It's not safe anymore 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 It's not safe anymore

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Muta
Member
It's not safe anymore Default_sarabi_gif
Nyn
635
Actief
The scariest monsters are the one that lurk within our souls

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Muta
BerichtOnderwerp: It's not safe anymore   It's not safe anymore Icon_minitimema 25 maa 2019 - 18:43


Muta keek behoedzaam om haar heen. Ze was de laatste tijd een beetje overmoedig geweest en dacht dat het veilig genoeg was om haar kop wel wat vaker te laten zien in twolegplace. In het gebied van Bloedclan. Ze was gezien. Ze wist niet zeker of ze herkend was, maar ze moest dit aan Jinx melden. Want oh wee als ze gezien was, dan moest haar vader daar waarschijnlijk voor boeten. Dat wilde ze niet! Ze had eerder die dag het al gezegd tegen Ophelia en Azola, en gezegd dat ze weg wilde van hier. Ze had gehoord dat er een groep katten was, in de bergen. Grote rotsen waar het zeker ook niet veilig was, maar zover ze wist was daar geen Bloodclan. Bovendien had ze gehoord dat die katten erg gastvrij waren, dus waarom zouden ze het niet proberen? Misschien wilde Jinx ook mee. Daarom was ze hier. Ze zat in het weliswaar kale struikgewas, maar het gaf haar toch enige dekking. Immers was zij ook bruin, wat dus mooi kleurde met de takken. Ze zou hier de hele dag blijven, tot Jinx langskwam. En als hij vandaag niet langskwam, zou ze het morgen nog eens proberen. En nog eens, en nog eens. Een gedachte borrelde bij Muta op. Het kon natuurlijk ook zijn dat ze Jinx al te pakken hadden gekregen. Muta sloot haar ogen en schudde haar kop. Nee, dat kon niet. Dat zou gewoon niet mogen. Natuurlijk leefde hij nog steeds, maar ook hij was nu in gevaar. Hopen maar dat hij snel op zou komen dagen.

- Jinx (+ Azola & Ophelia)all I believe, is it a dream, that's come crashing down on me?
It's not safe anymore Muta10
all that I hope, is it just smoke & mirrors?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jinx
Member
It's not safe anymore Magik
Kip
2267
Actief
↠He thinks that faith might be dead
Nothing kills a man faster than his own head

CAT'S PROFILE
Age: ↠ 7,5 years {90 moons}
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Jinx
BerichtOnderwerp: Re: It's not safe anymore   It's not safe anymore Icon_minitimema 25 maa 2019 - 19:17

Omdat hij haar al even niet meer had gesproken,  was hij allang niet meer zo op zijn hoede geweest. Toen de grote kater echter die geur die maar al te duidelijk in zijn geheugen geprent stond herkende, was hij meteen weer alert. Binnensmonds vloekte hij, de koppigheid van Zira herkennend in zijn eigen dochter, want ook Muta sloeg zijn waarschuwingen in de wind. Had ze dan niet door dat ze met zijn lot speelde? En bovenal, met haar eigen lot? Hoe sterk en hoe mooi ze ook was, de Bloodclan bestond uit klauwen en monsters, zich op hun gebied bevinden was vragen om de dood. De dood van hun beide, trouwens. Daarom was de kater zeer op zijn hoede terwijl hij zich door het park haastte. Zijn oren hadden nog geen andere aanwezigen opgepikt, maar ze zouden hier niet mogen blijven. Hoe graag hij haar iedere dag zou vertellen dat ze het licht in zijn leven was, daar was het de gelegenheid echt niet voor. Daarom stapte hij dan ook ietwat nors de bosjes uit richting Muta. Ondanks zijn grote moeite om streng te zijn, bracht haar aanzicht in de zachte winterzon een kleine fonkeling in zijn ogen. "Muta..." zijn stem was wat zacht. Bah, wat een zwakke zak was hij. De kater schudde zijn kop en dwong zichzelf om het gevaar in te zien. "Jonge dame, haal jij eens heel gauw je kont van Elite gebied af," bromde hij met een frons op zijn gelaat, waar grijze haartjes al zijn snuit begonnen te sieren.


It's not safe anymore Jinx10
"Nostrum divellite corpus et scelerata fero consumite viscera morsu."
"Sed timidi est optare necem."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
It's not safe anymore
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Linwood Park-
Ga naar: