When the evening falls. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 When the evening falls.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
When the evening falls. DPKsfdL
111
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Dragonpaw,
BerichtOnderwerp: When the evening falls.   When the evening falls. Icon_minitimewo 20 maa 2019 - 18:12

Met een kalme blik in zijn ogen rende Dragonpaw de laatste meters naar het kamp. Het enthousiasme dat je bij een andere apprentice op kon merken aan zijn uiterlijke kenmerken zat van hem diep vanbinnen verscholen. Hij hield zijn emoties goed onder controle; hij liet zich door niets of niemand uitlokken en sprak hun op een kille manier toe. Het was de bedoeling dat hij met niemand close zou worden. Hij was bang dat als hij iemand toe zou laten zoals hij bij zijn ouders had gedaan dat hij opnieuw teleurgesteld zou worden en daar had hij niet zo veel zin in. En dus gaf hij enkel een knikje en deed hij zonder al te veel emotie wat van hem gevraagd werd. Zijn frustratie hield hij in en hij negeerde het als katten te lang zijn kant op keken of een gesprek met hem probeerden aan te knopen. In dat geval reageerde hij zo kortaf mogelijk zodat ze uiteindelijk vanzelf weg zouden gaan. En meestal hielp die tactiek ook wel. Nee, hij wilde niemand meer zo dichtbij laten komen als hij zijn moeder had laten doen. En die had zijn hart gebroken. En zijn vader ook. Hij kon het maar niet van zijn netvlies krijgen hoe zijn moeder hem met een blik vol afkeer had aangekeken toen Tallstar zijn naam luid had geroepen en hoe zijn vader hem vol genegeerd had terwijl Dragon juist had gehoopt dat zijn vader op dat moment wél aandacht aan hem zou besteden. Hij had gedacht dat als hij zijn apprenticenaam zou krijgen dat hij juist voldaan had aan de zovele verwachtingen van zijn vader, maar het tegendeel was waar. Zijn ouders hielden niet meer van elkaar en hielden om die reden ook niet meer van hem. Hij was gewoon een fout voor hun. En Dragon vond dat hij het niet verdiende om echte vrienden te hebben als zijn ouders hem niet eens meer in hun buurt wilden hebben. De tom hield een ijskoud masker op terwijl hij het kamp binnenrende en zijn zwoegende flanken onder controle probeerde te krijgen. Hij wachtte geduldig af totdat het zijn beurt was om een prooi te pakken en koos daarbij een niet al te grote uit, in zijn hoofd houdend dat er anderen waren die meer behoefte hadden aan voedsel op dit moment. Hij koos een plekje uit in het kamp en ging met zijn kleine prooi liggen, er af en toe gedachteloos een hap van nemend, wachtend tot de tijd zich zou aankondigen om in zijn nest te kruipen.


+ Eerste post voor Whitekit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Whitepaw
Member
When the evening falls. Tenor
↯ LOIS ↯
139
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ↯ 9 Moons ↯
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Whitepaw
BerichtOnderwerp: Re: When the evening falls.   When the evening falls. Icon_minitimema 9 dec 2019 - 17:35

White had op het moment totaal geen behoefte aan.. Ja, aan wat eigenlijk? Hij had gewoon niet echt behoefte. Hij was vandaag op training geweest en nu was hij moe. Het liefst wou hij zich opkrullen in zijn nest en een aantal dagen voorbij laten gaan zonder dat hij wakker werd. Maar dat kon niet, altijd zou er iemand hem komen wekken. En dan hoopte hij stiekem toch dat het zijn mama was die dat deed. Vaak genoeg zag hij haar mooie ogen ergens tussen de bosjes, of rook hij haar geur ergens. En soms, soms hoorde hij haar stem. Maar nooit kon hij haar echt vinden.
De jonge apprentice had toestemming gekregen van zijn mentor om wat prooi te pakken dus dat deed hij nu. Hij had wel honger, namelijk, en eten moest hij veel want hij had een mager lichaam en hij moest aankomen wilde hij zijn moeder niet teleurstellen. Plots voelde hij een paar ogen op zijn vacht, en met samengeknepen ogen draaide hij zich om. Hij zag een andere apprentice naar hem kijken. Het prikte op zijn lichaam. Hij pakte een grote muis en liep naar de ander toe. "Wat?" vroeg hij, zijn brein draaide al overuren wat er met de kater was. Was het een spion van mama? Hielden de sterren hem in de gaten? Was dit.. Was dit een teken? Moest hij ermee naar iemand?


what the hell's going on can someone tell me please why i'm switching faster than the channels on tv
When the evening falls. Whitea11
i'm black and i'm white no something isn't right my enemy's invisible i don't know how to fight
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
When the evening falls.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: