A Bright New Day [Winterbird] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 A Bright New Day [Winterbird]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
A Bright New Day [Winterbird] DPKsfdL
Butter
15
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Brightkit,
BerichtOnderwerp: A Bright New Day [Winterbird]   A Bright New Day [Winterbird] Icon_minitimezo 7 apr 2019 - 20:43

Three things cannot be long hidden: the sun, the moon, and the truth.
De dag ervoor had ze voor het eerst haar linkeroog geopend. Veel had ze nog niet gezien, behalve een enge kater die op bezoek was gekomen. Koifish, hij waa groot en apart, een wezen dat ze nog nooit eerder was tegengekomen en rook niet zo heerlijk zoet als haar moeder. Haar ogen had ze vermoeid gesloten terwijl ze zich naast Cloudkit en Whitekit had opgekruld in de warme vacht van haar moeder. Het lag lekker, totdat de kattin wakker leek te worden en bewoog. Een zacht bijna klagerig geluidje verliet haar mond terwijl ze dommelend haar kopje in diens vacht drukte. Het was nog te vroeg om op ontdekking te gaan in de Nursery. Echt lopen deed de kitten nog niet maar dat weerhield haar er niet van af en toe een poging te doen het nest uit te tijgeren. Alles was nieuw, en het besef dat dit een wereld was die best groot leek, drong zeer langzaam tot het jonge katje door.

Toen haar moeder nogmaals bewoog, hief de kitten haar kopje en wiebelde ze met een oortje. Haar kittenblauwe ogen jeukten nog steeds, al had ze door het gebruik van haar linkeroog, dat nog nooit verder open was gegaan als een spleetje, wel wat minder last van dat oog. Haar rechteroog was ronduit irritant. Waardoor ze haar kopje over haar eigen poten haalde, nu mama haar helemaal had gewekt zat er niets anders op dan tegen de jeuk te wrijven, negeren was onmogelijk. Piepend; omdat ze nog niet sprak, opende ze haar linkeroog tot een spleetje voordat haar rechteroog volgde. Ze staarde naar het wazige beeld dat haar mama was en neusde haar voorzichtig met haar kleine vochtige neusje. Mama?


A Bright New Day [Winterbird] Bright11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
A Bright New Day [Winterbird] 2vifhtw
Cynthia
228
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Winterbird
BerichtOnderwerp: Re: A Bright New Day [Winterbird]   A Bright New Day [Winterbird] Icon_minitimema 8 apr 2019 - 11:53

Ze wist dat het nog vroeg was toen ze haar ogen opende en de kittens lagen ook nog te slapen. De vermoeidheid die ze de eerste dagen had gevoeld was nu langzaam aan het weggaan en dat zorgde ervoor dat ze zelf weer vroeg wakker werd. Ze verschoof wat, zodat ze zelf wat beter lag, maar een van de kittens had dit blijkbaar door en het piepje dat van Brightkit kwam deed haar naar de kitten kijken. "Sorry," Murmelde ze zachtjes naar de kitten. Het was niet haar intentie geweest om die wakker te maken. Net op dat moment merkte ze op dat de kitten haar oogjes een klein beetje geopend leek te hebben en een glimlach verscheen om haar lippen. "Ik zie dat je je oogjes aan het openen bent?" Sprak ze rustig. De aandacht van de kitten hopelijk trekkend.


A Bright New Day [Winterbird] 2lmqdxz
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
A Bright New Day [Winterbird] DPKsfdL
Butter
15
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Brightkit,
BerichtOnderwerp: Re: A Bright New Day [Winterbird]   A Bright New Day [Winterbird] Icon_minitimevr 13 sep 2019 - 20:53

Three things cannot be long hidden: the sun, the moon, and the truth.
Ergens vond ze de bewegingen van haar moeder storend maar aan de andere kant was de rest van de Nursery nog heerlijk rustig waardoor de kitten zich naar haar mama wende en haar pas geopende oogjes op haar richtte. 'Sorry,' Murmelde de knappe kattin waarvan Brightkit wat weg had. Een glimlach verscheen om de lippen van de oudere kattin terwijl de kleine kitten haar voorzichtig neusde en vragend haar moeder met een wazige blik in haar ogen aan keek. Verwoed knipperde ze met haar kittenblauwe ogen totdat het beeld scherper werd.


A Bright New Day [Winterbird] Bright11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
A Bright New Day [Winterbird]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Nursery-
Ga naar: