[OPEN] Everything Stays 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [OPEN] Everything Stays

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Whitelip
Member
[OPEN] Everything Stays Tenor
↯ LOIS ↯
153
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ↯ 18 Moons ↯
Gender: Tomcat ♂
Rank: ↯ Elder ↯
Whitelip
BerichtOnderwerp: [OPEN] Everything Stays   [OPEN] Everything Stays Icon_minitimema 8 apr 2019 - 17:50

Let's go in the garden, you'll find something waiting
Het katertje was vannacht wakker geworden met een onrustig gevoel. Er was iets dat hem aanstaarde vanuit de hoek van de nursery! Een rilling gleed over zijn rug heen. Het stond heel eng stil. Was het een kat? Het leek in ieder geval niet op een andere kitten, want het was groter dan dat. Maar niemand van de moederkatten stond ooit zo stil! Maar wat het anders kon zijn, wist hij ook niet. Om eerlijk te zijn, was Whitekit een beetje bang. Maar dat zou hij nooit toegeven, zelfs niet aan zichzelf, waardoor hij de immense neiging kreeg om te bewijzen dat hij niet bang was. Iedereen sliep eigenlijk, dus twijfelde hij hard of hij het zou doen of niet. Toen besloot hij van wel. De kat daar moest weg! Wie ging nou zo raar stilstaan? Pfff. Dus kwam hij heel stilletjes overeind en sloop hij voorzichtig naar de kat toe. Hij maakte zich klaar voor de sprong.. En sprong toen heel hard tegen een steen aan! "Auw," jammerde hij, want hij was er vol met zijn hoofd op gebonkt. Dat was helemaal geen kat..
- Ganzenopdracht; Heel leuk, altijd dat vechten. Totdat je iets aanvalt wat geen kat is in het donker... Dat is beschamend. ;-)


what the hell's going on can someone tell me please why i'm switching faster than the channels on tv
[OPEN] Everything Stays Whitea11
i'm black and i'm white no something isn't right my enemy's invisible i don't know how to fight
Terug naar boven Ga naar beneden
Cottonmouth
Member
[OPEN] Everything Stays 16544405_7UlOWtLSJkAUoD0
James
22
Actief
”I wanted the sky to mourn me"


CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cottonmouth
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Everything Stays   [OPEN] Everything Stays Icon_minitimedi 9 apr 2019 - 16:22

Cottonkit was een vrij grote kitten, iets wat logisch was met zo veel kleinere broertjes en als eerste levende geborenen. Toch leken de verhoudingen nog niet compleet te kloppen. Zijn hoofd en poten waren een beetje grof, iets wat met tijd er wel uit zal groeien. Het jonge dier was ook nog redelijk bleek en zacht in zijn kleuren, het kitten-heid zat er nog diep in. Ondanks dat hij misschien groter mocht zijn dan de meeste babies, betekende niet dat hij ook maar iets anders was dan de meeste. Nee het beestje had zich compleet tegen zijn moeder aangewurmd en voelde ook geen intentie van deze plek af te komen. Stiekem vond hij de wereld buiten zijn moeders nest ook nog wel een beetje eng. Waarom zou hij weg willen en die wereld ontdekken als hij hier alles had wat hij ooit wilde? Warmte, eten en liefde? Hij was dan ook in alle rust aan het slapen toen er ineens een geluid hoorbaar was.. vrij dichtbij. Cottonkit schrok wakker en duwde zijn oren naar achteren in protest, terwijl zijn gele ogen om zich heen keken. Al snel vond hij de dader, zijn kleine broertje Whitekit... die tegen een steen was gesprongen? Eh? Hoewel hij het niet leuk vond besloot hij maar uit het nest te klimmen om te zien of alles oké was, hij was immers best op zijn familie gesteld. "Gaat het Whitekit?" Mauwde hij, al klonk het niet zo bezorgt als dat hij werkelijk was. Hierna boog hij zich naar voren en gaf enkele likken over de plek waar het zeer leek te doen, net zoals mama en papa deden. "Wat gebeurde er?" Hij plofte neer en gaapte eens breed. Moest het ook allemaal zo laat?COTTONMOUTH
"If I cannot move heaven, I will raise hell"

Terug naar boven Ga naar beneden
Whitelip
Member
[OPEN] Everything Stays Tenor
↯ LOIS ↯
153
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ↯ 18 Moons ↯
Gender: Tomcat ♂
Rank: ↯ Elder ↯
Whitelip
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Everything Stays   [OPEN] Everything Stays Icon_minitimevr 19 apr 2019 - 20:15

De kater wreef met een gepijnigd gezicht over de plek heen waar nu vast en zeker een bult zou ontstaan. Hij stak boos zijn tong uit naar het steenmonster, waarna hij geschrokken opsprong toen plots iemand zijn naam miauwde. Met een ruk keek hij om, waarbij zijn ogen zich op Cottonkit focuste, zijn broer. Hij had hem gevraagd of het ging, en hij haalde nukkig zijn schouders op. Het deed pijn maar dat zou hij dus niet zomaar toegeven. Toch glimlachte hij een brede glimlach toen zijn broer hem een paar likken gaf over zijn pijnlijke kop heen. Het deed wel pijn, maar het was ook lief. Hij haalde opnieuw zijn schouders op toen zijn broer hem vroeg wat hij gedaan had. "Ik ging ons beschermen," miauwde hij waarbij hij de blik van zijn broer ontweek.


what the hell's going on can someone tell me please why i'm switching faster than the channels on tv
[OPEN] Everything Stays Whitea11
i'm black and i'm white no something isn't right my enemy's invisible i don't know how to fight
Terug naar boven Ga naar beneden
Soundpaw*
Member
[OPEN] Everything Stays Tumblr_pnnipzB4Ib1y72wcko1_400
Elfje
163
Actief
I'm special

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Soundpaw*
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Everything Stays   [OPEN] Everything Stays Icon_minitimevr 19 apr 2019 - 22:07

Soundkit was niet bepaald een zware slaper. Ze lag zo nu en dan wel eens wakker, luisterend naar de geluiden van de slapende katten in de nursery. Het was rustgevend op een bepaalde manier. Vannacht was anders. Ze had opgekruld gelegen tegen Honeymoon en haar broertje, in een rustige slaap, toen een luid geluid haar uit haar slaap had gewekt. Slaperig knipperde ze met haar oogjes die nu wennende waren aan het donker in de nursery. Niet ver van haar nest kon ze de stemmen van twee kittens horen. Ze kon de woorden van hun gesprek niet opmaken, maar ze kwamen nu wel beter in zicht hoe langer ze wakker was. In het donker herkende ze vaag Whitekit tussen de twee. Hem had ze eens met Timekit gezien. Nu was ze toch wel nieuwsgierig en misschien ook een beetje boos dat haar slaap was onderbroken. Voorzichtig, om haar broertje niet te wekken, rolde ze weg van haar warme bed en hees ze haarzelf op haar pootjes. Soundkit zette haar witte kittenvacht wat op omdat ze het nu koud had en liep wat twijfelend op de andere kittens af. "Wat zijn jullie aan het doen?" vroeg ze op zachte toon. Ze was niet heel geweldig in nieuwe katten ontmoeten, had ze gemerkt. Haar zelfvertrouwen leek weg te ebben iedere keer als een vreemdeling voor haar neus stond. "Wat was dat geluid?" Haar tweede vraag kwam er een stuk nieuwsgieriger uit.


I hope you don't mind Smile[OPEN] Everything Stays White_11
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Everything Stays   [OPEN] Everything Stays Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[OPEN] Everything Stays
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: