Trash panda 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Trash panda

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Jaws
Member
Trash panda A38a1310
33
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Jaws
BerichtOnderwerp: Trash panda   Trash panda Icon_minitimewo 27 maa 2019 - 18:53


Hij mocht niet buiten komen volgens de regels maar waren de regels er juist niet om te breken? In ieder geval wel in zijn kop. De tom sloop het kamp uit via een beschaduwde rand en begon de wijde wereld te ontdekken. Zijn poten hadden wel al vaker stiekem buiten een weg gevolgd maar nog nooit had hij het zo ver gemaakt tot het park. Over deze plek had hij wel vaker verhalen over gehoord maar natuurlijk nooit gezien met eigen ogen. De zwarte ‘kit’ sprong een zilveren bak op met wat geklungel en keek rond. Zijn ogen vielen al snel op een kat dat veder op voorbij liep. Met zijn coole kater mauw maakte hij een ‘lokend geluid’. De she-cat keek om en wierp een wenkbrauw omhoog. Jaws, die dacht dat hij nu heel wat was, stak zijn borst trots naar voren en gaf de poes een charmante knipoog- Iets wat hij al geleerd had van zijn pa toen hij zijn ogen al voor het eerst geopend had. De poes leek wel interesse te hebben en stapte naar hem toe maar toen de zwarte tom nog iets kon zeggen zette hij zijn gewicht te veel op zijn voorpoten en sukkelde om met de vuilnisbak achter zich aan. Een shit load aan afval viel boven op hem en de she-cat dat nog een seconde geleden wel even met hem wou kletsen ging er snel vandoor. Dahmit.


Trash panda 42e43a10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jackdaw
Member
Trash panda Kauwtje_zwartwit_350

Kip
324
Actief
»"So, what would you little maniacs like to do first?"«

CAT'S PROFILE
Age: ♠ 23 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Jackdaw
BerichtOnderwerp: Re: Trash panda   Trash panda Icon_minitimewo 27 maa 2019 - 20:09

Yo... Wat was dat rotkind nou aan 't doen. Jackdaw keek rustig toe hoe zijn zwarte opdonder zonder erg het kamp uit stapte. Kort haalde de kater zijn schouder op en wilde eigenlijk zijn gebruikelijke nap doen toen hij zag dat er ook een andere member was die met kwade ogen toe keek. Well shit, als hij nu niet boos ging doen zou een ander het wel doen en zou Jaws pas echt billenkoek krijgen. Dramatisch zuchtte de kater en keek nog één keer verlangend naar zijn nest voordat hij achter Tandje aanging. Meer dan bereid om hem aan zijn oren terug te slepen trof hij hem, maar toen hij zag dat het katertje sjans had met een poes bleef hij met fonkelende oogjes toekijken. Zag dat dan, zijn kin, zijn bloed, nu al een ladies man hoor. Kinda jammer dat zijn zoon nou weer net achterover moest kukelen en onder het afval belanden, tja. Jackdaw kon zijn lachen niet inhouden en proestte het uit, waarna hij op het jonge katje afstapte en boven zijn met afval bedekte gezicht hing met een grijns op zijn lippen. "Dude, word of advice, next time zou ik toch echt voor een ander parfum gaan" hij gunde zijn zoontje een dikke knipoog.


"It was a slight on my honor, so he deserved it,"
Trash panda Jack_os
"But we're talking about the most brilliant mind this world's ever seen!"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jaws
Member
Trash panda A38a1310
33
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Jaws
BerichtOnderwerp: Re: Trash panda   Trash panda Icon_minitimeza 30 maa 2019 - 20:01


Even had de jonge tom gedacht dat hij dezelfde geluk had dat zijn vader elke keer had bij de lady's maar toen eenmaal de she-cat naar hem toegelopen was had hij te veel gewicht gezet op zijn voorpoten en was daardoor de zilveren vuilnisbak waar hij opstond omgekukeld. Nu lag hij uitgestrekt op de grond met een dot stinkende rottende vuilnis over hem heen. De tom voelde zich nu al bijzonder Foxdung maar toen ook nog eens een heel bekende lach zijn oren vulde zakte hij letterlijk door de stront. Oh shit, dit meende je niet toch? Jaws keek op en zag een oudere versie van zichzelf op hem aflopen die een duidelijke uitlachende lach uitproestte. "Dude, word of advice, next time zou ik toch echt voor een ander parfum gaan" Klonk zijn vaders stem terwijl er een dikke grijns op zijn mond krulde. "Nee want jij ruikt zo fris." Bromde hij enkel voor hij zijn poot op Jackdaw's zijn kop drukte en hem en zijn stomme hoofd van hem wegduwde. Jaws hees zichzelf uit de afval maar er bleef een stuk oude bananenschil plakken op zijn coole gitzwarte pels. "Alsof jij nooit eens blooper gemaakt heb bij de vrouwen." Sprak de jonge tom weer brommend uit terwijl hij de bananenschil van zijn pels plukte en deze naar zijn pa's hoofde mikte. Hopelijk raakte hij hem, en vol op zijn snuit. Dan kon hij hem ook even uitlachen.


Trash panda 42e43a10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Trash panda
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Linwood Park-
Ga naar: