I hate you. I hate you all. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I hate you. I hate you all.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Agate
Member
I hate you. I hate you all. DPKsfdL
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Agate
BerichtOnderwerp: I hate you. I hate you all.   I hate you. I hate you all. Icon_minitimema 25 maa 2019 - 21:59

Op vlak van strakke blikken trekken was Agate precies hetzelfde als haar vader: ze kon katten net zo onbewogen aankijken met haar amberkleurige ogen als haar vader dat kon met zijn groengele. Ze miste haar vader. Ze had bijna geen enkele herinnering behalve haar tabby vacht. En haar broers en zussen waar hij over verteld had. Toch wilde ze niets van hun weten, had geen interesse naar hun. Dat had ze haar vader ook duidelijk verteld en hij had dat prima gevonden. Ze voelde zich zijn favoriet en wilde ook zo behandeld worden, maar opeens was hij er niet meer en kon ze hem niet achterna gaan. Ze hadden een gesprek gehad vlak voordat hij verbannen werd en hij had aangegeven dat als hij ooit uit de Elite zou gaan dat hij niet wilde dat zij hem zou achtervolgen. Het was gek; het was net alsof hij had aangevoeld dat dat met Cobra zou gaan gebeuren. Cobra… Alleen de gedachte aan de tom zorgde ervoor dat haar klauwen uit hun hulzen sprongen. Agate was geen slijmbal en ze maakte er ook geen geheim van dat ze de kat niet mocht. Waarom zou ze de vrede behouden als ze opgescheept zat met een stelletje hersenloze, slijmerige haarballen? Alleen Chawl leek dezelfde redenatie als zij te hebben; hij was openlijk tegen Thora uitgevlogen. Het had hem een straf opgeleverd, maar Agate’s respect voor de tom was ontzettend gestegen. Chawl was dan ook de enige die ze een beetje kon appreciëren. De rest mocht allemaal een flink eind oprotten. Vooral haar zogenaamde broers en zussen die niet eens de moeite deden om achter hun vader te vragen of achter hem aan te gaan. Agate had het geprobeerd, maar ze had zijn geur niet meer kunnen traceren. En misschien was dat ergens ook wel beter zo. Ze miste haar vader ontzettend en ze hield van hem, maar ze wist niet of ze het Eliteleven kon inruilen voor de eenzaamheid van een rogue. Ze hoopte dan ook dat de eenzaamheid haar vader zodanig tot waanzin dreef dat hij zijn weg terug zou vechten binnen de Elite, al leek die kans haar klein. Iemand die verbannen was, werd niet snel terug toegelaten. En haar vader was te trots voor dat soort dingen. Ze onderdrukte een zucht en draaide haar kop toen ze een beweging in haar ooghoek zag. Ze kneep haar ogen tot spleetjes toen ze Shifa opmerkte, het mormel dat haar vader benoemd had als pleegdochter. Ha. Als er één was die een échte dochter voor hem zou zijn, dan was zij dat wel. Dit mormel moest zich vooral geen illusies opwekken, hoe close ze dan ook met Shark mocht zijn.


+ Eerste post voor Shifa
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I hate you. I hate you all.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Bloodclan Camp-
Ga naar: