When the hunt gets tough. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 When the hunt gets tough.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Agate
Member
When the hunt gets tough. DPKsfdL
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Agate
BerichtOnderwerp: When the hunt gets tough.   When the hunt gets tough. Icon_minitimewo 3 apr 2019 - 13:09

Een strakke blik was in haar ogen te zien terwijl ze haar amberkleurige blik over de grond liet glijden, speurend naar prooi. Het was haar opgevallen dat het niet gemakkelijk was om prooi te vinden dezer dagen; ze moest meer moeite doen en zelfs na een paar uur wilde de jacht niet opschieten. Agate wist echter altijd wel een prooi te vinden waardoor ze in elk geval geen honger leed. Ze was gelukkig geen young one meer, dus hoefde ze geen domme taken te vervullen zoals het voedsel voorzien van de Queens en de young ones en dat soort dingen. Ze was nu een member en er werd van haar verwacht dat ze prima voor zichzelf kon zorgen. En dat kon ze ook. Nee, ze had hier geen hulp bij nodig. De tabby she-cat legde nog een paar meters af alvorens weer even stil te staan en haar omgeving opnieuw in zich op te nemen. Deze keer merkte ze wel een simpele beweging op en algauw liet ze zich een beetje door haar poten zakken, haar blik strak richtend op de plek waar ze de beweging had gezien. Daar. Een muis. Ze spande haar spieren en liet zich door haar poten zakken terwijl ze de muis geen moment uit het oog verloor. Ze sloop een paar stappen dichterbij en spande daarna de spieren in haar achterpoten zodat ze kon springen. De muis was na één klap al dood en tevreden zijnde schrokte Agate de muis naar binnen, de botjes zorgvuldig uitspugend en achteloos weggooiend. Eindelijk. Eindelijk had ze wat kunnen vangen en iets kunnen eten. Ze wist dat het vanaf nu weer moeilijker voor haar ging worden om aan nog een prooi te geraken, maar ze had nu in elk geval voldoende gegeten. Voor een paar uur dan.


+ Eerste post voor Ceren
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceren
Member
When the hunt gets tough. Beertjeava

Beertje
7
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons ♡
Gender: She-cat ♀
Rank:
Ceren
BerichtOnderwerp: Re: When the hunt gets tough.   When the hunt gets tough. Icon_minitimema 8 apr 2019 - 15:45

De poes sprong van het hek. Ze landde licht op haar vier pootjes. Het was een perfecte sprong geweest, zodat ze nu in elkaar gedoken in de struik zat. Haar prooi zat een paar meters voor haar en er leek geen beweging te komen van het donkere nest voor haar. De okergele ogen priemde in de grote bruine oogjes van het diertje. Het was wit en zwart gevlekt met kleine oortjes. Het was ook erg pluizig, maar er leek veel vlees aan te zitten. Haar eten varieerde sterk. Meestal was het wild, maar er zat ook wel fruit bij van uit het vuilnis en soms ging ze vissen in een van de poelen die twolegs hadden bij hun nest. Nu zat er een konijntje. Onbeschermd. De andere beesten die piepten durfde ze niet aan te raken. Ze zagen er erg giftig uit door hun rood met witte kleur. Ze sloop naar voren.

Met het konijn in haar bek maakte ze zich lenig uit de voeten. Hoewel de giftige knaagdieren van hun oren hadden gemaakt had het pluizig dier geen kans gemaakt. Toen ze ver genoeg van het nest verwijderd was besloot ze haar maaltijd te nuttigen. Ceren begroef wel de botjes, omdat ze nu eenmaal een erg nette kattin was. Haar aandacht werd verstoord door een andere kattin die in haar gezichtsveld kwam. Ze leek haar niet opgemerkt te hebben. Met een vieze blik keek ze hoe Agate haar muis verorberde als een wild dier. Vreselijk ongemanierd! De licht gekleurde kattin stapte op haar af. "Was het lekker Agate?"


death is the only adventure i have patience for .
When the hunt gets tough. Boo99
brown leather collar .
When the hunt gets tough. 2gxnp75
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Agate
Member
When the hunt gets tough. DPKsfdL
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Agate
BerichtOnderwerp: Re: When the hunt gets tough.   When the hunt gets tough. Icon_minitimedi 9 apr 2019 - 13:33

Agate keek op toen ze aangesproken werd en onderdrukte een zachte kreun toen ze opmerkte dat het Ceren was. Je had een paar rare exemplaren in de Elite zitten, maar Ceren sloeg toch wel echt alles met haar soms ietwat goede manieren. Agate maakte ook meestal gebruik van de situatie om snerende, honende en vaak kleinerende opmerkingen te maken, dus ze begreep niet zo goed waarom de she-cat nog probeerde om een normaal gesprek aan te knopen. “De maaltijd was zeer aangenaam, mevrouw,” sprak ze op een honende toon. Zou ze er nog een boer achter laten ook? Ze overwoog het kort, maar besloot toen om het niet te doen. Hoewel ze niet bepaald damesachtig was aangelegd en het meer met toms kon vinden dan met she-cats waren er ook bepaalde grenzen aan hoe ver haar “mannelijke” gedrag kon gaan. Ze opende haar bek en rook de vage geur van konijn. Zo te ruiken had Ceren haar prooi ook altijd opgegeten. En Agate moest toegeven dat de prooikeuze van Ceren haar iets meer lag dan de muis die zij had gegeten, maar prooi was prooi en daar moesten ze het in deze harde tijden maar mee doen. Ze ging in elk geval niet zoals sommige katten echt heel wanhopig rondspeuren tussen de vuilnis van Twolegs. Bah, nee. “Ik zie dat jij ook lekker hebt gegeten,” zei ze met een grijns tegen Ceren. “Ik zie hier trouwens nog wat.” Vervolgens wees ze naar haar linkermondhoek, waar uiteraard niks zat. Ceren was immers zo netjes dat altijd alle sporen van haar gezicht verwijderd waren als ze had gegeten, maar Agate wilde haar gewoon weer eventjes pesten. Hopelijk zouden de pesterijen te veel worden en zou de she-cat vanzelf wel weggaan; Agate had nu echt geen zin in een gesprek.


When the hunt gets tough. 2gxnp75 When the hunt gets tough. 10pvxmw When the hunt gets tough. 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
When the hunt gets tough.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: