Everything pulses 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Everything pulses

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende
Pepperpaw
Med. cat apprentice
Everything pulses 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2536
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: Everything pulses   Everything pulses Icon_minitimema 18 maa 2019 - 15:33


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Pepperkit staarde in stilte naar de regendruppels die naar buiten vielen buiten de medicine cat den. De donkere wolken hadden de maan en sterren verdreven uit de lucht en gaven enkel koude regen terug. De kitten kon niet slapen. De dagen waren voorbij gekropen en ze had haar derde moon ondertussen aangetikt. Twee manen hier in Shadowclan. Twee manen wachten op haar moeder. En in deze twee manen waren er veel gebeurd. Langzaam begon de twijfel wortel te schieten in haar kop over of haar moeder terug zou komen. Meerdere katten hadden haar verteld over Starclan. Waar de kitten zich angstig vast had geklampt aan dat het een fysieke clan was, begon het langzaam in te zinken dat dat misschien niet zo was.

Samen met het feit dat ze.. anders was dan de rest, maakte dat de kitten zich onrustig en bang voelde. Ze had meerdere katten gevraagd waar hun ouders vandaan kwamen. Meestal was het Shadowclan. Niet Windclan. Van Windclan komen was blijkbaar verkeerd. Marshkit had het gezegd, Seagull had haar erom geslagen. Meerdere kittens hadden naar tegen haar gedaan. Cheetahcall had haar een rotkind genoemd. Pepperkit legde haar oortjes plat en haalde huiverig adem. Als ze een Windclanner was, hoorde ze dan niet in Windclan thuis? De kitten keek om naar de slapende figuren in de medicine cat den. Ze was weer uit de nursery geglipt om bij haar papa te gaan slapen, maar ze had zich toch niet prettig gevoeld toen ze de den in stapte. Knopen hadden zich in haar maag gelegd en haar poten aan de grond geboord. Ze zette weer langzaam een paar pasjes de regen in, in elkaar duikend terwijl dikke druppels op haar gezicht en rug neervielen. Pepperkit haalde huiverig adem en keek naar de kampuitgang. Geen wacht. Er zat niemand. Waarschijnlijk waren ze gaan schuilen voor de regen.. Misschien.. Misschien dat ze even bij Windclan kon gaan kijken? Alleen kijken..? En vragen.. vragen of zij haar nog wel aardig vonden? En misschien, heel misschien, was haar mama daar wel terug.

Voordat Pepperkit het wist, hadden haar poten haar naar buiten gedragen. De modder kleefde aan haar vachtje en de regen viel nog steeds in dikke druppen op haar neer. Haar vachtje, nog steeds vol met nesthaar in plaats van een dikke warriorvacht, was ondertussen doorweekt tot aan haar huid en lieten haar huiveren. Met de kille bladkaal bries, had de kitten het ijskoud, maar toch stapte ze verbeten door. Windclan.. Windclan.. Met vermoeide ogen stapte ze door, de ene poot voor de andere zettende totdat ze erdoorheen zakte in de kletsnatte modder. Rillend bleef ze liggen. Waar hoorde ze thuis?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Tallshadow
Catministrator
Everything pulses 4pt8gz
☙Emma☙
17058
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Everything pulses   Everything pulses Icon_minitimema 18 maa 2019 - 15:45

Hij was alleen vannacht. Sin was ergens, Ace was ergens, en de kleine was er niet. Nog niet moest hij eigenlijk zeggen, want meestal kwam ze pas later op de avond, wanneer hij minder goed oplette. Dan verscheen er een mini-schaduw in de opening van de den en trippelden kleine pootjes die het sluipen niet geleerd hadden in de richting van zijn nest. Bijna moest hij lachen bij het idee, nestelde de kater zich wat dieper. Kort huiverde hij door de regen, en besloot uiteindelijk dat het misschien ook wel zijn beurt was om naar haar toe te gaan.

Hij had het altijd uitgesteld, ze was immers niet zijn kitten. En hoewel zij het niet wist, wist hij het genoeg voor hun tweeën. Zijn keuze, haar meenemen uit Windclan, drukte soms zwaar op hem. Niet alleen had het voor veel onrust in de clan gezorgd - wat hem overigens gestolen kon worden - maar het had ook voor een zeer boze Tinder gezorgd en een extra persoon om op te letten. Hij had al moeite met zichzelf, had nu al een leven verspeeld, en zijn oplossing was om een tweede leven erbij te nemen? Tactisch Tall. Alsof niet alles waar hij mee omging uiteindelijk kapot zou gaan.

Zoals dit bijvoorbeeld. Aangezien de kitten niet daar lag waar ze moest liggen, en de kater met grote ogen de nursery weer uitkwam. Door de regen was het spoor moeilijk te volgen, al had hij al snel het hele kamp gehad en bleek ze daar niet te zijn. In diepe stilte verplaatste de kater zich door het kamp, geen zin de clan te wekken. Dit was een geheim moment, niet voor andere ogen bedoeld, alsof de kwetsbaarheid van Pepper te voelen was ook al was ze nu niet hier. Hij zuchtte eens, en keek toen wat verloren naar de kampingang. Zijn gut vertelde hem dat het zo was, dat hij daarheen moest. Maar zin had hij niet, en bovendien zou het een flinke reprimande betekenen voor de op wacht staande - of liever, niet op wacht staande - warrior. Maar pas wanneer hij terug was.

Het duurde niet lang of hij vond een spoor, kleine plukjes haar aan takjes, geur aan wat bladeren. Ver kon ze niet gekomen zijn, dus besloot hij langzaam te werk te gaan en vooral zijn ogen goed open te houden. Op deze manier lukte het hem om een klein zacht hoopje te zien, in de modder, een eindje verderop. Even stokte zijn tred, bleef hij staan, alsof hij niet zeker wist of het dieptrieste beeld verstoord mocht worden. Daarna ging hij verder op Shadowclan stand, ene poot voor de andere zonder geluid. Zijn adem ingehouden alsof ook dat haar kon doen verdwijnen. Zo verplaatste de kater zich naar achter de kitten, tot hij daar gekomen was en voorzichtig zijn neus even in haar vacht duwde. "Hey Wuppie," Murmelde hij, was even stil, keek omhoog en toen nog zachter: "Pumpkin," Het uitsprekend alsof het woord haast de wereld zou doen breken. Officieel gebied betredend waar hij niet hoorde, maar was dat niet sowieso al het geval?


Everything pulses Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pepperpaw
Med. cat apprentice
Everything pulses 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2536
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: Re: Everything pulses   Everything pulses Icon_minitimema 18 maa 2019 - 15:55


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Kou trok in haar pootjes en liet haar huiveren. Ze wilde niet meer bewegen. Ze had het te koud met de regen die haar vacht doordrenkte, de wind die de warmte uit haar trok en de modder die aan haar poten zoog. Ze drukte haar neusje naar beneden en begon zachtjes te huilen, haar zoute tranen mengend met de regen. Ze was bang, zo ongelofelijk bang en verdrietig. Het besef was nog niet ingezonken in het begin. Maar de realiteit was steeds verder op haar neer komen drukken. Net zolang tot er barsten verschenen in haar vrolijkheid. Ze had geprobeerd zich aan te passen, ze had geprobeerd zichzelf te verbeteren, maar dat hielp ook niet. En dit alles was tot op dit moment gekomen, dit kookpunt waar het kamp te klein was geworden voor haar.

De kitten schrok in beweging toen ze een neus voelde. Haar blauwe ogen schoten weer open en ze keerde zich iets om. "Papa.." prevelde de kitten zachtjes, iets terugdeinzend van zijn aanraking. Wat voelde ze? Angst? Schaamte? Verdriet? Ze voelde haar borstkas samentrekken in een naar gevoel. Het tweede woord liet haar wat verbaasder opkijken. Pumpkin.. Iemand zei ook altijd Pumpkin.. Zei mama altijd Pumpkin..? De herinneringen waren zo vaag. Ze was nog zo jong en op haar korte leventje was het alweer zo lang geleden. Het rillende hoopje ellende prevelde het woord zacht. "Pumpkin.." Haar kaakjes klapperden ongecontroleerd. Ze wist het niet meer goed.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Tallshadow
Catministrator
Everything pulses 4pt8gz
☙Emma☙
17058
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Everything pulses   Everything pulses Icon_minitimema 18 maa 2019 - 16:03

Hij werd nog niet weggeduwd en de poes zelf kroop nog niet ervandoor. Dat zag de kater als een teken dat hij op z'n minst kon blijven staan. Toen ze uiteindelijk het laatste woord wat verward herhaalde plofte hij eerst naar haar op de grond, maar duwde haar daarna met zijn neusje op zijn vacht. Ze was nog zo klein, zou altijd kleiner blijven dan de rest. Iele windclanner met een bouw voor rennen op de vlaktes. En hij had haar verdoemd tot een leven in het woud. Ooit zou ze hem erom gaan haten, hij kon het nu al zien gebeuren. Ooit zou deze egoïstische daad van hem - egoïstisch? - aan het licht komen. Maar niet hier, niet nu. Niet vandaag. In plaats daarvan tilde hij haar van de koude grond, en verborg haar in zijn vacht, alsof dat niet alleen de kou, maar de hele buitenwereld tegenhield. "Pumpkin," Zei hij nog eens, het verraad haast te proeven op zijn tong. Maar zijn stem klonk zeker, zonder wankelen. Dat was hij haar verschuldigd.


Everything pulses Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pepperpaw
Med. cat apprentice
Everything pulses 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2536
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: Re: Everything pulses   Everything pulses Icon_minitimema 18 maa 2019 - 16:06


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Pepperkit bood geen weerstand toen de tabby kater haar uit de modder trok. Het slijk drupte langzaam van haar normaal zo lichte vacht en besmeurde de zachte haren met donkere aarde tinten. Ondanks dat ze zich onzeker voelde, verwelkomde ze de warme aanraking van haar vader en liet ze zich in zijn vacht verbergen zonder tegenstribbelen. Langzaam trok er weer gevoel in haar pootjes. Papa herhaalde de bewoording, Pumpkin. Pumpkin.. Pepperkit staarde glazig voor zich uit, nog altijd bevend. "..Ze willen me niet in Shadowclan.." prevelde de kitten zachtjes.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Tallshadow
Catministrator
Everything pulses 4pt8gz
☙Emma☙
17058
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Everything pulses   Everything pulses Icon_minitimema 18 maa 2019 - 16:19

Ze leek als in een soort trance, waardoor de kater een steek in zijn hart voelde. Even dacht hij eraan om op haar woorden een luide ontkenning te doen volgen, maar daar was ze te slim voor. In plaats van voorliegen zuchtte hij dus ook even, en drukte zijn neus op haar vacht. "Ik weet het," Mauwde hij zacht, ook een beetje verloren. Voor haar wilde hij zo graag zeker zijn, hij had alles wel willen trotseren, maar deze situaties had hij ook zelf niet voorzien. Dat ze haar zouden pakken in plaats van hem, dat hij er niets aan kon doen tenzij hij 24/7 bij haar was. Tall had het niet aan zien komen. Een cruciale misser, een tactische fout.


Everything pulses Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pepperpaw
Med. cat apprentice
Everything pulses 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2536
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: Re: Everything pulses   Everything pulses Icon_minitimema 18 maa 2019 - 16:23


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Wat voor reactie had ze op gehoopt? Pepperkit wist het niet. Had ze troost gewenst terwijl ze zelf stiekem wel wist hoe de vork aan de steel zat? Valse hoop? Waar ze ook op gehoopt had, de woorden vader staken haar ontzettend. De kitten haar adem werd schokkerig, maar ze huilde niet, alsof al het verdriet verstopt zat, een bottleneck in haar emoties. Het was er wel, maar het wilde er niet uitkomen. In plaats daarvan drukte de kitten in stilte en verslagen haar neus in de pels van Tallstar. "Moet ik terug..?" miauwde ze zachtjes. Ondanks dat er geen nieuwe tranen waren, beefde haar stem wel. Er lag een duidelijke vraag verstopt in haar woorden. Wil je liever dat ik terug ga. Want zelf wist ze het niet. En aangezien ze het niet wist, deed ze wat elk kind deed, kijken naar de mening van een vertrouwde volwassene.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Tallshadow
Catministrator
Everything pulses 4pt8gz
☙Emma☙
17058
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Everything pulses   Everything pulses Icon_minitimema 18 maa 2019 - 16:52

De kater lag er in stilte, liet haar eerst uitvogelen wat ze wilde zeggen voor hij met al zijn eigen oplossingen kwam. Het klonk uitgedacht, volwassen haast. Maar het was simpelweg omdat hij het ook niet wist. Hij was alleenstaande vader, en van die twee woorden klopte ook slechts de helft, wat wist hij nou eigenlijk was een kitten opbrengen? Inderdaad, helemaal niks, maar hij wist genoeg van het leven om de brok in haar keel te delen en haar toon te kunnen interpreteren. Weer een zucht. "Ik wil je het liefst alle dagen heel dicht bij me houden," Mauwde hij zacht, en volledig naar waarheid. "Maar ik wil ook dat je veilig een leuk leven kan leiden met vrienden en vriendinnen van je eigen leeftijd," Hij wist niet zeker tegen wie hij het zei, aangezien het voor de kitten misschien helemaal niet logisch klonk, maar het hardop denken was belangrijk om de gedachten op een rij te krijgen.


Everything pulses Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pepperpaw
Med. cat apprentice
Everything pulses 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2536
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: Re: Everything pulses   Everything pulses Icon_minitimema 18 maa 2019 - 17:08

Pepperkit huiverde in stilte en klauwde zich nog wat dieper de pels van Tallstar in. Alsof hij, als ze hem losliet, zou verdwijnen in de lucht. De kitten wist niet eens goed waarom ze weggelopen was. Het was een wanhoopspoging om haar nare gevoelens aan te geven. Want dat was het, Pepperkit voelde zich rot. En Pepperkit snapte het niet. De woorden van haar papa, wat bedoelde hij? "Moet ik weg..?" miauwde de kitten zachtjes, met verstikte stem zijn woorden zachtjes herhalend. "Ik ben ook geen Windclan.. Ben ik dan niks?" De verwarring lekte in haar stem en paniek flitste in haar ogen. Waar moest ze dan heen?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Tallshadow
Catministrator
Everything pulses 4pt8gz
☙Emma☙
17058
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Everything pulses   Everything pulses Icon_minitimema 18 maa 2019 - 17:25

Oke oeps, de kitten snapte het niet en de kater kon het haar ook niet echt kwalijk nemen. Hij zat te bazelen en haar op te zadelen met problemen die niet voor haar bestemd waren. Vandaar dat hij zijn hoofd schudde. "Sorry, ik was onduidelijk," Mauwde hij zacht. "Je mag altijd in Shadowclan blijven, bij mij," Mauwde hij, "Als je dat wilt," En daar zat het hem in, want wat als ze het niet wilde? Ging ze dan gewoon terug naar Windclan? Lionroar zag hem al aankomen.


Everything pulses Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pepperpaw
Med. cat apprentice
Everything pulses 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2536
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: Re: Everything pulses   Everything pulses Icon_minitimema 18 maa 2019 - 17:31

Pepperkit dook wat verder weg in de lange Tabby pels van Tallstar, zich verstoppende voor de dikke druppels die uit de hemel vielen. Misschien dat ze zich ook wel een klein beetje verborg voor het antwoord wat er zou kunnen komen. Want de kitten wist niet goed waar ze op hoopte. Wilde ze hier blijven? Zijn antwoord maakte het niet veel beter. De kitten was verschrikkelijk in de war. "Waar moet ik anders heen?" miauwde de kitten zachtjes. Als Shadowclan haar niet wilde voor haar Windclan moeder, dan moest Windclan haar ook niet om haar Shadowclan vader toch? "Ik Ben ook Shadowclan.."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Tallshadow
Catministrator
Everything pulses 4pt8gz
☙Emma☙
17058
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Everything pulses   Everything pulses Icon_minitimema 18 maa 2019 - 17:40

Ze had een goed punt, waar moest ze anders heen. Even keek de kater voor zich uit, tussen de bomen door, alsof daar heel Starclan hem verwijtend aankeek en most of all Tinder, die dit al voorspeld had. Het zuchten stopte de kater mee, het hielp niks en maakte haar waarschijnlijk alleen maar meer gestresst. "Dat klopt," Mauwde hij zacht, en likte eens over haar vacht, "En dat maakt het niet makkelijk," Om maar even een understatement neer te leggen, "Het betekent dat waar je ook woont, je voorbereid moet zijn op tegenslag, meer tegenslag dan andere katten," Vervolgde de kater zacht, "Want sommige katten zijn onaardig, vals, verraderlijk, en die zullen er alles aan doen je weg te pesten," Hij zuchtte nu wel weer, "Hier, maar ook in Windclan," En het was grotendeels zijn schuld. Maar dat hoefde ze dan weer niet te weten.


Everything pulses Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pepperpaw
Med. cat apprentice
Everything pulses 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2536
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: Re: Everything pulses   Everything pulses Icon_minitimema 18 maa 2019 - 18:00


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Pepperkit slikte zachtjes terwijl ze luisterde naar de woorden van de tabby kater, de kater die ze haar vader noemde. De kitten wist ook niet beter. Ze had zich wanhopig vastgeklampt aan deze kater die zich haar vader noemde. "Maar waarom..?" besloot de kitten zachtjes te vragen. Waarom zou zij twee keer zo hard moeten werken om maar half zo ver te komen? Ze was toch gewoon Pepperkit? "In Windclan deed niemand lelijk.." murmelde de kittne er zachtjes achteraan. Maar Windclan had honden, en bloed, en dood, en verderf. De kitten huiverde onwillekeurig bij de gedachte. Ze durfde ook niet heel erg goed terug naar Windclan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Tallshadow
Catministrator
Everything pulses 4pt8gz
☙Emma☙
17058
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Everything pulses   Everything pulses Icon_minitimema 18 maa 2019 - 19:07

Ze had een punt, in Windclan had nog niemand lelijk gedaan. Tall wist ook niet zo goed wat hij hierop moest zeggen, dat ze terug mocht als ze wilde? Dat had 'ie al een soort van gezegd, en nog een keer zeggen klonk alsof hij graag wilde dat ze wegging. Vandaar dat hij even stil bleef en zijn neus in haar vacht duwde. "Omdat ze stom zijn," Murmelde hij, ook een beetje tegen zichzelf, en vervolgde daarna, meer volwassen: "En omdat er sommige katten zijn die vinden dat verschillende clans, zoals Windclan en Shadowclan, niet mogen mengen, dat iedereen puur van één clan moet zijn en dat een mengelmoes onpuur is," Hij keek even verbeten voor zich uit, bozig, dit was echt iets wat hem frustreerde. Crowcall zou achter hem staan. Dat wist hij zeker.


Everything pulses Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pepperpaw
Med. cat apprentice
Everything pulses 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2536
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: Re: Everything pulses   Everything pulses Icon_minitimema 18 maa 2019 - 19:11


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Pepperkit luisterde in stilte naar Tallstar en naar het geroffel van de regen op de grote bladeren. Blijkbaar was het verkeerd om kittens te hebben tussen twee clans. Maar hier was ze dan, blijkbaar het product hiervan, want ze had een Windclan mama en een Shadowclan papa. "Waarom waren jij en mama dan samen..?" besloot de kitten te vragen, stilletjes. Dan moesten hij en mama wel heel erg van elkaar houden. Dat kon dan niet anders. "Ikke wil graag bij jou blijven.." kwam er enigszins kinderlijk achteraan. Pepperkit had al in geen twee maanden 'ikke' gebruikt immers.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Tallshadow
Catministrator
Everything pulses 4pt8gz
☙Emma☙
17058
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Everything pulses   Everything pulses Icon_minitimema 18 maa 2019 - 19:30

De kater wist niet zo goed waarom hij dit gesprek zo moeilijk vond, waarom hij niet gewoon kon liegen en zeggen dat halfclan kittens beter waren en de rest jaloers, waarom hij de rest van de wereld niet buiten kon houden. Haar vraag bracht hem weer terug uit zijn gedachten en even verscheen een glimlach op zijn gezicht. Hij keek haar even liefdevol aan. "Omdat jouw moeder de interessantste, felste en meest stoere poes van de hele wereld was," Mauwde hij zacht, en gaf de kitten een lik over haar kop terwijl hij tot zijn eigen verbazing zijn ogen even voelde prikken. "Daarom," Hij had eigenlijk niet verwacht dat hij nog steeds emotie zou hebben bij de gedachte aan Tinder, good or bad, maar het wilde niet weg, bleef hem bij. Misschien maar goed ook.


Everything pulses Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pepperpaw
Med. cat apprentice
Everything pulses 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2536
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: Re: Everything pulses   Everything pulses Icon_minitimema 18 maa 2019 - 19:34


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
De jonge flamepoint kitten bewoog zich niet meer, helemaal ingewikkeld in de warme vacht van Tallstar. Maar goed ook, want met hoe koud ze geworden was, had ze ook een fikse hittebron nodig. De kitten luisterde stilletjes naar hoe Tallstar vertelde over haar mama. De kitten hield haar kopje langzaam scheef. Was... Pepperkit keek eventjes naar Tallstar. Was... Voor een paar hartslagen was de kitten stil, haar woorden stilletjes zoeken. "Papa.. Mama komt niet meer terug.. of wel..?" miauwde ze, zo zacht dat de regen haar zou kunnen overstemmen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Tallshadow
Catministrator
Everything pulses 4pt8gz
☙Emma☙
17058
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Everything pulses   Everything pulses Icon_minitimema 18 maa 2019 - 20:33

De kater keek nog steeds over het kopje van de kleine heen, de verte in. Zijn kop beschermde haar een beetje tegen de regen terwijl het over zijn gezicht stroomde en lijnen trok in de dikke vacht van de kater. Alsof Tinder tegenover hem stond, daar tussen de bomen, krulde hij zich nog iets meer om de kitten heen. Hij kon wel voor haar zorgen. Hij deed zijn best. Tall was niet perfect, maar hij probeerde, telde dat? Misschien wel. Maar het kon hem niet behoeden voor de realiteit, die Pepper nu ook ontdekt leek te hebben. Haar stem was zo zacht dat hij hem haast niet hoorde. Maar de vraag hing in de lucht, en zonder hem te horen wist hij dat ze hem stelde. "Nee," Mauwde hij zacht, terwijl zijn stem kort brak en hij harder de verte in staarde, al kon dat niet voorkomen dat zijn tranen zich mengden met de regenstroom. "Nee, mama komt niet terug," Waarna hij zijn kop in haar vacht verborg, beschaamd om zijn zwakte, het besef dat hij, ondanks dat hij al zoveel verloren had, nog steeds geraakt werd. Nog steeds niet geleerd had. Het nog steeds voelde.


Everything pulses Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pepperpaw
Med. cat apprentice
Everything pulses 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2536
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: Re: Everything pulses   Everything pulses Icon_minitimema 18 maa 2019 - 20:43


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
De regen leek alle ruimte op te vullen in haar gehoor. Het zachte geroffel als een overstemmend lawaai terwijl ze wachtte tot ze een antwoord zou krijgen op haar vraag. Ze wist het, diep van binnen wist ze het antwoord al. Haar mama was weg en zou nooit meer terugkomen. Ze voelde haar hart samenknijpen en langzaam begonnen haar tranen alweer te vloeien terwijl ze wachtte. Ze drukte zachtjes haar kop in de vacht van Tallstar. Woorden waren op dit moment niet nodig. Deze breekbare stilte zei genoeg, een stilte die Pepperkit niet kon of wilde breken. Ze had de woorden niet.
[/quote]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Tallshadow
Catministrator
Everything pulses 4pt8gz
☙Emma☙
17058
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Everything pulses   Everything pulses Icon_minitimema 18 maa 2019 - 20:48

Ze was stil. Tall wist niet wat hij wilde maar ze was stil en dat was dat. Hij kon niets verder. Had gezegd wat gezegd moest worden, was gebroken, had gefaald, en nu lag hij als een kind bij zijn moeder te huilen in de vacht van een kitten die niet van hem was. Bij deze gedachte wilde hij zichzelf bijeenrapen, stoppen, met alles. Gewoon een muur optrekken en net als toen bij Jinx alles negeren en gewoon doen. Maar hij was leeg. Er was niets om te doen en een zacht hoopje verantwoordelijkheid lag hier en had hem nodig. Hij zuchtte. Alweer. Soms leek het alsof dat het enige was wat hij kon doen. Nu hielp de zucht hem om een stap terug te doen, een punt te zetten voor nu. Hij ademde nog zwaar, maar kon zijn kop wel weer opheffen. Weer terugkijkend naar het punt bij de bomen, al durfde hij het haast niet. Ze zou boos zijn. En het was haar goed recht.


Everything pulses Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Everything pulses
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 3Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: