[18-03-'19] Ceremonie 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [18-03-'19] Ceremonie

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tallshadow
Catministrator
[18-03-'19] Ceremonie 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: [18-03-'19] Ceremonie   [18-03-'19] Ceremonie Icon_minitimema 18 maa 2019 - 18:01Shadowclan Ceremonie Maart


Tall had eigenlijk geen zin om vandaag op de rots te klimmen, het verplichte praatje te doen, en er weer af te gaan. Het voelde zo fake en bovendien was hij het nogal zat om elke keer wanneer dit net gebeurd was, weer iets mee te maken waardoor de mededelingen voor de volgende keer alweer klaarstonden. Aan de andere kant was het de vaste taak van de leider, en was hij leider. Didn’t he know it.

“Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen op de open plek.” En let the games begin. En nog meer van dat soort algemene uitspraken.  Afijn, mededelingen eerst maar, dan was dat geweest. "Beste clangenoten," Begon hij, ditmaal relatief rustig, de mededelingen waren niet van heftige stuff voorzien deze keer. "Russetfur verwacht kittens en zal naar de nursery verhuizen, bezoeken is op gevaar van eigen leven." Hierbij stak hij plagend zijn tong uit naar de she-cat, en twinkelden zijn ogen. Iedereen wist wat voor humeur die poes kon hebben, en inmiddels durfde hij dit te flikken. Ze hadden een flinke tijd samen opgetrokken. "Verder hebben we een senior warrior bijeenkomst gehouden over wat we met Bloodclan, Riverclan en Windclan aanmoeten, hierover gaan Acorndust en ik verder in gesprek en wanneer we meer weten komen we bij jullie terug." Leek hem duidelijk.

“Verder zijn er apprentices die een nieuwe mentor nodig hebben, en wat kittens die aan het apprenticeschap toe zijn,” Ging hij over op het verdelen van mentoren. ” Kinkajoupaw heeft een nieuwe mentor nodig,” Hij zocht de apprentice en glimlachte. ”Dat zal ik op me nemen,” Heerlijk simpel voor de verandering, bovendien zat Wolf op een heel ander deel van haar training dus kon hij het er prima bij hebben. En misschien had het stiekem ook wat te doen met dat hij het wat drukker wilde hebben om te kijken of dat het tumult in zijn hoofd kon stoppen. Maar dat was, terwijl hij zijn apprentice begroette, bijzaak.

Eenmaal terug hoger gesprongen ging hij verder. “Dan zijn er nog wat kittens die toe zijn aan hun apprenticeschap, Stormkit, Marshkit, Sequoiakit en Dragonkit mag ik jullie vragen naar voren te komen.” Hij knikte ook deze kittens even toe. ”Jullie hebben de leeftijd van zes maanden bereikt, en zijn nu oud genoeg om apprentice te worden. Vanaf deze dag zullen jullie bekend staan als Stormpaw, Marshpaw, Sequoiapaw en Dragonpaw totdat jullie warrior worden,” Zijn trotse blik kon hij niet verhullen. ”Jullie mentoren zullen Puffinclif en Stormflare zijn, en Waspsting zal het mentorschap van Sequoiapaw en Dragonpaw op zich nemen,” Nog even en Tall kon een leger beginnen aan apprentices van Shadowclan alleen. ”Mentoren doe uw taken goed, leer de apprentices wat ze nodig hebben, en maak Shadowclan sterk.”

Even liet de kater de tijd voor de mentoren en nieuwe apprentices elkaar te zien en ontmoeten, waarna hij verder ging met de nieuwe warriors.
“Naast het vreugdevolle nieuws dat zoveel apprentices aan trainingen kunnen beginnen, is er ook nog een kat in ons midden die de training afgerond heeft,” Zijn blik gleed naar de desbetreffende katten, en hij wenkte hen naar voren. "Soundpaw, kom naar voren," Hij sprong van de rots en keek de kat serieus in de ogen. "Ik, Tallshadow, leider van Shadowclan,” Yup, nog steeds, ”vraag Starclan neer te kijken op deze apprentice. Die heeft hard getraind om de warrior code te leren, en ik beveel hem aan bij u om warrior te worden." Zijn blik ging naar de apprentice, "Soundpaw, beloof je plechtig de warrior code na te streven, en de clan te beschermen en verdedigen, zelfs moge het ten koste gaan van je eigen leven?" Tall wachtte op het antwoord van de apprentice, en knikte toen. "Dan, bij de macht van Starclan, geef ik je nu je warrior naam. Soundpaw, vanaf nu zal jij bekend staan als Soundwave. StarClan eert jouw snelheid en denkvermogen. Wij verwelkomen je als volwaardige warrior van Shadowclan."
Trots keek hij de nieuwe warrior aan, en neeg toen zijn hoofd naar hen, een beetje respect was hier op zijn plaats.

Na deze plechtigheid sprong de kater weer terug de rots op, en keek de clan rond. Eens zien of het vandaag, weer, zonder gedoe kon.

“Hierbij is deze ceremonie geëindigd.”

Lijstje:
 


[18-03-'19] Ceremonie Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[18-03-'19] Ceremonie DPKsfdL
111
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Dragonpaw,
BerichtOnderwerp: Re: [18-03-'19] Ceremonie   [18-03-'19] Ceremonie Icon_minitimedi 19 maa 2019 - 20:01

Hoewel Dragon heel nonchalant probeerde te doen toen hij de luide miauw van Tallstar door de open plek hoorde schallen, kon hij toch niet verhinderen dat zijn hart sneller begon te kloppen van opwinding. Want hoezeer hij het ook wilde verhullen: hij had wel op dit moment gewacht. En dan niet alleen omwille van het feit dat hij eindelijk weg zou zijn bij die zeurende kittens – al was dat ook wel een onderdeel van zijn goede humeur – maar ook omdat hij gewoon zin had in zijn training. Al zou hij dat natuurlijk nooit hardop toegeven. Zijn vader en zijn moeder hadden inmiddels niet meer de tijd genomen om langs te komen en Dragon had er verder ook geen verwachtingen meer van. Hij had geaccepteerd dat hij nu eenmaal ouders had die niet veel om hem gaven. Toch kon hij het niet laten om zijn blik even over de open plek te laten glijden; zijn hart klopte ietsje sneller toen hij zijn moeder en zijn vader naar Tallstar zag kijken. Tallstar benoemde de kittens die samen met hem apprentices zouden worden. Hij trok kort met zijn oortje toen de naam van Sequoiakit voorbijkwam en snoof zachtjes. Ze waren niet bepaald goed begonnen en toen Dragon te weten kwam dat ze samen met hem dezelfde mentor toegewezen had gekregen, gromde hij vanbinnen. Toch vond hij het op dit moment even belangrijker om de reactie van zijn ouders te peilen toen hij als apprentice vernoemd werd. Hij zag dat zijn moeder hem recht aankeek met een kille, koude blik en zijn vader niet eens de moeite deed om zijn kant op te kijken. Dragon’s oren vouwden zich onbewust triest in zijn nek en even keek hij naar zijn pootjes. Toen rechtte hij zijn rug weer en keek weer omhoog, zijn poten in beweging brengend zodat hij Waspsting kon begroeten. Hij verwachtte niet veel van de she-cat; hij had niet het idee dat als zijn ouders niks om hem gaven en niet eens de moeite namen om hem te feliciteren dat iemand anders hem wél met trots zou benaderen. En dus behield hij een koele blik in zijn ogen terwijl hij zijn nek strekte zodat hij haar neusje kon aantikken met het zijne. Aan Sequoiapaw besteedde hij nauwelijks aandacht, enkel een kort knikje dat gebruikelijk was voor twee katten die elkaar begroetten.


Tag: Ouders (NPC's), Waspsting, Sequoiapaw

Ik dacht seriously dat Kinkajoupaw een autocorrect foutje was, maar blijkbaar is het een echt iets xDD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[18-03-'19] Ceremonie DPKsfdL
Rebecca
65
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Sequoiastripe
BerichtOnderwerp: Re: [18-03-'19] Ceremonie   [18-03-'19] Ceremonie Icon_minitimedi 19 maa 2019 - 20:45

Tallstar riep alle katten die oud genoeg waren om hun eigen prooi te vangen bijeen. Ze wurme zuch direct na die woorden uit het gat van de Nursery, dit was het moment waarop ze had gewacht! De Nursery had ze ondertussen wel gezien en ze voelde zich groot en lomp tussen de kleinere kittens. De katten gingen rondom Tallstar zitten en ze ging snel zitten tussen een paar andere katten in. Echt veel aandacht voor wie het waren had ze niet. Haar snorharen trilden van opwinding toen de kater begon over de Apprentices. “Verder zijn er apprentices die een nieuwe mentor nodig hebben, en wat kittens die aan het apprenticeschap toe zijn,” hoorde ze hem miauwen. Dat was zij! Tallstar riep een Apprentice naar voren die hij onder zijn hoede zou nemen en ze keek naar de Apprentice. “Dan zijn er nog wat kittens die toe zijn aan hun apprenticeschap, Stormkit, Marshkit, Sequoiakit en Dragonkit mag ik jullie vragen naar voren te komen.” hoorde ze hem miauwen nadat hij terug op de steen gesprongen was. Ze liep naar voren met haar staartje trots in de lucht. Dit was haar moment om papa en mama trots te maken. Ze wist zeker dat ze papa en mama trots gíng maken. ”Jullie hebben de leeftijd van zes maanden bereikt, en zijn nu oud genoeg om apprentice te worden. Vanaf deze dag zullen jullie bekend staan als Stormpaw, Marshpaw, Sequoiapaw en Dragonpaw totdat jullie warrior worden,” miauwde Tallstar en ze voelde de trots door haar gehele lijfje. Eindelijk Apprentice! En wie zou haar mentor zijn? Ze keek naar de Warriors met een niewschierige blik maar op haar vraag kreeg ze weldra antwoord. "... Waspsting zal het mentorschap van Sequoiapaw en Dragonpaw op zich nemen,” miauwde hij en ze keek opzij naar Dragonpaw die haar compleet negeerde. Irritatie borrelde even op en verdween weer toen ze zag hoe hij haar ongeveer aan de kant schoof en als eerste de neus van Waspsting aanraakte. De irritatie maakte plek voor lichtelijke woede. Hoe durfde Dragonpaw?! Dames gingen altijd eerst. Er kon netaan een zuinig knikje vanaf van hem en dat was het dan. Toen hij zijn dikke kont verplaatste liep ze trots met opgeheven kopje naar Waspsting toe en raakte ze haar neus voorzichtig aan. "Waspsting" miauwde ze met de eerbied die haar vader haar geleerd had. Haar gele kijkers gingen even naar haar mede Apprentice die zich als een botte hork gedroeg die ze een schampere blik gaf. Als er iemand de beste zou worden van hun twee dan zou zij dat zijn en niet die hork. Ze keerde Dragonpaw de rug toe en ging naast Waspsting zitten, háár mentor..: Never regret anything that made you smile :.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[18-03-'19] Ceremonie DPKsfdL
Waz
11
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Kinkajoupaw
BerichtOnderwerp: Re: [18-03-'19] Ceremonie   [18-03-'19] Ceremonie Icon_minitimewo 20 maa 2019 - 18:26


Zodra het duidelijk werd dat er een ceremonie aan zat te komen, gingen zowel haar oren als staart recht omhoog staan uit enthousiasme. Ze zou een nieuwe mentor toegewezen krijgen, althans, als Tallstar dat niet vergeten was. Met de vorige had het niet heel goed geklikt en bovendien had die geen tijd meer voor haar trainingen. Haar naam werd, na de algemene mededelingen, als eerste genoemd. Niet vergeten! Nu nog een leuke mentor! Ze stapte wat naar voren uit de groep en de ShadowClan leider vond haar blik, waarna hij vervolgde dat hij haar training op zich zou nemen. Tallstar zou haar training op zich nemen. De Clanleider. De enthousiaste kriebels die bij het aankondigen van de ceremonie door haar heen waren gegaan leken inmiddels vertienvoudigd. Met trillende pootjes stapte ze naar voren zodat ze hem zou kunnen begroeten zodra de ceremonie klaar was. De verdere dingen die de kater zei gingen dan ook in een soort ruis aan haar voorbij. Het enige waar ze aan kon denken was dat zij getraind zou worden door de leider van ShadowClan. Hij wist vast heel veel en dat zou ze allemaal van hem kunnen leren. De ceremonie leek nog een uur te duren, maar uiteindelijk kondigde de tabby aan dat de ceremonie over was. "Wanneer beginnen we met trainen?" flapte ze er haast gelijk uit, opkijkend naar haar nieuwe mentor.


[18-03-'19] Ceremonie EK9rKWo
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
[18-03-'19] Ceremonie 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: [18-03-'19] Ceremonie   [18-03-'19] Ceremonie Icon_minitimevr 22 maa 2019 - 11:18

Hij was nog niet goed en wel van de verhoging af voor zijn apprentice verscheen en hem verwachtingsvol aankeek. Hierdoor raakte Tall afgeleid van zijn afdaling en stortte dan ook niet-subtiel naar beneden, om daar kort door te rollen voor hij als een hoop fur opstond en eerst even alles goed schudde voor hij de kleine met grote ogen aankeek. "Uhm," Goede binnenkomer Tall. "Laten we eerst je den even in orde maken," Anders had ze straks geen plek om te slapen. Bovendien kon ze nu haar materialen van uit het territorium halen. Dat kon nog wel interessant worden.


[18-03-'19] Ceremonie Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Waspsting
Member
[18-03-'19] Ceremonie FJXhTBA
Loïs
604
Actief
Strength of the spirit must be guided. Let me guide and I'll make great warriors.

CAT'S PROFILE
Age: ❝ 93 Moons ❞
Gender: She-cat ♀
Rank:
Waspsting
BerichtOnderwerp: Re: [18-03-'19] Ceremonie   [18-03-'19] Ceremonie Icon_minitimewo 3 apr 2019 - 20:28

Van te voren was ze al ingelicht dat ze een nieuwe apprentice zou krijgen, vandaar dat ze niet erg verrast was om dit feit. Dat ze er twee kreeg, echter.. Nou ja, er zou wel een reden voor zijn. Het toonde wel dat Tallstar vertrouwen in haar had. In dit aspect dan in ieder geval. De twee apprentices kwamen na de ceremonie naar haar toe, en ze keek hen allebei is doordringend aan waarna ze het vaste ritueel van neusjes aanraken uitvoerde. Meteen merkte ze lichte spanning op bij beide katten, maar besloot dit onderwerp voor nu nog te negeren. "Dragonpaw, Sequoiapaw," begroette ze hen allebei. "Ik ben Waspsting, ik hoop dat jullie mij al kennen. Ik ben erg gesteld op wederzijds respect, ik ben er dan ook niet van gediend dat jullie niet naar mij luisteren. Dan weten jullie dat vast wanneer ik jullie morgen kom ophalen voor de training." Ze knikte hen allebei toe, waarbij ze hen beiden een heel licht glimlachje gunde. "Ik kijk er naar uit, tot morgen."


Waspsting

if you are the flower bearing honey


than i am your wasp that stings
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stormsong
Member
[18-03-'19] Ceremonie CFQIrEs
Yanthe
58
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Stormsong
BerichtOnderwerp: Re: [18-03-'19] Ceremonie   [18-03-'19] Ceremonie Icon_minitimewo 24 apr 2019 - 9:11

Stormkit was samen met de andere kittens naar voren gestapt en liet haar blik over alle mogelijke mentoren gaan. Er waren veel warriors die ze graag als mentor zou willen hebben. Haar oogjes stonden helder en enthousiast. Vandaag zou het gebeuren! Stormkit keek even kort naar haar zusje, Sequoiakit, die al even enthousiast als haar bleek te zijn. “Dan zijn er nog wat kittens die toe zijn aan hun apprenticeschap, Stormkit, Marshkit, Sequoiakit en Dragonkit mag ik jullie vragen naar voren te komen.” Daar was het dan, dat was haar naam. Stormkit en die naam zou binnen enkele seconden veranderen! Haar oogjes werden wat groter in afwachting van dat moment. "Wat spannend!" mauwde ze hardop, waarna ze kort opkeek bij het horen van haar moeder. Sssht. Dit was moeilijk voor haar, stil zijn op zo'n spannend moment als deze. Ze wilde het liefst enthousiast rondhuppelen. Ze ging met tegenzin zitten om zichzelf in bedwang te houden. Haar oortjes stonden naar voren toen ze eindelijk haar naam en mentor te horen kreeg. Puffincliff! Oooh, die warrior kende ze wel! Ze moest even zoeken naar de zwart-witte kat, waarna ze op de poes afliep. Ze had tijdens vorige ceremonies gezien wat ze moest doen als nieuwe apprentice en haar moeder had alles nog eens duidelijk uitgelegd, maar ze bood niet direct haar neusje aan. Ze moest eerst even haar gloednieuwe mentor bekijken. Met grote oogjes keek ze de poes dan ook aan, zonder verder iets te zeggen.

@Puffincliff


[18-03-'19] Ceremonie NZ4DDSCN_o
Come sing the song of storms tonight
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[18-03-'19] Ceremonie
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: