No matter how much time passes 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 No matter how much time passes

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
No matter how much time passes KqAMne4h_o
Julia
723
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Eveningglow
BerichtOnderwerp: No matter how much time passes   No matter how much time passes Icon_minitimedo 21 maa 2019 - 10:54

no matter what takes place in the interim,
there are some things we can never assign to oblivion,
memories we can never rub away

Er sluimerde altijd wat in haar felgele ogen. Een getemperde storm van emoties, die ze veilig achter haar muur hield. Daar was ze goed in, dat had ze immers altijd al gedaan. Haar gevoelens voor haarzelf houden en het zo ver wegstoppen dat het zelfs voor haarzelf verborgen bleef. Ze kon er dan ook niet mee omgaan als het er wel uitkwam, want dan was het altijd meteen heel pijnlijk. Het was haar nooit uitgelegd dat opkroppen niet goed was en maniertjes die je jezelf had aangeleerd, waren bijna niet meer af te leren. Helemaal niet meer als het veilig voelde. Het was haar twee keer overkomen dat het haar overvallen had. Een keer samen met Glazeheart en een keer met haar broer Rascal en beide keren was ze er voor weggerend. Misschien was het laf, maar dat interesseerde haar niet. Dan liever laf dan dat nog verder in haar gedachten kon sluipen. Er was alweer wat tijd verstreken sinds de laatste keer en er was veel gebeurd. Ze had het in ieder geval weer onder controle. Achter haar veilige muur.

Toch was er iets wat haar nog altijd bezig hield. Ze had haar vader nog steeds niet kunnen vinden na het gevecht tussen de Elite en de Clans. Ze had het Rascal ook niet meer kunnen vragen, want toen was ze al weggerend. Ook al was ze kwaad op Shark, dan nog wilde ze hem vinden. Misschien om duidelijkheid of omdat ze stiekem wel om hem gaf, dat wist ze zelf ook niet zo goed. Het was in ieder geval reden genoeg om de grens over te stappen het naastgelegen gebied in. Ze wist dat ze een goed verhaal moest hebben, helemaal als deputy, maar die was er op het moment wel door de aanhoudende leafbare. Ze kon aangeven dat ze achter prooi aan was gegaan of de activiteiten naast de grens had willen checken. Ze opende haar bek om de geuren goed in haar op te kunnen nemen, daar ging ze dan.

[First @Rascal]


No matter how much time passes 1WyTFy39_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
No matter how much time passes DONWEST2
Renske
437
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: No matter how much time passes   No matter how much time passes Icon_minitimedo 21 maa 2019 - 17:08


I never forget. I never forgive. I can wait.
I find it very easy to harbor a grudge.
I have scores to settle.

Rascal had de afgelopen dagen in een waas geleefd. Zijn ogen leken leeg, hij was compleet verloren geraakt in zijn gedachten. Alles was geroutineerd voorbij gegaan. Toch was het slapen erbij in geschoten. Alles begon toen hij erachter was gekomen dat hij een verloren zusje in ThunderClan had. Zijn wereld was daardoor op zijn kop gaan staan. Nadat zijn ontmoeting met Eveningglow 180 graden was gedraaid en hij zag dat het hopeloos was om achter haar aan te gaan, was hij huiswaarts gekeerd, om vervolgens wel honderd doorns uit zijn vacht te plukken. Zijn huid was nog duidelijk ontdaan van de vele doorns waar zijn vacht achter was blijven haken. De krassen waren inmiddels geheeld, de kale plekken waren echter nog zichtbaar. Zijn vacht had hij achtergelaten als souvenirs voor de gelukkige Thunderclanner.
Maar sinds de ontmoeting met zijn zus kon hij aan niets anders denken. En de verbazing had zich inmiddels doen vervangen met woede. Hij was laaiend op Shark, maar zelfs zijn moeder Kali. Waarom hadden zij niets verteld?! Hij had een zusje in Thunderclan. Zij was achtergelaten, en hij was met zijn andere zusjes meegenomen naar de elite. Híj was Thunderclan in bloed. Hij was er geboren. Kon niemand hem daar dan meer herinneren? En wie waren zijn ouders om daar weg te halen en een sibling moederziel alleen achter te laten. Ze had familie kunnen hebben, in ThunderClan of elite. En hij had misschien gelukkiger kunnen zijn in ThunderClan. Misschien had daarom de elite nooit volledig als thuis gevoeld?
Dus dit was de eerste keer dat Rascal sinds Shark zijn verbanning weer stappen zette in het rogue territorium. Dit was de eerste keer dat hij moeite deed om hem te zoeken. En niet om de redenen die hij verwacht dat hem ooit de grens over zouden lokken: Vergiffenis, spijt, of een ander gevoel van thuis. Nee, hij was kwaad en hij kwam verhaal halen. Rascal was er zat van. Hij wilde nu echt weten waar hij vandaan kwam, de redenen waarom hij was geboren. Een gevoel van identiteit die hij misschien altijd had gemist.

Rascal wist niet waar hij moest beginnen. Shark was niet meer gezien sinds het gevecht met Cobra. Hij zou dood kunnen zijn. Maar als hij vermoord was door iemand van de elite, zou diegene wel eer komen opstrijken. Ergens had Rascal het gevoel dat hij nog wel ergens rondliep, maar goed verborgen. Zijn vader kennende was dat iets waar hij wel rekening mee hield. Of wat dan ook rondging in die dikke schedel van hem.
Totdat opeens zijn vacht begon te borstelen van een onverwachte geur. ThunderClan. Rascals lichtgele ogen vlogen open. Wat deden zij hier? Rascal zakte in een sluiphouding en nam positie in het struikgewas. Hij had geen zin in een confrontatie met hen, zijn zinnen waren op iemand anders gevestigd. Maar de testosteron was al in zijn bloedbaan geslopen en hij was klaar om te vechten als het moest. En voor het eerst zou hij het niet erg vinden om een gevecht aan te gaan. Hij had zin om ergens zijn klauwen in te zetten.
Maar al zijn vechtlust verdween als sneeuw voor de zon toen hij haar grijze vacht zag. ‘Eveningglow?’ vroeg hij verbaasd. Zijn vacht lag meteen weer plat. De kater verwachtte niet dat zijn zus hem iets aan zou doen, vandaar dat hij zijn defensies meteen liet vallen en uit de struiken stapte. ‘Wat doe jij hier?’ Oh alsjeblieft, hij hoopte niet dat het om dezelfde reden was als de zijne.


No matter how much time passes Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
No matter how much time passes KqAMne4h_o
Julia
723
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Eveningglow
BerichtOnderwerp: Re: No matter how much time passes   No matter how much time passes Icon_minitimedo 21 maa 2019 - 20:05

Ze was zo gefocust op iets anders, dat ze hem niet eens door had gehad. Het was niks voor Eveningglow om zo onoplettend in een niet vertrouwde omgeving te zijn. Het was ook oliedom, want het had haar dood kunnen zijn. Ze sprong een stukje in de lucht toen ze haar naam hoorde. Snel draaide ze zich om en keek toe hoe Rascal uit de struiken stapte. Haar hart klopte in haar keel terwijl ze haar nekharen weer plat legde. “Ooh jij bent het.” Ze schaamde zich dood hoe ze de vorige keer bij hem was weggerend. Haar blik gleed naar zijn vacht waarin nog kale plekken zichtbaar waren. Ze was later terug gegaan naar waar ze elkaar hadden ontmoet en had de plukken vacht in de struiken gevonden. Het was haar schuld dat hij er in was blijven hangen, dorens waren verraderlijk als je de weg er tussen door niet wist. Ze had de woorden; gaat je niks aan. Alweer op haar tong liggen, toen hij vroeg wat ze in roguegebied deed. Alleen waarom zou ze het hem niet vertellen en waarschijnlijk nam hij toch geen genoegen met zo’n antwoord. Hij wist inmiddels toch alles over haar al, een vreemde kater die haar diepste geheim wist, een onbekende broer, maar hij was wel haar volle broer. Dus eigenlijk hoorde hij niet vreemd voor haar te zijn. Ze hadden dezelfde ouders, hetzelfde bloed. Toch waren ze opgegroeid in twee verschillende werelden. Hoe hadden hun ouders dat kunnen doen… zoveel vragen. “Ik zocht eigenlijk iemand.” Vervolgde ze toen met een zucht. “Jij ook zeker?” Hij was vast niet opzoek geweest naar haar. Even gleed de blik in haar felgele ogen door de omgeving, maar toen keek ze Rascal aan. Voor het eerst boorde haar blik zich weer recht in de zijne.


No matter how much time passes 1WyTFy39_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
No matter how much time passes DONWEST2
Renske
437
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: No matter how much time passes   No matter how much time passes Icon_minitimedo 21 maa 2019 - 21:25

Rascal knipperde een paar keer met zijn ogen toen hij de poes had laten schrikken, waarna een grinnik over zijn lippen rolde. De muts, niet op haar hoede. Toch was er geen vijandigheid in haar te zien, geen misgunst of woede. Waarom was ze vorige keer dan zo weggerend? Waarom hadden ze er niet even over kunnen praten. Toch was hij blij haar te zien, misschien was het wel beter dan Shark. En de manier waarop ze hem aansprak, het klonk zo luchtig, zo normaal, alsof ze elkaar al jaren kende. Maar dat was niet zo, opeens sinds een paar dagen had hij er een zus bij. En toch voelde het vertrouwd.
Rascals blik verharde toen ze sprak dat ze iemand zocht. Beide wisten ze wie die iemand was, en haar volgende vraag bevestigde zijn vermoedens. Hij trok zijn bovenlip kort op en de vechtlust ontvlamde weer in zijn ogen. Haar blik boorde diep in de zijne. ‘Ik ga zijn oren eraf krabben,’ antwoordde hij bitter. Hij had echt zin om zijn vader een mep te verkopen, eens antwoorden te eisen op al zijn vragen. Toch kon Eveningglow ook niet weten wat al die tijd in het kamp van de elite had afgespeeld. Ze wist niet hoe hij was. Kende ze hem überhaupt wel? Nou ja, echt kennen kon in elk geval niet. ‘Voor als je het nog niet doorhad, hij is nogal een eikel,’ bromde hij erachteraan. Hij ontblootte zijn klauwen en boorde ze in de grond, waarna hij zijn zus weer aankeek. ‘Als hij in elk geval nog leeft,’ voegde hij er onverschillig aan toe. Het was zeker mogelijk dat hij dood was, maar je wist wat ze over onkruid zeiden. En hij mócht gewoon niet dood zijn, er waren nog zoveel dingen waar hij zich over moest verantwoorden.


No matter how much time passes Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
No matter how much time passes KqAMne4h_o
Julia
723
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Eveningglow
BerichtOnderwerp: Re: No matter how much time passes   No matter how much time passes Icon_minitimevr 22 maa 2019 - 10:14

Het was duidelijk aan Rascal te zien dat hij kwaad was, net zoals zij dat was. Ze hadden samen op kunnen groeien als hun ouders hen dat hadden gegund. Hoe anders zou het leven dan nu zijn? Had ze dan die drang tegenover iedereen gehad om zichzelf te bewijzen, of was die minder sterk geweest. Stiekem wist ze dat ze het nu zo belangrijk vond omdat ze tijdens haar jeugd niet veel aandacht had gehad. Van haar pleegmoeders maar eventjes, totdat ze niet meer zo schattig was geweest. Toen waren ze haar steeds minder aandacht gaan geven en was ook de band met haar pleegsiblings verwaterd. Toen was ze steeds harder gaan werken, had ze steeds meer taken op haar genomen en was ze veel bij Silverstar en Thornface in de buurt te vinden geweest. Wilde ze gezien worden en dat was haar gelukt. Ze vroeg zich af hoe dat geweest was als haar moeder in ThunderClan was gebleven en ze familie om haar heen had gehad. Of wat als Kali ook haar mee had genomen naar de Elite. Allemaal scenario’s die ook gekund hadden, maar nee ze had alleen haar in ThunderClan achter gelaten. Waarom? En waarom was Shark haar eerst steeds meer op gaan zoeken, dat had vast ook een reden gehad. Ze begon steeds meer het idee te krijgen dat ze gewoon gebruikt was, dat ze een doel voor haar hadden gehad. Vooral dat maakte haar kwaad. Ze was ook een levend wezen, een kattin met gevoel. Al probeerde ze die gevoelens te ontlopen, dan nog was ze geen voorwerp. Door Rascal zijn woorden werd haar vermoeden bevestigd. “Shark is geen leader van de Elite meer?” Zij had hem niet leren kennen als een eikel, voor haar was hij altijd lief geweest. Alleen tjah, misschien was dat ook alleen maar schijn geweest. Ze trok even met haar oren toen hij er een onverschillige ‘als hij nog leeft’ aan toevoegde. “Denk je dat hij niet meer leeft dan?” Dat zou ze helemaal oneerlijk vinden, ze hadden toch recht op de waarheid? Even keek ze naar boven. Dat zou StarClan ze wel gunnen toch? En ergens wilde ze ook niet dat hij dood was, hoe kwaad ze ook op hem was. Ze had naar hem opgekeken en naar zijn aandacht verlangt, dat was niet zomaar weg.


No matter how much time passes 1WyTFy39_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
No matter how much time passes DONWEST2
Renske
437
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: No matter how much time passes   No matter how much time passes Icon_minitimevr 22 maa 2019 - 12:04

Rascal was intussen gefocust op zijn zus. Dit was pas de tweede keer dat ze haar zag, dat hij hun gestaltes kon vergelijken. Hoewel ze anders opgegroeid waren, leken ze toch op elkaar. Hij was altijd een evenbeeld geweest van zijn vader: groot en robuust. Maar hij had een ander kleurenpallet, waar Eveningglow die van hun vader deelde. Zij had meer van hun moeder: slank en gespierd. Maar vooral haar ogen spraken Shark. Zo stom dat je dat nu pas ging realiseren. En vreemd hoewel ze hetzelfde bloed deelden, ze alsnog anders waren.
Totdat opeens er een vraag over de lippen van de poes kwamen, die hem zelfs deden verbazen. Of hij geen leader meer was. ‘Onder welke steen hebben jullie geleefd?’ lachte hij schamper. Cobra had dus niet genoeg zijn best gedaan om Bloodclan op de kaart te zetten onder de clans. Als ze zelfs nog niet op de hoogte waren van de leiderswissel. Alhoewel, het kon hem ook geen moer schelen wie de hoogste rangen invulden in de Clans. ‘Al zo’n twee seizoenen niet meer, ik heb hem sinds zijn verbanning niet meer gezien.’ Zijn lichtgele ogen gingen over het roguegebied. Dit was waarschijnlijk de enige plek waar hij toevlucht tot zou kunnen zoeken. Of hij zou helemaal het gebied kunnen verlaten, verder dan een kat was geweest. Maar hij had niet verwacht dat Shark dat zou kunnen, ergens zou hij nog wel wraakgevoelens koesteren. Hij zou niet zomaar opgeven. Hij keek Eveningglow vervolgens aan. ‘Cobra, een zoon van Claw, probeert nu baas te zijn van de elite.’ Hij spuwde Cobra’s naam bijna uit. Rascal had altijd respect gehad voor Claw, maar Cobra kon die schoenen niet invullen. En als hij er nu toch was kon hij ook wel sappige roddels doorspelen naar ThunderClan. Misschien konden ze het één en ander betekenen voor hem. ‘Cobra daagde Shark uit toen hij gewond was. Vanzelfsprekend won Cobra, de lafaard.’ Hij verborg de manier waarop het gevecht verder had plaatsgevonden, aangezien hij zelf niet alles had meegekregen. Maar hij wist dat Chawl ertussen was gesprongen en wat mede had gezorgd dat zijn vader nu nog leefde. Dat knaagde nog steeds aan Rascals geweten. Ergens vond hij dat híj diegene had moeten zijn, dat híj ertussen moest komen, er moest zijn voor zijn vader. Maar aan de andere kant, Shark was er nooit voor hem geweest.
Rascal lachte opnieuw toen Eveningglow vroeg of hij dacht dat Shark dood was, waarna hij met zijn ogen rolde. ‘Nee, ik denk dat hij hier nog wel ergens is. Als er iemand hardnekkig is, is hij het wel.’ Rascal zwiepte met zijn staart toen hij er weer aan dacht. Rascal had hem wijselijk gelaten, in zijn gedachten had hij hem als dood gestempeld. Maar nu wilde hij antwoorden. ‘In leven blijven is het minste wat hij voor ons kan doen. We hebben recht op antwoorden.’


No matter how much time passes Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
No matter how much time passes KqAMne4h_o
Julia
723
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Eveningglow
BerichtOnderwerp: Re: No matter how much time passes   No matter how much time passes Icon_minitimeza 23 maa 2019 - 9:45

Ze snoof en even flonkerde er iets in haar felgele ogen toen hij vroeg onder welke steen zij hadden geleefd. “Het is niet alsof wij dagelijks BloodClanners spreken Rascal en jullie houden je de laatste tijd nogal koest.” Miauwde ze terwijl ze hem iets wat gepikeerd aankeek. Het was niet alsof ze niks in de gaten hielden, dat moest hij niet denken. Toen haar broer verder sprak werd haar blik even wat afwezig, sinds zijn verbanning niet meer. Shark was uit de Elite gezet, uitgedaagd door ene Cobra. Haar oren waren wat naar achteren gedraaid. Hoe kon je iemand aanvallen als die gewond was? De harde wereld binnen BloodClan was vreemd voor de jonge kattin. Ze wist niet veel over hun gewoonten, daar had Shark niet heel veel over verteld. Wel wat, maar zo te horen lang niet alles. Toen ijsbeerde ze ineens een keer heen en weer. “We moeten hem zien te vinden.” Ze stopte met ijsberen en richtte de blik in haar felgele ogen weer op Rascal. “Waarom worden leaders in de Elite aangevallen, hebben jullie in BloodClan geen respect voor diegene die de groep leiden?” Vroeg ze toen plots. Ze kon er echt niet bij met haar gedachten, dat iemand zoiets kon doen.


No matter how much time passes 1WyTFy39_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
No matter how much time passes DONWEST2
Renske
437
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: No matter how much time passes   No matter how much time passes Icon_minitimeza 23 maa 2019 - 23:21


Rascal keek met een schuin oog zijn zus aan toen ze nogal fel reageerde. Man, blijkbaar had de elite toch nog een gevoelig plekje in ThunderClan. Toch voelde hij zich ook niet beledigd toen Eveningglow zei dat ze zich koest hielden. Hij haalde enkel onverschillig zijn schouders op. ‘Er zijn genoeg turbulenties, binnen ons lieftallige clubje.’ Bij dat zou Rascal het ook laten. Hoeveel zin er ook in had om Cobra van de troon te stoten, hij wilde ook niet het woord verrader op zijn kop schilderen. Hij had al schietschijven genoeg als "zoon van".
Rascal zette even onbewust een pas naar achteren toen de grijze poes opeens begon te ijsberen en te roepen dat ze Shark moesten vinden. ‘Kalm aan, wat denk je dat ik aan het doen ben?’ bromde hij weer mopperend. Daarom waren ze hier toch, daarom waren ze elkaar tegen het lijf gelopen. Ja, hij snapte wel waarom er opeens haast achter zat, maar de clans waren ook niet in één dag gevormd. Grote kans was dat ze hem vandaag niet tegen kwamen. Hij wilde juist zijn zus seinen dat ze maar voorop moest gaan, omdat ze kennelijk beter wist, totdat ze opeens een felle reactie zei. Rascal rolde met zijn ogen. Zag ze de wereld nog steeds als regenbogen en kittendons? Nee, het was een harde wereld, zíj moest dat weten. ‘Het is het recht van de sterkste, zussie. Zeg me niet dat er in de clans nog nooit om het leiderschap is gevochten, daar geloof ik geen zak van.’ Een grijs rolde om zijn lippen. Hem boeide het autoritaire gekonkel niet. Maar Eveningglow had hem laten weten dat ze grotere dromen had. ‘Iemand met jouw ambities zou zich dat moeten kunnen voorstellen, niet?’ Precies, in dat opzicht was ze net Shark.


No matter how much time passes Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
No matter how much time passes KqAMne4h_o
Julia
723
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Eveningglow
BerichtOnderwerp: Re: No matter how much time passes   No matter how much time passes Icon_minitimezo 24 maa 2019 - 19:46

Turbulenties, yeah right… Eerder dus dat iedereen elkaars haren eruit trok. “Ik ben kalm!” Riep ze uit. Mousedung… Ze deed even haar felgele ogen dicht en probeerde haar gedachten op een rijtje te krijgen. Haar kop zat te vol, en het raakte alleen maar voller, hoe langer ze met haar broer stond te praten. Het was eigenlijk wat te veel voor haar om te beseffen dat ze nog een hele familie in de Elite had zitten. Ze had altijd gedacht dat ze er alleen voor stond en nu had ze dus blijkbaar volle siblings, dan nog leefden ze in hele andere situaties. Dus eigenlijk was ze nog steeds alleen. Natuurlijk ze had Glazeheart en ze kon nu ook steeds beter met Thornstar, maar dat was niet hetzelfde. Toen schudde ze haar kop en keek Rascal aan. “Zo werkt dat niet in de Clans.” Miauwde ze toen. Natuurlijk waren er meerdere katten die ambities hadden, maar ze had nog nooit meegemaakt dat erom gevochten werd. Er hoorde respect te zijn en een leader aanvallen was echt helemaal buiten proporties in haar ogen. “En nee ik kan mij dat niet voorstellen. Ik heb altijd respect gehad voor de leader, deputy en medicine cats. Zo hoort dat ook, niet anders.” Vervolgde ze. De leader was gekozen door StarClan, maar ja BloodClan geloofde niet in StarClan. Dat was dan wel weer iets wat hun vader haar had verteld. Misschien was daarom het respect ook wel minder, omdat ze niet in hun voorouders geloofden.


No matter how much time passes 1WyTFy39_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
No matter how much time passes DONWEST2
Renske
437
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: No matter how much time passes   No matter how much time passes Icon_minitimema 25 maa 2019 - 9:01

Rascal kon zijn lach niet inhouden toen de poes hysterisch riep dat ze kalm was. Typisch poezen, nee zeggen maar ja bedoelen. Vervolgens kreeg hij een hele tirrade dat je je leider moest respecteren en een heel riedeltje. Rascal lachte en keek zijn zus aan. Hij geloofde dat perfecte beeld dus echt niet. ‘Maar wat nou als je je leider niet kan uitstaan? Dat hij onredelijk is, of misschien wel gewelddadig, wat doe je dan?’ Allemaal zeer hypothetisch natuurlijk, maar zelfs Rascal had gehoord dat de clans vochten, om grenzen of wat dan ook. Ergens moest daar beredenering achter zitten. Rascal had ook een geschiedenis van zijn leider niet mogen. Hij ging dat meestal uit de weg door simpel negeren en weg blijven. Zijn bezoekjes aan de elite werden steeds minder, sinds Shallow haar kittens ouder werden. Hij was lid, maar nauwelijks.
Rascal rolde zijn ogen en zuchtte. Eigenlijk had hij helemaal geen zin in deze discussie. Hij had al een beeld van Eveningglows mening van de elite. En toch stond ze hier met hem te praten alsof ze elkaar al jaren kenden. Ze leefden in twee verschillende werelden en er was een connectie tussen hun, als ze het nou leuk vonden of niet. ‘Maar laten we dit gesprek vervolgen terwijl we het gebied uitkammen, of niet?’ Rascal seinde met zijn staart naar het niemandsland waar solitaire katten leefden. Zijn kop maakte een knikje. Dames voor, natuurlijk.


No matter how much time passes Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
No matter how much time passes Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: No matter how much time passes   No matter how much time passes Icon_minitimema 25 maa 2019 - 19:27

Prooi was schaars, maar net als in andere tijden had Shark daar niet echt veel aandacht voor. Hij werd er niet zwakker door dan hij al was en hij werd er ook niet magerder onder. Hij had nog steeds de spieren die hij had toen hij leader werd en toen hij de Elite verliet. Het feit dat een vage Elitegeur aan zijn vacht bleef hangen en dat blijkbaar veel gefrustreerde katten aantrok, zorgde ervoor dat hij op peil bleef met zijn conditie. Hij vocht zijn weg door zijn territorium zodat hij het kon blijven behouden. Soms ging dat goed, soms ging dat iets minder goed. Hij moest soms ook vechten om zijn prooi en hoewel hij probeerde om niemand te vermoorden, konden ze ook wel eens te ver gaan waardoor hij het juist wel deed. Op dat vlak was hij nog steeds een echte Elite cat. Alleen voelde hij zich zo niet meer. Het zou wellicht voor de meeste katten wel aangenaam zijn om die halsband uit te kunnen doen, maar voor Shark was het juist een aangenaam gevoel. Het versterkende geluid als hij nieuwe hondentanden aan zijn halsband toevoegde, zorgde voor een machtig gevoel in zijn binnenste. Hij had die halsband met zijn elf hondentanden nog steeds ergens liggen. Zijn commanderstand had hij aan Thora gegeven en zijn leaderstand had hij verplicht af moeten geven aan Cobra toen deze hem versloeg in een oneerlijk gevecht. Als hij Chawl’s leven van te voren niet had moeten redden en niet verzwakt was geweest, had hij het gemakkelijk gehaald. En opnieuw vroeg Shark zich af wat zijn beste vriend zou hebben gedaan als hij had gezien wat zijn zoon had gedaan. Zou hij Cobra gestopt hebben? Waarschijnlijk wel. Claw gaf vaak voorrang aan familie, maar hij koos ook wel dikwijls Shark’s kant. Shark had hem geholpen toen Chawl verdwenen was en niemand ook maar één poot had uitgestoken om hem terug te vinden. Shark had dikwijls daarna geprobeerd om duidelijk te maken aan Chawl hoe veel zijn vader wel niet om hem gaf, maar hij had niet het idee gekregen dat het tot hem door was gedrongen. En nu zou hij daar de kans ook niet meer toe krijgen; Chawl was waarschijnlijk zo boos op hem dat hij Shark niet eens meer ging opzoeken. En misschien was dat ook maar beter zo. Shark liep net uit de buurt van zijn territorium naar het begin van het rogue territorium toe toen hij plotseling bekende geuren rook. Zijn hart leek voor een tel stil te staan en zijn oortje trok zich naar achteren. Hij volgde met een scheef kopje de conversatie voor heel even waarna hij een paar stappen naar voren deed zodat hij zich kenbaar maakte. “Nog even onwetend als altijd, zie ik,” bromde hij tegen zijn zoon, waarna hij zijn blik op zijn dochter richtte. “Evening,” murmelde hij, want hij had geen idee wat haar rang was binnen de Clan. Hij wist zo veel niet van haar. En wat had hij daar een spijt van, zeg. Zijn groengele blik ging van Rascal naar Evening, geen idee hebbend wat hij nu moest doen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
No matter how much time passes KqAMne4h_o
Julia
723
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Eveningglow
BerichtOnderwerp: Re: No matter how much time passes   No matter how much time passes Icon_minitimedi 26 maa 2019 - 14:32

Opeens lachte haar broer en vroeg wat ze zou doen als ze diegene niet kon uitstaan of gewelddadig was. “Dan heb je het er maar mee te doen, StarClan heeft diegene goedgekeurd.” Zo simpel was het gewoon. En gewelddadig? Ja, dan wist ze het eigenlijk niet zo goed. Ze kon zich niet voorstellen dat StarClan zo’n kat zou accepteren als leider. Ze wilde hem net voorgaan om opzoek te gaan naar hun vader, toen er een stem achter hen klonk. Die stem kende ze en verrast draaide ze zich om. Daar stond hij, in levende lijven. “Shark.” Sprak ze nog steeds verbaasd uit. Uhm, dat ging makkelijk… Hoe lang stond hij daar eigenlijk al. “We wilden je net gaan zoeken.” Miauwde ze een beetje overbodig, want dat had hij vast ook allang gezien. Ja, ze had helemaal bedacht wat ze wilde gaan zeggen, als ze hem gevonden had, maar nu hij daar zo stond was ze dat opeens allemaal weer kwijt.


No matter how much time passes 1WyTFy39_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
No matter how much time passes DONWEST2
Renske
437
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: No matter how much time passes   No matter how much time passes Icon_minitimedi 26 maa 2019 - 16:38

Rascal rolde met zijn ogen toen de poes opeens begon over StarClan. Juist ja, die katten die dood in de sterren zweefden en ze spraken van het hiernamaals? Ja, tuurlijk. ‘Pfft, StarClan…’ snoof de grote kater dan ook schamper. Nee, als het ging om macht zaten altijd de ambitieuze, de hebzuchtige, manipulatieve eikels bovenaan. En ze waren altijd door dubieuze gebeurtenissen op de top gekomen. Zo ging dat nou eenmaal. In de elite, en de clans konden geen uitzondering zijn.
Totdat opeens in een moment dat Rascal weer op zijn omgeving lette hij geritsel hoorde en een geur zijn neus binnen streek, compleet de andere kant waar hij Eveningglow net heen wilde sturen. Zijn zus draaide met een schok om en Rascals lichtgele ogen werden groot en zijn nekharen kwamen spontaan allemaal overeind. Er ontstond kortsluiting in zijn brein. Dit was niet de manier hoe het zou moeten gaan. Rascals oren trokken naar achteren en zijn bovenlip krulde omhoog. ‘Ook leuk om jou weer te zien,’ gromde hij sarcastisch toen zijn vader hem met zijn gewoonlijke vriendelijkheid begroette. ‘Jij bent nog steeds een eikel, zie ik,’ kaatste hij dan ook terug. Rascal kreeg zo langzamerhand ook alles weer op een rijtje, hij keek met een schuin oog Evening aan en sloeg zijn klauwen uit zijn hulzen. Zij leek van haar stuk gebracht, verbluft. En er was duidelijke herkenning van haar te zien. Ja, daar hadden ze het eigenlijk nog helemaal niet over gehad. Zíj kenden elkaar. Hoe dan? Toch wilde Rascal niet dat hun vader nog een stap dichter bij zijn zus zou zetten en de grote kater schermde haar lichaam dan ook schuin af toen hij een paar passen naar voren deed. ‘En ik ben al achter meer gekomen dan je denkt, Shark,’ spuugde hij zijn naam. Rascal zou verbaasd zijn als zijn vader zijn naam nog wist. ‘En ik wil uitleg. Waarom heb je haar achtergelaten in ThunderClan?’ viel hij dan ook meteen met de deur in huis. Zijn ogen vlamden vuur, maar zijn stem brak voor een seconde bij het stellen van zijn volgende vraag. ‘En waarom heb je mij meegenomen?’


No matter how much time passes Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
No matter how much time passes Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: No matter how much time passes   No matter how much time passes Icon_minitimedi 26 maa 2019 - 20:02

Shark had wel verwacht dat zijn zoon hem meteen zou beginnen uitschelden. En misschien had hij dat ergens ook wel verdiend. Zijn zoon en hij hadden nooit echt een goede band gehad en hoewel Shark ook nooit echt zijn best had gedaan om dat te verbeteren, gaf hij toch weldegelijk om hem. Ook al zou hij dat nooit echt laten zien. Zijn groengele blik bleef strak op Rascal hangen toen deze hem eerst uitschold en daarna zijn vragen stelde. Zijn blik gleed weer terug naar Evening en hij trok kort met zijn oortje toen hij zag dat ze verbluft naar hem stond te kijken. En even wilde hij liegen, liegen zodat ze hun band misschien nog zouden kunnen behouden. Maar hij wist dat hij met zijn aanwezigheid al genoeg schade had aangericht. En hij wist ook dat er niet meer veel kapot kon gaan nu hij geen leader meer was. Een groot deel van zijn leven was hem afgenomen toen Cobra hem verbannen had uit de Elite. Hij had zich er al half en half bij neergelegd dat zijn kittens hem nooit meer op wilden zoeken en hem, net als iedereen bijna, in de steek zouden laten. Maar dat bleek toch niet het geval te zijn. Niet alleen Shifa en Brat waren naar hem opzoek, maar ook zijn bloedeigen zoon en dochter probeerden hem te zoeken. Of daar leek het toch tenminste op. Waarom zou een ThunderClanner anders de aanwezigheid van een Elite cat appreciëren? En het leek er ook op dat ze precies wisten dat ze familie waren. Nee, de tijd van liegen was voorbij. En als ze hem hier om zou haten, dan was het maar zo. Shark had sowieso niet echt het idee dat hij nog veel te verliezen had nadat hij Claw en zijn rang kwijtgeraakt was. En dus haalde hij zijn schouders op. “Het was een experiment,” zei hij kortaf. “Een idee tussen Claw en mij. Ik zou een nestje krijgen waarvan één kitten achter zou blijven in ThunderClan. Ik zou haar opzoeken naarmate ze oud genoeg zou zijn en zou informatie verkrijgen over ThunderClan. Claw was er nog steeds erg op gericht om ThunderClan terug over te nemen nadat ze de Elite verbannen hadden. ThunderClan stond altijd bovenaan zijn lijstje van Clans om te veroveren.” Hij draaide zijn kopje zodat hij Evening aan kon kijken. “Maar dingen verliepen niet volgens plan en in plaats van een koele band te behouden en enkel om informatie te vragen van haar raakte ik gehecht aan haar. Ik was op een gegeven moment niet meer geïnteresseerd in ThunderClan, maar wel naar haar welzijn. Het maakte me gek toen de Clans vertrokken waren uit hun gebied na het verwoestende vuur en alle andere gekke weerselementen.” Hij keek toen Rascal weer aan. “En jij bent meegekomen naar het kamp omdat jij geen onderdeel was van het experiment. We wilden geen twee kittens riskeren en argwaan wekken, dus bleef jij samen met je zusjes in de Elite en zou daar opgroeien. Het was nooit de bedoeling dat jullie elkaar zouden vinden. En het was ook nooit de bedoeling dat ik van Evening zou zijn gaan houden. Maar sommige emoties heb je niet onder controle, dat weet jij net zo goed als ik.” Hij keek zijn zoon afwachtend aan. Als zijn dochter hem nu de rug toe zou keren en hem nooit meer zou willen zien, dan begreep hij dat volledig.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
No matter how much time passes KqAMne4h_o
Julia
723
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Eveningglow
BerichtOnderwerp: Re: No matter how much time passes   No matter how much time passes Icon_minitimedo 28 maa 2019 - 14:09

Shark begon zijn uitleg. Ze staarde hem alleen maar aan, helemaal perplex. Het was een experiment. Ze was gewoon gebruikt… Hij was van haar gaan houden, maar wat deed dat er eigenlijk nog toe? Ze hadden een pasgeboren kitten aan haar lot over gelaten als mousedung experiment. Had je dan überhaupt wel gevoel in je botte kop. Claw en haar ouders hadden samengewerkt in het meest bizarre experiment die ze maar kon bedenken. Hoe meer hij ook zei hoe erger hij het eigenlijk maakte. Dit sloeg echt alles. Alles waar ze haar hele leven voor had gestaan en voor had gevochten. Het was allemaal ‘maar’ een experiment geweest. Iets waar zij en haar siblings de dupe van waren geworden. “Hoe kun je…” Prevelde ze toen. “Hoe kun je je eigen bloed op deze manier gebruiken?” Ze deed een paar passen achteruit terwijl ze haar emoties achter haar muur probeerde te houden, maar ze wist al dat haar dat dit keer niet ging lukken. Dat ze hoe dan ook tevoorschijn zouden komen en haar zouden overspoelen. “Jij bent echt niet goed.” Langzaam begon ze haar kop te schudden terwijl er afschuw in haar felgele ogen zichtbaar werd.


No matter how much time passes 1WyTFy39_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
No matter how much time passes DONWEST2
Renske
437
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: No matter how much time passes   No matter how much time passes Icon_minitimevr 29 maa 2019 - 11:20

Fijn. Shark leek zijn beledigingen te incasseren, alsof hij wist dat hij het verdiend had. Rascal bleef zijn vijandige houding aanhouden, zijn nekharen omhoog en zijn klauwen ontbloot. Zijn spieren had hij aangespannen alsof hij elk moment in gevecht zou kunnen springen. Rascal gromde toen zijn vader zei dat het een experiment was. Zíj waren een experiment? Dat was de enige reden dat ze op de wereld waren gebracht. Het eerste wat hij aan dacht was Kali. Zijn arme moeder. Hoe had zei hiermee in kunnen stemmen? Of had hij haar ook gemanipuleerd, haar mee genomen naar BloodClan zodat Eveningglow buitengesloten zou blijven. Geen losse eindjes. En als kers op de taart was Claw ook onderdeel van het complot. Zijn gedachten bruisten van de informatie die hij hier kreeg en hij werd steeds kwader. Ze zouden elkaar nooit hadden mogen vinden. Shark was gewoon van plan geweest om hem in onwetendheid te laten, afgeschermd van alles. Maar het laatste vertelde hij dat hij van Eveningglow was gaan houden en ergens kreeg Rascal een steek in zijn borst. Waarom wel van háár? Aan de andere kant geloofde hij het niet. Dit deed hij vast om het kleine beetje wat hij met haar had te behouden. Zijn ogen gingen naar zijn zus. Ze leek van haar stuk gebracht, duidelijk gepijnigd. Hij begreep dat maar al te goed, zij was het onderwerp geweest om misbruikt te worden door informatie van haar clan door te sturen naar de elite. Op één of andere manier deed dat iets in Rascal knappen en hij kreeg de overweldigende drang om zijn vader aan te vliegen. ‘Je bent zieker in je kop dan ik dacht,’ gromde hij onheilspellend. Toch wist Rascal zichzelf nog onder controle te houden. Hij was bovendien altijd degene die gevechten meer uit de weg ging. Hij kon beter klappen incasseren dan uitdelen. En bovendien wilde hij nog meer weten. Ondanks dat Eveningglow weer op het punt stond om weg te rennen. ‘En mam? Was ze ook maar gewoon willekeurig slachtoffer van dit experiment?’ vroeg hij daarna. Hij moest het weten. Hij wilde het plaatje van zijn moeder, waar hij zo gek op was, intact houden. Hij wilde niet dat dit inbreuk deed op haar imago. ‘Of was ze hier ook in betrokken?’


No matter how much time passes Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
No matter how much time passes Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: No matter how much time passes   No matter how much time passes Icon_minitimezo 31 maa 2019 - 14:24

Shark draaide zijn kopje naar zijn dochter en voelde een steek door zijn borst gaan toen hij zag hoe veel pijn er in haar blik te zien was. Toch deed hij zijn best om zijn emoties te verschuilen achter een masker. Misschien was het ook maar beter dat ze hem zou haten. Dat ze zich op ThunderClan zou richten en hem los zou laten. Het experiment was over. Claw was dood, hij was verbannen uit de Elite en het enige wat hem nog resteerde, was een leven als rogue. Het was meerdere malen door zijn kopje gegaan dat hij zijn leven maar moest eindigen op het Thunderpath, maar dat had hij niet aangekund. Niet zonder eerst nog een paar zaken op te lossen voor zichzelf. En hij vond het zwak om toe te geven dat hij het definitief pas zou doen als die zaken verkeerd uit zouden draaien, maar de waarheid was dat hij verder weinig had om voor te leven. Hij zou Shallow’s kittens groot zien willen worden, maar dat was hem afgenomen. Hij zou nog vele young ones willen trainen, maar dat was hem afgenomen. Hij wilde zijn kittens blijven zien, maar dat zou na vandaag niet meer mogelijk zijn. En hij was niet geïnteresseerd in nóg een scharrel, nóg een extra nest die hij enkel zou verpesten met zijn aanwezigheid. Hij was niet gemaakt om lief te hebben en dat werd hem elke dag steeds duidelijker. Een deel in hem was weggestorven toen Claw stierf en een ander, resterend deel van hem was gestorven toen hij uit de Elite geschopt werd. Hij zou nooit meer leader kunnen zijn, hij zou nooit meer hetzelfde aanzien hebben als toen. Al wat er van hem resteerde, was een ziel gevuld met ellende. En hij voegde daar zelf steeds meer ellende aan toe. Hij plantte zijn poten stevig in de grond toen Rascal de woorden haast naar hem spuugde, maar behield zijn ijskoude masker. Of dat probeerde hij toch. “Ik heb nooit van jullie moeder gehouden,” kwam het simpele antwoord. “Dat kon ik niet. Van geen enkele she-cat. Ik…” Even viel er een stilte en hij trok met zijn oortje. Hij dwong zichzelf om te zeggen wat hij wilde zeggen. Wat maakte het immers nog uit als er niks meer te fixen viel en zijn toekomst al vaststond? “Ik hield meer van jullie dan van haar. Zij was in het begin een scharrel, maar we hebben haar wel betrokken bij het experiment. Ze was boos, maar er was vrij weinig wat ze tegen Claw kon doen en ze wist dat ik niet tegengesproken zou hebben als hij haar aangevlogen zou zijn.” Hij wierp een rustige blik op Rascal. “Maar in tegenstelling tot je moeder ben ik wil in je leven gebleven. Je kunt zeggen wat je wilt, Rascal, maar jullie moeder was ook een Elite cat. Waar was zij toen jullie opgroeiden?” Hij keek weer naar Evening. “Denk je echt dat je moeder niet wist wie jij was? Ze mocht zich misschien afgedankt voelen door mij, maar ze had wel contact met jullie kunnen houden. Het gebrek eraan was haar vrije keuze. Het feit dat ik me met jullie leven bemoeide, was mijn vrije keuze. Geloof het of niet, maar ik hou echt van jullie. Van jullie allebei.” Hij keek Rascal daarbij nadrukkelijk aan. Hij had immers het gevoel dat zijn zoon het idee had dat Shark niet van hem hield. Wat totaal niet waar was, want hij hield van al zijn kittens. Alleen al om het feit dat zijn bloed door hun aderen stroomden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
No matter how much time passes KqAMne4h_o
Julia
723
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Eveningglow
BerichtOnderwerp: Re: No matter how much time passes   No matter how much time passes Icon_minitimezo 31 maa 2019 - 14:58

Rascal vroeg naar hun moeder. Een moeder die ze niet had gekend, dus waar ze eigenlijk ook niet echt een gevoel bij had. Maar ze kon begrijpen dat dat voor haar broer anders was. Hoe hun relatie nu precies was geweest wist ze niet, maar Shark leek er geen moeite mee te hebben om haar ook even de grond in te trappen. “Ik keek tegen je op wist je dat.” Miauwde ze toen ineens. “Ooit wilde ik zo worden als jou maar dan in een Clan, want het kon toch allemaal niet zo heel erg verschillen, maar ik besef me nu hoe fout ik daarin zat. Wat voor smerige spelletjes er in de Elite gespeeld worden, daar zal ik voor altijd voor waken in ThunderClan.” Het interesseerde haar niet dat Kali haar nooit had opgezocht. Ze had niks met haar moeder in tegenstelling tot wat ze met Shark had gehad. Ze had naar zijn aandacht verlangt toen ze vast hadden gezeten in de bergen. Een groot deel van haar heimwee toen was ook naar hem geweest en kijk wat ze er nu voor terug kreeg. Ja, hij had van haar gehouden. Hij hield ook van Rascal, dat moest hij blijkbaar nog even benadrukken. Als Rascal dat alleen al niet zo gevoeld had terwijl die hem elke dag had gezien in BloodClan, wat moest zij er dan eigenlijk mee. Die keren die ze Shark had gezien waren begonnen om informatie uit haar te trekken en dan kon hij nog wel van haar zijn gaan houden, de eerste intentie was zo verschrikkelijk fout geweest. Hoe kon ze hem dat ooit vergeven, want ze wilde het hem zo graag vergeven. Ze had altijd al een vaderfiguur in haar leven gewild, ze was immers opgevoed door twee pleegmoeders. Eentje die haar melk had gegeven en de andere die haar over de dingen buiten het kamp had verteld, maar een vaderfiguur had ze nooit gehad. Nu besefte ze dat ze dat nooit buiten de Clan had moeten zoeken, want dan was dit alles haar waarschijnlijk bespaard gebleven. Maar was ze er dan ooit wel achter gekomen dat ze nog een familie rond had lopen? Dan had ze nooit geweten dat Rascal haar broer was. De drang om voor dit alles weg te rennen was erg groot, maar dat mocht ze niet nog een keer doen. Dit keer had Rascal haar nodig.


No matter how much time passes 1WyTFy39_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
No matter how much time passes DONWEST2
Renske
437
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: No matter how much time passes   No matter how much time passes Icon_minitimewo 3 apr 2019 - 11:32


Rascal verbaasde zich niet toen hij de volgende woorden hoorden. Nee, zijn moeder was slechts een pion in hun spel geweest, inwisselbaar. Het was verschrikkelijk om aan te horen, om te bedenken dat dit een goed idee was in zijn kop. Alleen maar egoïstisch, voor zichzelf om een beetje informatie over de ThunderClan te verscharen. De rest die erbij betrokken was, waren dan maar bijzaken, katten die er niet toe deden. Rascal voelde zich waardeloos, als afval. Daarom had zijn vader hem nooit een blik getoond toen hij kitten was, hij had alleen interesse voor háár. Zijn blik ging naar de grijze poes en ergens voelde hij jaloezie in hem omhoog borrelen. Rascal probeerde de gedachte snel weg te schuiven. Zij kon er ook niets aan doen, zij wist ook niet beter. Vervolgens kwam er een heel verhaal. Kali had geen keuze gehad en naar de elite gebracht. Rascal gromde. Shark mocht niet zo over zijn moeder praten. Hij kon zich ook niet verplaatsen in haar. Waarschijnlijk was ze al die tijd doodsbang geweest. ‘Praat niet zo over haar, jij weet nergens iets van,’ gromde hij dan ook. Rascal was erg dichtbij om de oren van zijn vader eraf te krabben. Shark eindigde zijn pleidooi door te zeggen dat hij van hun hield. De jonge kater werd daarbij nadrukkelijk aangekeken. Rascal trok zijn bovenlip op. ‘Ik geloof je niet.’ Nee, hij was opgegroeid met leugens om hen heen. Al helemaal dat hij een volle zus had die niet bestond. Voor Rascal was alles wat uit de bek kwam van zijn vader niet te vertrouwen.
Toen begon ineens Eveningglow te spreken. Dingen die hij niet wist. God, hij wist zo veel nog niet over haar. De korte ontmoetingen die ze hadden gehad waren natuurlijk maar een seconde in een kattenleven. Ze konden elkaar zoveel vertellen, maar hij leerde nu al veel. Zij twee hadden iets, ontmoetten elkaar vaak. En Rascal was daar volkomen onwetend door buiten gesloten. En nu wist ze eindelijk ook wat voor een hork Shark was, nadat ze altijd na hem had opgekeken. Rascal lachte cynisch. Ergens vond hij het fijn dat Shark nu écht alles kwijt was. ‘Ik kan ook niet geloven dat ik medelijden voor je voelde, dat je met een oneerlijk gevecht je leiderschap was kwijtgeraakt. Ik heb me verdomme schuldig gevoeld dat Chawl voor je in moest springen! Maar hé, misschien was het karma. Je verdient dit.’ bromde hij cynisch hij. Ja, als banneling geschopt uit de elite. Klaar om opgeofferd te worden. Hij hoefde maar één verkeerde kat tegen te komen en hij was dood. Rascal keek uit naar dat moment. En al Rascal zijn medelevende gevoelens voor Shark waren nu compleet verdwenen. En Shark kon het nu wel schudden dat hij ooit nog iets te maken zou hebben met dit nest. Rascal zou ervoor waken dat hij Shallow nooit meer zou zien.


No matter how much time passes Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
No matter how much time passes Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: No matter how much time passes   No matter how much time passes Icon_minitimezo 7 apr 2019 - 15:18

Shark voelde een steek door zijn hart gaan toen het ene verwijt na het andere naar hem werd gegooid. Kon hij zich maar zoals Claw afsluiten voor dit soort dingen. Nee, had hij Claw nog maar in de buurt zodat ze erover konden praten. Hoe gevoelloos hun gesprekken ook waren, Claw en hij waren er altijd voor elkaar geweest. Shark voor Claw toen Chawl ontvoerd was en niemand echt opzoek was gegaan naar zijn zoon en Claw voor Shark toen de katten naar de bergen getrokken waren en Shark dacht dat zijn dochter het niet ging overleven. Een brok kwam in zijn keel nu hij dacht aan zijn beste vriend en hij klemde zijn kaken op elkaar. Claw was gewoon één van de zoveel dingen die niet meer aanwezig waren in zijn leven. Net zoals binnenkort ook zijn kittens. “Je kunt de Clans niet vergelijken met de Elite, Evening,” murmelde hij toen ze haar woorden sprak. Iets aan haar woorden deed hem echter verbaasd opkijken. Was ze gepromoot zonder dat hij het wist? Was ze… was ze deputy geworden? Maar nee, ze was nog erg jong en er moest vast wel ergens een vermoeden zijn dat er BloodClanbloed door haar aderen stroomde. Voordat hij het kon vragen, werd zijn aandacht weer afgeleid door Rascal. “Ik ga je ook niet proberen te overtuigen,” zei hij schouderophalend. Hij was niet het type dat zijn eeuwige liefde ging verklaren aan zijn kittens. Hij had het één keer gezegd en dat was voor hem wel weer genoeg, zelfs in dit soort situaties. Bovendien leek alle hoop toch verloren te zijn; zowel Rascal als Evening keken hem aan alsof hij gek geworden was en hun verraden had. En dat was natuurlijk ook wel zo. “Ik hoop dat je er nog steeds zo blij mee bent als Cobra zijn tirannie als leader laat zien,” bromde hij. Toen verscheen er een haast wanhopige blik in zijn ogen, eentje die hij zo snel mogelijk probeerde te onderdrukken. “Je haat me nu misschien en wilt niets meer met me te maken hebben, Rascal, maar ik wil dat je weet dat ik er altijd voor je zal zijn als Cobra iets bij je probeert. En dat geldt voor al mijn kittens binnen de Elite. En ook voor jou.” Hij draaide zijn kopje naar Evening. Nu hij geen onderdeel meer was van de Elite konden ze hem in principe niks meer maken als hij Evening openlijk zou verdedigen. Ze zouden hem toch nooit meer terug in de Elite nemen en hij was zo goed als doodverklaard. “Ik heb geen idee wat voor naam je hebt gekregen,” murmelde hij terwijl hij naar zijn dochter keek. Ze was warrior geworden, dus ze had een andere naam gekregen. Maar welke? Zou ze het hem zelfs nog wel willen vertellen? Ze haatte hem nu toch al. Misschien was het beter als hij weg zou gaan, maar iets in hun blikken zorgden ervoor dat hij stil bleef staan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
No matter how much time passes
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: