Familiar smell.



 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT



Deel
 

 Familiar smell.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Hawk
Member
Familiar smell. DPKsfdL
Fré(edje)
7
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Hawk
BerichtOnderwerp: Familiar smell.   Familiar smell. Icon_minitimewo 13 maa 2019 - 8:06

Een kalme blik was in zijn ogen te zien terwijl hij snel uithaalde met zijn klauw en daarmee de nek van het weerloze muisje openreet. Hij boog zich voorover en zette zijn tanden in de prooi, de heerlijke smaak van muis algauw te veel voor hem wordend voordat hij gulzig verder at. Hij dwong zichzelf om rustiger te eten omdat prooi de laatste tijd niet gemakkelijk te vinden was, maar dat was natuurlijk moeilijk vol te houden als hij uitgehongerd was na een gevecht te hebben gehad tegen een kat die zijn territory wilde hebben. Een lange, nog steeds bloedende kras liep over zijn rechterflank, maar hij had zijn territory wel kunnen behouden. Niets leidde Hawk voor een moment af van zijn eten, behalve de geur van bloed die zijn richting op kwam. Hij opende zijn bek en ademde de geur in, al redelijk bekend zijnde met de katten die zich achter die geur verscholen. BloodClan. Of de Elite, zoals ze zichzelf noemden. Een interessante groep als hij het zo mocht zeggen, maar de Clans dachten daar anders over. Hawk was inmiddels vaak genoeg in de richting van Clangebied gereisd om de verschillende geuren te onderscheiden. De kat die hem had opgevoed nadat zijn ouders hem voor dood achter hadden gelaten, had hem verteld over de Clans vlak voordat hij vond dat Hawk oud genoeg was om voor zichzelf te zorgen. Het was nooit een permanent verblijf geweest en Hawk had niet de moeite genomen om een band op te bouwen met de oude tom cat. Toch kon hij niet verbloemen dat het best eenzaam kon zijn soms, dit leven. En dus merkte hij dat hij dikwijls afdwaalde naar dit soort territories, hopend op wat meer actie in zijn leven. Hij hield zich oppervlakkig en was niet heel vriendelijk, maar ook niet vijandelijk als hij iemand tegenkwam. Misschien was dat wel de reden dat hij tot dusver nog geen ‘actieve’ vijanden had gehad. Hawk draaide geïnteresseerd zijnde met zijn oortje toen de geur van bloed steeds sterker werd. Dat wilde zeggen dat één van die katten hem naderde. Hij was benieuwd.


+ Eerste post voor Kay
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kay
Member
Familiar smell. 9VxjunI
Renske
15
Actief
Sometimes I think
Sometimes I don't

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Kay
BerichtOnderwerp: Re: Familiar smell.   Familiar smell. Icon_minitimedo 21 maa 2019 - 20:17

Kay verstopte zich in zijn lange, ruige vacht. Een prooigeur had zijn neus gevuld en hem gelokt verder de stad in. Alles draaide de laatste weken om eten. Het was hét gesprek van de dag. Wat heb je gegeten, heb je überhaupt gegeten, oh ik heb zin om dit te eten. Vermoeiend, omdat het enige resultaat was dat men nog meer honger kreeg dan ze al hadden. Maar toch lokte het hem verder, want elk hapje erbij was beter.
Toch merkte hij dat al snel de prooigeur werd vermengd met bloed en hij realiseerde al snel dat hij te laat was. Een chagrijnige blik was op zijn kop te lezen en hij had zin om weer om te keren en het erbij te laten. Maar hij was toch nieuwsgierig wie de prooi had gevangen. Zeker geen kittypet, die waren hopeloos, en hoe dichterbij hij kwam, leek de geur niet op de bekende van de elite. Nee, een vreemde kater kwam op zijn netvlies te staan. Kay verlaagde zijn kop en zijn groengele ogen keken met zekere interesse naar de vreemde kater.
‘Je waagt jezelf op gevaarlijk terrein, vriend,’ bromde Kay toen hij dichterbij kwam. Ja, de stad zwermde met Bloodclan. En de verhalen die de rondte gingen over zijn geliefde clan waren niet vaak positief. Hij grijnsde bij de gedachte. Ja, hij was trots op zijn clan. Hij was nog niet lang member, maar hij was van plan om nog weer hondentanden aan zijn collectie te voegen. Bovendien was Cobra niet eens zo bijzonder veel ouder dan hem, de mogelijkheden leken eindeloos. Kay zag daarna de resten wat waarschijnlijk ooit een muis was geweest en het water begon hem in zijn bek te lopen. Hij priemde zijn ogen in die van de vreemdeling. ‘En stelen wordt niet gewaardeerd.’


Familiar smell. 3L77X77
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Familiar smell.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: