I hate that I feel this way. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I hate that I feel this way.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Agate
Member
I hate that I feel this way. DPKsfdL
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Agate
BerichtOnderwerp: I hate that I feel this way.   I hate that I feel this way. Icon_minitimezo 24 maa 2019 - 17:44

Een kille blik was in haar ogen te zien terwijl ze naar het water keek, haar gedachten afdwalend naar haar vader. Ze kon de keren dat ze aan hem dacht niet eens tellen. Het gebeurde dikwijls dat hij zomaar even in haar gedachten kwam en daarna weer verdween. Ze was boos op hem, boos omdat hij zich had laten verslaan door Cobra. Maar ze was ook boos op zichzelf omdat ze hem niet geholpen had. In plaats daarvan had Chawl tussenbeide moeten komen. Chawl was dan ook de enige van de Elite die ze niet haatte. Nog niet. Hij zou het zomaar kunnen verpesten door iets stoms te doen. Ze kende natuurlijk zijn echte intentie niet naar haar vader toe, maar niemand anders was voor Shark opgekomen toen hij op het punt stond vermoord te worden en Chawl had daar verandering in gebracht. Hij had ervoor gezorgd dat haar vader enkel verbannen werd en hoewel dat misschien niet veel beter was, drong het besef zich aan haar op dat haar vader nog ergens in de buurt moest zijn. Ze kon hem alleen niet vinden en ze werd te goed in de gaten gehouden om te ver te gaan zoeken. Ze was dan wel deel van de Elite en ze was een member waardoor ze al meer vrijheid had dan een young one, maar er werd scherp in de gaten gehouden of je toevallig niet samenzwoer met de vijand. Agate haatte het. En ze haatte het dat ze er weinig aan kon doen, dat ze enkel kon buigen naar de wil van haar leiders. Voor nu dan. Op een dag zou ze wel wraak nemen. En dan zou haar wraak zoet zijn. Maar voor nu moest ze zich stilhouden en zich in de rangen omhoog werken, want buiten slapen was ook geen optie. En ergens wilde ze dat als ze haar vader weer zou tegenkomen dat ze hem kon laten zien dat ze zich net zo goed omhoog kon werken binnen de Elite als hij ooit gedaan had.


+ Eerste post voor Chawl
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Member
I hate that I feel this way. BrokenNaiveEyelashpitviper-size_restricted
Julia
1891
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Chawl
BerichtOnderwerp: Re: I hate that I feel this way.   I hate that I feel this way. Icon_minitimema 25 maa 2019 - 10:36

Hij was pas net een paar dagen weer terug van zijn avontuurtje. Azola had goed voor hem gezorgd en hem er weer bovenop geholpen. Het kwam door haar dat hij nog leefde, maar dat was niet iets wat hij deelde. Hij sprak sowieso niet over de tijd dat hij weg was geweest. Niemand leek hem ook echt gemist te hebben eigenlijk, of ze deden alsof dat kon ook. Waarschijnlijk dacht iedereen dat hij weg was geweest om de straf die hij had gekregen en dat liet hij mooi zo. Dat zijn verdriet hem de baas was geworden was een zwakte en dat feitje kon hij er op het moment niet bij hebben. Dus het was prima zo. Dat de storm in zijn kop er voor gezorgd had dat twee katten nu dood waren en eentje zwaargewond knaagde aan hem. Hij was zichzelf niet geweest en pas toen Azola hem had moeten verzorgen, had hij de tijd gekregen om er over na te denken. Het schuldgevoel was ook in zijn maag gegroeid en hij wist dat hij daar de rest van zijn leven mee moest dealen. Ja Cobra kon trots op hem zijn, want hij had de bloeddorst van de Elite laten zien. Maar hijzelf? Nee, hij was er alles dan trots op en hield het dus ook voor zichzelf. Zijn lichaam droeg nog steeds de overblijfselen van de gevechten die hij had doorstaan en met name het litteken die Thora voor altijd op zijn lijf had gekerfd. Hij was het kamp weer uit gegaan, zonder doel eigenlijk, gewoon om weg te zijn. Om zijn broer niet te hoeven zien, maar in Linwood park stuitte hij op Agate. Hij stopte met lopen en keek naar haar. Zijn tweegekleurde ogen stonden iets wat bitter, maar dat was sinds hij weer in het BloodClan kamp te vinden was altijd zo.


I hate that I feel this way. 85A0ca8T_oI hate that I feel this way. V4s23EcO_oI hate that I feel this way. FTbtNyE2_oI hate that I feel this way. FTbtNyE2_oI hate that I feel this way. PF71KdU0_oI hate that I feel this way. JeyKDma8_oI hate that I feel this way. GPr1M0jZ_o
Judge me
I hate that I feel this way. NJ8wT66H_o
by the cats I avoid

[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Agate
Member
I hate that I feel this way. DPKsfdL
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Agate
BerichtOnderwerp: Re: I hate that I feel this way.   I hate that I feel this way. Icon_minitimema 25 maa 2019 - 22:12

Agate had altijd een gevoel gehad voor haar omgeving. Zo had ze het perfect in de gaten als iemand haar naderde. Ze hoorde het aan de subtiele beweging van poten die zich rustig over de bosgrond bewogen, aan de staart die bewust of onbewust net dat zachte tikje tegen de grond gaf zodat de aanwezigheid kenbaar werd gemaakt aan anderen die erop letten. Haar zintuigen waren al vanaf het moment dat ze een kitten was sterk ontwikkeld; haar reukzin pikte al even snel zaken op als haar zicht. En zo had ze dus ook in de gaten wie haar naderde, wie halt hield en wie waarschijnlijk naar haar aan het kijken was. En ze vond het niet erg. Hij was de enige in de Elite die ze ook maar een beetje kon appreciëren. Haar respect voor hem was er geweest toen hij Shark had gered van een gruwelijke dood en het was gestegen toen hij uitviel tegen Thora. Het had hem een litteken gegeven om te herinneren, maar dat had zij ook. Haar mentor had wraak op haar genomen nadat Shark er niet meer was om haar te beschermen; het grote litteken op haar schouder was daar een blijvende herinnering aan. Maar ja, niet iedereen kon gered worden. Hij had afstand genomen toen een kat had vermoord voor haar final assesment die op hem leek. Het was een stille waarschuwing en misschien ook wel een stille hint geweest en aan zijn reactie te zien, had hij het begrepen. En daar was ze eigenlijk best wel trots op. Agate trok kort met haar oortje en keek daarna over haar schouder. Ze had al half en half verwacht dat het Chawl was, maar ze had niet verwacht dat hij haar aan zou staren. Qua uiterlijk leek hij op zijn vader, op zijn gekleurde ogen na dan. Hij had één grasgroen oog en één oranjekleurig oog. Het was speciaal. Het was anders. Het was specifiek. Het was Chawl. “Chawl,” sprak ze op een toon met ongewone warmte in haar stem. Het klonk nog steeds bitter, maar het klonk minder kil dan als ze iemand anders aansprak. Ze draaide haar kop en keek weer naar voren. “Soms heb ik het gevoel dat wij de enigen in de Elite zijn die alle schroefjes nog op hun plaats hebben zitten.” Ze tikte met haar staart naast zich ten teken dat hij kon gaan zitten als hij dat wilde. En misschien deed hij dat ook niet. Het maakte haar ook niks uit.


I hate that I feel this way. 2gxnp75 I hate that I feel this way. 10pvxmw I hate that I feel this way. 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Member
I hate that I feel this way. BrokenNaiveEyelashpitviper-size_restricted
Julia
1891
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Chawl
BerichtOnderwerp: Re: I hate that I feel this way.   I hate that I feel this way. Icon_minitimedi 26 maa 2019 - 15:23

Agate keek om naar hem. Er waren misschien katten geweest die dan snel de andere kant op hadden gekeken, maar hij niet. Waarschijnlijk had ze toch al doorgehad dat hij naar haar stond te kijken en anders maakte het hem ook niet uit dat ze daar dan nu achter zou komen. Hij deed niks fout, dus who cares. Ze sprak zijn naam uit en begon erover dat ze het gevoel had dat zij de enigen waren die nog een beetje nadachten. Die mening zou vast veranderen als ze had geweten wat hij had gedaan. Toen had hij zeker niet alles op een rijtje gehad in zijn kop. Dus ging hij ook niet op die opmerking in. Wel ging hij naast haar zitten, zijn staart losjes achter hem. Hij keek even over het water, voordat hij zijn bek open deed. “Je hebt een mooi plekje uitgekozen om te gaan zitten.” Zei hij toen na een korte stilte.


I hate that I feel this way. 85A0ca8T_oI hate that I feel this way. V4s23EcO_oI hate that I feel this way. FTbtNyE2_oI hate that I feel this way. FTbtNyE2_oI hate that I feel this way. PF71KdU0_oI hate that I feel this way. JeyKDma8_oI hate that I feel this way. GPr1M0jZ_o
Judge me
I hate that I feel this way. NJ8wT66H_o
by the cats I avoid

[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Agate
Member
I hate that I feel this way. DPKsfdL
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Agate
BerichtOnderwerp: Re: I hate that I feel this way.   I hate that I feel this way. Icon_minitimedi 26 maa 2019 - 21:18

Chawl zei niets op haar opmerking, maar dat had Agate ook zeker niet verwacht. Sinds Shark’s vertrek waren ze qua karakter beiden anders geworden en dat bleek maar weer in sommige acties die ze ondernamen. Voor Agate was dat door zich afzijdig te houden en iedereen met een kille ondertoon en blik in haar ogen aan te spreken, maar voor Chawl was dat door uit te barsten op de momenten dat het hem te veel werd en vervolgens een ijzige kalmte over zich heen te laten komen die Agate veel deed denken aan zijn vader. Ze was nog erg jong geweest toen Claw nog leader was, maar ze wist precies wie hij was en ook wiens kittens van hem waren. En ze kon het met geen enkele van hun vinden, behalve Chawl dan. Die apprecieerde ze tenminste nog een klein beetje. Ze liet haar amberkleurige ogen weer naar voren glijden toen Chawl op haar voorstel inging om naast haar te komen zitten en vervolgens een opmerking maakte over de plaats die ze had uitgekozen om tot rust te komen. Niet echt een opmerking die ze van hem had verwacht, maar het was in elk geval beter dan over gevoelige dingen te beginnen. “Het helpt om tot rust te kunnen komen en te ontsnappen aan alle idioten,” sprak ze op kille toon. “Het is zowat mijn favoriete blik geworden sinds mijn mentors uitbarsting en mijn vaders vertrek.” Ze had het maar moeilijk kunnen plaatsen dat haar mentor haar ongestraft aan had kunnen vallen. Maar aangezien ze Shark’s dochter was en Cobra een hekel leek te hebben aan haar familie moest het misschien ook niet als een verrassing aangekomen zijn. Ze besefte zich te laat dat ze te veel informatie had gelekt naar Chawl, maar bedacht zich geruststellend dat hij te veel in zijn eigen cocon zou zitten om zich er ook maar iets van aan te trekken. “En wat brengt jou hier?” vroeg ze aan hem, eindelijk haar amberkleurige ogen op hem richtend.


I hate that I feel this way. 2gxnp75 I hate that I feel this way. 10pvxmw I hate that I feel this way. 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Member
I hate that I feel this way. BrokenNaiveEyelashpitviper-size_restricted
Julia
1891
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Chawl
BerichtOnderwerp: Re: I hate that I feel this way.   I hate that I feel this way. Icon_minitimedo 28 maa 2019 - 8:57

Hij perste zijn lippen op elkaar toen het gesprek naar haar vader ging. De blik in zijn tweegekleurde ogen werd donker terwijl hij strak voor zich uit blijf staren. Het raakte hem elke keer weer als hij aan Shark moest denken. Hij kon er niet aan wennen dat zijn beide ouders en Shark weg waren. Waar hij eerder altijd voor de kittens had gezorgd binnen de familie, kon hij dat zelfs op het moment niet meer opbrengen. Hij wilde er voor de kittens van zijn broer zijn, hij wilde er voor Jim en Razor zijn. Alleen het lukte hem niet, dus was hij kwaad op zichzelf. Kwaad op wat hij had gedaan en kwaad op wat hij niet had gedaan. Het was zo heerlijk tegenstrijdig allemaal en het vrat hem op. Agate had gevraagd wat hij in Linwood park deed en hij reageerde alweer te laat, waardoor er opnieuw een stilte viel. Hij knipperde een paar keer met zijn ogen om zijn kop weer helder te krijgen. Toen keek hij haar aan. “Eerlijk gezegd was ik gewoon wat aan het rondstruinen.” Miauwde hij toen eerlijk.


I hate that I feel this way. 85A0ca8T_oI hate that I feel this way. V4s23EcO_oI hate that I feel this way. FTbtNyE2_oI hate that I feel this way. FTbtNyE2_oI hate that I feel this way. PF71KdU0_oI hate that I feel this way. JeyKDma8_oI hate that I feel this way. GPr1M0jZ_o
Judge me
I hate that I feel this way. NJ8wT66H_o
by the cats I avoid

[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Agate
Member
I hate that I feel this way. DPKsfdL
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Agate
BerichtOnderwerp: Re: I hate that I feel this way.   I hate that I feel this way. Icon_minitimezo 31 maa 2019 - 14:31

Hoewel het misschien fout van haar was om zijn zwakte tegen hem te gebruiken, kwam het haar nu goed uit dat hij te veel in zijn eigen cocon had gezeten om door te hebben dat ze redelijk belangrijke informatie had gelekt. Ze had geen idee wat hij zou doen als hij erachter zou komen dat haar mentor haar mishandeld had. Waarschijnlijk niet veel, want het kwam vaker in de Elite voor dat er bepaalde straffen aan katten werden uitgedeeld die niet luisterden. Maar pure mishandeling? Waren daar geen regels voor? Haar vader had de tom waarschijnlijk vermoord als hij het te weten was gekomen. Ze dacht terug aan de band die ze hadden en klemde haar kaken op elkaar. Ze was boos op hem omdat hij haar nog niet opgezocht had. Ze vroeg zich af haar halfbroers- en zussen hem wel al gezien hadden. Het zou typisch iets voor Rascal zijn om hem ergens te ontmoeten en dat vervolgens niet aan haar te vertellen. Hij wist immers hoe belangrijk Shark voor haar was, maar die kat deed letterlijk alles om haar te dwarsbomen als het moest. “Je hebt waarschijnlijk de laatste tijd ontzettend veel aan je hoofd,” sprak ze op een retorische manier. Ze verwachtte niet dat hij antwoord zou geven, want het was makkelijk te zien hoe moeilijk hij het had en hoe hij soms met zichzelf in tweestrijd leek te zien over wat hij wilde uiten naar anderen. Het was ook niet zo moeilijk om te raden dat dat te maken had met zijn vermoorde ouders en Shark. “Heb je er ooit eens aan gedacht om hem te gaan zoeken?” Ze richtte haar blik op Chawl. “Hij zal hier niet ver uit de buurt moeten zijn. Hij zou de Elite nooit achter zich kunnen laten. Hij zou míj nooit zo achter kunnen laten. Dat kan gewoon niet.” Dat laatste mompelde en voor heel even vergat ze haar ijskoude masker op te zetten en staarde ze bedroefd voor zich uit, haar poten ferm tegen de grond drukkend.


I hate that I feel this way. 2gxnp75 I hate that I feel this way. 10pvxmw I hate that I feel this way. 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Member
I hate that I feel this way. BrokenNaiveEyelashpitviper-size_restricted
Julia
1891
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Chawl
BerichtOnderwerp: Re: I hate that I feel this way.   I hate that I feel this way. Icon_minitimema 1 apr 2019 - 13:15

Ze merkte op dat hij veel aan zijn kop had. Het was ook geen vraag, er zat geen duidelijk vraagteken achter door de manier waarop ze het zei. Waarschijnlijk was het ook wel overduidelijk aan hem te merken. Hij was niet goed in het verbergen van zijn emoties, niet zoals zijn vader dat had gekund. Zijn kop sprak boekdelen als hij te veel te verwerken had. Dan werd hij een tikkende tijdbom, die helaas laatst tot uitbarsting was gekomen. Iets wat hem niet meer met rust liet, het was ook zijn eigen fout, dat was nog het ergste. Hij kon daar niemand de schuld voor geven, want het bloed kleefde aan zijn eigen poten. “Nee.” Sprak hij toen ze vroeg of hij Shark had geprobeerd te zoeken. “Ik heb het gevoel dat ze me ook nog steeds heel erg in de gaten houden. Ik zal het mijzelf nooit vergeven als hij alsnog vermoord wordt omdat ze mijn geurspoor volgen.” Er was al te veel wat hij zichzelf nooit meer zou vergeven. Waar hij een manier voor moest verzinnen om er mee om te kunnen gaan.


I hate that I feel this way. 85A0ca8T_oI hate that I feel this way. V4s23EcO_oI hate that I feel this way. FTbtNyE2_oI hate that I feel this way. FTbtNyE2_oI hate that I feel this way. PF71KdU0_oI hate that I feel this way. JeyKDma8_oI hate that I feel this way. GPr1M0jZ_o
Judge me
I hate that I feel this way. NJ8wT66H_o
by the cats I avoid

[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Agate
Member
I hate that I feel this way. DPKsfdL
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Agate
BerichtOnderwerp: Re: I hate that I feel this way.   I hate that I feel this way. Icon_minitimewo 3 apr 2019 - 13:52

Chawl zei niets toen ze concludeerde dat hij veel aan zijn kopje had, maar dat had ze ook niet verwacht. Ze wist dat het waar was. Het was duidelijk aan hem te zien, ook al wilde hij dat niet misschien niet. En bij veel katten vond ze dat zwak, maar bij hem niet. Hij was immers de enige die het had aangedurfd om tussen Shark en Cobra te springen toen haar vader vermoord dreigde te worden; Agate dacht niet dat ze hem ooit zwak zou vinden of op een verkeerde manier naar hem zou kijken. Hij was de enige met wie ze kon praten zonder terughoudend te zijn, zonder wrokgevoelens te koesteren of wantrouwen te hebben, al besefte hij dat zelf misschien niet. Ze gaf een begrijpend knikje toen Chawl zijn redenen uitlegde waarom hij Shark nog niet was gaan zoeken. Het ijskoude masker was weer verschenen op haar gezicht, net alsof het daar altijd had gezeten en het niet meer zou wegvallen. Helaas wist ze wel beter en als ze niet zou oppassen, zou Chawl het ook zien. Ze vond het van hem misschien prima dat hij zijn emoties zo nu en dan liet zien, maar van zichzelf vond ze dat eigenlijk echt niet oké. Ze was behoorlijk streng voor zichzelf op dat vlak. “Ik heb het ook nog niet geprobeerd,” sprak ze tegen hem. “Om dezelfde reden. Ik denk dat het wel duidelijk is waarom ik meer in de gaten gehouden word dan iemand anders.” Ze was immers Shark’s dochter en het was nu ook weer niet zo’n geheim dat ze wrok koesterde tegenover de Elite. “Maar ik heb al een plan uitgewerkt dat me een beetje op de been houdt. Ze zullen wel spijt krijgen van wat ze gedaan hebben, Chawl, geloof me. Hier komen ze niet mee weg.” Agate deed geen moeite om de haat die zichtbaar werd in haar amberkleurige blik te onderdrukken, noch om haar blik van Chawl weg te draaien toen ze haar woorden sprak. “Vooral langs Thora’s kant begrijp ik het niet. Niet nadat Shark zijn nek voor haar heeft uitgestoken en haar tegen alle instructies in toch commander heeft gemaakt.”


I hate that I feel this way. 2gxnp75 I hate that I feel this way. 10pvxmw I hate that I feel this way. 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Member
I hate that I feel this way. BrokenNaiveEyelashpitviper-size_restricted
Julia
1891
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Chawl
BerichtOnderwerp: Re: I hate that I feel this way.   I hate that I feel this way. Icon_minitimedo 4 apr 2019 - 13:06

Hij knikte toen ze uitlegde dat zij het ook nog niet had geprobeerd om dezelfde reden. “Dat begrijp ik. Ik denk dat mijn broer er ook vanuit zou gaan dat jij het nog wel eens kan proberen, net zoals hij dat bij mij heeft. Het is te riskant.” Ze begon over een plan en even keek hij haar nieuwsgierig aan, maar hij ging er niet vanuit dat ze het hem zou vertellen. Hij was immers familie van Cobra. Hij zou het begrijpen als ze hem daardoor niet zou vertrouwen. Ondanks dat hij Shark eerder in bescherming had genomen. Dus vroeg hij er ook niet naar. Als ze het wel wilde vertellen zou dat wel vanuit haarzelf komen. Toen ze over Thora begon verstrakte zijn schouders. “Ze is te gesteld op haar rang.” Zei hij toen terwijl alle toon uit zijn stem verdween en er enkel kilte over bleef. “Daar doet ze alles voor.” Zelf hem zonder met haar ogen te knipperen de wond toedienen, waar hij het litteken aan te danken had. Ze had hem misschien zelfs wel vermoord als zijn broer daarom had gevraagd.


I hate that I feel this way. 85A0ca8T_oI hate that I feel this way. V4s23EcO_oI hate that I feel this way. FTbtNyE2_oI hate that I feel this way. FTbtNyE2_oI hate that I feel this way. PF71KdU0_oI hate that I feel this way. JeyKDma8_oI hate that I feel this way. GPr1M0jZ_o
Judge me
I hate that I feel this way. NJ8wT66H_o
by the cats I avoid

[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Agate
Member
I hate that I feel this way. DPKsfdL
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Agate
BerichtOnderwerp: Re: I hate that I feel this way.   I hate that I feel this way. Icon_minitimeza 6 apr 2019 - 17:04

Agate had heus wel in de gaten dat Chawl haar nieuwsgieirg aankeek, maar ze ging het hem niet vertellen. Niet vanwege zijn bloed of omdat ze dacht dat hij haar ging verklikken, maar eerder om de simpele reden dat er veel te veel kans bestond dat ze afgeluisterd zouden worden. “Je komt er wel achter,” was dus het enige wat ze zei om zijn nieuwsgierige blik wat te beantwoorden. Het was bovendien nog een plan dat ze nog moest ontwikkelen en waar ze tijd voor nodig had. Ze had er gemixte gevoelens over en het was het beste dat ze er zo weinig mogelijk katten bij zouden betrekken. Ze wist niet eens of hij het ermee eens zou zijn, maar zijn verleden met Cobra en Thora kennende, zou hij het waarschijnlijk geen probleem vinden. Alleen moesten er een paar dingen gebeuren om haar plan in werking te zetten, want met de rank die ze nu had en haar lege halsband ging ze het niet voor elkaar krijgen. Nee, het eerste doel was om wat meer gewicht aan die halsband te krijgen. Om hogerop te komen zonder dat ze een slijmbal zou worden. Ze richtte haar blik op Chawl en knikte op een kille manier toen hij zijn woorden sprak. Hij had natuurlijk gelijk. Die boskat dacht dat ze alles kon flikken en dat ze alles moést flikken om haar rank te behouden. Agate zag haar maar wat graag verbannen worden, terug naar ThunderClan. Of een rogue worden en hopelijk vermoord worden door Shark. Ze bewoog wat meer in Chawl’s richting en legde haar staartpunt kort op de welving van zijn rug om zijn aandacht te trekken. “Maar één ding is wel zeker, Chawl,” sprak ze, de toon van haar stem lichter wordend zodat alleen hij haar zou kunnen verstaan. “Als ze het nog één keer zou flikken, als ze je nog één keer zou aan durven vallen, dan zal ik terugdoen wat je voor mij hebt gedaan.” Ze dacht dat ze het wel duidelijk had gemaakt. Als Thora haar klauwen uit zou steken naar Chawl zou zij ervoor springen. Met alle consequenties – en het waarschijnlijke falen van haar plan – die daar dan aan gebonden waren. “Je staat er niet meer alleen voor, al heb je misschien het gevoel dat dat wel zo is. Je kunt op me rekenen.” En even zwakte haar kille masker af en kwam er een lichte, warme glimlach om haar lippen, enkel naar hem gericht. Wel met een zijdelingse blik, zodat ook alleen maar hij het kon zien. In heel de Elite was alleen Chawl het waard om haar ware gevoelens te zien. Voor heel even dan.


I hate that I feel this way. 2gxnp75 I hate that I feel this way. 10pvxmw I hate that I feel this way. 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Member
I hate that I feel this way. BrokenNaiveEyelashpitviper-size_restricted
Julia
1891
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Chawl
BerichtOnderwerp: Re: I hate that I feel this way.   I hate that I feel this way. Icon_minitimema 8 apr 2019 - 8:16

Hij gaf een kort knikje toen ze zei dat hij er nog wel achter zou komen, fair enough. Als ze het een keer kwijt wilde dan hoorde hij dat vanzelf. Tot die tijd hoefde hij het ook niet te weten. Iedereen had zijn eigen geheimen en complottheorieën. Dat was in de Elite niet vreemd en hij was het dus ook wel gewend. Als iemand daar goed in was geweest was het zijn vader wel en zelfs Shark. En blijkbaar ook Cobra, waar hij het nooit bij had verwacht. Zijn broer had zich altijd op de achtergrond gehouden en het had altijd geleken alsof hij alles gewoon over zich heen had laten komen, maar dat bleek dus ook niet zo te zijn. Iedereen had zijn eigenaardigheden. Al kon Chawl dat zeker niet altijd goedkeuren. In het geval van Cobra, dat zou hij hem niet zomaar kunnen vergeven als dat hem al lukte. Misschien dat hij het hem wel nooit kon vergeven. Toen ze er over begon dat één ding zeker was en haar staart tegen zijn rug aanlegde, werd hij weer uit zijn gedachten getrokken en keek haar aan. Hij schudde zijn kop nog voordat ze uitgepraat was. “Ik wil niet iemand anders meeslepen in mijn problemen Agate.” Miauwde hij toen. Ze zei dat hij er niet alleen voor stond. Ze glimlachte naar hem, waardoor hij weer even wat ongemakkelijk de andere kant op keek. “Dankjewel.” Vervolgde hij toen zacht terwijl hij over het water keek.


I hate that I feel this way. 85A0ca8T_oI hate that I feel this way. V4s23EcO_oI hate that I feel this way. FTbtNyE2_oI hate that I feel this way. FTbtNyE2_oI hate that I feel this way. PF71KdU0_oI hate that I feel this way. JeyKDma8_oI hate that I feel this way. GPr1M0jZ_o
Judge me
I hate that I feel this way. NJ8wT66H_o
by the cats I avoid

[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Agate
Member
I hate that I feel this way. DPKsfdL
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Agate
BerichtOnderwerp: Re: I hate that I feel this way.   I hate that I feel this way. Icon_minitimema 8 apr 2019 - 8:51

Chawl gaf aan dat hij haar niet mee wilde slepen in zijn problemen. Ze grinnikte even, zachtjes schuddend met haar hoofd. “Je vergeet dat Shark ook met mij een goede band had,” sprak ze op een kille toon. “De problemen begonnen ook voor mij toen Cobra besloot om hem aan te vallen en hem vervolgens te verbannen. Ik zit al mee in de problemen, Chawl. Ik heb geen schrik om nog wat extra problemen erbij te krijgen als dat is wat ervoor zal zorgen dat ik mijn wraak kan krijgen.” De haat zat diep en als dat nog niet duidelijk was, dan wist ze het ook niet meer. Ze vertelde aan Chawl echter meer dan dat ze aan iemand anders zou doen. Ze vertrouwde hem ook meer dan dat ze bij iemand anders zou doen, maar toch was er iets wat haar ervan weerhield om haar plannen bloot op tafel te leggen. Misschien kwam het omdat ze er nog niet volledig uit was wat ze nu precies wilde doen, maar het kon ook zijn dat ze Chawl simpelweg nog niet genoeg vertrouwde om alles al te laten doorschemeren. Hoe vervelend het ook was, ze mocht niet vergeten dat Cobra en Chawl broers waren. Als er een kleine kans bestond dat ze het bij zouden leggen, zou Chawl te veel informatie over haar hebben en dan zou het wel gevaarlijk voor haar kunnen worden. Gevaarlijker dan het nu al was, in elk geval. Een ongemakkelijk gevoel overspoelde haar toen hij niet terug glimlachte, maar snel zijn blik naar het water afwendde. Ze hield zichzelf voor dat hij een hoop had meegemaakt en dat ze ook niet te veel moest verwachten. Waarom zou ze zelfs? Ze had zich al voorbereid op een eenzaam leven, toch? Agate richtte haar amberkleurige blik ook op het water en onderdrukte een zachte zucht. “Ik mag niet te snel gaan,” murmelde ze, meer tegen zichzelf dan tegen Chawl. “Ik moet eerst wat hondentanden verdienen. Al is het maar om ’s winters in een barn te kunnen slapen en niet in die verdomde, ijskoude buitenlucht.”


I hate that I feel this way. 2gxnp75 I hate that I feel this way. 10pvxmw I hate that I feel this way. 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Member
I hate that I feel this way. BrokenNaiveEyelashpitviper-size_restricted
Julia
1891
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Chawl
BerichtOnderwerp: Re: I hate that I feel this way.   I hate that I feel this way. Icon_minitimedi 9 apr 2019 - 10:08

Hij keek haar aan. “Oké, maar dan alleen als je ziet dat ik het echt niet meer alleen afkan. Anders moet ik het zelf oplossen.” Miauwde hij toen. Ook al gaf ze aan dat ze al genoeg in de problemen zat, dan nog wilde hij haar er niet in meetrekken als het niet hoefde. Hij kon ook prima voor zichzelf opkomen, tenzij er meerdere katten op hem doken. Dat was natuurlijk ook voor hem te veel. Het werd even stil en hij nam gebruik van het moment door over het water te blijven kijken. Zijn gedachten de vrije loop, wat een gevaarlijke keuze was. Vooral zijn gedachten waren chaotisch en een probleem op zich. Eigenlijk was hij gewoon een gevaar voor zichzelf. Er leek een zware poel in zijn tweegekleurde ogen te ontstaan terwijl zijn emoties over elkaar heen duikelden. Meteen kwamen de beelden uit zijn nachtmerries terug, dat was nog steeds niet beter. Al probeerde hij nu wel weer normaal te slapen, dan nog schrok hij regelmatig wakker uit een nachtmerrie. Hij hallucineerde niet meer overdag, maar als hij te veel nadacht schoten de beelden wel over zijn netvlies. Toen Agate wat murmelde werd hij er weer uitgetrokken, maar hij had niet gehoord wat ze zei. “Hè wat?” Vroeg hij daarom ook terwijl zijn blik weer helder werd. Ze begon over de hondentanden. “Je mag mijn plekje in de barn wel, ik slaap toch op het dak.” Zei hij toen schouder ophalend.


I hate that I feel this way. 85A0ca8T_oI hate that I feel this way. V4s23EcO_oI hate that I feel this way. FTbtNyE2_oI hate that I feel this way. FTbtNyE2_oI hate that I feel this way. PF71KdU0_oI hate that I feel this way. JeyKDma8_oI hate that I feel this way. GPr1M0jZ_o
Judge me
I hate that I feel this way. NJ8wT66H_o
by the cats I avoid

[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Agate
Member
I hate that I feel this way. DPKsfdL
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Agate
BerichtOnderwerp: Re: I hate that I feel this way.   I hate that I feel this way. Icon_minitimedi 9 apr 2019 - 12:59

“Deal,” was het enige wat Agate zei toen Chawl zijn voorwaarde oplegde. Ze wist dat ze toch wel zou helpen als hij in de problemen zat. Dat was ze hem wel verschuldigd na wat hij voor haar vader had gedaan. Het voelde als een eeuwigheid geleden dat Shark verbannen werd, maar toch kon ze zich nog perfect voor de geest halen hoe verward ze zich had gevoeld en hoe de haat door haar binnenste was gegaan toen Thora niks deed en enkel toekeek hoe hij verbannen werd. Hoe Chawl gestraft werd nadat hij als enige voor haar vader opgekomen was en wat voor effect dat nu op hem had. Nee, ze dacht niet dat ze Thora en Cobra ooit kon vergeven. En dat wilde ze trouwens ook helemaal niet. Hij had zijn zin gekregen nu hij de leader was van de Elite, dus ze hoopte dat hij Chawl nu met rust zou laten. En anders zou zij zich ermee bemoeien, want ze was helemaal klaar met hem. Ze draaide haar kopje verrast naar Chawl toen hij zijn plek aan haar opgaf, overwoog het kort even. Zou ze toegeven en zijn plekje inpikken of zou ze wachten tot ze genoeg hondentanden had? Toen dacht ze aan de koude nachten en hoe ongemakkelijk die soms konden zijn. En dus koos ze voor het comfort. “Dankjewel, Chawl,” sprak ze op dankbare toon tegen hem. “Je mag het altijd weer terug hebben als je dat wilt.” Ze snapte niet waarom hij in de ijskoude lucht op het dak wilde gaan slapen terwijl het in de barn zo veel warmer was, maar misschien moest ze daar nu ook niet naar vragen. “Als het weer wat warmer wordt, zal ik misschien ook eens op het dak bij je komen liggen. Het moest vast een unieke ervaring zijn om zo dicht bij de hemel in slaap te vallen. En je hebt een prima overzicht over het kamp.” Oké, misschien kon ze wél begrijpen waarom hij daar graag sliep.


I hate that I feel this way. 2gxnp75 I hate that I feel this way. 10pvxmw I hate that I feel this way. 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Member
I hate that I feel this way. BrokenNaiveEyelashpitviper-size_restricted
Julia
1891
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Chawl
BerichtOnderwerp: Re: I hate that I feel this way.   I hate that I feel this way. Icon_minitimewo 10 apr 2019 - 21:22

Ze leek verrast door zijn aanbod. Het was natuurlijk ook best wel bijzonder. Elite katten stonden nooit hun plek af aan een ander, tenminste niet zomaar. Toch had Chawl daar geen moeite mee als hij iemand anders die hij mocht er blij mee kon maken. Hij sliep er immers zelf toch niet. Waarschijnlijk zou er meteen geroddeld gaan worden, maar ook dat deed hem niks. Er kon hem niet zo veel meer schelen als er geen katten meer waren waarbij hij het gevoel had dat hij die trots wilde maken. Zijn ouders waren dood, Shark was weg en bij zijn siblings had hij dat gevoel nooit gehad. Ze hadden nooit echt competitiedrang gehad, tenminste Chawl niet. Hij deed zijn eigen ding om in een goed daglicht blij zijn vader te komen, maar dat hoefde nu niet meer. “Ik kan je niet beloven dat ze het direct accepteren dat je er wilt slapen, maar ik weet dat je voor jezelf kunt opkomen.” Zei hij toen. “En nee ik hoef het niet terug, ik verruil mijn plekje op het dak toch nooit.” Miauwde hij vervolgens. Hij had nog geen nacht echt daadwerkelijk in de barn geslapen en dat was hij ook niet van plan. “Voor mij is slapen op het dak niet uniek meer, ik slaap sinds dat ik de nursery uit ben eigenlijk altijd al hoog.” Tjah, voor hem was het de normaalste zaak van de wereld. Sinds hij gevangen was geweest door Twolegs en op de kast in het twolegnest had geslapen, had hij nooit meer laag geslapen. Het voelde voor hem niet prettig dicht bij de grond.


I hate that I feel this way. 85A0ca8T_oI hate that I feel this way. V4s23EcO_oI hate that I feel this way. FTbtNyE2_oI hate that I feel this way. FTbtNyE2_oI hate that I feel this way. PF71KdU0_oI hate that I feel this way. JeyKDma8_oI hate that I feel this way. GPr1M0jZ_o
Judge me
I hate that I feel this way. NJ8wT66H_o
by the cats I avoid

[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Agate
Member
I hate that I feel this way. DPKsfdL
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Agate
BerichtOnderwerp: Re: I hate that I feel this way.   I hate that I feel this way. Icon_minitimeza 13 apr 2019 - 16:18

Agate gaf een knikje toen Chawl zei dat ze het misschien niet meteen zouden accepteren als zij zijn plaats zou innemen. En er zou hoogstwaarschijnlijk geroddeld worden. Als de Elite maar iets had om zichzelf mee bezig te kunnen houden, dan was het goed. De laatste tijd was de sensatie er een beetje af en je merkte gewoon dat er gezocht werd naar nieuwe sensatie. Maar als Agate kon laten zien dat ze haar plek in de schuur prima kon verdedigen, zouden ze haar misschien wel met rust laten en zelfs naar haar op beginnen kijken. “Ik zal diegene die me probeert te verdrijven met een flink litteken achterlaten om over na te denken,” sprak ze met een grijns tegen Chawl. Nee, ze zouden haar plaats niet zomaar afpakken. Niet nu Chawl het had aangeboden. Bovendien was ze druk bezig met opdrachten verzamelen zodat ze haar hondentanden kon verdienen binnen de kortste keren, dus ze zouden al snel geen reden meer hebben om haar aan te blijven vallen. Maar de Elite zou de Elite niet zijn als er zo nu en dan niet eens gevochten werd. Agate luisterde naar Chawl en glimlachte toen hij een klein stukje over zijn geschiedenis aan haar vertelde. Het was vreemd hoe, in een wereld vol ellende, er soms nog van die jeugdherinneringen waren die op de één of andere manier bleven hangen en die voor een lichte sfeer in een donkere situatie zorgde. “Zoals jij het zegt, klinkt het wel heel speciaal,” zei ze met een glimlachje tegen de zwarte tom. “Ik denk dat ik toch eens voor mezelf wil ontdekken hoe het is om zo onder de sterren te slapen.” Het zou misschien koud worden, maar desnoods kon ze wat dichter bij Chawl gaan liggen. Ze klemde haar kaken op elkaar. Dat klonk zelfs al in haar hoofd verkeerd. Ze schudde de gedachte van zich af en concentreerde zich weer op het water dat zich voor hun uitspreidde. “Is dat alleen soms niet erg koud in deze periode?” vroeg ze aan hem, haar amberkleurige blik nu wel op hem richtend.


I hate that I feel this way. 2gxnp75 I hate that I feel this way. 10pvxmw I hate that I feel this way. 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Member
I hate that I feel this way. BrokenNaiveEyelashpitviper-size_restricted
Julia
1891
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Chawl
BerichtOnderwerp: Re: I hate that I feel this way.   I hate that I feel this way. Icon_minitimedi 23 apr 2019 - 20:09

Even lachte hij toen Agate aangaf dat ze diegene dan wel een flink litteken zou bezorgen. “Dat klinkt alsof het goed moet komen.” Hij grijnsde, maar toen vervaagde het weer. Alsof dat moment van vrolijkheid al te veel voor hem was geweest. Hij staarde weer over het water, totdat ze er over begon dat het uit zijn bek wel speciaal klonk. “Het is veel minder benauwend dan in de schuur en je hebt altijd overzicht over het kamp.” Zei hij terwijl de blik in zijn tweegekleurde ogen zich weer op haar richtte. Toen haalde hij zijn schouders op. “Jawel, het is wel koud. Die koude spieren kan ik als ik wakker wordt wel weer warm lopen. De rest van mijn lijf houdt mijn vacht en het mos van het nest redelijk warm.” Wuifde hij haar zorgen weg. Nee, hij vond het prima zo. Ook al was het koud. Het was altijd nog beter dan in een schuur waar Chawl het idee kreeg dat de wanden op hem af kwamen. Het trauma die hij als kitten had opgelopen zou zijn hele leven bij hem blijven. Al waren veel katten vergeten wat er met hem was gebeurd, toch zaten er niet alleen littekens aan de buitenkant.


I hate that I feel this way. 85A0ca8T_oI hate that I feel this way. V4s23EcO_oI hate that I feel this way. FTbtNyE2_oI hate that I feel this way. FTbtNyE2_oI hate that I feel this way. PF71KdU0_oI hate that I feel this way. JeyKDma8_oI hate that I feel this way. GPr1M0jZ_o
Judge me
I hate that I feel this way. NJ8wT66H_o
by the cats I avoid

[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Agate
Member
I hate that I feel this way. DPKsfdL
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Agate
BerichtOnderwerp: Re: I hate that I feel this way.   I hate that I feel this way. Icon_minitimedi 30 apr 2019 - 22:12

“Natuurlijk komt het goed,” sprak ze op een manier alsof ze dat niet anders verwacht had. “Ik ben een dochter van Shark, remember. Als hij me iets bij heeft gebracht, dan is het wel hoe ik me moet verweren in de Elite.” Hoewel Shark veel young ones zelf had getraind en Agate een mentor had gehad, had hem dat duidelijk niet weerhouden om hier en daar een privélesje mee te geven. Alleen had ze daar niet veel profijt van kunnen hebben; Shark was al uit haar leven geweest voordat hij had kunnen zien dat ze haar hondenband had ontvangen. Maar Agate wist zeker dat, waar hij ook was, hij aan haar zou denken. En dat ze elkaar op de één of andere manier weer tegen zouden komen en ze aan hem kon laten zien wat ze bereikt had. Ze gaf een knikje toen Chawl de voordelen uitlegde van zijn slaapplek; ze moest toegeven dat dat van dat overzicht over het kamp wel goed gezien was en dat ze daar verder nog niet bij na had gedacht. “Je bent veel taaier dan Cobra,” murmelde ze op een zachte toon tegen hem, haar amberkleurige ogen zijn tweekleurige ogen kort ontmoetend. Daarna keek ze weg, alsof ze het moeilijk vond om zijn blik vast te houden met de zijne. En ergens vond ze dat ook wel. Hij was de enige kat met wie ze goed kon opschieten in de Elite, de enige kat bij wie ze een beetje gevoel kon tonen zonder daarvoor afgestraft te worden. En hoewel hij dat nog niet echt bij haar deed, merkte ze wel op dat hij zich steeds meer en meer begon open te stellen. Op zijn manier dan. Ze merkte ook dat ze best wel nieuwsgierig was naar wat er nog meer onder deze kat schuilde. Ze wist dat ze daar echter wel geduld voor moest hebben, maar dat zou ze wel hebben. Ze deed bovendien toch bijna niks anders in haar leven dan alsmaar wachten, dus dan kon dit er ook nog wel bij. “Had Shark jou maar benoemd als zijn commander. Dan was dit niet gebeurd.” Of nee, had Chawl Cobra maar vermoord die dag. Dan was Shark leader gebleven, was Thora’s verraad duidelijk geworden tegenover heel de Elite en had Shark iemand anders misschien benoemd tot commander. Alles was beter dan Cobra en Thora.


I hate that I feel this way. 2gxnp75 I hate that I feel this way. 10pvxmw I hate that I feel this way. 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Member
I hate that I feel this way. BrokenNaiveEyelashpitviper-size_restricted
Julia
1891
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Chawl
BerichtOnderwerp: Re: I hate that I feel this way.   I hate that I feel this way. Icon_minitimedo 2 mei 2019 - 10:41

“Dat weet ik, dat ben ik echt niet vergeten.” Vervolgde hij iets wat koeltjes. Dat gebeurde altijd als een gesprek naar Shark ging. Hij mistte het zijn hart bij hem te kunnen luchten. Ook verweet hij het zichzelf ergens dat hij niet door had gehad wat zijn bloedeigen broer van plan was geweest. Cobra had zich altijd wat afzijdig gehouden voordat hij de leaderspositie over had genomen, maar hij had best regelmatig met hem opgetrokken. Toch had hij niks doorgehad, dan had hij hem misschien op andere gedachten kunnen brengen. Zijn spieren verstrakten iets. Hij taaier dan Cobra, nou dat betwijfelde hij. Helemaal na zijn inzinking voelde hij zich alles behalve taai. Hij schudde dan ook zijn kop toen ze zei dat hij commander had moeten worden. “Ik ben mijn vader niet Agate. Al lijk ik qua uiterlijk op hem.” Zijn vader was altijd de kalmte zelve geweest, had precies geweten hoe hij de Elite naar een hoger niveau moest brengen. Shark had dat ook geweten, maar hij. Nee, hij zou dat nooit zo kunnen doen als hun gedaan hadden. Daarnaast droeg hij spijt in zijn hart door de dood van de WindClanner. Ook dat hadden Claw en Shark vast nooit gehad. Cobra leek het in dat opzicht prima te doen, maar de manier waarop alles gegaan was. Dat had niet mogen gebeuren, dat zou hij zijn broer dan weer voor altijd verwijten.


I hate that I feel this way. 85A0ca8T_oI hate that I feel this way. V4s23EcO_oI hate that I feel this way. FTbtNyE2_oI hate that I feel this way. FTbtNyE2_oI hate that I feel this way. PF71KdU0_oI hate that I feel this way. JeyKDma8_oI hate that I feel this way. GPr1M0jZ_o
Judge me
I hate that I feel this way. NJ8wT66H_o
by the cats I avoid

[Low posting account]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I hate that I feel this way.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Linwood Park-
Ga naar: