{Open} Puddles 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 {Open} Puddles

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Peppermint
Medicine cat
{Open} Puddles 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2796
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: {Open} Puddles   {Open} Puddles Icon_minitimevr 29 maa 2019 - 11:46

Het was een wat warmere dag en de sneeuw was langzaamaan steeds meer weg gesmolten. Pepperkit had vol nieuwsgierigheid gevolgd hoe langzaam maar zeker de sneeuw plaatsmaakte voor water. Hoe werkte dat dan? Eerst had ze met een diepe frons geobserveerd, waarna ze toch wat kinderlijke moed bij elkaar geschraapt had. Als een kind met haar teddybeer, had ze haar veer meegesleept voor deze bijzondere missie. Je wist immers maar nooit. Pepperkit stopte bij een plasje water en snuffelde er voorzichtig aan, veer nog steeds tussen haar tanden geklemd. Rook fris, maar niet specifiek naar iets wat ze kon plaatsen. Met een scheef getipt hoofdje keek Pepperkit naar de plas, waarna ze haar pootje er in stak. Meteen, alsof ze gebeten was, trok ze haar pootje weer t errug, liet ze haar veer vallen en begon ze furieus haar pootje droog te likken. Bah wat was dat koud en nat!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Southernwolf
StarClan
{Open} Puddles BBTakD
Bunny
169
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons // Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Southernwolf
BerichtOnderwerp: Re: {Open} Puddles   {Open} Puddles Icon_minitimeza 30 maa 2019 - 12:43

Southernpaw kwam net het camp in gelopen toen hij vanuit zijn ooghoek iemand geschrokken zag opspringen. Hij keek om en greens lichtjes toen hij zag wat er aan de hand was. Ha, hij wist zijn eerste ervaring met water nog - dat had hij nu niet bijzonder fijn gevonden. Hoe de riverclanners het deden zou hij nooit snappen; waarschijnlijk hadden ze ergens een vijsje los zitten, of zo. Er was geen andere verklaring. De apprentice, die langzaamaan steeds groter werd maar nu vooral licht slungelig overkwam omdat zijn hele lichaam niet aan dezelfde snelheid groeide, liep op Pepperkit af. "Blij dat je niet naar Riverclan gegaan bent?", mauwde hij grijnzend. Het was een opmerking die niet per se negatief bedoeld was, maar die wil kon opgevat worden als "je bent niet één van ons"; en ergens was dat ook nog steeds een beetje wat Southernpaw dacht. Hoe kon iemand die geboren was in een andere clan ooit volledig thuishoren in deze clan?


{Open} Puddles BOC2eG
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
{Open} Puddles 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2796
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: {Open} Puddles   {Open} Puddles Icon_minitimeza 30 maa 2019 - 14:13


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Pepperkit keek met een diepe, beledigde frons naar de poel met water, alsof deze poel haar wat misdaan had en haar gebeten had. Deze rimpelde nog iets, waarna het definitief weer tot stilstand kwam. Pas toen viel haar het geluid van pootstappen op. Pepperkit keek met grote ogen op en zag Southernpaw verschijnen. De kitten haar gelaat lichtte op met een blije lach. "Southernpaw!" groette ze hem snorrend, waarna ze opsprong. Ze knipperde even kort verbaasd met haar ogen toen de kater haar vroeg over Riverclan en schudde meteen druk met haar hoofdje. "Nee! Ik ben Shadowclan!" miauwde ze direct. Ze was Shadowclan! Ze zou het bewijzen ook!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
{Open} Puddles
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: