Little black troublemaker. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 22 °C - 38°C
Het is warm in het woud. In de middag kan het enorm heet worden. Pas op als je kat gevoelig is om te verbranden.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Little black troublemaker.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Agate
Member
Little black troublemaker. DPKsfdL
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Agate
BerichtOnderwerp: Little black troublemaker.   Little black troublemaker. Icon_minitimezo 7 apr 2019 - 17:44

Een rustige blik was in haar ogen te zien terwijl ze het gebied afspeurde met haar blik. Voor heel even kon het haar niets schelen dat Cobra, Thora of iemand anders die het aan Cobra kon doorgeven haar hier zou zien; ze wilde Shark gewoon weer zien. Ze wilde haar vader tegenkomen, haar neusje in zijn vacht drukken en hem horen zeggen dat hij bezig was aan een plan om terug te komen. Dat hij aan het oefenen was en katten aan het uitmoorden was zodat hij genoeg spierkracht op kon bouwen om Cobra een lesje te leren. Het zou nu nog zijn kans zijn; de Elite had niet genoeg tijd gehad om aan hem te wennen en de kans dat hij bijval zou krijgen, was vrij klein. In de Elite was het ieder voor zich, een regel dat tegen hem kon werken als haar vader weer genoeg op krachten was gekomen. Maar er was geen speur van de tabby die zo erg op haar leek te bekennen en net zoals andere keren moest ze ook nu weer haar frustratie onderdrukken. Misschien was het ook veel te gevaarlijk. Misschien moest ze toch maar geduldig afwachten tot ze zelf haar plannen kon ondernemen. En over plannen gesproken… Ze moest nog een aantal hondentanden verdienen eer dat ze naar een barn kon verhuizen. En één van die taken was om een nieuw slachtoffer uit te kiezen en deze te doden. Ze had voor haar final assesment een kittypet vermoord, maar ze wilde nu een niveau hoger gaan. En als ze één van deze lomperiken mee kon sleuren in haar val was dat des te beter. Een, twee… Ze opende haar bek om de eerste de beste kat aan te spreken om mee te gaan, maar klapte haar kaken weer op elkaar toen ze zag dat het Jim was. Nee, niet Jim. Jim was het broertje van Chawl en toevallig wist ze dat de band tussen hun goed zat. Of in elk geval toch beter dan de broeder-zusterband die ze had gezien tussen de meesten hier. Nee, dat kon ze niet maken. En dus wilde ze haar blik afwenden, maar ze hadden al oogcontact gemaakt. Omdat Agate niet per se een probleem met hem had, gaf ze hem enkel een kort knikje. Het was aan hemzelf of hij een gesprek zou aanknopen of toch niet. Het maakte haar eigenlijk niet zo heel veel meer uit.


+ Eerste post voor Jim
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Little black troublemaker.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Playground-
Ga naar: