Bloody business 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Bloody business

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Kay
Member
Bloody business 9VxjunI
Renske
15
Actief
Sometimes I think
Sometimes I don't

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Kay
BerichtOnderwerp: Bloody business   Bloody business Icon_minitimema 25 maa 2019 - 19:52

De stad was de plek waar alles gebeurde voor de Elite. Waar young-ones al hun eerste ervaringen opdeden en waar de members hun hondentanden verzamelden en daarmee hun eer en hun respect verdienden. Hier was ook waar Kay zijn rangorde in de elite had bevestigd. Hij kon nog precies voor zijn ogen krijgen hoe hij de kittypet van haar leven had beroofd. Makkelijke prooi, maar alsnog een moeilijk gevecht. Een kat doden was anders dan een muis, vogel of rat. De angst was groter, echter. En ook Kay was bang geweest, maar gehard toen de poes het leven had gelaten. Kay was tot de realisatie gekomen dat katten toch niet heel anders waren dan prooi. Als je hard genoeg beet, dan bloedde het net als prooi dood. Snel en relatief pijnloos.
Kay liep door de stad op zoek naar restjes voedsel. Of iets wat nog wel de winter had weten te overleven. Iedereen hield zich redelijk gedeisd nu prooi schaars was om energie te sparen. Maar soms kwam uit het niets een wanhopige actie. Rogue kon op elite terrein komen en soms waren zelfs geuren van Clankatten te bespeuren. Alleen kenden zij niet het gebied als dat de elite dat deed. En Kay vond het inmiddels wel tijd dat er hondentanden aan zijn collectie werden toegevoegd. Hij was het zat om de kou in zijn vacht te blijven voelen en de warmte van de schuren was aanlokkelijk.
Het duurde niet lang voordat een verse geur Kays neusvleugels binnen streken. Maar het was elite. Hmm, teleurstelling overkwam hem. Als hij met een van zijn lieflijke clangenoten had willen praten, was hij wel thuis gebleven. Al snel kwam een gestreepte poes op zijn netvlies. ‘Goedemiddag, Agate,’ zei hij kalm.

- Agate eerst


Bloody business 3L77X77
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Agate
Member
Bloody business DPKsfdL
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Agate
BerichtOnderwerp: Re: Bloody business   Bloody business Icon_minitimema 25 maa 2019 - 22:27

Het was nutteloos en dat wist ze. Maar toch kon ze het soms niet laten om de stad in te trekken. Om opzoek te gaan naar haar vader, ook al was ze er vrij zeker van dat hij zich in het rogue territory had verschanst. Misschien om aan te sterken, misschien om dit leven achter zich te laten en een nieuw leven op te bouwen. Toch kon Agate amper geloven dat haar vader haar zomaar aan de kant zou duwen voor een ander leven. Ze verwachtte min of meer dat hij haar binnenkort wel eens op zou gaan zoeken, maar dat was tot dusver nog niet gebeurd en Agate was heus niet gek: ze wist heus wel dat zijn wonden inmiddels genezen waren. Ze wist ook dat als hij haar echte wilde tegenkomen, hij wel bepaalde manieren zou verzinnen om dat waar te maken. Dus waar was hij bang voor? Ze dacht niet dat hij een nieuwe confrontatie met Cobra zou vrezen. Misschien was hij bang voor wat hij tegen zou komen? Bang dat ze hem zou haten en hem de rug toe zou keren? Dat zou ze nooit doen. Het was nog steeds haar vader die haar beschermde en naar haar luisterde, die alles voor haar opgegeven zou hebben. De gedachte alleen al zorgde voor een koud gevoel in haar hart en een brok in haar keel, al liet ze die emoties nooit doorschijnen. Nee, voor de Elite hield ze een ijskoud masker op. Niemand mocht dichtbij haar komen, niemand mocht ontdekken dat er ergens diep in haar ook een warme, liefhebbende kant schuilde. Die was enkel gereserveerd voor haar vader en enkel op momenten dat ze alleen waren. Ze kon zich nog herinneren hoe ze als kitten zijnde en als young one zijnde naar haar vaders schuur was gelopen zodat ze tegen hem aan kon kruipen. En hij had haar nog nooit weggestuurd of weggebracht, enkel haar met een grom verwelkomd en haar vervolgens tegen zich aan laten liggen. En als hij dacht dat ze sliep, had hij stiekem zijn staart om haar heen gelegd. En ook weer netjes weggehaald als ze ontwaakte. Affectie was iets wat ze niet aan hem hoefde te vragen, maar het was duidelijk op die manieren die alleen hij kon laten blijken. Met een zucht keek ze op toen ze begroet werd. Ze herkende de tabby als Kay. “Kay,” bromde ze en ze gaf hem een knikje. “Je slaapplaats voor vannacht aan het zoeken?” Het interesseerde haar niet echt wat zijn antwoord zou zijn, maar aangezien ze hem al minder haatte dan de meesten van de Elite kon het geen kwaad om een gesprek op gang proberen te brengen. Met nadruk op proberen dan.


Bloody business 2gxnp75 Bloody business 10pvxmw Bloody business 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kay
Member
Bloody business 9VxjunI
Renske
15
Actief
Sometimes I think
Sometimes I don't

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Kay
BerichtOnderwerp: Re: Bloody business   Bloody business Icon_minitimedi 26 maa 2019 - 15:47

Agate leek net zo dolblij dat ze elkaar tegen het lijf waren gelopen als hij was. Maar ze bleef koeltjes en Kay kon dat wel waarderen. Ze was wat ouder dan hem, dus veel hadden ze nog niet met elkaar te maken gehad. Als jonge katten leek vijf manen veel, maar hoe ouder je werd, werd tijd steeds meer relatief. Toen de poes vroeg of hij een slaapplek aan het zoeken was, krulde een mondhoek omhoog en kwam er een kort lachje uit zijn bek. ‘Het zal voor vannacht nog wel moeten,’ sprak hij. Natuurlijk doelend op dat hij slecht nog maar één tand aan zijn zwartleren halsband zat. Kay keek de slanke poes nog even aan. ‘Maar ik ben van plan daar snel verandering in te brengen.’ Kay sloeg zijn klauwen uit zijn hulzen. Ja, hij was het zat, bijna kleinerend om in de winter een slaapplek buiten kamp op te zoeken. Kijk, als hij nou jonge member was geworden in de zomer, dan was het anders geweest. Dan kon je praktisch onbeschut slapen. Nee, hij wilde even laten zien dat hij ook écht bij de elite hoorde. En dat moest beginnen door zijn persoonlijke stijl bekend te maken in de stad. En voor hem om omhoog te klimmen op de hiërarchische ladder, zouden enkelen minder onder hem moeten sneuvelen. Zo zat het nou eenmaal in elkaar.


Bloody business 3L77X77
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Agate
Member
Bloody business DPKsfdL
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Agate
BerichtOnderwerp: Re: Bloody business   Bloody business Icon_minitimedi 26 maa 2019 - 21:25

Iets in de toon van zijn stem deed Agate even opkijken. Ze had nooit een dreiging gezocht achter de meesten van de Elite cats omdat ze hun als dwazen beschouwde, maar ze kende Kay natuurlijk nog niet zo goed. Iets in zijn stem liet haar twee keer nadenken voordat ze hem zomaar van haar lijstje zou strepen als dwaas zijnde. Er klonk een duidelijke waarschuwing door in zijn stem, een duidelijk teken dat hij zich omhoog wilde werken op de hondentandenladder. Net zoals Agate dat zelf graag wilde, maar wellicht om verschillende redenen. Misschien was dit wel een kat waar ze rekening mee moest houden, misschien zelfs wel voor moest oppassen als ze zich echt omhoog wilde werken. Zij had net zoals hem ook nog maar één hondentand verdiend, ook al hing deze nog niet officieel aan haar halsband en moest Cobra deze nog aan haar geven. Waarschijnlijk had hij het te druk gehad met de tiran uit te hangen om het aan haar te geven of wilde hij haar gewoon wat stangen. Ze had immers sowieso het idee dat hij niet echt iets om haar toekomst gaf; het litteken op haar schouder was duidelijk geweest en Cobra had zich geen vragen gesteld toen hij haar benoemd had als member. Maar dat had ze ook niet verwacht. In de Elite kwam het nauwelijks voor dat katten zich interesseerden voor elkaars welzijn en aangezien ze Shark’s dochter was, verwachtte ze al helemaal geen voorkeursbehandeling. “Ik ook,” sprak ze koeltjes. “Al is het maar om in een betere schuur te kunnen slapen. Het zou ook niet slecht zijn om een paar members op hun plaats te zetten als ik voor mijn slaapplek zou moeten vechten.” De frustratie eruit vechten was altijd al een manier voor Agate geweest om met haar frustraties om te gaan; het feit dat ze zonder straffen op te lopen anderen mocht verwonden om een slaapplek te bemachtigen, deed haar bijna glunderen van plezier. “Dus pas maar op,” zei ze met een koele grijns om haar lippen tegen hem. “Wie weet staan wij nog wel eens tegenover elkaar.” Het was moeilijk te zeggen of ze dat meende of dat ze een grapje maakte; de blik in haar amberkleurige ogen bleef onbewogen terwijl ze hem gadesloeg. Iets wat ze duidelijk van haar vader geërfd had.


Bloody business 2gxnp75 Bloody business 10pvxmw Bloody business 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kay
Member
Bloody business 9VxjunI
Renske
15
Actief
Sometimes I think
Sometimes I don't

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Kay
BerichtOnderwerp: Re: Bloody business   Bloody business Icon_minitimewo 27 maa 2019 - 15:24


Agate had kennelijk vergelijkebare doelen, spreken dat ze ook meer hondentanden wilden verdienen. Kay lachte toen ze sprak dat ze dan op zijn minste in een schuur zou willen slapen. ‘Een handig voordeeltje,’ sprak hij met fonkelde ogen, maar ze sprak over haar frustraties eruit knokken. Blijkbaar waren een paar leden in de Elite die ze niet mocht en had ze wel zin op ze op de plek te zetten. ‘Oh, dat zou ik graag willen zien,’ grinnikte hij. Was ze een klein vechtersbaasje dan? Ze moest wel oppassen dat het niet naar haar hoofd zou stijgen en veel oudere members uit zou dagen. Die zouden dat waarschijnlijk iets minder waarderen. Nou ja aan de andere kant, het bracht wel eens actie in de tent. Kay moest dan ook weer lachen om haar volgende woorden. Oh kom op, hij kon die poes dus écht wel hebben. ‘Ik kijk ernaar uit,’ sprak hij met glinsterende ogen. Een uitdaging ging hij echt wel aan. Hij zwiepte met zijn staart en gaf een paar likken over die borst. ‘Maar tot die tijd komt, kunnen we misschien eerst wel een beetje samenwerken,’ sprak hij kalm, zijn blik ging door de steeg waar ze zich nu bevonden. ‘En een warm plekje voor de nacht?’

  • OOC: Oef, beetje flut. Hoop dat je er iets mee kunt <3Bloody business 3L77X77
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Agate
Member
Bloody business DPKsfdL
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Agate
BerichtOnderwerp: Re: Bloody business   Bloody business Icon_minitimewo 3 apr 2019 - 13:43

“Dat geloof ik graag,” sprak ze op een kille toon, al zei ze er niet bij wat ze eigenlijk erbij wilde zeggen. Namelijk dat hij net zoals de rest was en dat ze enkel opzoek waren naar sensatie. Zij haalde geen voldoening uit het zien van gevechten tussen anderen, maar wel uit de gevechten waar ze zelf aan kon deelnemen. Katten die enkel energie putten uit anderen die al het werk deden, waren in haar ogen lui. Was hij zo iemand? Was hij iemand die lui was? Ze had geen idee. Ze had enkel het idee dat ze voor hem moest oppassen. Hij gedroeg zich nonchalant, maar misschien kon hij wel eens onverwacht uit de hoek komen als het zo ver zou komen. De woorden die volgden toen ze hem zo half en half aan het uitdagen was, deden juist wel een grijns om haar lippen veroorzaken. Hmm, misschien was hij toch zo slecht nog niet dan. Ze knipperde kort met haar ogen toen hij het had over samenwerken en haalde enkel kort haar schouders op. Ze wist dat ze het niet voor elkaar ging krijgen om zelf nog een goede slaapplaats te fixen, dus was ze eigenlijk wel benieuwd naar wat hij in gedachten had. En het zou ergens ook wel interessant zijn omdat ze dan meer over hem te weten kwam en hem in de toekomst beter zou kunnen inschatten. Het leek op een win-win-situatie in elk geval, dus knikte ze affirmatief. “Wat had je in gedachten?” vroeg ze op kalme toon.


OOC: Ja hoor <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kay
Member
Bloody business 9VxjunI
Renske
15
Actief
Sometimes I think
Sometimes I don't

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Kay
BerichtOnderwerp: Re: Bloody business   Bloody business Icon_minitimema 8 apr 2019 - 14:35

Kay kreeg een soort van positieve reactie van de poes. Volgens mij was deze poes nooit het open boek van de elite, noch was hij. Dus een platonische relatie zou waarschijnlijk alles zijn wat hij eruit zou krijgen en dat was ook wel genoeg. Een klein beetje hulp van verschillende bronnen zouden hem verder krijgen, zonder dat hij ooit bij iemand in het schuld zou staan. Hij kreeg dan ook een nonchalante reactie dat ze maar samen een plekje moesten opzoeken. Uiteindelijk stemde ze ermee in. Kay richtte zijn groengele ogen weer voor zich. ‘Laten we maar met iets warms en droogs beginnen, niet?’ sprak hij met een scheve grijns. Kay wist dat er een verlaten tweebeennest was in één van de achtertuinen van de tweebeners. Een vervallen schuurtje, gevuld met stoffige voorwerpen. Kay dacht niet dat in manen een tweebeen was geweest, maar hij kwam niet te vaak in het krakkemikkige schuurtje, aangezien het wel in een drukke regio van de stad lag. Maar hij zou nu kunnen testen hoe ver deze poes in staat was te gaan. En of ze vertrouwen had in haar clangenoten. ‘Volg mij,’ sprak hij terwijl hij met zijn staart signaleerde, zonder iets verder weg te geven. Kay sprong vooruit en nam al snel een afslag een donker steegje in.  


Bloody business 3L77X77
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Agate
Member
Bloody business DPKsfdL
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Agate
BerichtOnderwerp: Re: Bloody business   Bloody business Icon_minitimedi 9 apr 2019 - 13:27

“Dat lijkt me wel zo handig in de winter,” sprak ze op een droge, haast snerende toon. Toch was haar nieuwsgierigheid lichtelijk gewekt naar wat hij in gedachten had. Het was in elk geval ver van het kamp verwijderd; zo hoefde ze in elk geval niet naar dat geblèr van haar siblings te luisteren. Binnenkort zouden die mormels van Shallow oud genoeg zijn om te mogen trainen en ze wist niet wat ze ging doen als Cobra haar één van hun als young one toe zou wijzen. Het was nu niet bepaald een geheim dat ze geen goede band had met haar siblings en ze wist dat Cobra op bepaalde manieren katten toch wel een hak kon zetten. Ze zou hem nog grager doodwensen als hij één van hun uit zou kiezen voor haar om te trainen. Maar goed, het voordeel dat eraan verbonden zat, was dat ze een hondentand mocht claimen. En de bedoeling was dat ze haar halsband zo snel mogelijk kon vullen met die dingen. Ze draaide haar kopje toen Kay aangaf dat ze hem moest volgen. “Je kunt wel allemaal zo geheimzinnig doen, maar we weten beiden dat ik jou als eerste de hals over zou kunnen snijden als het zou moeten,” sprak ze op een pesterige toon tegen hem. Ze had geen idee of dat waar was, maar ze wilde wel graag geloven dat ze sterker dan hem zou zijn in een gevecht. Het was op een luchtige ondertoon geweest dat ze het zei, maar de boodschap erachter leek haar wel duidelijk: geen grapjes of je zal boeten.


Bloody business 2gxnp75 Bloody business 10pvxmw Bloody business 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kay
Member
Bloody business 9VxjunI
Renske
15
Actief
Sometimes I think
Sometimes I don't

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Kay
BerichtOnderwerp: Re: Bloody business   Bloody business Icon_minitimedo 11 apr 2019 - 17:13


Kay besloot maar wijselijk haar bijdehande toon te negeren en stug door te lopen. Kay wist precies waar hij heen wilde, de  gammele schuur was een welkom onderkomen als je in nood een plekje nodig had om te schuilen of zoals vandaag een gast mee wilde nemen. Kay moest alleen nog beslissen of Agate nou echt de perfecte kandidaat daarvoor was. Maar de grijze kater stelde zich gastvrij op ontspannen wijze liep hij naast haar. Kay lachte kort bij haar opmerking. ‘Maar dan is de verassing ervan af,’ sprak hij quasi-beledigd. ‘En ik dacht dat poezen hielden van mysterieuze katers?’ Een geamuseerde blik ging naar de grijze poes, waarna hij lachend zijn blik weer voor zich richtte bij haar volgende opmerking. Yeah, right. Mevrouw dacht dat ze echt de overhand zou hebben? Kay was dan misschien wat jonger, mij hij was groter, breder en wist zeker wel zijn standje te houden tijdens een gevecht. Maar hij haalde slechts zijn schouders op, maar een mondhoek was omhoog getrokken in een scheve grijns. ‘We zullen zien, juffie,’ sprak hij kalm, totaal niet onder de indruk van haar pesterige gedrag. Misschien dat ze ooit tegenover elkaar zouden staan, het zou zeker interessant zijn.
Kay sloeg weer de hoek om. Het was niet ver meer. Kay nam een korte aanloop voor het hek dat de tweebeen tuin omsloot die hij bedoelde, en meteen viel hun blik op het schuurtje. Het was niet veel, maar het had vier muren en een dak en hij wist bijna zeker dat ze niet gestoord zouden worden. Tenzij andere katten onderdak van het schuurtje verlangden. ‘Voila,’ sprak hij met een lachje op zijn gezicht toen hij weer naar de kat keek. ‘Home sweet home.’


Bloody business 3L77X77
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Agate
Member
Bloody business DPKsfdL
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Agate
BerichtOnderwerp: Re: Bloody business   Bloody business Icon_minitimeza 13 apr 2019 - 16:36

“Oh, maar ik ben ook niet zoals de meeste poezen,” zei ze met een grijns tegen hem. “Ik dacht dat je dat toch onderhand al wel begrepen had.” Nee, ze was absoluut niet zoals de meesten van haar leeftijd. Nu waren de meeste she-cats in de Elite niet zoals de meeste poezen, maar toch had je nog altijd van die uitzonderingen. Met een afkeurende blik in haar ogen dacht Agate aan Ceren, de ietwat te beleefde she-cat die het op de één of andere manier wist te halen in de Elite. Maar goed, wat Kay zei klopte misschien wel voor de meeste vrouwenharten: dat ze van mysterieuze toms hielden. Hoewel Agate oprecht geïnteresseerd was naar wat hij voor een idee had om te gaan schuilen, zag ze voor de rest nog niet echt iets in hem. Het zou sowieso langs haar kant lang duren eer dat ze een kat op die manier zou zien. Om eerlijk te zijn, had ze zichzelf voorbereid op een leven alleen. Ze had van haar vader gehoord hoe zijn relaties uitgedraaid waren en hoe veel kittens hij daar nu als gevolg van had rondlopen en Agate had haar conclusie wel kunnen trekken. Toms waren absoluut niet te vertrouwen, niet op dat vlak tenminste. Een ander voorbeeld daarvan was Jackdaw en Shallow. Nadat Jackdaw zijn zin had gehad en de kittens er waren, was het contact tussen de twee ook opeens een stuk minder geworden. Nee, ze zocht haar plezier wel in andere dingen. Zij zou nooit zo dom zijn zoals haar halfzusje. Ze kwamen uiteindelijk aan bij een verlaten schuur en Agate moest zeggen dat ze dit niet had verwacht, maar dat ze wel aangenaam verrast was. Het was misschien niet zo’n kwaliteitsschuur zoals in het kamp, maar het zou zeker helpen tegen de vorst en de regen. “Niet slecht,” zei ze tegen Kay en heel even vergat ze om nonchalant te doen waardoor de oprechte toon doorklonk in haar stem. Dit had ze te laat door en om het te maskeren, keek ze hem met een spottende grijns aan. “Verwacht je nu dat ik je ergens mee beloon of…?” Ze wist niet of ze gewoon wantrouwig was, maar het was allemaal te toevallig op deze afgezonderde, verlaten plek.


Bloody business 2gxnp75 Bloody business 10pvxmw Bloody business 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kay
Member
Bloody business 9VxjunI
Renske
15
Actief
Sometimes I think
Sometimes I don't

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Kay
BerichtOnderwerp: Re: Bloody business   Bloody business Icon_minitimema 15 apr 2019 - 22:42


Kay wierp een schuine blik naar de poes toen ze zei dat ze niet als de meeste poezen was, waarna hij onverschillig zijn schouders ophaalde. ‘Zullen we het dan maar wijten aan de kortzichtigheid van katers?’ sprak hij, ergens in zijn woorden van een speelse snor verscholen. Kay zat maar wat met de poes te dollen. Hij  wist dat hij nog steeds nodig had om alles in zijn verleden te verwerken. Op dit moment deed hij dat door zich te focussen op wat belangrijk was en niet zich te laten afleiden door domme dingen als poezen. Maar een beetje lol zo nu en dan kon geen kwaad, toch?
Kays ogen gingen door de stoffige schuur. Comfortabel was misschien een groot woord, maar droog en beschut kon ermee door. Het duurde dan ook niet lang voordat Kay op een tafelblad sprong en een weg vond tussen een paar stukken oud gereedschap. Hij keek om toen de poes hem een soort compliment durfde te geven. ‘Niet gek, hè?’ grinnikte hij. ‘Nu weet je mijn geheime schuilplaats, oh nee,’ snorde hij dramatisch, waarna hij zich settelde op een stukje wat vrij lag van rommel. Kay rolde zijn ogen waarna ze sprak dat hij beloning verdiende. ‘Eigenlijk wel,’ sprak hij plagend, waarna hij enkele likken over zijn borst gaf. ‘Maar ik neem aan dat je gezelschap voorlopig genoeg is.’ Kay wierp een blik naar Agate, een vrolijke twinkeling scheen in zijn ogen, waarna hij zijn blik weer afwierp en verder ging met zich nonchalant te wassen.


Bloody business 3L77X77
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Agate
Member
Bloody business DPKsfdL
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Agate
BerichtOnderwerp: Re: Bloody business   Bloody business Icon_minitimema 22 apr 2019 - 18:01

Agate zei niets op zijn opmerking, maar gebruikte de stilte om snel haar omgeving te inspecteren. Ja, het was ruim. En het zou zeker beschutting bieden tegen de kou en de eventuele regen. Maar Agate wist ook wel dat ze zich op dit moment afhankelijk maakte van Kay en dat was niet haar bedoeling. Ze zou deze schuilplaats dan ook tolereren voor maar één nacht. Haar trots zat haar te veel in de weg om haar meerdere nachten hier te laten spenderen. Ze zou wel een oplossing vinden. Ze zou hondentanden verdienen, zich omhoog werken in de rangen en ze zou een plek in de schuur verdienen. Maar dit was een mooie plek om achter de poot te houden als het ooit allemaal een keertje mis zou lopen. Ze vermoedde dat Kay hier niet elke nacht was en dat ze heus wel eens gebruik kon maken van zijn gastvrijheid zonder dat hij dat haar uitdrukkelijk verzocht had. Ze rolde met haar ogen toen hij zijn woorden sprak, maar ze dwong zichzelf om half flirterig in zijn richting te kijken. Ze zag dat hij zich op een nonchalante manier aan het wassen was en even kwam het in haar op om een domme grap uit te halen. Ze liep op een elegante wijze op hem af en probeerde zijn aandacht te trekken door één van haar snorharen kort langs zijn wang te laten strijken. Daarna liep ze langs hem door, haar staart buigend zodat ze deze op een verleidelijke manier onder zijn kin door kon halen. “Two can play this game,” zei ze half uitdagend tegen hem, waarna ze naar hem knipoogde en zich vervolgens van hem wegdraaide. Het was ook maar puur om te plagen. Agate was niet het type dat verliefd werd en als Kay en zij al iets meer zouden worden, dan bleef het puur bij vriendschap. Maar een beetje dollen af en toe kon geen kwaad, toch? “En heb je voor de rest nog sinistere plannen om de Elite op een dag over te nemen of heb je alleen deze schuur als je back-up?” vroeg ze vervolgens op een toon alsof er niets gebeurd was.


Bloody business 2gxnp75 Bloody business 10pvxmw Bloody business 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kay
Member
Bloody business 9VxjunI
Renske
15
Actief
Sometimes I think
Sometimes I don't

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Kay
BerichtOnderwerp: Re: Bloody business   Bloody business Icon_minitimezo 28 apr 2019 - 20:34

Kay was alles ontgaan van deze poes. Hij was al bezig om zich klaar te maken voor de nacht. Morgen was er immers weer een dag. Maar kennelijk was Agate nog niet van plan om het een dag te noemen. Kay keek haar licht verbaasd aan toen ze naar hem toe kwam lopen en hij was al helemaal verrast toen ze hem aanraakte. Hij trok kort ongemakkelijk met zijn oren. Wat moest ze? Kay stond daar eigenlijk met een bek vol tanden haar aan te staren. Was dit serieus? Zijn ogen gleden kort over haar lichaam, waarna ze van hem wegdraaide. Zijn ogen volgden haar, totdat hij doorkreeg dat hij aan het staren was en abrupt zijn blik afwende. Wat gebeurde hier? Ze leidde hem af met een vraag en hij schudde zijn kop. Kom op, Kay, herpak jezelf. Hij rolde zijn ogen en keek haar vervolgens aan. ‘Overnemen is wel erg optimistisch,’ sprak hij vervolgens. Tenminste, voor nu. Zijn snorharen trilden geamuseerd. ‘Of had je jezelf al op die plek gezien?’ Misschien was mevrouw wel heel ambitieus. Dat dacht hij van wel. Kay rekte zich uit en ging vervolgens half op zijn zij liggen, mevrouw aankijkend. ‘Laat ik het houden dat ik eerst wat hondentanden wil verzamelen, een beetje good-will tonen, vertrouwen winnen. Misschien kon ik dan al een heel eind.’ Een mondhoek trok omhoog. Ja, wie weet wat er dan gebeurde? Eli en zijn moeder konden niet meer terugkomen. Het was nu puur hij, alleen. En alleen zou hij de wereld aankunnen. ‘En beledig je nu mijn prachtige schuurtje? Back-up is wel een beetje te min voor hem hoor,’ grapte hij. Al zou hij zijn schuurtje ook niet bestempelen als man-cave. Het was eigenlijk inderdaad een backupje, een veilige haven voor als.


Bloody business 3L77X77
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Agate
Member
Bloody business DPKsfdL
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Agate
BerichtOnderwerp: Re: Bloody business   Bloody business Icon_minitimedi 30 apr 2019 - 22:39

Toms! Het was bijna grappig om te zien hoe hij haar aanstaarde, duidelijk met een bek vol tanden. Ze had gedacht dat hij wel één of andere flirterige opmerking zou maken, dat hij naar haar toe zou komen om haar ook aan te raken, maar niets van dat alles gebeurde en het was enkel door haar vraag dat hij zich leek te herpakken. Het was grappig om te zien hoe toms veranderden in kleine kits als je ze confronteerde met bepaald gedrag. Aangezien Agate zich daar niet uitgebreid mee bezig hield, was dit één van de eerste keren dat ze dit meemaakte. En misschien was het ook maar goed dat hij er niet op was ingegaan en dat hij er zo relaxt op reageerde. Dadelijk had hij er meer achter gezocht en dan was heel deze situatie behoorlijk awkward voor haar geworden. Ze grinnikte toen hij zijn vraag stelde en haalde haar schouders op. “Op dit ogenblik heb ik dezelfde plannen als jij.” Op dat vlak zouden ze wel een goed duo kunnen zijn, ware het niet dat Agate niemand vertrouwde. Maar wie weet. Kay had zich tot nu toe redelijk nuttig bewezen. Misschien was er naast Chawl toch nog wel plaats voor een andere vriendschap, hoe smal die dan ook mocht beginnen. “Hoewel veel hondentanden niet altijd iets wil zeggen,” waarschuwde ze hem. “Hellhound heeft twaalf hondentanden en het is toch niet altijd Thora die commander werd met haar miezerige aantal hondentanden.” Ze wist niet meer precies hoe veel Shark zei dat de commander er toen had, maar het moest niet meer dan vijf of zes geweest zijn. “En Cobra heeft er volgens mij nog minder dan haar. Soms wijst het gewoon puur op geluk.” Haar stem klonk bitter en even ontging haar dat hij een grapje maakte, haar klauwen uit hun hulzen schietend en haar ogen zich vernauwend. “Oh, hoezeer ik dat tere keeltje niet open zou willen scheuren met mijn nagels,” gromde ze. Toen besefte ze zich weer waar ze was en knipperde ze wat verward met haar ogen. Vervolgens keek ze Kay kalmpjes aan. Als hij nu defensief ging reageren, dan wist ze genoeg.


Bloody business 2gxnp75 Bloody business 10pvxmw Bloody business 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kay
Member
Bloody business 9VxjunI
Renske
15
Actief
Sometimes I think
Sometimes I don't

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Kay
BerichtOnderwerp: Re: Bloody business   Bloody business Icon_minitimevr 3 mei 2019 - 19:48


Gelukkig was het moment geweken. Had hij nou zo duidelijk laten merken dat hij er niets van wou hebben dat ze niet doorging. Om eerlijk te zijn, hij vond het niet erg… Alleen bevroor hij als een achterlijke idioot. Maar iets in hem dacht dat je dit katje met zijden handschoentjes moest behandelen. Mevrouw had bewezen in hun korte ontmoeting fel te zijn. Toen vertelde ze over dat hondentanden niet alles was en opeens kreeg hij een felle ontmoeting over hun vrouwelijke commander en een grijns ontstond op zijn gezicht. Bespeurde hij daar jaloezie? ‘Niet eens met ons leiderschap?’ vroeg hij vervolgens plagend. Zijn snorharen trilden geamuseerd. Kay ging er niet teveel op in. Hondentanden was een beginnetje in de elite. Een beetje respect afdwingen was nooit verkeerd. Toen opeens Agates hele houding scheen te veranderen en ze praktisch een levensdreiging naar hem gromde. Pardon? Kay vernauwde zijn ogen. Pfft, grote woorden voor een kleine kat. ‘Hoewel dat me een erg leuk vooruitzicht lijkt, zullen we dat dan nog maar even uitstellen?’ mauwde hij droogjes en hij begon over een voorpoot te likken, maar vanuit zijn ooghoeken keek hij de tabby aan met een plagende glimlach rond zijn mondhoeken.


Bloody business 3L77X77
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Agate
Member
Bloody business DPKsfdL
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Agate
BerichtOnderwerp: Re: Bloody business   Bloody business Icon_minitimewo 8 mei 2019 - 18:01

“Dat is nog zacht uitgedrukt,” antwoordde ze kil. “Ben je vergeten wiens dochter ik ben, Kay? Je zou het voor minder oneens zijn met de huidige leiderschap.” Nee, ze had het niet bepaald geweldig gevonden hoe Thora haar vader aan de kant had gezet. En voor wat? Voor de leiderschap samen met een dwaas die niet eens wist hoe hij de Elite moest leiden, die geen enkele ervaring had en die enkel leader was geworden omdat hij gebruik had gemaakt van Shark’s zwakte. Als hij Shark had uitgedaagd op volle sterkte was er niets van hem heel gebleven. Maar ze kende haar vader ook wel goed genoeg om te weten dat hij te soft zou zijn om de zoon van zijn beste vriend zomaar te doden, zelfs al had Cobra dat dan wel bij hem geprobeerd. Hij zou de dwaas waarschijnlijk nog hebben laten leven en dan zou het allemaal weer opnieuw begonnen zijn. “Nou, heel even dan maar,” sprak ze koeltjes, maar ze was al iets meer ontspannen dan daarnet. Hoewel het haar niet beviel hoe rustig hij leek te zijn tegenover hun huidige leiderschap kon ze nauwelijks verbergen dat ze toch wat nieuwsgierigheid voelde naar zijn plannen. Het leek erop dat zijn kalmte schijn was en dat hij waarschijnlijk wel iéts gepland moest hebben. De vraag was of ze deze kat aan haar zijde wilde hebben staan als het zover was of dat ze hem tegen haar wilde hebben. “Dus…” Ze bewoog met haar oortje. Misschien was het voor nu het beste dat ze het maar op een ander onderwerp zou gooien. “Ik kon aan je reactie daarnet zien dat je niet veel ervaring hebt met vrouwelijk schoon. Als ik aan je zou vragen of je hier veel she-cats uitnodigt, weet ik denk ik al het antwoord op mijn eigen vraag.” Ze bewoog met haar oortje en keek hem met een grijns aan, hoewel het niet goed aan te tonen was of dat plagerig bedoeld was of niet.


Bloody business 2gxnp75 Bloody business 10pvxmw Bloody business 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kay
Member
Bloody business 9VxjunI
Renske
15
Actief
Sometimes I think
Sometimes I don't

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Kay
BerichtOnderwerp: Re: Bloody business   Bloody business Icon_minitimedo 9 mei 2019 - 23:26


Mevrouw durfde wel hardop haar mening te tonen en Kay trok een wenkbrauw op. Ja, ze was dochter van ex-leider Shark en dat maakte haar niet populair. Noch maakte het haar populairder als ze zulke statements hardop ging zaniken. Ergens kon hij haar wel in haar verplaatsten, maar slim was ze misschien niet. ‘Pas maar op wat je zegt,’ sprak hij kalm. ‘Vroeg of laat komen dit soort opmerkingen bij het regime terecht, en wie weet wat er dan met je mooie koppie gebeurt.’ Kay voelde zich al een beetje ongemakkelijk dat hij dit wist. Maar ja, het was haar eigen leven waarmee ze speelde. Daarna moest hij hartelijk lachen bij haar volgende opmerking. ‘Wat gul van je,’ sprak hij plagend. Kay rolde vervolgens zijn ogen. Man, wat wilde ze dan ook bewijzen.
En toen moest de kater bijna slikken bij haar volgende woorden. Wat moest hij hier nou mee? Kay voelde spanning in zijn kaak opkomen. Nee, hij moest nu even normaal doen. Nou ja, normaal was het hier niet meer. Maar hij zou het meespelen. ‘Denk je recht door me heen te kunnen kijken, mevrouw?’ sprak hij diep. Vervolgens richtte hij zijn ogen op de bruine poes. ‘En als ik zou zeggen dat het wel zo was, zou je dan jaloers zijn?’ Kom op, iedere kater vond het leuk als een poes hem wel zag zitten, jaloers was als er iemand anders was. Een beetje aandacht streelde iedereens ego, toch?


Bloody business 3L77X77
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Agate
Member
Bloody business DPKsfdL
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Agate
BerichtOnderwerp: Re: Bloody business   Bloody business Icon_minitimema 13 mei 2019 - 16:27

Agate stootte een half maniakale lach uit toen Kay zijn woorden zei. “Ik ben sowieso al de schietschijf van de Elite omwille van mijn afkomst, dus ik denk dat het geen geheim voor Cobra en Thora is hoe ik erover denk.” En misschien zou dat voor Cobra ook een reden zijn om haar anders te behandelen. Om haar minder snel hondentanden te geven, ook al was het duidelijk dat zij ze verdiend had. Het liefste wilde ze haar vader ontmoeten als ze zo veel mogelijk hondentanden had, zodat het duidelijk voor hem zou worden naar welk doel ze streefde. En als dat binnen de kortste keren zou gebeuren, zou ze hem weer terug binnen laten. Maar zo ver was het nog lang niet. En ze wilde er liever ook niet aan denken wat er van haar vader zou worden als het te lang duurde eer dat ze haar streefdoel bereikt had. “Maar het is fijn om te weten dat je me aantrekkelijk vindt,” sprak ze met weer die grijns. Haar aandacht werd echter van het onderwerp afgeleid toen hij doorging op wat ze zei van het vrouwelijk schoon. Ze kon het dan ook niet laten om even met haar ogen te rollen. “Ja, want ik zou echt direct als een blok voor elke tom vallen die me in zijn schuur laat slapen,” antwoordde ze sarcastisch. Wat dacht hij wel niet van haar? “De vraag is, Kay,” begon ze met een grijns, “of jíj niet jaloers zou zijn als ík hier meerdere nachten zou doorbrengen met het mannelijk schoon.” Ze was hem natuurlijk maar wat aan het treiteren. Geen enkele haar op haar hoofd dat al dacht aan dat soort dingen. Daar had ze natuurlijk ook helemaal geen tijd voor als ze eerst nog haar hondentanden moest verdienen. Maar er was natuurlijk wel dat kleine deeltje in haar dat nieuwsgierig was naar hoe hij nu ging reageren.


OOC: Agate is grijs tho


Bloody business 2gxnp75 Bloody business 10pvxmw Bloody business 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Bloody business
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: