[OPEN] All about that bass 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [OPEN] All about that bass

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Skylarkpaw
Member
[OPEN] All about that bass Beertjeava
Beertje
68
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons …
Gender: She-cat ♀
Rank:
Skylarkpaw
BerichtOnderwerp: [OPEN] All about that bass   [OPEN] All about that bass Icon_minitimema 8 apr 2019 - 16:18

- What about een modeshow voor alle kittens

Skylarkkit keek met haar tweekleurige ogen naar haar zuster. Ze leken erg op elkaar en omdat ze nu al iets verder stond dan 2 weken kon ze dit ook snappen. Misschien wel gebruiken? Haar andere siblings lagen nog te slapen. Het was middag en zij had geen zin in een middagdutje. Ze had zin om te kijken wie haar zou herkennen. Zeker omdat er twee nieuwe nestjes waren gekomen. Die van euh... de grijze mama was de nieuwste en die van de rode iets ouder. Samen zweefden ze rond dezelfde leeftijd, wat haar nieuwe vrienden aanreikte. Het grijze bundeltje klauterde uit het nest. Ze schudde haar vachtje uit en schraapte haar stemmetje. "Wie wilt er een modeshow doen?" Ja deze kitten was recht voor haar raap.


[OPEN] All about that bass BsD2vs
[OPEN] All about that bass VK9IXl3
Terug naar boven Ga naar beneden
Littlepaw
Member
[OPEN] All about that bass Tumblr_pc6r57so0N1xzxmkmo1_500
Kip
86
Actief
Tiny but mighty!

CAT'S PROFILE
Age: ❧ 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littlepaw
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] All about that bass   [OPEN] All about that bass Icon_minitimema 8 apr 2019 - 16:33

Ah, een heerlijk dagje bij de spa. Waar andere kittens vaak erg protesteerden wanneer ze gewassen werden, vond Littlekit het heerlijk om haar vachtje mooi schoon en zacht te hebben. Een van haar favoriete bezigheden was tussen de poten van het groepje moederpoezen zitten en doen alsof ze wist waar ze het over hadden, wat de oudere poezen dan weer liet lachen. Soms hoorde ze roddels over katten die ze helemaal niet kende noch snapte, maar hey! Ze vond het enig. Ze was echter net klaar geweest met haar wasbeurt en moest nu weer iets anders zoeken om te doen. Zucht. Gelukkig was er genoeg leven in de nursery en na een kort dutje werd ze gewekt door de stem van een iets oudere poes. "Wie wilt er een modeshow doen?" ze had echt absoluut geen idee wat dat nou weer was, maar de andere poes had mooie oogjes en ook zo'n mooie grijze vacht, dus meteen veerde de kitten overeind en waggelde op de poes af. "Ikke! Ikke!" met een plofje zette ze haar kont neer. "Wat is een mowde shooj?"


[OPEN] All about that bass D9fk1a4-499ee3f5-7dc3-461f-9f1b-8818acbf3a96.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2RkMzkyNjE4LTY3OWEtNGZjYS04OGNkLTg0NGYyNzc0ODcyMFwvZDlmazFhNC00OTllZTNmNS03ZGMzLTQ2MWYtOWYxYi04ODE4YWNiZjNhOTYuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
Terug naar boven Ga naar beneden
Skylarkpaw
Member
[OPEN] All about that bass Beertjeava
Beertje
68
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons …
Gender: She-cat ♀
Rank:
Skylarkpaw
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] All about that bass   [OPEN] All about that bass Icon_minitimema 8 apr 2019 - 17:30

Littlekit waggelde op haar af. Ze keek naar het donkergrijze poesje. Ze vond dat de mooiste vacht en kon het niet vaker herhalen. Alleen was deze kitten kleiner en ze had geen geel oogje. Wat best spijtig was, dan waren ze een een drieling! Skylarkkit keek met grote ogen naar de kitten die mee wilde doen. "Een modeshow is eeneeuhm... is iets waar je moet wandelen en mooi moet zijn en euh andere geven jouw pjunten." Ja zo gingen ze het doen. Iemand ging naar voren stappen en wandelen en de andere zouden punten geven. "Wie eh... Wie de meeste pjunten heeft wint!"


[OPEN] All about that bass BsD2vs
[OPEN] All about that bass VK9IXl3
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] All about that bass   [OPEN] All about that bass Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[OPEN] All about that bass
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: