Something that will light those ears 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Something that will light those ears

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Rascal
Member
Something that will light those ears DONWEST2
Renske
510
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rascal
BerichtOnderwerp: Something that will light those ears   Something that will light those ears Icon_minitimevr 29 maa 2019 - 11:53

Rascal zijn brein bruiste nog met allerlei gedachten. Sinds Eveningglow en Shark kon hij over niets anders meer denken. Alles draaide in zijn gedachten en al helemaal wat hij hier nog deed in de Elite. Alle tekenen schreeuwden al sinds zijn geboorte dat hij gewoon weg moest gaan, waar dan ook. Hij had geen behoefte om zich te bewijzen voor de elite noch zou hij weer gaan vechten. Het enige wat hij hier deed was om er zeker van te zijn dat alles goed ging met zijn zusjes en zijn moeder. En dat was waarom hij weer even terug in kamp was. Hij móést dit aan Shallow vertellen. Hij zou gek worden als hij alles voor zichzelf moest houden. Er was natuurlijk de optie om gewoon naar Cobra te gaan en vertellen dat zijn vader in de buurt was en kennelijk zelfverzekerder begon te worden. Dan was het zo voor elkaar en zou zijn vader opgeruimd worden. Toch deed hij dat niet. Hij zou Cobra dat plezier niet gunnen.
Rascal stak zijn hoofd om het hoekje van de tweede schuur, die voor de queens en hun kittens waren. En tot zijn genoegen was Shallow er. Hij glipte de schuur in en liep naar zijn zusjes nest, waarna hij zijn neus in haar vacht duwde en een lik over haar kop gaf. ‘Hey, Shal,’ sprak hij zachtjes. Daarna keek hij vluchtig om zich heen. Hij had geen zin in pottenkijkers. ‘Ik moet je iets vertellen,’ fluisterde hij, zijn ogen op zijn zusje gericht. Dit was belangrijk, óók voor haar. ‘Maar dat kan niet hier. Kom je mee?’ Zijn oomzeggers waren inmiddels oud genoeg om even alleen te blijven. En er was bijna altijd wel iemand in het kamp die even op ze kon letten. Rascal draaide zich om en wandelde de schuur uit en verliet daarna snel het kamp om in de stad te verdwijnen.

- Shallow


Something that will light those ears Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Something that will light those ears
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: