Something's fishy going on right here. [GANZENOPDRACHT] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Something's fishy going on right here. [GANZENOPDRACHT]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shark
Member
Something's fishy going on right here. [GANZENOPDRACHT] Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Something's fishy going on right here. [GANZENOPDRACHT]   Something's fishy going on right here. [GANZENOPDRACHT] Icon_minitimezo 7 apr 2019 - 14:53

Hij voelde zich net een kittypet. En dat was echt een verschrikkelijk gevoel. Hoewel hij voor zichzelf moest jagen, zijn halsband met zijn elf hondentanden nog in de schuur lag en hij bijna dagelijks moest vechten om zijn ruime schuur te behouden omdat hij veel indringers over de vloer kreeg, voelde het toch aan alsof hij als een kittypet leefde. Want veel anders dan jagen, vechten en wat liggen deed hij niet. Hij had geen zin om katten op te gaan zoeken en een praatje aan te gaan knopen. Hij voelde zich zonder zijn titel en zonder zijn halsband kaal, alsof hij geen intimidatie meer op kon leggen. Hij was niet meer de Shark die hij was met die halsband. En dat zou hij ook nooit meer worden. Zijn kinderen hadden tegen hem gezegd dat ze hem haatten en eigenlijk vroeg hij zich af waarom hij zich nog door elke dag heen sleurde. Hij was minder dan een Clan cat nu hij verbannen was, zijn halsband als grof vuil weggegooid in de schuur lag en katten hem enkel kwamen opzoeken om hem te zeggen dat ze hem haatten. Oké, behalve Brat misschien dan. Hij sloot zijn ogen en dacht kort aan de she-cat. Aan hoe ze eerst een pesthekel aan elkaar hadden gehad, maar elkaar naarmate de tijd vorderde juist wel leerden te respecteren. Dat was nu allemaal weg en zou nooit meer hetzelfde worden, zelfs al zou hij haar overtuigen om bij hem in te trekken. Shark was zo erg in zijn gedachten verzonken dat hij zijn staart wat afwezig over de rand van het meer in het park liet hangen. Plotseling ging er een scherpe pijn door zijn staart heen en met een schrille kreet trok hij zijn staart terug. De boosdoener liet echter niet meteen los en Shark sloeg zijn staart had tegen de grond neer. De vis liet los en Shark gaf het een harde klap tegen zijn kop, waarna hij met zijn nagels uithaalde en de vis in één klap doodde. “En je bent nog niet eens te vreten ook niet. Nutteloos ding,” spuugde hij, waarna hij het een harde trap gaf met zijn achterpoot zodat het dood naar de bodem kon zinken. Hij keek naar zijn staart en gromde toen hij de bijtafdrukken zag. Great, dat kon er ook nog wel bij.


+ Eerste post voor Shallow/Dipper
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Something's fishy going on right here. [GANZENOPDRACHT]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Linwood Park-
Ga naar: