Snakes still shed skins 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Snakes still shed skins

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sinclaw
Dark forest
Snakes still shed skins Zw2fckP
Michelle
1790
Actief
She wears strength and darkness equally well, the girl have always been half goddess, half hell.

CAT'S PROFILE
Age: 48 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Sinclaw
BerichtOnderwerp: Snakes still shed skins   Snakes still shed skins Icon_minitimedi 12 maa 2019 - 18:13Technically, I’m a murderer
but I like to think that’s one of my better qualities

Sin trilde. Haar gele ogen wijd opengesperd. Haar kittens waren het eerste wat ze opmerkte. Maar ze vond geen geruststelling in de aanwezigheid van de kleine lichaampjes tegen haar aan. Inplaats daarvan overviel een stikkend gevoel haar waardoor ze overeind kwam en over de kits heen naar buiten sprong.

De koele nachtlucht liet haar bijna direct zuchten terwijl ze haar vacht uitschudde en zichzelf op de koude grond liet vallen. Hij was niet echt. Niet meer..

-SnakesongSnakes still shed skins CsvhKMJ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snakesong
StarClan
Snakes still shed skins RB4Qe0W
Bunny
128
Actief
"If the whole world was watching, I'd still dance with you"

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (51 moons)
Gender: She-cat ♀
Rank:
Snakesong
BerichtOnderwerp: Re: Snakes still shed skins   Snakes still shed skins Icon_minitimedi 12 maa 2019 - 19:18

Er was iets te zeggen over de kalmte van de nacht. Vroeger had ze die nooit zo geapprecieerd, druk met het avontuur en de spanning die 's nachts kon plaatsvinden; maar daar voelde ze zo geen drang meer naar. De grote kattin sloot haar ogen en genoot van de stilte, haar borstkas uitgestrekt als om het lichte windje te vangen. Met haar dikke pels had ze niet snel kou en de bries deed deugd. Plots hoorde ze beweging vanuit de richting van de nursery, gevolgd door een zucht en een plof als iemand die op de grond viel. Snakesong fronste lichtjes, opende haar groene ogen en draaide zich om. De blik in haar ogen en de frons op haar gezicht veranderden in een bezorgde uitdrukking en snel liep ze op de zwart-witte kattin af. "Hee, gaat het wel?", mauwde ze zachtjes, terwijl ze haar blik even over de queen deed glijden als om te checken of ze fysiek in orde was - wat wel het geval leek. "Een nachtmerrie?", haar stem verlaagde iets, haar toon begrijpend. Ze had haar eigen problemen met nachtmerries, na haar bijna-verdrinking en zelfs vroeger al, na de dood van haar ouders. Ze kende het gevoel maar al te goed; en Sinclaw had alle symptomen.


Snakes still shed skins D8ESz5d
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sinclaw
Dark forest
Snakes still shed skins Zw2fckP
Michelle
1790
Actief
She wears strength and darkness equally well, the girl have always been half goddess, half hell.

CAT'S PROFILE
Age: 48 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Sinclaw
BerichtOnderwerp: Re: Snakes still shed skins   Snakes still shed skins Icon_minitimezo 28 apr 2019 - 9:57Technically, I’m a murderer
but I like to think that’s one of my better qualities

Hijgend met ogen wijd open staarde de she-cat naar beneden. Haar ademhaling tellend in een poging haar hartslag te verlagen. Maar al wat haar poging deed, was haar duizelig maken. Trillend schudde ze haar kop die omhoog schoot toen ze een bekende stem hoorde. Een die ze niet in het holst van de nacht verwacht had. Gele ogen focuste zich op de warrior. Snakesong. Zusje van haar Acefray.. Als er een kat zou zijn in dit godsvergeten kamp die misschien iets zou kunnen snappen van haar liefde voor de medicine cat. en zijn liefde voor haar, zou het deze kat zijn. Maar alsnog hielt ze haar lippen daarover stijf over elkaar en glimlachte even half met haar staart de zorgen proberen weg te zwiepen terwijl ze haar kop schudde. "Ik zit gewoon teveel vast in de nursery." Mompelde ze hopende dat de kattin daarmee tevreden gesteld was. "Muren die op je af komen enzo.." Voegde ze voor de goede orde er maar aan toe. De she-cat hoefde niet te weten wat haar precies wakker hielt. En waar haar nachtmerries uit bestonden..Snakes still shed skins CsvhKMJ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Snakes still shed skins
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: