{Open} Sickness 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 {Open} Sickness

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Peppermint
Medicine cat
{Open} Sickness 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2792
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: {Open} Sickness   {Open} Sickness Icon_minitimeza 6 apr 2019 - 23:14Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Pepperkit had zich eerst nog wel prima gevoeld na haar kleine avontuurtje buiten het kamp. Niks aan het pootje. Helaas was ze wel helemaal nat geregend en in de koude modder ingestort. En dat had wel zo zijn effecten op je immuun systeem. Het begon met een kriebelig gevoel in haar keel, maar daarna werd dat steeds erger en werd ze ook wat lichter in haar hoofdje. Ze voelde zich warm en toch koud en ze had ook geen honger meer, terwijl haar maag normaliter altijd rammelde. De kitten bleef dan ook wat stilletjes vlakbij de nursery zitten, terwijl ze normaal blaakte van de energie. Een klagelijke piep ontglipte haar terwijl haar neusje brandde van de warmte. Ze voelde zich niet lekker.

{Open}

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Loudvoice
Member
{Open} Sickness DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Re: {Open} Sickness   {Open} Sickness Icon_minitimezo 7 apr 2019 - 7:22

Loudkit opende zijn grijsblauwe oogjes en wiebelde met zijn oortjes terwijl hij in de richting keek van waar hij meende de piep te hebben gehoord. Het gevoel was net zoals toen hij geboren was en hij het gevoel had dat er iets mis was met zijn zusje. Ook nu voelde hij dat er iets mis was, alleen wist hij nog niet direct wat. Loudkit keek de nursery rond en glimlachte toen hij de slapende gezichten van zijn siblings zag. Hij besloot om ze maar niet wakker te maken. Ze zouden waarschijnlijk nog lang niet zo energiek zijn als hij zich nu voelde en misschien zouden ze zelfs wel boos op hem worden als hij nu met ze wilde gaan spelen. En dus besloot hij zich maar te concentreren op het slechte gevoel dat hij had. Zijn blik gleed nogmaals door de nursery totdat ze bleven hangen op een kitten die bij de uitgang zat, haar blik gericht naar buiten. Loudkit observeerde haar voor een tijdje, maar hij was er vrij zeker van dat hij de piep uit haar richting had horen komen. Hij moest in zijn geheugen graven, maar herkende haar toen als de energieke Pepperkit. Het was nog moeilijk voor hem om namen te onthouden en hij was eigenlijk al trots dat hij die van zijn siblings kon opsommen en er gezichten bij kon plakken zonder het mis te hebben. De rest van de kittens moest hij dus nog een beetje ontdekken. Voorzichtig kwam de tabby overeind en waggelde in de richting van Pepperkit. Zijn evenwicht was nog niet optimaal en hij viel dikwijls om, maar het was al beter dan een week geleden. Nu nog hopen dat hij dat ook van zijn spraak kon zeggen. “Hawwo,” begroette hij haar, moeite hebbend met hoe hij de woorden uit moest spreken. “Jij pijn hebben?” Hij hield zijn kopje vragend een beetje scheef, onbewust een beetje dichter bij komend. Als ze zoiets had als Chillykit zou het al genoeg zijn om zijn vacht tegen de hare te drukken, toch? Ja, zo werden vast alle katten wel beter!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
{Open} Sickness 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2792
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: {Open} Sickness   {Open} Sickness Icon_minitimezo 7 apr 2019 - 9:27

Pepperkit knipperde langzaam met haar oogjes en dook wat in elkaar toen een nieuwe golf van missellijkheid over haar heen trok. De kleine flamepoint kitten kneep haar oogjes dicht en probeerde weer wat minder duizelig te worden. Ze voelde zich niet zo heel erg best eigenlijk. Ze keek dan ook verward op toen ze een zachte begroeting hoorde, alsof ze die nog niet helemaal geregistreerd had. Er werd een vachtje tegen haar aan gedrukt en koortsig dacht Pepperkit na. Waarom? Wilde de kitten spelen? Brandend van de koorts en hevig bevend drukte Pepperkit zich tegen de andere kit aan, elke bron van warmte omarmend. "Ik voel me niet zo lekker.." miauwde ze heel zacht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Loudvoice
Member
{Open} Sickness DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Re: {Open} Sickness   {Open} Sickness Icon_minitimezo 7 apr 2019 - 9:39

Loudkit voelde de warmte van de kitten en trok kort met zijn oortje. Hmm. Dit was helemaal niet hoe zijn broertjes en zusjes aanvoelden. Zo voelde hij zich zelfs niet als hij helemaal weggedoken lag in het vacht van zijn moeder. Het was vreemd en de warmte voelde zelfs onaangenaam aan. Wat op zich al vreemd was, want warmte was toch juist iets aangenaams? Hij draaide zijn kopje toen de kitten begon te spreken en probeerde te ontcijferen wat ze tegen hem zei. Ze voelde zich niet lekker. Was dat zoiets als dat Chillykit soms had? Dat ze soms begon te rillen? Nee, want Chillykit had het dan best wel koud. Maar deze kitten leek het ook koud te hebben; ze drukte zich helemaal tegen hem aan. Maar haar vacht was juist hartstikke gloeiend heet! Hmm, dit was verwarrend. Ietwat onbeholpen sloeg Loudkit zijn kleine staartje om haar heen. Hij had geen idee wat hij moest doen. En wat deed hij als hij niet wist wat hij moest doen? Hij keek over zijn schouder en probeerde de grijze vacht van zijn moeder te ontdekken. Zou hij zijn moeder wakker durven maken? Loudkit had natuurlijk nog geen idee dat ze speciale katten hadden voor dit soort gelegenheden; voor hem was zijn moeder diegene die alle problemen uit de wereld kon verhelpen. Zij, of hij die zijn vacht tegen een kat aan kon drukken, natuurlijk. “Ik mama roepen?” vroeg hij aan Pepperkit. Maar ze zocht juist zíjn warmte op… Aha, hij had een idee. Hij verhief zich lichtjes op zijn achterpootjes – wat ontzettend moeilijk was met zijn evenwichtsproblemen – en legde zijn kleine pootjes een soort van om Pepperkit heen. Dat moest haar vast warmte geven!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
{Open} Sickness 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2792
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: {Open} Sickness   {Open} Sickness Icon_minitimezo 7 apr 2019 - 9:44

Pepperkit wist niet heel goed wat haar overkwam. De kitten was normaal vrij scherp en vrolijk, maar nu vooral heel wazig en moe. Ze had nergens de puf voor, zelfs niet om bang te zijn dat ze zich zo naar voelde. Alle stimuli kwamen ook maar langzaam binnen en de kitten reageerde er nog trager op. Zo ook nu. Pepperkit voelde wel dat Loudkit overeind kwam, want het joeg een nieuwe huivering door haar lichaam heen, maar op zijn gewicht kon ze niet anticiperen. Met als gevolg dat de kleine flamepoint kitten omviel en rillend op haar zij lag. Ze wilde ook echt wel graag overeind komen nu en probeerde het ook wel, maar bleef vervolgens toch maar lamlendig liggen, zich tot een rillende bal opkrullend.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Loudvoice
Member
{Open} Sickness DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Re: {Open} Sickness   {Open} Sickness Icon_minitimezo 7 apr 2019 - 10:53

Zijn actie had een averechts effect. In plaats van dat ze beter werd door zijn omhelzing, viel ze opeens om. Ze ging op haar zij liggen en krulde zich op tot een balletje, een beetje zoals hij Chillykit soms zag doen. Of een andere kitten die zich niet goed voelde. En toen drong het opeens tot hem door wat Pepperkit bedoelde met “ik voel me niet zo lekker”. Paniek drong door hem heen en hij keek snel over zijn schouder naar zijn moeder. Het was nog maar vroeg in de ochtend en veel katten lagen nog te slapen, maar het ging duidelijk niet goed met Pepperkit en hij kon haar blijkbaar niet helpen met zijn knuffels. “Mama! Mama!” riep hij in paniek. “Help!” Het was een kreet die hij vaak had gehoord in de nursery en als hij dan keek naar de kitten die het geroepen had, zag hij dat er onmiddellijk katten naar hem of haar toe kwamen om hem of haar met iets te helpen. Dan zou dat bij hem ook wel werken, toch? Zijn grijsblauwe oogjes keken neer op Pepperkit en in paniek zijnde drukte hij zijn vacht opnieuw dicht tegen haar. “Mama!” Er verschenen traantjes in zijn ogen. Hij had geen idee wat hij moest doen. Hij had het gevoel dat hij verantwoordelijk was voor het feit dat ze op de grond was gevallen. Zijn tactiek was niet bepaald effectief geweest. Als Pepperkit zou stoppen met ademen, zou zijn moeder dan niet meer van hem houden? De gedachte alleen al zorgde voor een nieuwe vlaag van paniek. “Mama!” riep hij snikkend. Hij ging echter niet weg van Pepperkit, drukte zijn vacht enkel nog dichter tegen haar aan. Het liet Chillykit altijd beter voelen, dus waarom hielp het nu niet bij Pepperkit?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slatefur
Member
{Open} Sickness DPKsfdL
Babs
2729
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: {Open} Sickness   {Open} Sickness Icon_minitimezo 7 apr 2019 - 11:12

Ze moest zeggen dat het moederschap haar tot nu toe nog niet was tegengevallen. De oogjes van haar kittens waren langzaam aan het open gaan en ze lieten hun eigen persoonlijkheden steeds meer doorschemeren. Featherkit was wat meer teruggetrokken, Littlekit was echt een dametje, en Loudkit.. Ja, daar was Loudkit. Ze glimlachte zwakjes toen ze in de verte mama hoorde, al verviel haar glimlach toen de kitten steeds harder en panischer begon te roepen. "Loudkit?" vroeg ze, haar oortjes naar hem toe draaiende. De kitten kroop meteen dicht tegen haar aan en begon te huilen. Sussend drukte Slatefur haar neusje tegen hem aan en krulde ze haar staart om de huilende kitten heen. "Loudkit wat is er aan de hand? Waarom ben je zo verdrietig?" besloot Slatefur zachtjes te vragen.{Open} Sickness C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fuzzypaw
Member
{Open} Sickness 257476_T9cbCALn
Bo~
42
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Fuzzypaw
BerichtOnderwerp: Re: {Open} Sickness   {Open} Sickness Icon_minitimezo 7 apr 2019 - 11:43


Fuzzykit had zonet héérlijk geslapen en was nu echt toe aan wat spelen. Dus was ze uit het grote nest geklommen en had algauw een leuke bal gevonden waar ze zo nu en dan een hele harde trap aan gaf en daar er vrolijk achteraan rende. Zo nu en dan schoot dat balletje tegen een ander op en dan kwam er een geschrokken verontschuldiging van Fuzzy, maar tot zover was er nog nooit iemand boos op haar geworden. Het zorgde er zelfs wel eens voor dat er iemand met haar mee ging doen, en dat was leuk. Oh! Daar was mama, misschien wilde mama wel met haar spelen? De jonge kitten wankelde vrolijk naar haar bal waarna ze die beet pakte en naar haar mooie mama toe hobbelde. "Mwawa!" kirde ze vrolijk, haar aanwezigheid bekend makende. Oh! Loudkit was er ook, wat gezellig! Maar waarom huilde Loudkit? Misschien wilde hij ook wel spelen! "Loud speeeleh?" vroeg ze, waarna ze haar bal richting haar broertje duwde. Ze keek even vlug naar de andere, grotere kitten die erbij was, maar die was eng. Die kende ze niet.


{Open} Sickness Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Loudvoice
Member
{Open} Sickness DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Re: {Open} Sickness   {Open} Sickness Icon_minitimezo 7 apr 2019 - 14:35

Loudkit verliet de rillende vacht van Pepperkit meteen toen hij de aangename, vertrouwde geur van zijn moeder rook. Hij drukte zijn neusje in de vacht van zijn moeder en vroeg zich heel even af of zijn moeder soms niet kon zien wat hij had gedaan, maar besefte toen dat dat een stomme vraag was. Toen kwam Fuzzykit erbij die vrolijk aan hem vroeg of hij wilde spelen en voelde hij zich nog stommer. Was hij zo erg aan het overdrijven dan? Of had Fuzzykit niet in de gaten dat hij iemand pijn had gedaan? “Mama,” snikte hij, zijn zusje voor nu even negerend. “Mama, Pepperkit slecht voelen.” Zo had ze het verwoord, toch? “Ik help, maar nu Pepperkit nog slechter.” Hij begon opnieuw te huilen terwijl hij met zijn staart gebaarde in de richting van Pepperkit, maar natuurlijk kon zijn moeder dat niet zien. “Pepperkit rillen, net als Chillykit,” piepte hij angstig. Hij wilde er nog aan toevoegen dat het allemaal zijn schuld was, maar hij vond de situatie zo al wel ernstig genoeg. Misschien als hij het de volgende keer gewoon aan oudere katten over zou laten dat hij dit niet meer zou meemaken. Maar hij begreep het niet… Bij Chillykit werkte het wel als hij zijn vacht tegen haar drukte en dan werd ze ook effectief beter, dus waarom was Pepperkit nu opeens tegen de grond gegaan? En plotseling werd hij boos op zijn onbezorgde zusje. “Fuzzy, nu niet!” snauwde hij naar haar. Snapte ze niet dat Pepperkit’s leven in gevaar was en dat hij daar verantwoordelijk voor was? En dan was hij nog maar twee weken oud. Twee weken oud en hij had er nu al voor gezorgd dat iemand tegen de grond was gegaan. In paniek drukte hij zijn neusje in zijn moeders vacht, bang zijnde dat ze niet meer van hem ging houden als ze erachter zou komen wat hij had gedaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slatefur
Member
{Open} Sickness DPKsfdL
Babs
2729
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: {Open} Sickness   {Open} Sickness Icon_minitimezo 7 apr 2019 - 14:41

Enigszins bezorgd hield Slatefur haar zoontje tegen zich aangedrukt. "Rustig maar Loudkit.. Rustig.." miauwde ze sussend. Ze maakte even een waarschuwend geluid in de richting van Fuzzykit, "laat Loudkit maar even met rust Fuzzy, ik weet zeker dat Littlekit of Chillykit vast wel met je willen spelen," vertelde ze haar kitten op een rustige toon, al klopte haar hart in haar keel. Om vervolgens een slag over te slaan bij het horen van de woorden van Loudkit. Ze ademde diep in, de geur van Pepperkit oppakkend vermengd met de stinkende, zure lucht van ziekte. Oh Starclan hoe kon het haar niet opgevallen zijn. Al snel had ze de kitten gevonden, welke niet reageerde op haar aanrakingen toen ze om haar heen krulde. Bewusteloos. Hitte straalde van de vacht af van de kitten en Slatefur legde haar oren plat in haar nek. Oh Starclan.. "Acefray?! Bloodpaw?! Tallstar?!" Haar stem schalde door het kamp, zo hard als ze kon. Het kon haar niks schelen wie er kwam eigenlijk, als iemand deze kitten maar naar de medicine cats of haar vader kon brengen.

{Pepperkit even gepowerplayd want hey, twee karakters spelen in een topic is onhandig}{Open} Sickness C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
{Open} Sickness Tenor
Mark
511
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bloodhound
BerichtOnderwerp: Re: {Open} Sickness   {Open} Sickness Icon_minitimezo 7 apr 2019 - 15:18

De tom had een rustig dagje vandaag. Geen katten die boten gebroken hadden, poten verstuift door trainingen of ernstige wonden. Het was ook een heerlijke dag en de medicine cat apprentice wou net van het warme weer genieten toen zijn naam door het kamp heen klonk. De maine coon schoot overeind en rende richting het geluidsbron dat vanuit de nursury gekomen was. Het klonk als Slatefur, was er iets mis met de pas bevallende queen of met één van haar kits? Snel was hij de warme den in gesjokt en keek rond. De nursury was bomvol, verschillende nieuwe nestjes waren geboren en Brittlekit was zelfs al naar hem toe geweest om te klagen. Hij snapte nu wel waarom. De tom moest echt opletten waar hij zijn poten neerzette. “Kits aan de kant. Hup hup hup, op hoepelen.” Bromde hij tegen de kits die rondrende. “Wat is er aan de hand?” Vroeg hij gehaast toen hij Slatefur zag. Zijn ogen vielen al snel op een bekend vachtje dat er zowat levenloos bij lag. Bloodpaw hart kneep samen. Nee.. nee nee nee, ze was toch niet.. De zwart met rood gevlekte tom slikte maar duwde toen zijn verzettende lichaam naar voren om de slappe (maar wel gloeiendhete) lichaam van Pepperkit aan te raken. Ze ademende nog.. oh thank starclan. “Wat is er gebeurd?” Vroeg hij terwijl de medicine cat apprentice ondertussen onderzoekend naar enkele aanwijzingen zocht op de lijf van Pepper. Ze rook zurig, de geur van ziekte. De tom hurkte naast de kit en begon de kit te likken tegen der haren in. Hij wist niet precies wat er gebeurd was maar voor nu wist hij wel dat hij er voor moest zorgen dat er koelte op haar lichaam kwam.


{Open} Sickness Bloodo10

pixie pix:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Loudvoice
Member
{Open} Sickness DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Re: {Open} Sickness   {Open} Sickness Icon_minitimezo 7 apr 2019 - 16:23

Loudkit werd alleen nog maar panischer toen zijn moeder hem dicht tegen zich aantrok en hem zowat afschermde voor wat er zich voor hem afspeelde. Hij was haar dankbaar dat ze Fuzzykit afwimpelde en haar wegstuurde, want hij wilde niet dat Fuzzykit zich ook druk ging maken, ook al had hij juist gesnauwd om de reden dat ze zich niet druk had gemaakt. Heh, soms was het echt allemaal verwarrend voor hem. Plotseling kwam er iemand anders binnen en rook Loudkit een geur die hij nog niet eerder geroken had. Hij vermoedde dat dat één van de katten was die zijn moeder had geroepen en keek angstig over zijn schouder naar de kat die tegen zijn moeder sprak. Oh nee. Zijn moeder was hier nog maar net aangekomen en hij had het allemaal meegemaakt. Ze kon onmogelijk een verklaring afleggen. En ze had hem al geholpen door Fuzzykit weg te sturen, dus nu was het zijn beurt om dapper te zijn. En dus slikte hij, verzamelde al zijn moed en richtte zich zo goed en zo kwaad als dat ging tot de nieuwe kat die de nursery binnengekomen was. Slik. Die zag er wel intimiderend uit, zeg. Hij kalmeerde zichzelf met het feit dat zijn moeder letterlijk achter hem stond en dat zijn siblings ook nog rondliepen. Er zou hem niets overkomen. Maar ergens was hij niet bang voor fysieke klappen die hij zou krijgen, maar eerder de verbale opmerkingen die hij ongetwijfeld zou krijgen. “Pepperkit zeggen slecht voelen,” probeerde hij al piepend uit te leggen. “Ik warm houden, maar Pepperkit zich nog slechter voelen.” Zijn oren zakten in zijn nek. “Sowry,” murmelde hij vervolgens verslagen. “Ik slecht gedaan.” Hij keek naar de grond en bewoog ongemakkelijk met zijn pootjes. Oh oh. Nu zou mama pas echt boos op hem worden…
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
{Open} Sickness 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: {Open} Sickness   {Open} Sickness Icon_minitimezo 7 apr 2019 - 16:51

Sinds de geboorte van haar kits had Tall Slate niet meer gezien. Of tenminste, wel gezien maar niet opgezocht of actief met haar gepraat. Wel zachte begroetingen wanneer hij haar toevallig tegen het lijf liep, waarna de kater in gedachten verzonken verder liep zonder een lang gesprek te voeren. Waarom hij het deed wist 'ie zelf niet eens, dat het kinderachtig was leek hem een feit. Maar om de een of andere reden kreeg hij het niet voor elkaar om de poes te zien zonder een soort hurt te voelen over het feit dat ze hem niks had verteld. En misschien nog erger: dat ze hem ook niet nodig leek te hebben. At all. Ze had Wolf, ze had Ace, en wat moest je dan met een gefaalde en gebroken clanleider?

Nou, heel hard roepen blijkbaar. Hij was nota bene buiten het kamp toen hij haar bekende stem hoorde en de paniek erin. Dat de medicine cats ook werden geroepen registreerde de kater vaagjes, maar toen had hij het al op een rennen gezet en vloog in de richting van de commotie. Daar aangekomen was Blood er ook al, maar leek Slate nog te kunnen staan. De geur van ziekte hing in de lucht, maar door de gestalte van Blood miste de kater eerst dat Pepper op de grond lag. In plaats daarvan bewoog hij zich naar Slatefur en liep snel een rondje om haar heen waarna hij met een opgeluchte zucht constateerde dat haar niets mankeerde. Even wilde hij grappend een reprimande geven over dat ze hem zich dood had laten schrikken, tot hij het lichaampje bij Blood zag. Van stomme verbazing zakte Tall door zijn achterpoten, leek even volledig van de wereld, liet toen een diepe vaderlijke grom horen en liet zich vervolgens naast het kleintje vallen. Zijn neus bij die van haar. Zijn ogen, vol onmacht, angst, terror en zelfkastijding keken op naar Bloodpaw die haar aan het likken was. Tinderlight ging hem villen. Het kleintje leek gelukkig nog in leven, maar reken maar dat de kater zijn nachtrust gedag kon zeggen. Hij vloekte hard en grof, en keek toen weer naar Slate. Hoe kon het, dat het lot het onmogelijk voor hem maakte de poes te vermijden? "W.." Ja, veel verder kwam hij niet en hij wist ook niet wat hij had willen zeggen eigenlijk. Wie? Wat? Waar? Allemaal onzinnige vragen om eerlijk te zijn. Uiteindelijk nam de kater dus genoegen met het schudden van zijn hoofd en het beginnen met ijsberen. Hij moest bezig blijven wilde hij niet volledig uitvaren tegen iemand - hoe oneerlijk ook.


{Open} Sickness Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slatefur
Member
{Open} Sickness DPKsfdL
Babs
2729
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: {Open} Sickness   {Open} Sickness Icon_minitimezo 7 apr 2019 - 16:57

Oh Starclan, ze was hier niet bevoegd voor. Gelukkig kwam Bloodpaw snel aanrennen, welke Pepperkit van haar overnam. Grote Starclan.. De she-cat liet een huiverige zucht ontsnappen uit haar lichaam. "Zal ze oké zijn..?" miauwde ze zachtjes naar Bloodpaw, net op tijd om Loudkit voor te zijn die helemaal in paniek raakte. Slatefur trok de kitten meteen wat naar zich toe en drukte hem tegen zich aan. "Nee lieverd.. Het is niet jouw schuld, Pepperkit is een beetje ziek, maar ze zal oké zijn.." miauwde de kattin zachtjes, waarna ze haar kop eventjes in de richting van Bloodpaw draaide. Haar gezichtsuitdrukking zei genoeg. Zeg alsjeblieft dat ze oké zal zijn. Tallstar verscheen ook snel, duidelijk uit zijn doen aan zijn ademhaling en gegrom te horen. Ze legde haar oren plat in haar nek en krulde zich nog wat meer om Loudkit heen. "Loudkit riep me, dat ze in elkaar gezakt was," miauwde ze zachtjes, om Bloodpaw's vraag nog te beantwoorden.{Open} Sickness C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fuzzypaw
Member
{Open} Sickness 257476_T9cbCALn
Bo~
42
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Fuzzypaw
BerichtOnderwerp: Re: {Open} Sickness   {Open} Sickness Icon_minitimezo 7 apr 2019 - 21:11


Ze had heel vrolijk naar Loudkit gekeken, die opeens heel boos tegen haar geen snauwen. Wat? Wat deed ze verkeerd? "Ma-maa..." hakkelde het meisje geschrokken. Waarom wilde Loudkit niet spelen? Toen keek ze nog eens goed naar de andere kitten. Waarom lag die zou gek op de grond? Nieuwsgierig keek ze naar haar mama, maar die zij enkel dat ze maar met Chillykit of Littlekit moest gaan spelen. Nee, dat wilde ze niet, ze wilde met Loudkit spelen. Die was veel leuker! Maar wat was er dan met die ander aan de hand? "Mwawa, wat's beurt?" sprak ze zachtjes tegen haar mama, haar pootjes tegen haar grote voorpoot aanduwende. Ze wilde niet weg, niet nu! Opeens kwamen er grote, gevaarlijk uitziende katten aanlopen. Een iets kleinere, en een heel grote kater. Wie waren dat? Ze richtte zich weer op de andere kitten, die daar maar een beetje op de grond aan het liggen was. Een van de katten likte haar, maar dat maakte haar niet wijzer. Ze wist het woord van ziek nog niet, maar wilde wel weten wat er aan de hand was! "Nie goe?" vroeg ze dus, met haar pootje wijzende naar de ingestorte kitten. Hallo, ze wilde uitleg!


{Open} Sickness Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fawnstep
Member
{Open} Sickness UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Re: {Open} Sickness   {Open} Sickness Icon_minitimezo 7 apr 2019 - 21:31

Fawnstep spitste haar oortjes toen ze plotseling de stem van haar dochter hoorde, luid genoeg voor het hele kamp om te horen. Verschillende scenario's spookten door haar kop toen ze schreeuwde om de medicine cats.. en Tallstar. Met een frons liet ze de raaf die ze had gevangen uit haar kaken vallen en snelde in de richting van de groep katten die steeds groter begon te worden. Bloodpaw was er al en ook Tallstar leek net gearriveerd. Ze hoorde de stemmetjes van Loudkit en Fuzzykit, de ene leek nogal beschaamd en de ander wilde uitleg wat er aan de hand was. Nu zag Fawnstep het pas, het was Pepperkit die in elkaar was gestort. Haar staart streek zacht langs de vacht van haar dochter. "Ik let wel even op ze." Ze keerde zich tot de twee kittens en schermde het hele gebeuren van hen met haar pluizige staart. "We moeten haar wat ruimte geven," mauwde ze tegen haar kleinkinderen en keek kort rond of dit de enige twee waren.. immers telde Slate's nest maarliefst zes stuks.


{Open} Sickness SyMgVwe
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
{Open} Sickness Tenor
Mark
511
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bloodhound
BerichtOnderwerp: Re: {Open} Sickness   {Open} Sickness Icon_minitimema 8 apr 2019 - 11:48


Bloodpaw was geroepen door Slatefur en kort had de medicine cat apprentice gedacht dat er iets mis was met de bleke queen of één van haar kits. Dit leek echter niet de zaak te zijn want toen de maine coon naar binnen gestormd was had hij zijn kleine ‘pleeg’ zusje slap op de grond zien liggen. Even was hij bang dat ze niet meer leefde maar toen hij na veel moed zijn neus in haar zij gedrukt had voelde hij nog een lichte hartslag. De she-cat was buitenwesten en voelde loeiheet aan. Ze had koorts maar andere symptomen kon hij nu niet vinden daarom vroeg hij aan Slate als zij hem wat bij kon brengen van de situatie. Ze vertelde dat één van haar kinderen vertelde dat Pepper in elkaar gezakt was, maar meer niet. De tom knikte en stelde de bleke queen gerust door te mauwden dat hij alles zou doen om de kleine kit weer terug op haar pootjes te krijgen. Ondertussen was Tallstar de nursury binnen gedrongen die voor een enkel moment niet precies doorhad wat er gebeurde maar toen hij zijn dochter tussen zijn poten zag liggen viel Tallstar naast hem neer. Bloodpaw trok een meelijdend gezicht naar de Shadowclan leader en legde zijn pluizige warme staart op de schouder van de tabby als steun terwijl hij door bleef gaan met het likken van Peppers vacht om verkoeling op de lijf te krijgen van de kitten. Hij voelde zich schuldig, elke dag was hij wel met de kitten bezig, elke dag zag hij haar en toch had hij het over het hoofd gezien dat de de flame point she-catje ziek was. Het knaagde aan hem als ratten maar hij probeerde zijn paniekerige kop erbij te houden. Hij moest der helpen. “Volg me.” Sprak de maine coon tegen de vader van Pepper voor Bloodpaw de kit oppakte bij haar nekvel en de drukke nursury uitvloog. Hij had medicijnen nodig, stilte en hulp.

Snel was de medicine cat apprentice met de nog steeds slappe Pepperkit de medicine cat den ingelopen met hopelijk Tallstar achter zich aan. De maine coon legde de kit neer in een nest, trok een stuk van het mos eraf en gooide deze in het klein laagje water die hier in een holte lag. Terwijl het water zich in het mos opzoog stoof Bloodpaw de opslag in en pakte gedroogde stukjes bloem van de bernagie. Acefray had hem verteld dat dit koorts verlaagde maar dat de patiënt het moest op eten, of minimaal er op gekauwd moest worden. Ook pakte Bloodpaw oude lavendel. Ook dat hielp voor koorts en rillingen en kon nu gebruikt worden ook al was Pepperkit niet op de aardbodem op het moment. De tom duwde de sterk ruikende paarse plant onder de neus van de kit. “Tallstar; pak het natte mos en leg het op het kopje van Pepperkit,” Sprak hij tegen de tom terwijl Bloodpaw de werking sneller probeerde te laten te verlopen door met zijn staart te wapperen zodat de geur van lavendel goed in de neusje van Pepperkit in blies.

note: Blood is naar de med den met pepper. Gevraagd als Tallstar hem kan helpen
tag: @Slatefur - (@Pepper) - @Tallstar


{Open} Sickness Bloodo10

pixie pix:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
{Open} Sickness 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: {Open} Sickness   {Open} Sickness Icon_minitimema 8 apr 2019 - 16:32

Hij was er nog maar kort voor er weer allerlei katten begonnen te praten en de kater haast wilde schreeuwen dat iedereen z'n kop moest houden. Helaas wist Tall echter dat dat weinig opbouwend zou zijn en hem bovendien boze blikken van zowel Fawn als Blood zou opleveren, en nóg een jaap in de relatie tussen hem en Slate - die hij toch al zo ge-weldig in stand hield op het moment - dus bleef Tall stil en stopte zijn energie in plaats daarvan in het achter Bloodpaw aanlopen toen deze hem instructies gaf. Hij keek niet of anderen volgden maar wist wel dat hij een flinke grom zou geven als hem ook maar één nutteloze opmerking naar het hoofd werd geslingerd. Ook deze energie zetten hij voor nu echter om in het helpen van Blood, en pakte het mos om het voorzichtig op het hoofdje te drukken. Een beetje onzeker keek hij van de kitten naar Blood. Hopelijk deed hij het goed. Er was waarschijnlijk weinig fout aan te doen, maar Tall had echt nul gevoel voor medicine cat zaken. Hij vertrouwde hierin volledig op Ace en Blood.


{Open} Sickness Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
{Open} Sickness 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2792
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: {Open} Sickness   {Open} Sickness Icon_minitimema 8 apr 2019 - 17:18


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Pepperkit wist niet goed wat er gebeurd was. Zo voelde je je niet lekker, om ineens in een mosnest weer je ogen open te doen met een stinkende plant voor je neus en een natte kledder mos op je kop. Ze voelde zich alleen maar beroerder en begon alleen maar harder te sidderen, sneu piepend weg kruipend van de stinkende plant en het natte koude. Het lukte haar niet goed om woorden te vormen of te lopen, maar kruipend kwam je ook zeker wel aan de andere kant van het nest.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Loudvoice
Member
{Open} Sickness DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Re: {Open} Sickness   {Open} Sickness Icon_minitimema 8 apr 2019 - 21:54

Loudkit keek met betraande oogjes naar zijn moeder toen deze tegen hem zei dat het niet zijn schuld was. Niet? Toen hoorde hij haar zeggen tegen de grote tom dat Pepperkit zomaar in elkaar gezakt was. Hij moest tegen haar vertellen dat het zijn schuld was dat ze op de grond gevallen was, maar daar kreeg hij de kans niet voor. Plotseling werd hij afgeschermd door een pluizige zwarte staart en toen hij opkeek, keek hij in twee identieke blauwe ogen als die van zijn moeder. Hij kon zich vaag herinneren dat ze familie van elkaar waren en probeerde zich in zijn panische toestand te herinneren wat voor naam zijn moeder haar had gegeven, maar kon alleen iets in de trant van “oma” herinneren. Het was in elk geval de moeder van zijn moeder en zijn moeder had hem geleerd dat dat een oma was. Wat een oma dan ook wilde zeggen. Voordat Loudkit zijn verhaal aan oma kon doen, kwam Fuzzykit er echter weer tussen. Het lukte dankzij Fuzzykit’s bemoeiende gedrag om zijn gedachten te ordenen en hij richtte zich dan nu ook wat rustiger op zijn zusje. “Ik Pepperkit pijn gedaan,” zei hij met zijn oren in zijn nek gevouwen. Daarna keek hij weer naar zijn oma. “Ik Pepperkit met twee pootjes warmte willen geven en Pepperkit neergevallen.” Hij keek zijn oma met traantjes in zijn ogen aan. “Ik Pepperkit ziek gemaakt?” Want dat was hoe zijn moeder het had genoemd: ziek. Kon hij dat linken aan het zich niet lekker voelen van Pepperkit? Hij had geen idee, maar als het betekende dat er katten zomaar op de grond vielen, dan was het wel ernstig in zijn woordenboek. Wat verslagen drukte hij zijn kopje in de vacht van zijn oma. Het was niet zo troostend als zijn moeder, maar het kon ermee door.


Tag: Fuzzykit, Fawnstep
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
{Open} Sickness
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: