[Open] Hopelessly hungry 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Open] Hopelessly hungry

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Rascal
Member
[Open] Hopelessly hungry  DONWEST2
Renske
510
Actief
You glow differently when you're actually happy

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rascal
BerichtOnderwerp: [Open] Hopelessly hungry    [Open] Hopelessly hungry  Icon_minitimema 8 apr 2019 - 23:03


Rascal zijn maag knorde. Luid. De  laatste paar dagen was het plotseling weer veel kouder geworden. De lente had om de hoek gelegen, maar een sterke nawinterse wind was komen opsteken en de kou streek bij elke pas door zijn vacht. Jagen was weer moeilijk en de kou was al zover in zijn lijf gekomen, dat Rascal zin had in een makkelijke snack. Zijn maag knorde nog een keer. Ja, nu was hij het zat. De grote kater besloot dat het tijd was voor een onorthodoxe maaltijd. Het water liep in zijn mond toen hij stopte bij een grote vuilnisbak. De deksel stond open en er kwam een geur uit, nog niet eens zo heel muf, dat sterker was dan de stank eromheen. Ja, dat moest ie hebben! Rascal sprong soepel op de rand van de container. De bak was niet heel vol. De kater balanceerde op drie poten en probeerde met een poot naar beneden het lekkere hapje, duidelijk weggegooide botjes van tweebenen, uit de bak te vissen. Maar het was net buiten zijn bereik. Het puntje van Rascals tong kwam uit zijn bek toen hij zijn poot nog verder naar beneden strekte, iets meer naar het midden, bijna…
Rascals ogen werden groot toen hij zijn evenwicht verloor. Nee! Met zijn neus naar voren duikelde hij naar voren. Hij sloot zijn ogen en bereidde zich voor voor de impact die zou komen. Met luid kabaal landde hij in het meurende vuilnis.

[Ganzenopdracht: Tja, als je dan écht niets te eten meer kan vinden moet je het soms maar op iets minder conventionele plekken gaan zoeken, alleen soms wil dat wel eens mis gaan. Laat Rascal in een vuilnisbak vallen terwijl hij opzoek is naar eten, bonus punten als hij er niet zelf meer uit kan komen!]
- Open!


[Open] Hopelessly hungry  Unknown
The space between life and death, that's where we are most alive
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Open] Hopelessly hungry
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: