[Ceremony] A new dawn 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Ceremony] A new dawn

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Skyteller
Endless Hunting
[Ceremony] A new dawn ZdsroR0
WazBeer
437
Actief
"Many of the truths we cling to depend greatly on our own point of view."

CAT'S PROFILE
Age: 75 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Healer
Skyteller
BerichtOnderwerp: [Ceremony] A new dawn   [Ceremony] A new dawn Icon_minitimeza 23 maa 2019 - 15:32

You will find that many of the truths we cling to
depend greatly on our own point of view
De sterren die nacht waren hem bijgebleven. Nu was de dag aangebroken. Hij had al gepland om een ceremonie te houden vandaag, er waren kittens die klaar waren om To-be te worden. Echter zou het wat groter worden dan voorheen gedacht. Toen hij dan ook op zijn plaats sprong op een van de rotsen in de cave of rushing water, lag er een lichte glimlach op zijn lippen. "Willen alle katten van de Tribe zich verzamelen voor een belangrijke mededeling," riep hij door de grot, om de Tribe te laten samenkomen. Zijn warme blik gleed over de katten die aan kwamen lopen.

"Allereerst is het tijd om een aantal nieuwe To-be's te benoemen en hun een mentor toe te wijzen," begon hij kalm. "Mouse hiding in Tall Grass, jij zult trainen als Prey Hunter met Moon that Walks the Sky. Apple falling from the Tree, ook jij zult trainen als Prey Hunter, met Gecko that Hangs from Tree. Fern curled up Underneath Sunset, jij zult als Cave Guard trainen met Coyote that Stole the Fire. Dusk that Paints the Sky zal ook als Cave Guard trainen met Day of New Light." Hij hoopte dat de mentoren het goed zouden kunnen vinden met hun To-be. "Spark that Starts Wildfires, jij zult als Prey Hunter trainen met Orchid that Blooms at Dawn. Cloud that Dances in Sky, jij zult als Prey Hunter trainen met Peak where Eagles Fly."

"Ik heb nog een kleine mededeling te doen over een van onze kittens. Moraine Carried by a Glacier zal niet gaan trainen als To-be, aangezien zij half doof is en het te gevaarlijk zal zijn voor haar om te trainen in de bergen. Zij zal zich bij de elders voegen." Dit was niet een mededeling die hij graag maakte, maar het was voor haar veiligheid. Waarschijnlijk zou ze met begeleiding nog wel wat kunnen meepikken van de trainingen, maar echt een Prey Hunter of Cave Guard worden zou er niet in zitten.

"Ik heb nog ander belangrijk nieuws," vervolgde hij. "Vandaag zal ik mijn nieuwe Healer To-be en Chief aanstellen. Shroud of Fallen Stars, vannacht vielen de sterren van de hemel, wat de Tribe of Endless Hunting mij naar jou heeft geleid. Vanaf vandaag zal je mijn nieuwe Healer To-be zijn en samen met mij de Tribe leiden." Hij pauzeerde kort, om het in te laten zinken, terwijl zijn oranje blik op de she-cat viel waarvan hij zojuist haar leven had omgegooid. Of nou ja, hij. De Tribe of Endless Hunting. "Day of New Light, ik zou graag van jouw ervaring gebruik maken en je de rang van Chief geven, zodat je samen met mij en Shroud de Tribe kunt organiseren en leiden." Zijn blik gleed naar de andere kat die hij had genoemd. De kater zwiepte zijn staart om te laten weten dat de ceremonie over was en sprong vervolgens naar beneden om naar zijn net benoemde Tribe leden te wandelen.Teller of the Endless skies- Moon (Hunter) -> Mouse
- Gecko (Hunter) -> Apple
- Coyote (Guard) -> Fern
- Day (Guard) -> Dusk
- Peak (Hunter) -> Cloud
- Orchid (Hunter) -> Spark


Teller of the Endless Skies
[Ceremony] A new dawn 2G8cpXD
Runeshade | Firedance | Moonkit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Ceremony] A new dawn E2f9e310
Daniëlle
223
Actief
Have you ever seen the sun after the heartbreak?
Frozen somewhere in time
Have you ever seen the stars after the word goodbye?

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Moraine •
BerichtOnderwerp: Re: [Ceremony] A new dawn   [Ceremony] A new dawn Icon_minitimeza 23 maa 2019 - 17:54

Het was nacht en nu was het eindelijk, eindelijk zo ver! Moraine zou een to-be worden! Ze wist niet of ze een prey hunter of cave guard zou worden, maar het maakte haar ook niet uit. Het was een kans om eens buiten de cave te komen! De kitten was er zat van in de nursery te wonen. Ze wilde op avontuur!

Moraine bubbelde van energie toen de andere kittens naar voren werden geroepen. Zo zou zij aan de beurt zijn! Nog even wachten maar! Haar hart stopte toen ze haar naam niet hoorde, en Skyteller verderging met een “kleine mededeling”. Had ze iets fout gedaan? Was hij haar gewoon vergeten? Waarom had hij haar overgeslagen? De volgende woorden kwamen hard binnen. Een elder. Een elder! Ze zou een elder worden? Alleen maar omdat haar gehoor niet zo goed was als die van andere katten? “Te gevaarlijk,” yeah right. Zou ze dan nooit de wereld buiten de cave zien? Was het haar lot om altijd in de cave te blijven, altijd van iemand anders afhankelijk te zijn? Haar hart brak.

Ze begon zachtjes te huilen, terwijl ze haar gezicht in haar moeders vacht begroef. Moesten dan al haar dromen van haar worden afgepakt?


Mudpuddle | Moraine • | Lilise | Dogear | Marshfire | Stonekit | Mourningchant | Watercolour | Butterflykit
On the outside always looking in will I
[Ceremony] A new dawn XB30tJn
Ever be more than I've always been
::
 


Laatst aangepast door Moraine • op do 28 maa 2019 - 13:50; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dusk •
Member
[Ceremony] A new dawn DPKsfdL
60
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: To-be
Dusk •
BerichtOnderwerp: Re: [Ceremony] A new dawn   [Ceremony] A new dawn Icon_minitimeza 23 maa 2019 - 18:53Dusk that Paints the Sky --

Het lange wachten werd dan éindelijk beloond; de kater trok zijn kop omhoog toen Skyteller de clan bijeen riep voor een bijzondere mededeling. Enthousiasme vloeide door zijn pootjes heen toen de jonge, zilveren kater zich richting de rots verplaatste en afwachtte. Al vijf keer sinds hij geboren was, was er een ceremonie langsgekomen; maar nu was het dan de ceremonie waar hij zo hard op had zitten wachten. Zijn eigen ceremonie. Hij keek omhoog naar de Healer, afwachtend tot zijn naam werd geroepen. Uiteindelijk werd zijn naam dan genoemd, zijn groenamberen ogen werden groter toen hij de naam van zijn mentor hoorde. Day of New Light. Hij zocht naar de senior Cave Guard, een grote glimlach rond zijn lippen. Yes! Hij had enkele dagen geleden een goed gesprek met de Cave Guard gehad en de kater was er dan ook blij mee om te horen dat Day nu zijn mentor was. "Ik zal je niet teleurstellen!" Sprak hij, zijn ogen sprankelden; zoals hij al eerder had gezegd, hij was hier helemaal klaar voor.

Nadat hij weer op zijn plek was gaan zitten en zijn zusjes ook nog even snel had gefeliciteerd, werd er dan nog een kleine mededeling gegeven. Zijn blik keek geschokt naar Skyteller toen hij sprak over Moraine en haar de rang van Elder gaf, omdat haar doofheid haar teveel zou belemmeren in de taken van Prey Hunter of Cave Guard. Bij het aanzicht van een huilende Moraine liet Dusk zijn oortjes wat treurig zakken. Hij zou niet weten hoe hij zich zou voelen, als hij opeens in plaats van een Prey Hunter of Cave Guard To-Be te worden, direct naar de Eldersden werd gestuurd. De kater maakte een mentale note om zo snel mogelijk naar Moraine toe te gaan, misschien kon hij haar nog opbeuren.

Zijn aandacht werd weer op Skyteller gericht toen deze verder ging met spreken. Wederom schoot er schok door hem heen toen hij de naam van de nieuwe Healer To-Be ook maar al te goed herkende; Shroud of Fallen Stars. Dat was de moeder van Rumble! Vragen schoten omhoog in zijn hoofd, maar hij wist dat het onbeleefd was ze te stellen. Zijn blik vond Shroud. Zou ze nu haar kittens moeten afstaan? Zijn nieuwsgierigheid verdween toen hij voor een tweede keer de naam van zijn mentor hoorde. Oh nee. Hij zou Day toch niet moeten delen met een ándere To-Be hé? Maar de woorden die volgden brachten zijn oortjes omhoog. Oh. Betekende dit nou dat hij de to-be van de chief was?! Stoer! Het bracht een nog bredere grijns op zijn lippen. Ja, nu was hij er nog meer van overtuigd dat hij de beste mentor ooit had!

19


Dusk that Paints the Sky
Fearless child,
broken boy;
tell me what it's like to burn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Starteller
Endless Hunting
[Ceremony] A new dawn DPKsfdL
Babs
352
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Healer To-be
Starteller
BerichtOnderwerp: Re: [Ceremony] A new dawn   [Ceremony] A new dawn Icon_minitimeza 23 maa 2019 - 22:10

Shroud gaf haar kittens een aantal likken over hun koppies heen. "Wees geduldig lieverds," murmelde de lichtgekleurde she-cat, "de volgende ceremonie is het jullie beurt." Ze liet haar staart nog even om Rumble, Wren en Turtle heen glijden, waarna ze zichzelf tot haar poten hief en naar de verzamelplek hief. Of haar kleinen wilden volgen, dat was aan hen. Het zou voor haar geen erg interessante ceremonie worden, zover ze wist. Hetgeen wat meer in haar hoofd hing was de volgende ceremonie. Dan zouden ze to-be's worden en de volgende stap van hun leven ingaan. Dan zou hun training beginnen. Ze ging in haar kop al de mogelijke mentoren af. Hopelijk zou Skyteller goede mentoren kiezen. Maar voor nu moesten andere katten to-be worden.

Eerst kregen de to-be's hun nieuwe rang. Shroud liet haar stem warm horen bij de rangwisselingen, de nieuwe to-be's toejuichend en succes wensend. Het zou wel eng zijn, een nieuwe stap in hun leven. Maar ze zouden het vast wel aankunnen en hun trainingen met succes afronden. Shroud was er zeker van. Een andere mededeling liet haar meer fronsen. Arme Moraine. Zo vroeg al bij de elders komen was voor niemand een plezier. Maar ze snapte het besluit wel. Het was een gevaarlijke wereld. Liever een beschut leven, dan een zeer kort leven. Shroud hief zichzelf alweer tot haar poten en draaide zich alweer rond de nursery. Maar toen kwam er nog wat. Shroud spitste haar oren en bevroor. Een nieuwe to-be voor Sky? Wie zo- Ze voelde zich koud worden, alsof ze aan de grond genageld was. Voor een moment dacht ze dat ze het verkeerd verstaan moest hebben. Met een gortdroge, opengevallen mond hapte ze even kort naar adem. "Maar Skyteller, dat kan niet, ik heb kits om voor te zorgen." De gedachten zwommen in haar hoofd in een oneindige brei. Ze kon er slecht wijs uit worden. "Ik kan geen healer to-be worden."


[Ceremony] A new dawn 7tNWfW2U_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wren •
Member
[Ceremony] A new dawn Iw2Epzf
Renske
342
Actief
She has little innocent demons in her eyes, and they recklessly play with matches.

-- I've never seen sparks so pretty. ✴️

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: To-be
Wren •
BerichtOnderwerp: Re: [Ceremony] A new dawn   [Ceremony] A new dawn Icon_minitimeza 23 maa 2019 - 23:44


Wren was helemaal niet tevreden met de geruststellende woorden van haar moeder. Ze wilde nu óók to-be worden. Ze was al even groot en sterk als al die andere kittens, dus waarom mocht zij niet? Toch besloot de jonge poes niet om in zelfmedelijden te blijven zitten en trippelde achter haar moeder aan om ook de ceremonie mee te maken. Al was het maar dat ze zich kon voorstellen hoe het zou zijn om to-be te worden.
Toch keek ze met jaloezie toe hoe één voor één jonge katten nieuwe mentors werden aangewezen, en ze deed niet enthousiast mee aan de goede wensen die ieder ontving. Totdat opeens kleine Moraine niet to-be mocht worden en Wrens mond viel open. Dat was gemeen! Boos keek ze Skyteller aan. Wat het mooiste moment van haar leven zou moeten zijn werd nu helemaal verpest. Wat een onzin, natuurlijk kon ze wel jagen! De cave guards moesten haar beschermen, toch?
En opeens kregen ze een nieuwe verassing en Wren werd afgeleid omdat de naam van haar moeder viel. Wat had zij met de ceremonie te maken? Nieuwsgierig lette de kleine calico op en de conclusie was vet. Haar moeder healer to-be? ‘Dat is zo cool,’ sprak de jonge poes onder haar adem, waarna twee blinkende oogjes naar haar moeder keken. Totdat ze opeens zei dat het niet kon, om haar en haar broers, en opnieuw kreeg Wren een boze blik op haar snoet. Waarom niet? Waarom zou ze niet healer willen zijn?! Dan was ze de leider en kon ze zien wat er met de tribe ging gebeuren. En dan was het haar moeder! Nee, dit mocht ze niet afstaan. ‘Natuurlijk wel, mama!’ protesteerde ze koppig. ‘Wij zijn al oud en sterk genoeg om voor onszelf te zorgen,’ miauwde ze stoer, terwijl ze naar haar twee broers keek
.

Wren

Gliding on Morning Breeze
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Day •
Chief
[Ceremony] A new dawn DPKsfdL
Floriske
393
Actief
Koester het licht
en het zal de schaduwen verjagen

CAT'S PROFILE
Age: 77 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank: Chief
Day •
BerichtOnderwerp: Re: [Ceremony] A new dawn   [Ceremony] A new dawn Icon_minitimezo 24 maa 2019 - 10:29

Een dag waarop de levens van vele katten een nieuwe wending zou nemen was aangebroken. Een heldere dag, na een heldere nacht. Bij de oproep begaf ook Day zich naar het verzamelpunt, waar Skyteller al op een hoge steen was gesprongen om de Tribe toe te spreken. Eerst kregen enkele kittens het heugelijke nieuws te horen dat ze to-be's werden en binnenkort eindelijk de grot zouden mogen verlaten. Wat waren ze allemaal gegroeid in zo'n korte tijd! Er verscheen een glimlach op Day's gezicht toen hij te horen kreeg dat hij Dusks training zou mogen verzorgen. Nu zou het katertje dus toch een Cave Guard worden, zoals hij had gehoopt. Day was blij weer een to-be onder zijn hoede te krijgen, en was blij dat het Dusk was. "Ik zal je niet teleurstellen!" riep de kersverse to-be enthousiast. "Ik jou ook niet", beloofde Day plechtig.

Het nieuws dat daarna volgde was minder opbeurend. Day keek met sympathie in zijn blik naar de jonge kat die geen to-be zou worden. Hij begreep Skytellers keuze. De bergen waren een gevaarlijke plek, en een kat had al haar zintuigen volop nodig om zich veilig door het territorium te begeven. Het hart van de arme kitten leek echter gebroken door de mededeling. Het was ook niet niets, om ernaar uit te zien Prey Hunter of Cave Guard te worden en dan plots te horen te krijgen dat geen van beide een optie was. Het zou wat tijd kosten voor ze aan het idee gewend was. Hij zou haar vandaag of morgen bezoeken om te zien hoe het met haar ging, besloot hij. Misschien kon hij iets zeggen wat de pijn wat zou verzachten.

Daarmee was de ceremonie nog niet afgelopen. Day spitste zijn oren en zijn ogen werden wat groter. Een nieuwe Healer To-be en een nieuwe Chief zouden vandaag aangewezen worden, daarmee de toekomst van de Tribe bepalend. Al gauw noemde Skyteller de naam van Shroud en Days blik ging naar de jonge moederpoes. Denkend aan haar karakter, besloot hij dat het een goede keus was van de Tribe of Endless Hunting. Niet dat hij ooit aan een keuze van zijn voorouders zou twijfelen. Shroud zelf leek er echter heel anders over te denken. Haar gedachten waren vooral bij haar kittens. Day stapte op haar toe en legde even zijn staart op haar rug, terwijl haar dochtertje, de heethoofdige winterkoningin, al luidkeels tegen haar moeders protest begon te protesteren. "Shroud, dit is het pad dat de Tribe of Endless Hunting voor je heeft verlicht", miauwde Day. "En ik geloof dat je een uitstekende Healer To-be, en ooit een uitstekende Healer zult zijn." Ook met haar zou hij later nog uitgebreider moeten spreken, voelde hij. Nu moest de ceremonie echter voortgezet worden, want zoals Skyteller had vermeldt, was er nog een rang die gevuld moest worden.

Days ogen werden groot toen hij zijn eigen naam hoorde. Hij zat zelden zonder woorden, maar nu wist hij niet wat te zeggen. Dit... het was de ultieme waardering voor alles wat hij ooit had gedaan. Als to-be al had hij zo hard getraind, en als Cave Guard had hij zich altijd vol toewijding op zijn taken gestort. Niet omdat hij hoopte dat deze dag zou komen, maar omdat hij de beste kat wilde zijn die hij maar kon zijn. En blijkbaar, blijkbaar had hij dat goed gedaan. Keek zijn moeder vanuit de Tribe of Endless Hunting op hem neer, op dit moment? Zag ze dit? Was ze trots? "Ik zal er alles aan doen om dit vertrouwen recht te doen", miauwde hij uiteindelijk, en hij boog even zijn kop voor de Healer.

Na de ceremonie zocht hij Dusk op, zijn To-be groetend met een glimlach. "Gebruik deze dag om je in de To-be's den te installeren. Morgenvroeg begint de training."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rumble
Member
[Ceremony] A new dawn Giphy
Julia
75
Actief
It is not something we often find out; but most of the specially-gifted have a deep desire to be ordinary...

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Rumble
BerichtOnderwerp: Re: [Ceremony] A new dawn   [Ceremony] A new dawn Icon_minitimezo 24 maa 2019 - 20:18

Jajaja, de volgende keer. Blablabla. Hij lag met zijn kop op zijn voorpoten en een mokkende blik in zijn okergele ogen. Toch kwam hij ook overeind. Hij was stik jaloers, maar hij moest natuurlijk wel Dusk feliciteren. Hoe jaloers hij ook was. Dus liep hij achter zijn moeder en zusje aan. Hij plofte naast Wren naar en keek even opzij naar zijn zusje. Daarna gleed zijn blik naar Skyteller die de kittens die to-be werden op begon te noemen. Er kwam even een grijns rond zijn bek toen Dusk zijn naam viel, maar daarna begon hij wat met zijn poot heen en weer te schuiven. Het was zo saai in de nursery en hij wilde ook wat anders te doen hebben. Moraine mocht geen to-be worden. Meteen keek hij weer op, wat was dat nu weer? Waarom niet. Even keek hij naar de kattin die al zo vroeg elder moest worden. Hij zat daar nog met zijn kop toen de volgende woorden van Skyteller klonken. Hij knipperde een paar keer met zijn ogen toen de naam van hun moeder viel. Vol ongeloof keek hij toe hoe eerst zijn moeder begon te praten en daarna Wren begon te protesteren, dat dat best wel kon. Hij beukte zijn zusje met zijn schouder. Iets wat niet vaak gebeurde, want hij was gek op haar, maar op het moment had hij zin om haar mond te snoeren. Hallo!! Dat betekende dat hun moeder niet meer bij hun kon zijn in de nursery. Toen deed Day er ook nog een schepje boven op. Hun nieuwe Chief, die ook even moest zeggen dat ze het geweldig zou doen. Hij sprong overeind, zijn haren recht overeind. “Jullie horen toch wat mam zegt!” Riep hij. “Eerst mogen we nog geen to-be worden, dan mag je mama ook niet ineens afpakken!” Hij keek even van Skyteller naar Day en toen naar zijn moeder. Zijn okergele ogen stonden kwaad, maar toen hij zijn moeder aankeek flitste er even angst doorheen.


[Ceremony] A new dawn SAXjLpgA_o
[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fern •
Member
[Ceremony] A new dawn Beertjeava
Beertje
75
Actief
Go on a diet they said
it will be fun they said
...

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: To-be
Fern •
BerichtOnderwerp: Re: [Ceremony] A new dawn   [Ceremony] A new dawn Icon_minitimezo 24 maa 2019 - 21:21


Het was een prachtige dag. De warmte streek door de bergen met een zachte gloed en wekte uiteindelijk de katten. Een grijs-zwart bolletje lag opgekruld tegen een grotere versie die langzaam wakker werd. De moeder rekte zich eens goed uit en maakte voorzichtig haar dochter wakker. Ze wist dat ze eindelijk to-be mocht worden, maar had ook spijt dat ze het zachte knuffelmeisje moest afgeven. Fern curled up underneath the sunset deed haar ogen voorzichtig open toen ze werd wakker gemaakt. Een gaap rolde over haar lippen en ze keek even haar moeder aan. Die vertelde haar dat ze to-be werd en meteen was het meisje klaar wakker. Echt? Ze zocht naar leeftijdsgenoten en iets jongere kittens om hun nog even als "kitten" te zien. Te kunnen spelen, zonder verantwoordelijkheden. Uiteindelijk klonk de bekende stem.


"Willen alle katten van de Tribe zich verzamelen voor een belangrijke mededeling."


Fern keek om. Ze probeerde niet al te enthousiast naar voren te lopen. Iedereen werd benoemd en kreeg een mentor. Omdat haar vader een caveguard was en haar moeder ook was het vrij logisch dat zij dan ook Coyote voorgeschoteld kreeg. Met een zenuwachtig hart en een wiebelend neusje liep ze naar voor om hem te begroeten. Ze trok zich terug en ging bij de nieuwe to-be's zitten. Toch was er cooler nieuws. Haar scherpe ogen gleden naar Shroud en Day die een belangrijke rol hadden gekregen. Cool! Het donkere meisje was bekend om haar selectieve doofheid dus dat ze de commotie ook niet hoorde was normaal, ze had zich gericht op een triestig meisje: Moraine. "Hey, ik wil je wel mee een keertje mee naar buiten nemen als je wilt!", fluisterde ze met een twinkel in haar ogen.


[Ceremony] A new dawn D8opmkx-561cbcb2-2866-4c0b-8502-4c007ddb9146.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2FjMGY0NzQwLTBhOTMtNGMzMi05NTUzLWZhNGYxZTQ3NzBmY1wvZDhvcG1reC01NjFjYmNiMi0yODY2LTRjMGItODUwMi00YzAwN2RkYjkxNDYuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0

fern curled up underneath the sunset
[Ceremony] A new dawn E4c1AuV
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Ceremony] A new dawn UpUjbbT
Julia
894
Actief
We are all mistaken sometimes; sometimes we do wrong things, things that have bad consequences. But it does not mean we are evil, or that we cannot be trusted ever afterward

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Brindleleaf
BerichtOnderwerp: Re: [Ceremony] A new dawn   [Ceremony] A new dawn Icon_minitimema 25 maa 2019 - 8:19

Haar tong gleed over de vacht van Mouse. De vacht van haar dochter moest glanzen voor de ceremonie. Haar gedachten waren even bij de kleine Mousekit. Een van haar dochters uit haar eerste nestje. Het leven was toen nog zo anders. Ze was zo wispelturig geweest en droeg het grootste geheim die ze ooit had mee kunnen dragen met zich mee, de jonge WindClan queen die ze toen was geweest. Mouse was sprekend Mousekit en ook zij zou een mentor krijgen, maar dan in de Tribe in de bergen. Een hele andere wereld als de vlaktes van WindClan. Mousewish had zich bij StarClan gevoegd in de tijd dat zij naar de bergen was getrokken. Ook Leopardpaw, haar zoontje, was tijdens de reis van de Clans gestorven. Waar Everkit en Dream Hiding between the Stars nooit echt hadden mogen leven. Ze had zoveel dode jonge katten op haar geweten en hier was dan Mouse. Weer een prachtige dochter, eentje waar ze zo trots op was en ze hoopte zo dat zij wel haar moeder zou overleven. Dat Mouse gelukkig zou worden en als elder aan ouderdom zou sterven. Ze mocht Mouse niet verpesten, niet nog een keer. Haar vacht was inmiddels schoon, dus gaf ze haar een lik tussen haar oren. “Kom lieverd, het is tijd.” Ze duwde haar overeind om naar de rots te lopen, waar Skyteller net bovenop sprong.

Ze ging naast Mouse zitten, de naam van haar dochter werd als eerste genoemd. Ze kreeg Moon als mentor. Een zoon van Orchid, dus vormde er zich een glimlach om de lippen van Brindleleaf. Even schoot er een steek door haar hart, maar het was goed zo. Mouse was er klaar voor en zij moest haar dochter meer ruimte gunnen om te ontwikkelen. Ze zou het geweldig doen, dat wist ze zeker. “Gefeliciteerd meisje.” Miauwde ze in haar oor, voordat ze naar haar mentor moest lopen. Toen hief ze haar kop weer op en fronste. Dit betekende dat zij haar taken weer op zich moest nemen. Skyteller had niets over haar gezegd, dus dat betekende dat ze het gewoon weer moest proberen. Ze ging haar best doen, want dat bleef ze haar leven lang verschuldigd aan de Tribe.

Toen ontstond er wat commotie om de benoeming van Shroud en Day, nou ja om die van Shroud. Zij had kittens van 5 moons. Als moeder begreep ze maar al te goed waarom ze zo reageerde. Er kwam een blik van medeleven in haar goudgele ogen terwijl ze naar het groepje katten een eindje van haar vandaan keek.


[Ceremony] A new dawn X4eC3NF
[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Ceremony] A new dawn Tumblr_p1ajss6CbQ1umgtvqo2_400
Kip
327
Actief
➳Don't you hear me howling
Don't you hear me howling babe?

CAT'S PROFILE
Age: ➳ 32 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
Coyote •
BerichtOnderwerp: Re: [Ceremony] A new dawn   [Ceremony] A new dawn Icon_minitimema 25 maa 2019 - 18:22

Meteen schoten zijn ogen open toen de roep van Skyteller door de grot klonk. Hij had ze kort gesloten na een patrouille door de koude bergen, maar klaarblijkelijk zou hij zijn rust een andere keer moeten krijgen. De grote kater hief zijn lichaam overeind en likte enkel kort zijn dikke vacht plat voordat hij samen met de rest van zijn tribe op hun Healer afstapte. Hoewel zijn blauwe kijkers even ondoorgrondbaar waren als altijd, voelde hij toch een bepaalde hoop in zijn borst. Inmiddels had hij alweer een tijd zijn rang en hij had hoop dat Skyteller zijn inzet en kracht had gezien, allicht zou hem dan ook een to-be toevertrouwd worden. Tot zijn genoegen bleek bleek zijn wens uit te komen, in het lijstje van mentoren werd ook zijn naam genoemd. Die van hem en Fern curled up underneath the sunset, een donker poesje. Hm. Hoewel hij liever een kater zou hebben gehad onder zijn hoede, het allerliefst nog zijn eigen zoon, zou hij nooit openlijk klagen. Ze was groot genoeg, hij zou haar wel tot iets kunnen vormen. De kater stapte rustig op zijn To-be af, die ook hem al had opgezocht. "Regel je slaapplaats, Fern curled up underneath the sunset, vlak voor het vallen van de zon wil ik je bij de ingang zien," een paar uur zou genoeg moeten zijn voor hem om de les tot in de knopjes voor te bereiden en voor haar om haar enthousiasme te laten bezinken. Ietwat geïrriteerd zag hij toe hoe ze alweer door huppelde naar een andere kat, maar hij zou haar nu niet tegen houden. Immer sprak Skyteller alweer verder en werd niet alleen zijn bastaard zoon tot een prey hunter to-be benoemd, maar werd ook een Chief en de nieuwe healers to-be aangesteld. Kort trok Coyote met zijn oor toen Shroud werd genoemd. Hoewel ver weg, ze waren familie, wat hem genoeg reden gaf om iets van trots te voelen. Toen ze dan ook haar nieuwe rang af probeerde te slaan voor haar kits, moest hij wat meer moeite doen om geen afkeur in zijn gelaat te laten doorschemeren. Haar kittens waren oud genoeg, ze zouden het overleven. Het woord van zowel Skyteller als de Tribe Of endless hunting zou altijd boven persoonlijke belangen staan. De seal-point wachtte totdat men uitgesproken was, feliciteerde het tweetal en zocht toen zijn klein geval op; Spark zou ook een nieuw hoofdstuk beginnen in zijn leven. "Spark that stars wildfires," hoewel hij het alles behalve leuk vond dat hij benoemd was tot een prey hunter en hij niet zelf de kans zou krijgen hem te trainen, liet hij toch een zeldzaam glimlachje op zijn gelaat staan. Op z'n minst zou Thunder hem niet verpesten, Orchid was een respectabele poes. Al hoopte hij dat ze niet te zacht voor hem zou zijn. "Gefeliciteerd, maak je vader trots," hij streek even met zijn staart langs de kleine jongen.This isn't about right or wrong now
[Ceremony] A new dawn Coyos210
It's about wasted time.

(:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mouse •
Endless Hunting
[Ceremony] A new dawn DPKsfdL
Butter
151
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Mouse •
BerichtOnderwerp: Re: [Ceremony] A new dawn   [Ceremony] A new dawn Icon_minitimedi 26 maa 2019 - 20:03

Het was de dag waar de jonge kitten al die tijd tegenop had gezien. De dag dat ze het nest zou verlaten en haar moeder veel minder vaak zou gaan zien, immers was ze met haar zes Moons oud genoeg om To be te worden. Ze zou een mentor krijgen en net zoals haar leeftijdgenootjes de bergen gaan ontdekken. Haar oranje ogen stonden serieus en gespannen terwijl ze dicht bij haar gestreepte moeder bleef zitten. Brindleleaf leek niet zo gespannen te zijn voor dit moment, als ze zich voelde. De ruwe tong van haar moeder gleed ritmisch over haar dikke vacht heen, waardoor de jonge kattin wat ontspande. Haar vacht moest glanzen voor de Ceremonie, immers was het een belangrijk moment in haar leven. Het moment waarop ze naar een leven als volwaardig Tribe lid toe kon groeien. Hoogstwaarschijnlijk zou ze een Prey Hunter worden, aangezien de meeste katten die Guards werden stukken groter waren dan haar. Al was haar sterke karakter ook een zeer zekere plus. Ze ging zonder twijfel door het vuur voor de andere katten. Al helemaal voor haar moeder, immers was dit de belangrijkste kattin in haar leven. Haar vacht was schoon, waardoor het rustige moment met de oudere kattin verbroken werd. Met een laatste lik tussen haar oren gebood haar moeder haar in de richting van de rotsen waarop Skyteller plaats zou nemen. “Kom lieverd, het is tijd.” Sprak de bekende, warme stem van de oudere kattin waardoor de jonge Mouse langzaam knikte. Ze slikte moeizaam terwijl ze naast haar moeder bleef zitten, het was altijd hen twee tegen de rest geweest. Al had ze later Crystal er ook tussen laten komen, niet van harte natuurlijk. Immers had ze verder geen echte familie, al moest ze zeggen dat ze met enkele andere katten wel goed kon. Toen begon de Ceremonie, het moment waarop haar leven zou veranderen.

"Willen alle katten van de Tribe zich verzamelen voor een belangrijke mededeling," Klonk de eveneens bekende stem van de Healer. Haar oranje ogen gleden naar de kater die krachtig bovenop de rots stond, terwijl de rest van de Tribe zich onder hem verzamelde. "Allereerst is het tijd om een aantal nieuwe To-be's te benoemen en hun een mentor toe te wijzen," begon hij kalm. Daar zou ze een van zijn, ze had nog geen idee wie haar mentor zou worden. Ergens was dat best spannend, want de meeste katten die hier woonden waren al generaties lang in de Tribe, ze was een van de weinige die hier geboren was maar het bloed niet droeg van de andere leden. Al droeg ze wel een goed hart naar de anderen toe. "Mouse hiding in Tall Grass, jij zult trainen als Prey Hunter met Moon that Walks the Sky. Apple falling from the Tree, ook jij zult trainen als Prey Hunter, met Gecko that Hangs from Tree. Fern curled up Underneath Sunset, jij zult als Cave Guard trainen met Coyote that Stole the Fire. Dusk that Paints the Sky zal ook als Cave Guard trainen met Day of New Light." Day of New Light kende ze, het was een aardige kater waar ze laatst nog mee had gestoeid. Groot en sterk, maar ook wijs, hij droeg ervaring van vele Moons met zich mee en ze mocht hem graag. Ze wist zeker dat Dusk een goede mentor had, Moon kende ze echter niet. Waardoor ze onhandig zocht naar de nog redelijk onbekende kat. Wellicht dat ze de Prey Hunter eens eerder had gezien, maar er weinig aandacht aan had besteed. Haar moeder leek de keuze van Skyteller tenminste goed te keuren, een kleine glimlach verscheen namelijk op haar lippen. Waardoor de jongere kattin zich ontspande en even goed tegen haar moeder aan drukte. "Spark that Starts Wildfires, jij zult als Prey Hunter trainen met Orchid that Blooms at Dawn. Cloud that Dances in Sky, jij zult als Prey Hunter trainen met Peak where Eagles Fly." Vervolgde de Healer, zijn stem klonk helder en sterk. Het waren een heleboel jonge katten die genoemd werden maar ze misten er nog een, Moraine. "Ik heb nog een kleine mededeling te doen over een van onze kittens. Moraine Carried by a Glacier zal niet gaan trainen als To-be, aangezien zij half doof is en het te gevaarlijk zal zijn voor haar om te trainen in de bergen. Zij zal zich bij de elders voegen." Verrast keek de jonge kattin naar haar moeder, was dit dan zo ernstig in de bergen? Ze had het nooit echt als een probleem gezien voor de ander, immers kon ze evenveel als haar. “Gefeliciteerd meisje.” Mauwde haar moeder zacht in haar oor. Waardoor Mouse een waterige glimlach opzette. Opstaan deed ze nog niet aangezien ze het idee had dat Skyteller nog meer te melden had.

Voordat ze haar moeder er naar kon vragen, sprak de Healer al weer verder. "Ik heb nog ander belangrijk nieuws," vervolgde hij. Ergens toch wel nieuwsgierig, spitste de kleine kattin haar oortjes. "Vandaag zal ik mijn nieuwe Healer To-be en Chief aanstellen. Shroud of Fallen Stars, vannacht vielen de sterren van de hemel, wat de Tribe of Endless Hunting mij naar jou heeft geleid. Vanaf vandaag zal je mijn nieuwe Healer To-be zijn en samen met mij de Tribe leiden." Shroud was een moeder naar drie iets jongere kittens. Waardoor de jonge kattin verbaasd naar de knappe Queen keek. Dat was iets dat ze niet had verwacht, maar toch wist ze zeker dat als Skyteller haar vertrouwde dat ze het geweldig zou doen. "Day of New Light, ik zou graag van jouw ervaring gebruik maken en je de rang van Chief geven, zodat je samen met mij en Shroud de Tribe kunt organiseren en leiden." Verklaarde de oudere kater hierna, waardoor Mouse vrolijk naar Day keek. De kater leek haar een goede Chief, hij was aardig, krachtig en had een goed hoofd op zijn schouders. Ze vertrouwde hem, Mouse had dan ook geen reden om iemand in de Tribe niet te vertrouwen, en ze gunde anderen redelijk wat. Er leek redelijk wat commotie te ontstaan rondom de benoeming van Shroud waardoor ze haar moeder ietwat hulpeloos aan keek. Hierna wierp ze een blik op Moraine die behoorlijk aangedaan leek. Voorzichtig neusde ze haar moeder. "Mam," Mauwde ze een tikkeltje onhandig terwijl ze naar de nieuwe Elder wees. Hierna stond ze op om haar schouders te rechtten en naar Moon te zoeken. Voorzichtig stapte ze op de kater af waarna ze haar kop vragend schuin hield. "Hallo?" Mauwde ze onhandig waarna ze met haar pootjes schuifelde. Het nieuwe leven was zoveel lastiger...

Tag: Brindleleaf & Moon [Moraine]
♥ Isa


[Ceremony] A new dawn Mouseo11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Skyteller
Endless Hunting
[Ceremony] A new dawn ZdsroR0
WazBeer
437
Actief
"Many of the truths we cling to depend greatly on our own point of view."

CAT'S PROFILE
Age: 75 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Healer
Skyteller
BerichtOnderwerp: Re: [Ceremony] A new dawn   [Ceremony] A new dawn Icon_minitimema 1 apr 2019 - 22:30

You will find that many of the truths we cling to
depend greatly on our own point of view
Het was niet meer dan logisch dat zijn mededeling enige ophef veroorzaakte. Shroud begon gelijk over het feit dat ze kittens had, maar zijn nieuwe Chief haalde hem eigenlijk zijn woorden uit de mond. "Ik heb er alle vertrouwen in." De kater gaf een warme knik aan de ander, voor hij zich weer op Shroud richtte. "De Tribe of Endless Hunting maakt deze keuze niet zomaar. Alles zal geregeld worden, maak je geen zorgen. We kunnen hier later even over spreken," vertelde hij haar. Eerst moesten haar kits even tot rust komen en zij het even laten bezinken. Het was niet niets, maar hij had ook geen fout gemaakt. Zij moest zijn nieuwe healer to-be zijn.


Teller of the Endless skies


Teller of the Endless Skies
[Ceremony] A new dawn 2G8cpXD
Runeshade | Firedance | Moonkit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchid •
Endless Hunting
[Ceremony] A new dawn 2Knv5uV
Mimi
57
Actief
I know that I have no strengths to offer. It irritates me how weak I am. But let me protect them

CAT'S PROFILE
Age: 65 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Orchid •
BerichtOnderwerp: Re: [Ceremony] A new dawn   [Ceremony] A new dawn Icon_minitimedi 2 apr 2019 - 22:27

Scatter as a prayer escaping my lips...
as orchids blooming in clouds

Ze zou een nieuwe apprentice krijgen. Het was niet zo zeer dat ze hier om stond te trappelen. Haar kop was nog altijd meer bij haar oude.. Eigenlijke to-be. Vixen was verdwenen. En het brandde in haar hartje dat ze haar to-be kwijt was. Dat ze niet had kunnen inzien dat de jonge prey Hunter andere gevoelens had naast haar loyaliteit voor de tribe. Maar Orchid had haar ook niet tegen kunnen houden. Dat was niet aan haar om te doen. Al wat ze kon doen was de jonge kattin weer ontvangen als ze eenmaal terugkwam.. Net zoals haar eigen dochter.. Als die ooit weer terugkwam.

Zuchtend schudde de prey Hunter haar kop terwijl ze zich richting de verzamelplaats begaf. Haar broer stond klaar om te beginnen en ze gaf de kater een bemoedigende glimlach. Sterk en met de eeuwigheid in zijn ogen. Hij was een met de tribe of endless hunting. Als een spreker voor de goden zelf bij hun in levende lijven. En toch was hij haar littermate. Nogsteeds dezelfde idioot die hij altijd was geweest. Nogsteeds die sukkel met zijn veel te grote oren.

Half verzakt in een herinnering grinnikte Orchid voor ze opschoot toen ze haar naam hoorde. Haar diep blauwe ogen vonden Spark en ze knikte de jonge kat met warmte toe. Snel begroette ze de to-be. Toe fluisterend dat het allemaal goed zou komen. Hoewel dat misschien meer tegen haarzelf was dan tegen Spark. Deze apprentice zou ze wel de liefde en wonderen van the tribe of endless hunting laten zien.

Na de mededelingen voor de To-be's leek Skyteller nog niet klaar te zijn en de kattin spitste haar oren. Bij de woorden van haar broer schoten haar ogen wijd open terwijl ze haar kop richting Shroud draaide. De jonge moeder had het duidelijk moeilijk met de keuze. Maar de tribe of endless hunting had besloten. Orchid wist dat net zo goed als Shroud vanbinnen zou weten. Echter voelde de kattin haar eigen hart breken terwijl ze naar haar kits keek en stapte langzaam op zowel Shroud als Skyteller af die op haar af was gekomen. "Shroud.." Begon ze langzaam haar staart even om de kattin haar rug krullend terwijl ze naar Skyteller keek voor haar ogen over de kittens gleden. "Ze.. Zijn bijna oud genoeg om to-be's te worden. Ik.. Kan ze met jouw goedkeuring natuurlijk. Op me nemen? Die laatste paar weken..  Ik snap hoe pijnlijk dit is." Ze slikte even haar ogen voor een seconde afglijdend de cave uit. Ja ze kende het gevoel van je kit verlaten te goed. Gewild of ongewild.. Nee. Dit was ook niet gewild. "Het zijn jouw kits. Jouw vlees en bloed. Dat zal de Tribe of endless hunting nooit van je afnemen. Maar met de taken die je op je gaat krijgen is het.. Zelfs al zouden ze volgens de code bij je mogen blijven. Minder tijd voor ze hebben." Ze slikte wat moeizaam. Niet precies wetende hoe ze dit het meest.. Normaal over zou kunnen brengen naar de Queen. Nee de Healer to-be. Ze hoopte enkel dat de she-cat deze realiteit in zou zien. Orchid zou enkel op haar kits oppassen dat laatste maantje. Het was niet zo lang.. Als je het in perspectief zette..
I, too will journey beyond the stars.
What I will find, is just the beginning


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Starteller
Endless Hunting
[Ceremony] A new dawn DPKsfdL
Babs
352
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Healer To-be
Starteller
BerichtOnderwerp: Re: [Ceremony] A new dawn   [Ceremony] A new dawn Icon_minitimeza 6 apr 2019 - 22:06

Ze voelde zich als aan de grond genageld. Binnen no-time stonden Wren en Rumble bij haar, allebei met een geheel eigen mening over dit incidentje. Wren leek meteen enthousiast over haar positie, waarna Shroud haar neus kort tegen haar voorhoofdje aanduwde. "Dat betekent.." begon de kattin bezorgd met uitleggen, waarna Rumble er al bijstond en haar in de rede viel. Ondertussen kwam Day ook haar kant op gelopen, wie nog een keer bevestigde dat ze geen keuze had. Shroud voelde haar mond gortdroog worden. "Lieverds.." begon de zandgekleurde kattin. Het ging allemaal veel te snel. Het was kortsluiting, ze kon niet genoeg nadenken. Hoe kon Skyteller, nee, hoe kon de Tribe of Endless Hunting haar voor deze keuze zetten? Ze haalde huiverig en diep adem.

Het was geen keuze.

De blikken van de katten om haar heen waren haar niet ongaan. Coyote had met afgunst gekeken, waar Brindleleaf vriendelijker van een afstandje leek te kijken. Shroud voelde haar poten licht rillen. Dit was te vlug, te onverwachts. Ze moest zoveel opgeven. Skyteller begon weer te spreken. Met een wezenloze blik in haar gouden ogen keek ze naar de kater. Alles zou geregeld worden. Maar wat als ze dat niet wilde? Ze was hier niet klaar voor. Ze voelde zich niet klaar voor. En toen verscheen Orchid. En oh, Shroud wist zo zeker dat ze het goed bedoelde. MAar ze voelde haar ogen vochtig worden. "Maar ze hebben mij nodig," prevelde de kattin, waarna ze haar neus in de vacht van Wren en Rumble drukte.

Het besef begon in te zinken dat ze geen keuze had, maar toch wilde ze het onmogelijke uitstellen. Ze wierp nog één keer een blik op Skyteller, haar ogen vol verwarring en rouw. Waar katten waarschijnlijk blij zouden zijn geweest met deze kans, zijzelf ook een maan of 7 geleden waarschijnlijk, was dit voor haar een verschrikkelijk lastig moment. Met elke vezel van haar lichaam voelde dit op dit moment verkeerd. Uiteindelijk zette haar hoofd de knop om, het besef dat ze geen keus had. Langzaam hief de kattin zich tot haar poten, drukte haar neus tegen de voorhoofden van haar kittens. "Het spijt me lieverds," haar stem was dik van de tranen terwijl ze sprak, "De tribe of endless hunting heeft gekozen."

 


[Ceremony] A new dawn 7tNWfW2U_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wren •
Member
[Ceremony] A new dawn Iw2Epzf
Renske
342
Actief
She has little innocent demons in her eyes, and they recklessly play with matches.

-- I've never seen sparks so pretty. ✴️

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: To-be
Wren •
BerichtOnderwerp: Re: [Ceremony] A new dawn   [Ceremony] A new dawn Icon_minitimezo 7 apr 2019 - 23:00


Wren keek met glimmende ogen naar Skyteller, waarna haar ogen op haar moeder vielen. Ze kreeg zo’n speciale rol in de Tribe en ze zou het vast fantastisch doen! Dat wist Wren wel zeker, want het was háár moeder. Wren spinde ook toen haar moeder haar aantikte. Wren was hartstikke trots op haar! Ze knikte ook instemmend toen Day zei dat ze het goed zou doen. Toen kreeg ze opeens een beuk van haar broer. Fel keek ze naar de bruine kater. ‘Hey!’ zei ze verontwaardigd. Toen kwam hij opeens aanzetten met een verhaal dat mama afgepakt zou worden. Wren rolde met haar ogen. Tuurlijk niet. Mama was nog steeds gewoon mama. Waarom deed iedereen alsof ze weg ging? Zelfs haar moeder leek bang.
Toen bood een andere poes aan om voor hem te zorgen. Wren keek met een scheve blik aan naar de poes. Nee, zij was niet nodig hoor. ‘Dat hoeft niet hoor, we kunnen al wel voor onszelf zorgen,’ zei ze zelfverzekerd. Met haar grote blauwe ogen keek ze haar moeder aan. ‘Echt waar!’ zei ze, haar stem gedempt toen haar moeder zich tegen hun aan drukte. Wren snapte alles niet helemaal. Waarom was ze zo verdrietig? Het was toch leuk dat ze healer to-be zou worden? Waarom moest ze huilen? En waarom zei ze sorry? ‘Niet verdrietig zijn, mama. Ik weet dat je het super goed gaat doen!’

Wren

Gliding on Morning Breeze
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rumble
Member
[Ceremony] A new dawn Giphy
Julia
75
Actief
It is not something we often find out; but most of the specially-gifted have a deep desire to be ordinary...

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Rumble
BerichtOnderwerp: Re: [Ceremony] A new dawn   [Ceremony] A new dawn Icon_minitimema 8 apr 2019 - 14:18

Skyteller leek zijn poot stijf te houden. De Tribe of Endless Hunting had de keuze gemaakt, maar daar kon hij niet boos op worden. Dat was iets ongrijpbaars. Hij kon alleen maar zijn woede richten op de katten die nu voor hem stonden. Orchid leek zich er ook mee te willen bemoeien en kwam naar hen toe. Ze zei dingen over de zorg van zijn siblings en hem op haar te nemen. Ja dag, echt niet. Shroud duwde haar neus in zijn vacht en prevelde dat ze haar nodig hadden. Vervolgens moest Wren natuurlijk haar zegje ook nog even doen. Gelukkig moest iedereen even voor hem beslissen wat wel of niet goed voor hem was, jemig hé… “We hebben jouw hulp in ieder geval niet nodig.” Snauwde hij naar Orchid. Toen begon zijn moeder te zeggen dat het haar speet. Zijn oren hadden zich in de vacht van zijn kop genesteld. De blik in zijn okergele ogen stond furieus. “Wren houdt eens op dit zo aan te moedigen!” Schreeuwde hij naar zijn zusje. “Het spijt je helemaal niet, eigenlijk komt dit je wel mooi uit, die moon dat we ongeduldig beginnen te worden om dat naar Orchid te schuiven. Ja, lekker makkelijk!” Richtte zijn woede zich vervolgens op Shroud. “Bedankt hoor.” Snauwde hij toen ook nog even naar Skyteller. Pijn en verdriet begonnen zijn jonge hart te vullen. Het voelde voor hem alsof ze dit allemaal samen hadden bekokstoofd, zonder hem erbij te betrekken.


[Ceremony] A new dawn SAXjLpgA_o
[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchid •
Endless Hunting
[Ceremony] A new dawn 2Knv5uV
Mimi
57
Actief
I know that I have no strengths to offer. It irritates me how weak I am. But let me protect them

CAT'S PROFILE
Age: 65 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Prey Hunter
Orchid •
BerichtOnderwerp: Re: [Ceremony] A new dawn   [Ceremony] A new dawn Icon_minitimezo 28 apr 2019 - 9:47

Scatter as a prayer escaping my lips...
as orchids blooming in clouds

De Prey hunter hielt zichzelf stil terwijl ze naar de kits keek. Tuurlijk had ze geen ja en amen verwacht, maar de harde woorden lieten haar op haar lip bijten terwijl haar oren even omlaag zakte. "Ik wil alleen helpen." Sprak ze zacht hopend dat de kits haar toch zouden accepteren. Ze wist hoe zwaar dit was. Ze wist het als geen ander hoe het was om een kit werkelijk te verliezen.

De kattin schoot een blik richting Shroud en probeerde even te glimlachen hoewel het waterig bleef en haar ogen niet raakte. "Het komt goed Shroud.." Was het enige wat ze nog tegen de queen.. nee Healer to-be zei voor ze haar staart tegen Rumble aan tikte. "Jullie zijn groot en sterk ja. En binnen een maan mogen jullie het kamp al verlaten. Maar tot die tijd zal ik enkel garant staan als jullie rotzooi maken." Ze probeerde te glimlachen terwijl ze naar de kits keek. "Bedenk het maar zo.. als jullie rotzooi uithalen kunnen jullie mij alle schuld geven. Dat is een leuke uitdaging toch?" Altijd en eeuwig positief proberen te blijven. Moeilijker dan gedacht. Maar de kattin hielt haar glimlach dit maal iets overtuigender vol.
I, too will journey beyond the stars.
What I will find, is just the beginning


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Ceremony] A new dawn
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water-
Ga naar: