It stings. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 It stings.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
It stings. DPKsfdL
Freedje
103

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Cherrydawn
BerichtOnderwerp: It stings.   It stings. Icon_minitimeza 6 apr 2019 - 16:08

Ze begreep het niet. Ze had nog zo voorzichtig gedaan, zo voorzichtig gereageerd, maar toch was het misgelopen. Ze had niet eens gezien dat het spul dat zij zo lekker vonden zich recht voor haar neus had bevonden. Ze was naar het gebied gegaan waarvan haar mentor haar had verteld dat de Twolegs er verantwoordelijk waren tijdens dat de Clans naar de bergen getrokken waren, maar dat het pas echt een mooi zicht zou zijn in leafbare en ze er nu eigenlijk niet meer tegenkwam dan kale takken. Cherrypaw, toch wel wat nieuwsgierig geworden zijnde door de mooie, aangedikte verhalen, was naar de plek getrokken om zich de roze bloesems voor te stellen die in newleaf op zouden bloeien. Ze had daarbij niet gelet op het feit dat ze te dicht bij de nesten van de bijen was gekomen en dat ze op een klein poeltje honing was gestapt. Hoewel leafbare geen aangenaam seizoen was voor welk dier dan ook leken de bijen zich daar niets van aan te trekken zo lang hun voorraad honing maar aangevuld werd. En dat had ze mogen ondervinden. Niet alleen was ze met haar pootje op wat honing gestapt, maar ook op een bij die zich te goed aan het doen was aan de honing. Haar kreet van pijn en een snik waren door het bos gekaatst toen ze gestoken werd en al hinkend was ze naar achteren gegaan zodat ze zich ver van de boze bijen kon verwijderen. Het leek er echter op dat ze haar niet achterna zouden komen en met een zielig gezicht zat ze momenteel haar pootje te likken, tranen zich ophopend in haar ogen. Ze kon moeilijk naar Sparkfur gaan. Ze was bang dat haar mentor boos op haar zou worden omdat ze vroeger dan newleaf al naar hier was gekomen, maar ze wist dat ze ook niet zo kon blijven rondlopen. Ze probeerde voorzichtig haar pootje op de grond neer te zetten, maar dat deed net net ietsje veel pijn. Ze onderdrukte een zachte zucht. Dan straks maar langs Mistgaze en Rousebell gaan. Er zat niets anders op.


+ Eerste post voor Redpanda
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
It stings.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Blooming Woods-
Ga naar: