Far from home. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Far from home.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shark
Member
Far from home. Img_2610
Freedje
2403
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Shark
BerichtOnderwerp: Far from home.   Far from home. Icon_minitimema 25 maa 2019 - 20:23

Een strakke blik was in zijn ogen te zien terwijl hij zijn tegenstander stevig tegen de grond drukte. Hij ontblootte zijn tanden en duwde de nagels van zijn achterpoten tegen de staart van de kat. Als hij te hard zou bewegen met zijn achterpoten zou hij zo het vel van haar poten kunnen halen als hij wilde. Ze moest niet denken omdat ze een she-cat was dat hij haar er ongeschonden uit zou laten komen. Hij zou net zo hard tegen haar vechten om zijn territorium te behouden als dat hij tegen een tom cat zou doen. Ze had wat flirterig naar hem geknipoogd in het begin en toen dat niet werkte, was ze overgegaan naar een andere tactiek. En die andere tactiek zou haar haar leven kosten als ze zich nu niet zou bedenken. En dat leek de she-cat onder hem zich ook te beseffen: met een vuile blik naar hem in haar ogen probeerde zij zich los van hem te maken. Hij liet haar uiteindelijk met een koude blik in zijn ogen los en keek toe hoe ze zich blazend van hem verwijderde. Hij trok kort met zijn oortje, maar besloot uiteindelijk dat het tijdsverspilling zou zijn als hij haar nu zou achtervolgen. De lange kras in haar flank zou dat duidelijk genoeg gemaakt moeten hebben. Shark likte het bloed van zijn poot af en besloot om zijn ronde naar Twolegplace te doen. Hij was er al een tijdje niet meer geweest omdat het vervelende herinneringen met zich terug bracht en omdat hij nog altijd verbannen was. Als een Elite cat hem daar zou vinden, zou hij of zij waarschijnlijk toestemming hebben gekregen van Cobra om hem aan te vallen. Shark was nu sterker dan toen hij uit werd gedaagd door Cobra, maar hij zou een hele bende boze Elite katten nu toch niet willen riskeren. Zelfs Claw zou zo’n beslissing niet gemaakt hebben, dacht hij ellendig. Hij onderdrukte zijn woede en probeerde in plaats daarvan een masker van kalmte op zijn gezicht te laten verschijnen, wat ook wel deels lukte. De bekende geuren van de nesten van de twolegs drongen zijn neusgaten binnen toen hij Twolegplace naderde. Maar een andere geur trok zijn aandacht het meeste. Hij trok afwachtend met zijn oortje toen hij een ShadowClangeur rook. De kat was hem onbekend. Vast één of andere dwaas die de regels nog niet kende. “Zo, zo,” bromde hij toen hij dacht dat de kat hem wel kon horen. “Zijn we niet een beetje ver van huis, Clankatje?"


+ Eerste post voor Rousefury
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Far from home.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: