Chills. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Chills.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Loudvoice
Member
Chills. DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Chills.   Chills. Icon_minitimezo 7 apr 2019 - 7:27

Loudkit liet een luide, klagelijke piep horen terwijl hij zijn best deed om weer terug op zijn buik te rollen. Hij wist niet hoe hij het voor elkaar had gekregen, maar hij was op zijn rug gerold met zijn pootjes in de lucht en vond maar niet de juiste beweging om heel zijn lichaam weer terug naar één kant te krijgen. En dus lag hij in deze ongemakkelijke houding terwijl alles aan hem steeds meer pijn begon te doen. En hij wilde niet iedereen wakker maken, maar hij zou wel moeten als hij uit deze belachelijke positie bevrijd willen worden. Hij wilde dus net een luide keel opzetten toen hij plotseling voelde dat de zwaartekracht begon te werken. Hij probeerde zo veel mogelijk met zijn pootjes naar opzij te leunen en tot zijn geluk viel hij op zijn zij. Zijn poten zwierden naar rechts en tot zijn ontzetting raakte hij zijn zusje, Chillykit, vol in haar gezicht. “Sowry,” bracht hij snel uit tegen zijn hopelijk nog slapende zusje. Hij kroop onmiddellijk dichter naar haar toe – gek genoeg deden zijn poten nu wél wat hij van hun verlangde – en begon haar te likken zoals hij hun moeder vaak had zien doen. Hij drukte zijn vacht dichter tegen haar aan en wreef daarna met zijn pootje over de plek die waarschijnlijk pijn moest doen. “Sowry,” herhaalde hij, deze keer iets zachter. Oh oh. Hopelijk ging ze nu niet boos op hem worden!


+ Eerste post voor Chillykit
Terug naar boven Ga naar beneden
Chillypepper
Member
Chills. BBTakD
Bunny
274
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Chillypepper
BerichtOnderwerp: Re: Chills.   Chills. Icon_minitimezo 7 apr 2019 - 15:49

Chillykit had haar pootjes over haar oren geduwd in een poging het geworstel en gepiep van haar broertje naast haar te negeren. Waarom maakte hij ook zo veel lawaai? Het poesje snapte het niet, maar ze had geen zin om haar oogjes open te doen en opzij te kijken naar wat nu eigenlijk zijn probleem was. Plots voelde ze de slag van zijn pootjes in haar gezicht. Chillykit piepte plots luid en boos. "Auw!", mauwde ze, waarna ze haar oogjes opende en met een frons op haar snuitje haar grijs gestreepte broer aankeek. Loudkit leek spijt te hebben, want meteen bood hij zijn excuses aan en begon hij klef te doen. Chillykit duwde hem weg met haar kleine grijze pootjes en trok geïrriteerd met haar oortjes. Ze wou gewoon slapen, in Starclansnaam.


Chills. SFqKyj
Terug naar boven Ga naar beneden
Loudvoice
Member
Chills. DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Re: Chills.   Chills. Icon_minitimema 8 apr 2019 - 21:35

Loudkit liet zijn oortjes in zijn nek zakken toen zijn zusje hem wegduwde. Dat deed ze anders nooit! Oké, tenzij ze heel erg boos op hem was, natuurlijk. Hij zag het geïrriteerde bewegen van haar oren wat hij vaak genoeg had gezien bij Featherkit en hij probeerde zijn lachje te onderdrukken, want eigenlijk was het best wel grappig hoe hij haar geraakt had. Voor haar misschien niet, maar voor hem was het wel een grappig zich geweest. “Ik vast op mijn rug,” probeerde hij aan haar uit te leggen. “Ik per ongeluk jou geslagen.” En nogmaals liet hij zijn oortjes zakken in zijn nek omdat hij er wel spijt van had dat hij haar pijn had gedaan, al was het misschien best wel een grappig zicht geweest. Hij wilde haar echter niet kwader maken dan ze al was, dus probeerde hij om zijn lol een beetje voor zichzelf te houden. “Chilly niet al te veel pijn?” vroeg hij dus aan haar, waarna hij nogmaals een poging deed om de plek aan te raken waar hij haar had geraakt en die wellicht een beetje pijn zou doen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Chillypepper
Member
Chills. BBTakD
Bunny
274
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Chillypepper
BerichtOnderwerp: Re: Chills.   Chills. Icon_minitimedi 9 apr 2019 - 12:24

Chillykit pruilde en haar grijsblauwe oogjes staarden hem aan in het donker. Ze was niet zo snel van vergiffenis, dus Loudkit zou dit waarschijnlijk nog vaak moeten horen. Toen hij echter vroeg of ze niet al te veel pijn had, schudde ze met haar kopje. Nee hoor, ze was sterk en een klein slagje van haar broertje kon haar heus niet vellen! "Ik Shtejk!", mauwde ze, nog steeds half pruilend. Chillykit duwde zijn voorpootje weg toen hij probeerde opnieuw de plek waar hij haar geraakt had aan te raken. Hij moest gewoon van haar af blijven en haar laten slapen!


Chills. SFqKyj
Terug naar boven Ga naar beneden
Loudvoice
Member
Chills. DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Re: Chills.   Chills. Icon_minitimeza 13 apr 2019 - 14:37

Loudkit kon een reeks van giechels toch niet onderdrukken toen ze zijn poot opnieuw wegsloeg. Eigenlijk vond hij het nog best wel een grappig spelletje: hij legde zijn poot op de hare en zij duwde hem dan weer weg. Hij wist dat ze echter serieus was en dus probeerde hij zijn gezicht in de plooi te houden terwijl hij naar haar opmerking luisterde en vervolgens op serieuze wijze een knikje naar haar gaf. “Wij allemaal sterk,” schepte hij vervolgens op met een kleine grijns om zijn lippen. “Wij kittens van Slatefur.” Het had een tijdje geduurd eer dat hij die naam fatsoenlijk kon uitspreken, maar hij vond het wel een mooie naam. Het was ook van zijn moeder, dus uiteraard was het dan ook wel een mooie naam. Hij richtte zijn blik op zijn zusje en vroeg zich af hoe hij haar in een beter humeur kon brengen. Ze zou vast niet met hem willen spelen en als het aan haar lag, zou ze dadelijk waarschijnlijk weer gaan slapen. Maar dat wilde hij niet! Dan had hij niemand meer om mee te praten. “Niet terug gaan slapen,” smeekte hij. “Ik anders alleen zijn en niks te doen te hebben.” Hij legde zijn oortjes in zijn nek en keek haar op een zielige manier aan. Zo zou hij haar vast wel op andere gedachten kunnen brengen!
Terug naar boven Ga naar beneden
Chillypepper
Member
Chills. BBTakD
Bunny
274
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Chillypepper
BerichtOnderwerp: Re: Chills.   Chills. Icon_minitimevr 19 apr 2019 - 20:05

Haar broertje giechelde enkel maar toen ze zijn pootje wegsloeg, alsof dit één of ander spelletje was. Daar was Chillykit echter niet mee opgezet. Ze snoof geïrriteerd en pruilde lichtjes toen hij opschepte dat ze allemaal sterk waren omdat ze kittens van Slatefur waren. Ok, dat was wel waar, maar zij was toch de sterkste van hen allemaal hoor! Chillykit reageerde daarom niet echt maar draaide haar kopje weg van haar irritante broertje, waarna ze haar kittenblauwe oogjes opnieuw sloot en probeerde te slapen. Maar Loudkit maakte zijn naam raar zoals zij haar naam waarmaakte wanneer het frisjes was buiten, en begon te smeken dat ze niet mocht gaan slapen. "Jij sielig.", mompelde ze zonder haar kopje op te heffen of haar oogjes open te doen als antwoord op zijn "ik ben alleen en ik heb niks te doen". Want dat was wel héél zielig. Kon hij zichzelf niet amuseren?


Chills. SFqKyj
Terug naar boven Ga naar beneden
Loudvoice
Member
Chills. DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Re: Chills.   Chills. Icon_minitimema 22 apr 2019 - 11:14

Loudkit vouwde zijn oren weer terug in zijn nek toen zijn zusje zich van hem wegdraaide en het erop leek dat ze weer terug in slaap zou vallen. En dus maakte hij nog een opmerking waarmee hij haar hopelijk wakker kon houden. Tot zijn amusement reageerde ze daadwerkelijk, wat naar zijn idee aantoonde dat ze nog niet moe was. Als ze echt heel erg moe was, had ze allang niet meer kunnen reageren, toch? In dat geval kon hij nog wel even doorgaan. Ze had geïrriteerd geklonken, maar het had op het gedrag van Featherkit geleken en Loudkit was absoluut niet onder de indruk van het slechte humeur van zijn broertje. Hij hield van ze allebei en dus vond hij het niet erg als hij beledigd of geduwd werd. Zijn moeder vond dat wel erg. Dan kwam ze altijd tussenbeide en gaf de desbetreffende kitten op zijn kop. Loudkit moest dan altijd wel lachen als hij het gezicht van zijn broertje of zusje zag, vooral omdat hij geen straf kreeg. Loudkit besloot om het op een andere boeg te gooien en trippelde om zijn zusje heen, waarna hij zijn gezicht tot die van haar bracht en haar aankeek met zijn fonkelende blauwe ogen. “Ik niet zielig als jij meespeelt,” zei hij met een grijns tegen haar. Hij bracht vervolgens zijn poot naar voren en porde Chillykit tegen haar wang aan. “Jij altijd slapen,” zeurde hij. “Jij echt lui zijn.” Hij keek haar met een uitdagende grijns aan, alsof hij haar wilde dwingen om hem een mep te geven. Natuurlijk zou hij dan een keel opzetten als ze dat echt daadwerkelijk zou doen. Of hij zou giechelen, één van de twee. In elk geval zou het helpen om haar wakker te houden en zou hij zijn zin krijgen. Hij was namelijk echt nog niet van plan om te gaan slapen!
Terug naar boven Ga naar beneden
Chillypepper
Member
Chills. BBTakD
Bunny
274
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Chillypepper
BerichtOnderwerp: Re: Chills.   Chills. Icon_minitimewo 1 mei 2019 - 17:15

Chillykit opende haar oogjes opnieuw toen ze de adem van haar broertje op haar snuitje voelde. Ze fronste geïrriteerd en was net van plan om zich opnieuw om te draaien, toen hij zei dat ze lui was. Hé, dat was helemaal niet waar! Ze was veel sterker dan hem! Ze hief haar lichaam op alsof ze op wou staan, maar in plaats van dat te doen haalde ze uit met haar voorpootje richtig Loudkit's gezicht. Misschien dat dat hem het zwijgen op zou leggen. Ze had geen zin in dit gedoe, ze wou slapen in starclansnaam! Hierna draaide het grijze poesje zich weer om, zodat haar rug naar hem lag en ze hem niet meer hoefde te zien. Met een geïrriteerde zucht sloot ze daarna opnieuw haar oogjes.


Chills. SFqKyj
Terug naar boven Ga naar beneden
Loudvoice
Member
Chills. DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Re: Chills.   Chills. Icon_minitimema 6 mei 2019 - 19:19

Loudkit zag het gezicht van zijn zusje; zo te zien stond het op onweer. Hij zag dat ze haar pootje ophief, maar deed geen moeite om haar slag te ontwijken. Vervolgens kwam haar poortje zo hard tegen zijn neus dat hij even niet meer de drang voelde om erom te giechelen. En dat deed hij dan ook niet. “AUW!” schreeuwde hij luidkeels door de nursery heen. “CHILLY STOUT! MAMAAA!” Met een boos gezicht wreef hij over zijn neusje. Oh, maar die zou ze terug krijgen! Het was niet omdat hij Chillykit één van zijn leukere zusjes vond dat hij haar geen mep terug zou geven als ze dat verdiende. En dat ze zich vervolgens omdraaide alsof ze niets gedaan had en weer verder probeerde te slapen, maakte hem al helemaal boos. Hij had zijn zin niet gekregen én zijn neusje deed nu ook nog eens zeer. Met een boos snoetje stond hij op en trippelde vervolgens om zijn zusje heen. Hij hief zijn poot hoog op en liet deze vervolgens hard neerkomen, precies in de richting van haar neus. Dat zou haar leren om hem op zijn neusje te slaan!
Terug naar boven Ga naar beneden
Chillypepper
Member
Chills. BBTakD
Bunny
274
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Chillypepper
BerichtOnderwerp: Re: Chills.   Chills. Icon_minitimewo 22 mei 2019 - 20:21

Oh nee, niet hij ook al. Waarom gingen al haar siblings meteen bij mama huilen? Alsof ze niet zelf begonnen waren! Hmpf, maar Chillykit liet zo makkelijk niet over zich heen lopen. Ze kneep haar oogjes toe en deed haar best hem te negeren. Met een beetje geluk zou ze dan effectief in slaap vallen en stond hij helemaal voor paal als hun moeder uit haar zuurverdiende slaap gewekt werd door zijn kittenachtig gekrijs. Zo zag ze echter helemaal de poot niet aankomen tot hij plots met een luide klap op haar neusje terechtkwam, waarop er meteen een stekende pijn begon. Haar kittenblauwe oogjes vlogen open, ongeloof en woede erin getekend. Ze veerde recht en voelde een klein straaltje bloed uit haar neusje lopen. Ze likte het op toen het in haar mondje terechtkwam en kreeg een metaalachtige smaak. Oh Starclan no, hij had haar doen bloeden! Chillykit slaakte een luidkeelse strijdkreet en stortte zich nu volledig op Loudkit. Daarvoor zou hij boeten!


Chills. SFqKyj
Terug naar boven Ga naar beneden
Loudvoice
Member
Chills. DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Re: Chills.   Chills. Icon_minitimevr 31 mei 2019 - 21:58

Waar Loudkit het eerst nog leuk had gevonden dat hij haar terug had kunnen pakken, verdween zijn triomf als sneeuw voor de zon toen hij een straaltje bloed langs haar neus naar beneden zag druipen. Hij werd er helemaal stil van, maar dat was voor Chillykit niet het geval. Zijn paniek laaide op toen het bloeden niet meteen stopte en zijn eerste ingeving was om opnieuw naar zijn moeder te roepen, maar deze keer om hulp te roepen voor Chillykit. Daar kreeg hij echter de kans niet voor. Zijn zusje wierp zich op hem met een strijdkreet die luider was dan toen Loudkit alles bij elkaar had gegild en opeens verloor hij zijn evenwicht. Hij viel hard op de grond en zwoer dat hij iets voelde kraken. Een stekende pijn ging door hem heen en even vergat Loudkit zijn paniek en vergat hij dat hij eigenlijk om hulp ging roepen voor zijn zusje. Haar bloed druppelde op zijn gezicht, maar dat interesseerde hem niets meer. Ze had hem pijn gedaan. Bewust. En nu deed ze hem opnieuw pijn, enkel omdat hij haar een lesje had willen leren. En oké, dat had anders uitgepakt dan hij geanticipeerd had, maar dat ging erover. “Ga van me af!” schreeuwde hij boos, uithalend naar haar met zijn poten. Boos klemde hij haar gezicht tussen zijn pootjes en hapte vervolgens met zijn tanden in de richting van haar oortje. Ha! Als hij haar oortje tussen zijn tanden zou krijgen, zou ze vast wel snel ophouden! Dan kon hij zijn excuses aanbieden en dan konden ze eindelijk ophouden met deze onzin. Iedereen wist immers toch wel dat zíj diegene was die in fout was en niet hij. Het zou alleen wat overtuiging kosten om haar ervan te verzekeren dat dat de realiteit was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Chills.   Chills. Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Chills.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: