No hassle 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 22 °C - 38°C
Het is warm in het woud. In de middag kan het enorm heet worden. Pas op als je kat gevoelig is om te verbranden.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 No hassle

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Rascal
Member
No hassle DONWEST2
Renske
510
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rascal
BerichtOnderwerp: No hassle   No hassle Icon_minitimema 25 maa 2019 - 18:16

Rascal had zijn weg gevonden naar het Elite kamp om eventjes een kijkje te nemen. Misschien was Shallow hier wel ergens, maar sinds haar kits nu oud werden en zo langzamerhand werden klaargestoomd voor het officiële lidmaatschap van de Elite, was ze niet meer aan haar nest gekluisterd en zag hij haar ook minder. Toch kwam hij vaak alleen daarom even het kamp in en vaak ook liever ’s nachts, als hij minder last had van iedereen. Toch was hij nu aanwezig in de namiddag, aangezien hij de nacht liever besteedde om een daadwerkelijke warme slaapplek te vinden in de stad.
De grote kater was desalniettemin zeer op zijn hoede. Hij had altijd het gevoel dat er een schietschijf op zijn hoofd stond geschilderd als hij hier binnen kwam. Maar alles was af te wimpelen met zijn karakteristieke swagger en norsheid. Het was niet een masker of façade te noemen, hij was gewoon een beetje een egoïstische eikel. Rascal ontkende dat niet, maar hij kon erg onbaatzuchtig zijn om de juiste redenen. En die reden was zijn familie, de rest hier was hem geen blik waardig.
Toch wierp Rascal een snelle blik in Barn Two toen hij langs liep. Misschien was Shallow nog hier? Lege nesten begroetten zijn netvlies en Rascal bewoog verder. Na zijn weten had Shallow ook nog geen recht om dan überhaupt in een andere schuur te slapen, aangezien een gebrek aan hondentanden, dus nam hij ook geen moeite meer om in de andere schuren te kijken. Ook was er geen spoor van zijn andere zus of moeder. Wel liep hij door naar de toren, misschien was één van zijn oomzeggers hier nog. Hij keek om het hoekje van de toren waar hij vele maanden in had geslapen, om op een gegeven moment te hebben besloten dat hij die ook was ontgroeid. Weer keek hij in een leeg gebouw. Rascal trok zijn bovenlip. Hij was teleurgesteld dat hij ze had gemist. Hmm, misschien volgende keer. Morgen, overmorgen… volgende week. Rascal kwam steeds minder. Rascal wierp zijn blik naar de grond en stapte kalm, zo discreet mogelijk naar de uitgang. Hij had geen zin in heisa.

- Agate eerst


No hassle Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Agate
Member
No hassle DPKsfdL
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Agate
BerichtOnderwerp: Re: No hassle   No hassle Icon_minitimema 25 maa 2019 - 22:19

Agate had net zoals altijd direct in de gaten wanneer iemand het kamp binnenkwam. En door haar zeer goede ontwikkelde reukzin wist ze ook wie dat het was. Haar ogen volgden haar broer terwijl hij door het kamp liep en iets leek te checken. Het kostte haar ook niet veel moeite om te zien wat hij checkte; ze was praktisch gezien opgegroeid in de Elite en wist dus dat hij naar Shallow zocht, haar andere zusje. Of nou ja, halfzusje. Ze deelde geen moeder met hun, enkel een vader. Haar vader had haar elke naam gegeven van zijn kittens en had haar laten kiezen wat ze ermee deed. Sommigen waren opgegroeid in de Elite, anderen groeiden op in Clans. Ze wist nog altijd hoe jaloers ze kon worden als hij het over Eveningpaw had, zijn dochter in ThunderClan. Er zat een bepaalde warmte in zijn stem als hij het over haar had die hij normaal gezien alleen voor Agate reserveerde. Ze wist nog hoe veel voldoening ze had gevoeld toen hij had verteld dat hij zijn dochter al een hele tijd niet meer had gezien sinds dat de Clans vertrokken waren naar de Tribe, maar hoe blij hij was geweest toen hij had opgemerkt dat ze weer terug waren. Agate besefte zich dat ze allemaal ongeveer van dezelfde leeftijd moesten zijn. Ze vroeg zich af of haar vader eerder naar haar zou zoeken of naar die Eveningpaw. De tweede keuze was natuurlijk gemakkelijker omdat Agate gebonden was aan de Elite, maar toch wilde de she-cat die optie niet geloven. Ze kon het zich gewoon niet voorstellen dat haar vader iemand liever zag dan haar. Ze klemde haar kaken gefrustreerd op elkaar en keek toe hoe haar halfbroer de young ones tower binnen liep, om vervolgens weer te verschijnen. “Qua gedrag zou je daar zo weer passen,” sneerde ze naar hem, haar bovenlip een beetje naar achteren trekkend. Ze had een hekel aan Rascal. Altijd rebels, altijd een grote bek tegen hun vader. Altijd zijn orders negerend en nooit ingaande op wat Shark hem probeerde te leren. En ook nu liep hij rond alsof het hem niks kon schelen dat Shark weg was. Walgelijk. Hij was echt walgelijk. “Ze is hier niet,” antwoordde ze koeltjes. “Waarschijnlijk het kamp uit. Samen met die mormels van haar.” Dat laatste voegde ze er murmelend aan toe. Het was een schande voor de familie dat ze zich had ingelaten met die player van een Jackdaw. Dat was zelfs voor Shallow behoorlijk laag, maar het was wel gebeurd. En die piepende, irritante mormels waren daar het resultaat van.


No hassle 2gxnp75 No hassle 10pvxmw No hassle 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
No hassle DONWEST2
Renske
510
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: No hassle   No hassle Icon_minitimedi 26 maa 2019 - 15:55


Oh nee. Een vreselijke stem worstelde zijn oorschelpen in en zorgde voor een rilling over zijn rug. Oh ja, zij was er ook nog. Zijn favoriete halfzus, Agate. Hij had nogal wat van zulk soort katten rondlopen over de wereld, zijn vader had zich zeker niet ingehouden in zijn vruchtbare tijd. Maar hij had enkel een zwakke plek voor zijn littermates, niet voor het halve gebroed. Hij beschouwde Shark niet als familie, noch de nakomelingen van andere moeders. Alleen hij, Kali, Joanne en Shallow - inclusief aanhang - waren degene die ertoe deden. Wijsheid zou zijn om Agate te negeren en stoïcijns zijn weg te vervolgen, maar hij wilde haar de voldoening niet geven alsof ze over hem heen kon lopen. Daarom keek hij met zijn lichtgele ogen op naar de gestreepte poes en rolde duidelijk zijn ogen. ‘Ha-ha, heel grappig,’ mauwde hij sarcastisch. Agate was ook zo'n klein kind, alsof ze dacht dat ze lollig was, alsof hij hier zich ook maar een beetje beledigd door zou voelen. ‘Maar fijn dat je stelt dat ik in elk geval nog interessant gedrag vertoon, in tegenstelling tot sommige.’ Hij doelde duidelijk op Little Miss Zuurpruim tegenover hem. Hij hoopte dat hij daarmee het gesprek had beëindigd en zette alweer een paar passen richting de uitgang, totdat ze weer begon te praten. Ze is er niet. Goh, was hij daar niet net ook achter gekomen. ‘Bedankt voor deze nutteloze info,’ zei hij weer sarcastisch. Maar er kwam geen einde aan Agates beledigingen, want ze noemde zijn oomzeggers mormels, en ergens schoot dat bij Rascal in het verkeerde keelgat. Er vlamde iets in zijn ogen. Ze betrad zich nu op gevaarlijk terrein. Ze mocht zichzelf wel heel wat vinden, maar Rascal was ook geen kit meer. Buiten leven had hem hard en sterk gemaakt, dat mocht de poes niet onderschatten. ‘Ja, het zijn mormels. Oók mijn mormels en jij blijft bij ze uit de buurt,’ waarschuwde Rascal haar op een zeldzaam ijzige toon. Van zijn familie - in Rascals eigen afgebakende begrip - moest je afblijven. Die sinds kort ook de poes Eveningglow in zijn rangen had gesloten. Rascal wist nog niet precies wat zijn voor hem kersverse zus voor hem betekende en of ze ooit elkaar nog zouden zien. Maar ze was zijn nestgenoot, ze deelden hetzelfde bloed en dat betekende al genoeg.


No hassle Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Agate
Member
No hassle DPKsfdL
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Agate
BerichtOnderwerp: Re: No hassle   No hassle Icon_minitimedi 26 maa 2019 - 21:32

“Als je het al interessant wilt noemen,” murmelde ze terwijl ze hem haast afkeurend aankeek. Het was irritant dat ze dezelfde leeftijd waren. Haar vader had het duidelijk niet bij één partner gehouden toen hij besloot om wat rond te dollen. Agate had hem daar nooit echt aansprakelijk voor gehouden omdat hij altijd goed voor haar had gezorgd en de leegte had opgevuld die haar afwezige moeder achterliet, maar ze wist dat er anderen waren die daar een andere mening over hadden. Ze probeerde zich dan ook zo weinig mogelijk bezig te houden met al haar halfbroers en halfzussen die nog ergens rondliepen in het woud. Voor haar was haar vader de enige familie die ze had en mocht de rest oprotten. Zeker als het zo’n nietsnutten waren zoals Rascal en Shallow. Ze lachte even honend toen Rascal haar half en half aan het bedreigen was. Wat schattig. Blijkbaar voelde haar halfbroer nogal de neiging om beschermend te zijn over zijn nestgenoot. Helaas voor hem had hij haar niet kunnen beschermen tegen Jackdaw. Ze wist dat het een broer van Chawl was, maar de twee waren qua gedrag tegenover she-cats erg verschillend. Gelukkig had de zwarte tom al snel genoeg geweten dat hij uit haar buurt moest blijven; haar vader had een nauwlettend oogje in het zeil gehouden toen Shallow zwanger was geworden van de tom en had haar de nodige waarschuwing gegeven waar Agate heel slim op was ingegaan. “En wat laat jou denken dat ik ook maar in hun buurt zou willen zijn?” bromde ze tegen hem. “Ze zijn niets voor me. Gewoon een paar fouten die het resultaat zijn van de domme acties van Shallow.” Nee, ze had geen hoge pet van haar zusje. Maar dat had ze van niemand van haar familie. “Relax, broertje,” sprak ze met een kille grijns. “Zo veel stressen is niet goed voor je hart. We zouden niet willen dat je hier dood neer zou vallen, wel dan?” De toon van haar stem klonk honend terwijl ze hem kil in zich opnam. “Of nou ja, de meesten van ons zouden dat niet willen,” voegde ze er nonchalant aan toe. De boodschap leek haar wel duidelijk: voor haar part mocht hij hier ter plekke dood neervallen. Ze zou geen traan laten. Echt niet.


No hassle 2gxnp75 No hassle 10pvxmw No hassle 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
No hassle DONWEST2
Renske
510
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: No hassle   No hassle Icon_minitimewo 27 maa 2019 - 14:43


Rascal rolde zijn ogen bij haar volgende belediging. Agete was weer in een uitermate vriendelijke bui vandaag. Waarom had ze het ook alweer op hem gemunt? In zijn herinneringen had hij haar nooit wat aangedaan. Ze hadden gewoon besloten om een hekel aan elkaar te hebben. Tot nu toe werkte dat prima en over het algemeen lieten ze elkaar met rust. Toch had Agate vandaag blijkbaar “Rascal stangen” op haar to-do list staan. Toch irriteerde het hem mateloos dat ze lachte toen hij haar waarschuwde. Hij meende het! Een tengel in de buurt van zijn familie en ze kon het vertienvoudigde terug verwachten. Dit was het enige waar hij géén grapjes over maakte.
Maar Agate ging door met beledigen, en dit keer was Shallow ook het slachtoffer. Rascal trok met zijn oor. Oké, Shallow stond blijkbaar ook op haar haatlijst. En om eerlijk te zijn, het was ook niet zo’n slimme actie geweest om zo snel zwanger te worden. En eigenlijk was Jackdaw zo verkeerd nog niet. Hij deed een soort van zijn best om toch nog daar te zijn voor Shallow en zijn kittens. Hoewel Shallow duidelijk had laten merken dat ze er niets van wilde hebben. In elk geval had Shallow genoeg hulp, ze stond er niet alleen voor. Het was stom van beide, en Shallow zat met de grootste gevolgen. Maar dar maakte niet anders dat hij gek was op zijn neefjes en nichtjes. Maar het stelde hem al iets gerust dat Agate niets met ze te maken wilde hebben. ‘Precies, je hebt helemaal gelijk,’ mauwde hij dan ook sarcastisch. ‘Blijf maar mooi met een boogje om de domme-actie-kittens heen lopen, worden we allemaal blijer van,’ bromde hij chagrijnig. Win-win, toch?
En toen begon ze over dat hij aan het stressen was. Pfft. Ja, er was genoeg om gestrest van te raken tegenwoordig. Shallow, haar kittens, Shark die spoorloos was, het feit dat hij zoon was van de ex-leider, eten, slapen, Eveningglow… De lijst ging eindeloos door. ‘Bedankt voor je medeleven, zussie, maar mijn hart kan veel verduren,’ miauwde hij achteloos. En toen kwam er een irritant bijdehand zinnetje achteraan. Een mondhoek krulde omhoog en zijn lichtgele ogen kregen een uitdagende flonkering in zijn ogen. ‘Vergeet niet dat wij in hetzelfde schuitje zitten.’ Onheilspellend keek hij naar zijn bruin gestreepte zusje, waarna hij passen in haar richting zette, langzaam achter haar langs liep. ‘Wij hebben dezelfde schietschijven op ons hoofd,’ sprak hij diep, duidelijk doelend dat ze kinderen waren van de ex-leider die niet vriendelijk was weggestemd. ‘En tot nu toe heb ik de kogels kunnen ontwijken…’ sprak hij, de grijns op zijn gezicht verbreden toen hij langs haar flank liep. ‘In tegenstelling tot anderen...’ sprak hij ijzig terwijl hij zijn staart zachtjes langs het litteken op haar schouder liet glijden.


No hassle Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Agate
Member
No hassle DPKsfdL
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Agate
BerichtOnderwerp: Re: No hassle   No hassle Icon_minitimewo 3 apr 2019 - 13:35

Agate rolde enkel met haar ogen toen Rascal aangaf dat ze er allemaal blijer van werden als zij met een boogje om de kittens heen zouden lopen. Nou, dat was voor haar dan prima. Agate gaf sowieso niet echt veel om kittens en om haar eigen bloed. Nee, ze was niet het type dat de drang had om zich beschermend op te stellen voor hun. Als dat wel zo was geweest, dan had ze zich veel eerder met hun bemoeid. Maar de waarheid was dat het haar niets kon schelen wat er met hun zou gebeuren, of ze nu uitgeroeid zouden worden door Cobra of niet. De belangrijkste in haar leven was haar vader en die was er nu niet meer. En geen enkele kat buiten Chawl – en die was nog niet eens van haar eigen bloed – leek daar ook maar iets om te geven. En diegenen die het iets konden schelen, stelden zich onderdanig op tegenover Cobra. Agate wilde zich omhoogwerken en stijgen in de rangen, maar er was geen haar op haar hoofd dat zich daardoor slijmerig tegenover Cobra of Thora zou gedragen. Karma zou haar weg wel naar hun vinden, daar was ze zeker van. Er kwamen nog genoeg momenten aan dat ze haar kans kon pakken om de troon in haar klauwen te nemen en als die tijd daar was gekomen, dan zou ze de Elite eens laten zien hoe ze voor haar zouden zwichten en hoe fout het van hun was om Shark niet te verdedigen toen hij verbannen werd. Ze richtte haar amberkleurige ogen op Rascal toen hij dichterbij kwam; alle spieren in haar lichaam spanden zich aan en ze ontblootte haar tanden naar hem toen zijn staart langs haar nog steeds gevoelige litteken streek. Ze draaide haar kopje dan ook razendsnel en hapte naar de punt van zijn staart, er niet eens om gevend of ze hem zou raken of niet. Het zou natuurlijk leuk zijn als dat wel zo was, maar het was geen vereiste. “En ik maar denken dat je te lomp was om aandacht te hebben voor je omgeving,” bromde ze. “Maar bedankt voor je zorgen, broertje,” sneerde ze spottend naar hem, “maar ik heb je bezorgdheid niet nodig. In tegenstelling tot jou heb ik al prima uitgedacht hoe het positief voor me zou kunnen werken en wat ik daarvoor moet doen.” Ze richtte haar blik onheilspellend op hem, een haast zieke lach om haar lippen. “Cobra en al diegenen die mij als schietschijf durfden te gebruiken zullen boeten.” En haar mentor was de eerste die aan de beurt was. Of toch Cobra? Hmm, dat kon ze later nog altijd beslissen. “Maar ga vooral verder met het je richten op die mormels en op andere zaken die er niet toe doen. Wie weet bereik je nog eens iets in je leven. Het zou je verbazen.” Toch draaide ze haar lichaam voor de zekerheid in een kwartslag zodat haar litteken niet meer zichtbaar was. Dat was en bleef immers een gevoelig onderwerp voor haar.


No hassle 2gxnp75 No hassle 10pvxmw No hassle 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
No hassle DONWEST2
Renske
510
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: No hassle   No hassle Icon_minitimema 8 apr 2019 - 14:25


Rascal trok zich niets aan van Agates vijandige houding, noch haar blinkende tanden. Toch voelde hij dat hij een paar haren verloor uit zijn staart, vanzelfsprekend. Hij had niet verwacht dat hij ongeschaadt weg zou komen van zijn tikkeltje sadistische grapje. Rascal lachte kort toen ze zei dat hij lomp was. Lomp was wellicht een goeie manier om het te beschrijven, maar iedereen scheen te vergeten dat hij niet achterlijk was. ‘Er is zo veel dat je niet weet.’ Zijn gedachten gingen naar Eveningglow. Hij zou haar geheim houden voor Agate, zij was weer iemand die niet een doelwit mocht worden van de elite. Zolang niemand het wist, was ze veilig. Vervolgens begon ze een tirade dat ze geen sympathie nodig had, dat ze zichzelf wel zou redden en Cobra een lesje zou leren. Rascal lachte spottend. Grote ambities voor zijn klein persoon. ‘Oh, ik zal je niet in de weg staan hoor, zusje,’ sprak hij cynisch. Hij geloofde haar overduidelijk niet. Ze was niet zoals Shark, die het toch miraculeus wel voor elkaar had gekregen. Maar ze had duidelijk zijn koppigheid geërfd. ‘Maar dan is het niet mijn schuld als je… het loodje legt.’ Was eigenlijk wel een positieve uitkomst. Was hij ook weer van haar af. Nee, hij zou haar ambities wel aanmoedigen. Rascal plofte zijn achterwerk op de grond en gaf een paar stevige likken over zijn borst. Onverschillig keek hij de poes weer aan toen ze weer begon te kakelen. Hij rolde zijn ogen. ‘Oh, ik word een echte familieman, pas maar op,’ sprak hij lachend. Waarom moest iedereen toch van die grootste ambities hebben? Je werd alleen maar teleurgesteld. Er waren maar een paar plekken aan de top, en die waren over het algemeen bezet door dezelfde katten. En met zoveel wanhopige kandidaten kon je alleen maar teleurgesteld worden. ‘Ik hoef niets te bereiken, zusje. Weet je hoeveel leuker het leven is als je alles een beetje loslaat. Moet je ook proberen, kan je die stress loslaten.’ Rascal trok een mondhoek omhoog en besloot dat het bijna wel welletjes was geweest. Shallow was hier niet en nu was in een gesprek met Agate, een situatie waar hij echt niet voor gewenst had. 


No hassle Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Agate
Member
No hassle DPKsfdL
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Agate
BerichtOnderwerp: Re: No hassle   No hassle Icon_minitimedi 9 apr 2019 - 13:18

Agate dwong zichzelf om niet te gaan vragen waar hij het over had toen hij aangaf dat er zo veel was wat ze nog niet wist. Nee, ze ging zich niet uit haar tent laten lokken door hem. Het was waarschijnlijk zijn doel om haar nieuwsgierig te maken. Agate dacht niet dat haar stomme broertje ook maar iets zou weten wat zij nog niet wist. Ze hield zich dan misschien voornamelijk op de achtergrond en veroordeelde iedereen met een stille blik, maar dat wilde nog niet zeggen dat ze geen aandacht had voor haar omgeving. Ze wist dat Shark meerdere kittens rond had lopen en ze wist ook ongeveer waar die zich bevonden. Ze had uit hem gekregen dat hij een zoon had in ThunderClan en een dochter in RiverClan. Dat Rascal, Shallow, Joanne, Finn, Yoka en zij zijn enige kittens waren in de Elite en dat hij voor de rest geen kittens meer had. En ze had over al haar siblings geen moeite gedaan om ze beter te leren kennen. Dat ze familie van haar waren was allemaal best, maar dat wilde nog niet zeggen dat ze er interesse in toonde. Ze had wel andere dingen aan haar hoofd. Belangrijkere zaken. De situatie van Cobra en Chawl wees uit dat je elkaar als familie alleen maar kon bedriegen. Dat was ook wel duidelijk gebleken toen Shark opeens uit haar leven verdween en vervolgens niets meer van zich liet horen, maar toch bleef ze van hem houden. “Ik zou weer terug herrijzen uit de dood van verbazing als ik door jouw toedoen zou sterven, denk ik,” snoof ze spottend. Ze snoof toen hij zei dat hij een echte familieman ging worden. “Ja, met je zielige kittypet die je ergens langs een versleten nest hebt opgepikt en waar je kittens mee zou krijgen die net zo lomp zullen zijn als jij,” sneerde ze pesterig. Ze rolde met haar ogen toen hij vervolgens zijn laatste opmerking maakte. “Ik denk dat jij inderdaad niet veel meemaakt van alle stress,” sprak ze op een droge toon. “Die lompe kop van je zou nog niet doorhebben wat er aan de hand is al vallen er tien honden het BloodClankamp binnen.” Ze zuchtte. “Maar doe vooral alsof je alles onder controle hebt en overal de lol wel inziet. Ik wil je nog wel eens zien als Shallow en de kittens iets zou gebeuren of één van die andere zielige nestgenoten van ons. Eens zien wie er dan het meeste stress heeft.” Ze keek hem met een vuile grijns aan, net alsof zij hun iets aan zou gaan doen. Wat niet haar intentie was, maar het zien van Rascal die zich druk maakte om haar intenties naar zíjn familie toe was soms best nog wel lachen.


No hassle 2gxnp75 No hassle 10pvxmw No hassle 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
No hassle DONWEST2
Renske
510
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: No hassle   No hassle Icon_minitimedo 11 apr 2019 - 17:02


Rascal glimlachte schaapachtig toen de poes uitlegde dat ze zou herrijzen uit de dood van verbazing. Rascal rolde vervolgens zijn ogen. Hij werd verschrikkelijk onderschat door haar, beter zo. Dan was hij maar in iedereens ogen lui, onnozel en onwetend. Prima. Dan zouden ze allemaal schamen als ze wisten waar hij daadwerkelijk toe in staat was, wat hij daadwerkelijk wist en wat hij voor elkaar kon krijgen als hij zijn zinnen ergens op had gezet. De tijd zou vanzelf rijp zijn. ‘Ik kijk uit naar het moment. Een geest zien staat op mijn bucketlist.’  Rascal wiebelde even plagend met zijn staart. Wat een vooruitzicht was dat, Agate van de wereldbodem gewist. Wat een genot zou dan zijn. Hij verheugde zich erop.
Vervolgens schetste Agate een spottend toekomstperspectief voor hem. Rascal liet het maar over zich heen komen. Ergens wilde de kater nooit kittens. Uit eigen ervaring kon je alleen maar teleurgesteld worden. Maar Rascal wist dat hij het zoveel beter zou kunnen. Hij zou het goed kunnen. Maar niet zo, niet in de situatie waar hij zich nu in bevond. Toch kon hij het niet laten om er niet op te reageren. ‘Kom op, je weet toch wel dat ik een beetje smaak heb?’ sprak hij met flonkerende ogen. ‘Nou ja, een kittypet is nog altijd beter dan met iemand als jou er vandoor te gaan.’ Oef, ja dat was zeker waar. Iemand als Agate die steeds om je kop aan het zeiken was. De rillingen schoten bij de gedachte al over zijn rug.
En de beledigingen eindigden niet. Het ging maar door en door. Had Agate inmiddels niet door dat hij een olifantshuid had? Sticks and stones, honey. ‘Wat zijn we trouwens weer uitzonderlijk vriendelijk vandaag, Agate,’ negeerde hij haar opmerking dan ook volledig. De volgende deed zijn haren desondanks wel omhoog staan. Rascal vernauwde zijn ogen en keek zijn halfzus strak aan. ‘Pas op, Agate,’ waarschuwde hij haar sissend. ‘Onderschat me niet. Ik heb alles onder controle, schatje.’  


No hassle Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Agate
Member
No hassle DPKsfdL
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Agate
BerichtOnderwerp: Re: No hassle   No hassle Icon_minitimeza 13 apr 2019 - 16:27

Agate klemde haar kaken op elkaar om niet te lachen met zijn opmerking. Hoewel ze zich vaak koud opstelde en echt een gloeiende hekel aan haar broer had, moest ze toegeven dat hij soms grappig uit de hoek kon komen. Soms dan. Voor twee procent dan van die overige achtennegentig procent van de honderd dat ze hem wilde vermoorden. En hij wist dat dat gevoel wederzijds was, dus ze ging zich geen illusies opwekken. Als Rascal haar al plagend benaderde, was dat om zichzelf vooral te amuseren en niet omdat hij een band met haar wilde scheppen. De gedachte dat hij de intentie had om een band met haar te scheppen alleen al liet haar grijnzen. Nee, daar zag ze hem absoluut niet voor aan. “Ik denk niet dat iedereen van de Elite het daarmee eens is, broertje,” sprak ze grijnzend tegen hem. Ze had heus wel in de gaten dat ze de interesse trok van sommige toms. Ze wist van zichzelf dat ze niet bepaald lelijk was, maar ze was nog nooit op die avances ingegaan. De waarheid was dat ze geen van hun tot nu toe goed genoeg vond om haar partner te zijn en dat Shark voordien wel had voorkomen dat iemand haar te dicht naderde. Helaas had Shark’s aanwezigheid Jackdaw niet afgeschrikt om wat mormels samen met haar halfzusje te maken, maar ja. Je kon niet alles hebben in het leven, dacht ze dan. Een grijns kwam om haar lippen te staan toen ze zag dat Rascal zich druk begon te maken over haar woorden. “We zullen zien,” zei ze op onheilspellende toon tegen hem. Daarna rolde ze met haar ogen. “Denk toch eens voor één keer na met die botte kop van je, Rascal,” snauwde ze hem toe. “Denk je nu echt dat ik me in de buurt ga wagen van die mormels? Ik doe ze niks. Net zoals ik al honderd keer tegen jou heb gezegd dat ik je liever dood zie dan levend, ga ik dat over hun ook zeggen. Maar heb ik je ooit tot nu toe al iets aangedaan?” Ze keek hem aan. “Tenzij je me daar een reden voor geeft, zal ik niks doen. Nog niet, tenminste.” Ze grijnsde opnieuw naar hem. “En die mormels laat ik ook met rust. Dadelijk raak ik nog geïnfecteerd met de nare ziektes die ze van hun mammie en pappie opgelopen hebben.” Ze snoof afkeurend en likte vervolgens met haar tong over haar poot, alsof heel dit gesprek haar eigenlijk niks kon schelen.


No hassle 2gxnp75 No hassle 10pvxmw No hassle 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
No hassle DONWEST2
Renske
510
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: No hassle   No hassle Icon_minitimema 15 apr 2019 - 22:31


Rascal rolde zijn ogen, waarna hij een quasi-bewonderende blik op zijn kop zette. ‘Buiten uitzonderlijk vriendelijk ook nog eens ontzettend bescheiden,’ sprak hij sarcastisch. Ach, als ze zo zelfingenomen over zichzelf dacht, dan mocht dat. Mooi van buiten betekende nog niet mooi van binnen. Hij had medelijden met de kater die met haar opgescheept zou moeten zitten. Ga maar na wat voor een heks dit moest zijn als ze kittens droeg. Rascal maakte een aantekening in zijn hoofd dat hij mocht die situatie zich voordoen, hij nóg meer uit haar buurt moest blijven.
Vervolgens begon ze weer vrolijk door te kirren, waarbij zijn nekharen overeind kwamen te staan. Waarom deed ze zo haar best om hem op de kast proberen te jagen? Was dat soms zo lollig? Het zou niet lukken, echt niet. Ze hadden toch net een vriendelijke overeenkomst gemaakt. Waarom probeerde ze nu dan direct weer indirect zijn familie, verdomme háár familie, te bedreigen. ‘Hou je smoel alsjeblieft eens,’ sprak Rascal vervolgens, al leken zijn woorden te mengen uit een lage grom. Zijn nagels kwamen half uit hun hulzen en Rascal vernauwde zijn ogen. Hij moest zichzelf nu echt dwingen om zich in te houden. Maar het bloed kwam onder zijn nagels vandaan bij het luisteren van deze poes. ‘Zit dan toch in de familie, blijkt maar meer,’ gromde hij met een snauw. ‘Shark heeft al net zo’n zieke kop als jij.’


No hassle Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Agate
Member
No hassle DPKsfdL
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Agate
BerichtOnderwerp: Re: No hassle   No hassle Icon_minitimema 22 apr 2019 - 17:54

“Als je wilt dat ik mijn smoel houd, rot dan op en zorg dat je uit mijn leven verdwijnt,” zei ze op een botte toon tegen hem. Nee, op vlak van familie was ze wel verschillend van haar vader. Haar vader had zich duidelijk alle moeite gedaan om een overzicht te behouden over zijn kittens en zijn kleinkinderen, maar Agate had ze al de rug toegekeerd toen ze wist dat ze bestonden. Misschien was het een deeltje jaloezie dat een rol speelde, misschien was het ook gewoon omdat ze totaal niet sociaal was aangelegd, maar ze wilde niets van haar half-familie weten. Dat Shark een aantal keren de fout in was gegaan en nu zo veel mormels had rondlopen, was niet haar probleem. Gelukkig had hij dat ook helemaal niet van haar verwacht, maar nu bleek maar weer dat de enige familie waar ze dacht op te kunnen rekenen uit haar leven verdwenen was. Je zou denken dat Agate dan juist een poging zou doen om toenadering te zoeken tot Rascal, maar niets was minder waar. De she-cat was te trots om toe te geven dat ze leed en zo lang Rascal een grote bek opzette over hun vader deed zij dat ook over zijn broertjes en zusjes. En neefjes en nichtjes. Toen hij kwaad sprak over hun vader keek ze hem met een nijdige blik aan. “Och, de verloren zoon,” zei ze met een kille grijns tegen hem. “Je doet net alsof het je niks kan schelen dat hij je zo aan de kant heeft gezet, maar het steekt wel je wel behoorlijk, hè? Wel, je hebt er zelf voor gezorgd dat hij zo afstandelijk tegen je deed. Moest je maar een iets beter karakter hebben.” Ze ontblootte haar tanden naar hem en liet haar klauwen uit haar hulzen schieten. “En jij kunt mij wel beschuldigen dat ik ziek ben in mijn hoofd, maar jij bent het evenzeer. Of je zal het evenzeer worden. Op een dag maakt alles je zo gek dat de stoppen door gaan slaan en dat je net zoals mij wordt.” Ze snoof en draaide zich half weg van haar halfbroer. “Wanneer leer je nu eens dat je in de Elite nooit helemaal veilig bent, Rascal? Jij bent net zoals ik een schietschijf geworden. En als je zo achterlijk verder blijft doen, zal de focus alleen maar meer op je gericht worden.”


No hassle 2gxnp75 No hassle 10pvxmw No hassle 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
No hassle DONWEST2
Renske
510
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: No hassle   No hassle Icon_minitimewo 24 apr 2019 - 19:20

Rascal rolde overduidelijk met zijn ogen. ‘Dat probeerde ik, totdat jíj je ermee ging bemoeien.’ Hij was toch onderweg geweest naar de uitgang van het kamp toen zij haar neus in zijn zaken begon te steken. En door haar stonden ze nu me elkaar te bikkelen als een oud getrouwd stel. Alleen met een tandje meer cynisme. Rascal kon echter zijn zelfgenoegen blik niet verbergen toen ze haar nijdige blik op hem wierp toen hij kwaad sprak over Shark. Hah, had ze toch een gevoelig snaartje als het over familie ging. Nu zou hij haar ook terugpakken met haar eigen spel. Zij gebruikte zijn familie tegen hem, dan zou hij het vertienvoudigd terug doen. En toen kreeg hij snel al zelf weer de wind van voren, waardoor hij de woede vanuit zijn tenen omhoog voelde kruipen. ‘Je weet nergens van,’ snauwde hij naar haar. ‘Ik was pas interessant toen ik mijn kittenvacht had verloren. Beetje te laat, denk je niet?’ Een schampere snuif kwam uit zijn neusvleugels toen hij de poes aankeek. ‘Het was zijn eigen stomme schuld.’ Rascal wist dat hij zich een beetje als een geslagen kitten gedroeg, maar het was gewoon de waarheid. De grote kater vond het maar raar dat iedereen vond dat hij vreemd reageerde. Hij was de enige die normaal reageerde! Hij was nooit bang geweest om zijn gevoelens te verbergen, zijn woede te tonen. Het was zijn schild geworden. Maar al zijn zusjes leken hun vader zo eenvoudig te kunnen vergeven. Rascal herinnerde de dagen dat hij had gevraagd waar zijn vader bleef, de teleurstellingen, de tranen… Hij was slechts een kit geweest, dat kon je niet van een kit verwachten. Een kater had een vader nodig en die was er niet. En ja, misschien waren zijn stoppen dan al vroeg doorgeslagen toen hij had besloten dat zijn vader niet meer bestond. ‘Fijn dat je toegeeft dat je gestoord bent. Heb je nog enige vorm van zelfkennis,’ sneerde hij naar zijn halfzus. ‘En ik ga nog liever dood dan dat is als jou wordt!’ grauwde hij erachteraan. Waarom was iedereen in deze godganse plek helemaal het padje af? Hij haatte het! Bij Agates volgende opmerking werd ook zijn staart twee keer zo dik. ‘Ik ben niet achterlijk, Agate.’ Hoe vaak moest hij het zeggen voordat het tot iemand zou doordringen? Jinx keek hem ook al aan of hij een doodswens had. Hij had gewoon een sterk moreel kompas. Hij was waar aan zichzelf. Wat was hij als hij dat zou opgeven?  


No hassle Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Agate
Member
No hassle DPKsfdL
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Agate
BerichtOnderwerp: Re: No hassle   No hassle Icon_minitimedi 30 apr 2019 - 22:22

Agate’s kopje draaide kort naar hem toe toen hij weer over Shark sprak, maar deze keer kwam er geen woede bij haar opzetten. Ze wist niet waarom, maar even zag ze verder dan die façade. En voor heel even begreep ze het. Begreep ze het hoe hij zich aan de kant gezet had gevoeld toen Shark zich blijkbaar niet in hem interesseerde omdat hij nog maar een kitten was. Shark had haar als kitten zijnde juist wél vaak opgezocht, maar misschien was dat ook enkel geweest om zijn schudgevoel te verbergen. Misschien had hij gezien welke fout hij had gemaakt bij Rascal en had hij haar als buffer gebruikt, als excuus om het beter te doen. Die gedachte zorgde voor een scherpe pijn in haar binnenste. En even twijfelde ze of zijn intenties nog steeds zo oprecht waren als een paar moons geleden. Het was waar dat hij haar niet was komen opzoeken, noch een poging had gedaan om zijn geur achter te laten zodat ze hem kon vinden. Vreesde hij werkelijk voor haar leven of wilde hij gewoon van haar af zijn, net zoals hij Rascal aan de kant had gezet en zich pas later weer met zijn leven had bemoeid? Kon het werkelijk zo zijn dat de tom geen liefde voelde? Ze slikte. Nee, zo mocht ze niet denken. Rascal was haar gek aan het maken met zijn zielige gedrag. “Houd je kop met je zielige verhaal,” snauwde ze hem kwaad toe. “Het maakt op niemand indruk, Rascal.” Toch wiebelden haar oortjes ongemakkelijk en met een stuurse blik keek ze snel de andere kant uit. Het laatste wat ze wilde, was dat haar halfbroer de angst in haar blik zou ontdekken bij het idee dat Shark ook maar iets minder om haar had gegeven dan ze zichzelf al die tijd had voorgehouden. “Dat is vreemd,” sprak ze op een rustige toon toen ze in de gate kreeg dat ze eindelijk weer een beetje kalmeerde. “Aan je gedrag en je uitspraken zou je juist denken dat je dat wél bent. Ik heb moeite met te geloven dat er niks van achterlijkheid in je schuilt, Rascal.” De vacht op haar pels was weer gaan liggen en met een rustige blik keek ze hem aan. “Je kunt zeggen wat je wilt, maar Shark heeft al vaak genoeg aan je laten zien dat hij weldegelijk om je geeft. Misschien wilde jij het gewoon niet accepteren en is het in jouw ogen zijn fout omdat jij hem steeds wegduwde. Op een gegeven moment houd je gewoon op met proberen, Rascal. Op een gegeven moment geef je gewoon óp.” Ze had geen idee of ze het nu nog steeds over Shark had. Of misschien had ze het gewoon wel over zichzelf.


No hassle 2gxnp75 No hassle 10pvxmw No hassle 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
No hassle DONWEST2
Renske
510
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: No hassle   No hassle Icon_minitimevr 3 mei 2019 - 19:46


Even was het stil. Voor heel even maar. Wist hij dan eindelijk door die dikke schedel van Agate door te dringen. Al snel kwam zijn antwoord: Nee. Nee hoor, hij stelde zich aan, hij was de zielige. Zijn woede en minachting begonnen langzamerhand te veranderen in verontwaardiging. Hij werd hier gewoon pissig van. Rascal verzon deze dingen niet. Hij was niet bang geweest om duidelijk te maken wat hij voelde en meteen kreeg hij de wind weer van voren. Niemand in deze verrotte clan had ook maar een greintje medeleven. En misschien was dat wel het grote probleem dat deze clan verziekte. Toch leek Agate anders dan enkele momenten geleden. Miste haar woorden daar kracht? Maar ze verloren niet hun betekenis en Rascal rolde zijn ogen. ‘Op jou hoef ik geen indruk te maken,’ snoof hij schamper. Hij hoefde op niemand indruk te maken. Niet op dit nest slangen.
Rascal imiteerde kinderachtig Agate door geruisloos met zijn mond te bewegen terwijl ze sprak met een verheven uitdrukking op zijn gezicht toen ze opnieuw miauwde dat Rascal de domme was. En toen kreeg hij een enorm verhaal over dat Shark van hem hield. Pfft, wat een onzin. Wat wist zij er nou van. ‘Je snapt er echt niets van, hè?’ mauwde hij fel naar de poes. Hoewel hij een steek in zijn maag voelde. Shark had bij hun vorige ontmoeting verteld dat hij om hem gaf. Alleen geloofde Rascal het niet. Hij kon het onmogelijk geloven. Een vos verloor zijn haren, maar niet zijn streken. En Shark was het voorbeeld van een vossenhart. ‘Dat is niet waar,’ gromde hij naar zijn halfzus.  ‘En denk maar niet dat hij anders denkt over jou,’ mauwde hij bitter. Nee, de enige waar hij interesse in had was Eveningglow, en dat alleen maar voor eigenbelang. Niet omdat hij maar een greintje om zijn zus gaf.  ‘Shark houdt alleen maar van zichzelf.’


No hassle Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Agate
Member
No hassle DPKsfdL
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Agate
BerichtOnderwerp: Re: No hassle   No hassle Icon_minitimewo 8 mei 2019 - 17:55

Het was lastig om door de barrière van Agate heen te breken. Het was lastig om door te dringen en om vrienden met haar te worden. En het was al zeker lastig om als familielid door haar door te dringen, om haar te laten beseffen dat ze naast Shark nog meer familie had en dat die misschien ook wel iets om haar zouden geven. Rascal ging weer verder over het feit dat hij haar niet geloofde, probeerde haar er zelfs van te overtuigen dat Shark niks om haar gaf en enkel met zichzelf bezig was. In eerste instantie wilde ze Shark verdedigen, maar toen drong er zich een ijzig besef tot haar door. Shark had nog geen enkele keer contact met haar op proberen te nemen, zelfs niet nadat hij wist dat haar mentor gevaarlijk voor haar was. Als hij echt wilde weten hoe het met haar ging, moest hij daar toch op de één of andere manier achter gekomen weten te zijn? En ze wilde het niet toegeven, maar Rascal’s woorden maakten wel indruk en lieten wel een bepaald spoor achter. Het zou niet de eerste keer zijn dat Shark geen contact meer onderhield met één van zijn kittens. Ze had hem zelfs nog nooit echt over andere kittens horen praten, alleen maar dat hij twee kittens in ThunderClan had zitten waar hij geen contact meer mee had. Voor haar was het toen op dat moment belangrijk geweest dat hij wel aandacht voor haar had; de rest kon haar eigenlijk niet zo veel meer schelen. En nu werd ze opeens met hetzelfde gedrag geconfronteerd, als ze Rascal moest geloven dan toch. “Ik kan het gewoon niet geloven,” murmelde ze. En even bleef er niets over van de sterke tabby; haar kopje ging naar beneden en haar amberen blik richtte zich op haar poten. “Ik kan niet geloven dat hij me aan de kant zou zetten. Niet na al die manen.” Ze slikte. Wat als Rascal gelijk had? Wat als hij haar echt in de steek zou laten? Dan had ze niemand meer. Ja, Chawl misschien, maar die band was nu ook niet echt wauw en al haar overige familie had ze van zich afgeschoven. En plotseling voelde ze zich heel erg klein, wat wel te merken was aan de manier waarop haar schouders zich naar elkaar toe trokken en de tabby zich een stuk kleiner wilde maken, alsof ze zich af wilde schermen voor de haat van de Elite.


No hassle 2gxnp75 No hassle 10pvxmw No hassle 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
No hassle DONWEST2
Renske
510
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: No hassle   No hassle Icon_minitimedo 9 mei 2019 - 23:35


Rascal wist zich nog enkele momenten groot te houden. Zijn haren overeind, zijn gezicht op onweer. Elke keer als hij hier ook weer mee geconfronteerd werd, werd hij gewoon zó kwaad. Hij had het zo vaak geprobeerd naar een uiterste van zijn brein te schuiven, in een donker plekje weg te stoppen, om het te laten verstoffen en vervolgens te vergeten. Maar het lukte nooit. Bij alles wat hij deed, wat hij zag, met wie hij sprak werd hij eraan herinnerd. Elke keer als hij zijn zus zag, haar kittens, en elke keer als zo’n halvegare die kennelijk aan hem was verbonden door bloed tegen hem begon te zeiken. Hij keek zijn halfzus aan, maar speurde plotseling scheurtjes in haar façade op. Ze kon het niet geloven? Ze liet haar kopje hangen. Och jee. Rascal voelde meteen een steek van medelijden, waarna hij zijn vacht plat liet liggen. De storm in zijn ogen leek weg te waaien en hij zuchtte zachtjes. ‘Het is gewoon zo,’ sprak Rascal kortaf. Hij was nog niet zo ver om helemaal over Agate haar kleinerende gedrag heen te zijn. Ook al was Rascal een kater die als dag en nacht kon veranderen, was er iets in hem die de poes nog niet vertrouwde. ‘Je kan jezelf er beter voor klaarmaken. Anders wordt je alleen maar teleurgesteld.’ Net zoals hij keer op keer teleurgesteld was. En zelfs de laatste keer was wel in het extreem. Rascal voelde de spanning in zijn kaak versterken en keek de bruine poes enkele seconden met medelijden aan. Ze moest er maar aan wennen dat ze voor zichzelf moest zorgen. Dat was immers de enige waar je echt op kon vertrouwen. Jezelf.  


No hassle Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Agate
Member
No hassle DPKsfdL
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Agate
BerichtOnderwerp: Re: No hassle   No hassle Icon_minitimema 13 mei 2019 - 16:33

Hoewel ze Rascal’s woorden niet wilde geloven, schuilde er ergens, als ze heel eerlijk was, toch wel wat waarheid in wat hij zei. Haar vader had namelijk nog geen enkele poging gedaan om haar te vinden, ook al had hij tijdens zijn leaderschap in de Elite beloofd dat hij haar niet in de steek zou laten. Waren dat allemaal woorden geweest om haar vertrouwen op te bouwen? Om een bepaald doel te kunnen bereiken? Maar welk doel was dat dan geweest? Ze begreep het niet. Hij had zo oprecht geklonken, zo… puur. En nu was dat opeens weg en was ze nergens meer zeker van. En Rascal die zo overtuigd leek te zijn van het feit dat hij haar, net zoals hemzelf en al zijn andere kittens, aan de kant had geschoven als een stuk prooidier dat hij niet meer kon gebruiken en waarvan hij het zelfs niet de moeite vond om botjes te begraven. “Ik oordeel wel weer als ik het zelf zie,” snauwde ze, iets wat haar oude scherpte terugkerend in haar stem. Maar deze keer was haar blik niet zo fel als eerst. En even, heel even, vroeg ze zich af of ze Rascal niet om meer informatie moest vragen. Als ze dat op een nonchalante manier zou doen, dan zou hij toch niks in de gaten hebben? Maar nee. Als ze dat zou vragen, dan zou ze toegeven dat hij misschien wel gelijk kon hebben. “Ik ben prima in staat om het hem zelf te vragen als ik hem zie.” En daar zei ze het juist: áls ze hem ooit nog eens weer zou zien. “Tot die tijd kan ik je woorden niet aannemen als waarheid.” Ze hief haar kopje een klein beetje op, alsof ze nog wat kracht kon putten uit het feit dat ze haar broer toch had kunnen afwimpelen, al was dat niet op de sterke manier geweest die ze graag wilde.


No hassle 2gxnp75 No hassle 10pvxmw No hassle 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rascal
Member
No hassle DONWEST2
Renske
510
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rascal
BerichtOnderwerp: Re: No hassle   No hassle Icon_minitimedo 16 mei 2019 - 19:37


Het moment van het afbrokkelen was kort geweest, want Agate wist niet hoe snel ze het weer moest opbouwen. Met haar kenmerkende koppigheid werden zijn opmerkingen weer ontkracht. Ugh, hij had hier echt geen zin meer in. Ze moest het zelf maar weten dan, waardoor Rascal onverschillig zijn schouders ophaalde. Hij had echt geen zin meer om moeite en energie in te steken. ‘Wat jij wilt,’ mauwde hij dan ook bitter. Agate moest zelf weten. ‘Ga maar lekker naar Shark toe, boek maar een afspraakje in zijn drukke agenda,’ gromde hij cynisch. Moest Rascal opbiechten dat hij hier rondzwierf? Dan zou hij vervolgens dezelfde leugens vertellen die hij aan hem verteld had. Alsof hij om hem gaf. Rascal keek verbitterd weg, maar zijn oren zakten onzeker weg. Nee, hij zou haar beschermen ertegen. Ergens borrelde nog loyaliteit naar zijn familie. Ook al was dat half familie? Ook al had hij een hekel aan hen? Rascal keek haar vervolgens weer aan met nieuwe felheid dat in zijn ogen vlamde. ‘Blijf maar lekker in je eigen bubbel,’ sprak Rascal sarcastisch, waarna hij zich omkeerde om opnieuw een poging naar de uitgang te lopen, waarna hij nog eens omkeek. ‘Het boeit me niets,’ snauwde hij nog na, waarna hij zijn pas versnelde en uit de uitgang van het kamp verdween. Alleen was nieuwe verwarring in zijn brein ontstaan. Waarom was alles zo ingewikkeld?


No hassle Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Agate
Member
No hassle DPKsfdL
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Agate
BerichtOnderwerp: Re: No hassle   No hassle Icon_minitimevr 17 mei 2019 - 16:39

Agate keek haar halfbroer op een rustige manier aan toen hij zijn woorden sprak. Het ging eigenlijk eerlijk gezegd allemaal een beetje langs haar heen. Ze kon er gewoon niet bij dat Rascal misschien wel gelijk zou hebben, dat Shark haar inderdaad als een object zag die hij kon gebruiken naar zijn gelieven en vervolgens weg kon gooien alsof het niets was, alsof ze geen goede gesprekken hadden gehad en zij geen privéles van hem had gekregen. Alsof hij zich niet over haar ontfermd had vlak na haar geboorte, haar zijn prinsesje had genoemd en haar beloofd had dat hij bij elke stap die ze zou zetten haar bij zou staan. Opeens waren die beloften vervlogen en bleef ze achter met een verbitterd gevoel. Ze had zich weg gekeerd van haar familie en een deeltje in haar begon zich af te vragen of ze daar misschien toch geen spijt van ging krijgen. Koppig schudde ze echter met haar kopje, kijkend naar Rascal die had besloten dat het een verloren zaak was en die zich terugtrok. Maar net zoals hij had besloten dat dit gesprek niet meer de moeite waard was, had Agate dat ook voor zichzelf besloten. En dus liet ze haar halfbroer naar buiten gaan zonder hem nog een blik waardig te gunnen. Als hij er zo over dacht, dan ging ze hem niet tegenhouden. Niet meer. Toch kon ze het niet helpen dat ze zich alleen voelde door die beslissing, al ging ze hem dat natuurlijk nooit recht in zijn gezicht zeggen. Nee, ze zou haar zwakte altijd voor zichzelf houden. Altijd.


OOC: Agate topic uit!


No hassle 2gxnp75 No hassle 10pvxmw No hassle 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
No hassle
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Playground-
Ga naar: