk apprentice geworden zou zijn, zou hij deze kitten toch ver achter zich kunnen laten. Er hoefde geen band aan vast te zitten omdat hij iets uit probeerde te leggen, toch? Nee. Hij kon zich altijd wegdraaien en weglopen, desnoods snauwen als het te vervelend werd. En dus richtte hij zijn aandacht weer volledig op de kitten, de kwebbelende Queens proberend te negeren. “Be-lange-rijk,” herhaalde hij nadrukkelijk. “Iets wat veel betekent voor je.” Hij betwijfelde dat de kitten dat zou begrijpen en dus keek hij bedenkelijk in het rond om een voorbeeldje te vinden. Wat vonden kittens belangrijk? Voor hem was dat voedsel. Dat was toch wel het moment waar hij naar uit keek. Maar deze kitten dronk enkel melk; hij zou geen vaste prooi kennen. Hij probeerde zo nonchalant mogelijk over te komen terwijl hij naar de buik van de Queens wees waar hij als pasgeboren kitten zijnde vaak gedronken had. “Be-lange-rijk,” herhaalde hij, verwijzend naar het melk. “Betekent veel,” voegde hij er aan toe. Toen hij zich omdraaide en naar de Queen keek waar hij naar gewezen had, zag hij dat het helemaal geen Queen was. Of tja, ze was waarschijnlijk ooit wel een Queen geweest, maar wat er nu resteerde, was een lelijk, oud gezicht. En die keek hem nors aan. Jakkes! Dragonkit draaide zich snel weer terug naar de kitten met een gekwelde blik in zijn ogen. Waarom moest hem dit nu weer overkomen?
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Only in fairytales   Only in fairytales Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Only in fairytales
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: