Not safe. Not safe at all. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Not safe. Not safe at all.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Not safe. Not safe at all. DPKsfdL
Freedje
103

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Cherrydawn
BerichtOnderwerp: Not safe. Not safe at all.   Not safe. Not safe at all. Icon_minitimedi 9 apr 2019 - 12:43

Cherrypaw trok kort met haar oortje toen haar mentor steeds verder van de border af begon te dwalen. Ze kon zich herinneren dat ze al eens eerder deze kant op was gegaan, maar dat was per ongeluk geweest. Haar mentor was toen niet in de buurt geweest en ze had er achteraf ook niets van gezegd, maar nu leek het erop dat ze er doelbewust naartoe gingen. En telkens als ze er een vraag over stelde, kreeg ze er een snauw voor in de plaats. Het zorgde voor een ongemakkelijk gevoel in haar binnenste. Haar mentor was de laatste tijd steeds vaker afwezig en liet het qua training ook steeds sneller afweten. Dan begonnen ze als de zon nog niet verschenen was en stopten ze nog voordat de zon aan zijn hoogste punt stond, zelfs als ze nog maar één prooi gevangen hadden. Hij werd in zijn lessen ook steeds slordiger; Cherrypaw wist hem steeds sneller te raken terwijl ze niet het gevoel had dat ze meer moeite deed als anders. En plotseling bleef hij bij een border staan die vreemd rook; een geur waar Cherrypaw het ongemakkelijk van kreeg. Ze keek haar mentor afwachtend aan, maar hij was bezig met andere dingen. Plotseling draaide hij zich naar haar toe, zei dat ze hier moest blijven staan en dat hij zo wel terug zou zijn. Cherrypaw keek onbeholpen toe terwijl hij zich van haar wegdraaide en vervolgens de andere kant op rende, dieper het territorium in met de vreemde geuren. Cherrypaw bewoog ongemakkelijk met haar pootjes en ging zitten, wachtend op haar mentor. Na een poosje vond ze het wel welletjes en besloot ze om dan maar terug te gaan richting het kamp. Ze voelde een brok in haar keel; ze had het gevoel alsof haar mentor haar in de steek liet. Cherrypaw merkte pas te laat op dat ze de verkeerde richting op liep en dat ze juist dieper in het territorium met de vreemde, scherpe geur liep. Ze wilde zich net omdraaien toen ze pootstappen hoorde. Een huivering trok door haar lijf heen en ongemakkelijk probeerde ze de ontdekken waar de kat zich bevond. “Sparkfur?” riep ze schril.


+ Alleen voor Chawl
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Deceased
Not safe. Not safe at all. BrokenNaiveEyelashpitviper-size_restricted
Julia
1929
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: ✝35 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Member
Chawl
BerichtOnderwerp: Re: Not safe. Not safe at all.   Not safe. Not safe at all. Icon_minitimedo 11 apr 2019 - 13:43

Hij wist eigenlijk niet zo goed waarom hij zichzelf zulke dagen aandeed, waarom hij zijn Young one’s soms vrij gaf. Het was om Jim en Shifa ook wat rust te geven, maar voor hemzelf was het verre van goed. Zijn gedachten namen dan altijd direct weer een loopje met hem. Ook al ging hij jagen, dan nog leken zijn hersenen andere ideeën te hebben. Als hij zichzelf niet genoeg bezig hield belande hij weer in een labiele toestand, eentje die voor niemand goed was. Voor hem niet en voor zijn omgeving ook niet. Zijn tweegekleurde ogen stonden gepijnigd terwijl hij zich probeerde op prooigeuren te concentreren, maar bij elk klein geluidje raakte hij alweer afgeleid. Het was echt een drama op het moment. Hij mopperde daarom ook in zichzelf, maar toen stond hij stil. Hij spitste zijn oren, want hij wist toch zeker dat hij een stem had gehoord. Een kattenstem die een Clannaam uitsprak. Toen draaide de wind zijn kant op en blies de geur van ThunderClan mee. Ook dat nog… Meteen werd het beeld van zijn vader die vermoord werd door Firedance weer op zijn netvlies gebrand. Dat gebeurde altijd als ook maar iets wat te maken had gehad bij zijn ouders dood hem prikkelde. Hij liep verder totdat zijn blik op de ThunderClan apprentice viel. “Wat doe jij hier?” Miauwde hij koeltjes.


Not safe. Not safe at all. 85A0ca8T_oNot safe. Not safe at all. V4s23EcO_oNot safe. Not safe at all. FTbtNyE2_oNot safe. Not safe at all. FTbtNyE2_oNot safe. Not safe at all. PF71KdU0_oNot safe. Not safe at all. JeyKDma8_oNot safe. Not safe at all. GPr1M0jZ_oNot safe. Not safe at all. COxUkZt
Judge me
Not safe. Not safe at all. NJ8wT66H_o
by the cats I avoid
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Not safe. Not safe at all. DPKsfdL
Freedje
103

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Cherrydawn
BerichtOnderwerp: Re: Not safe. Not safe at all.   Not safe. Not safe at all. Icon_minitimeza 13 apr 2019 - 16:42

Het leek er niet op dat Sparkfur terug zou komen en hoe meer dat besef tot haar door begon te dringen, hoe erger de paniek zich in haar opstapelde. Een stemmetje in haar hoofd zei dat ze ervoor moest zorgen dat ze in elk geval uit het gevaarlijk terrein weg moest komen, maar haar poten werkten niet mee. Haar amberkleurige ogen keken verschrikt in het rond en bleven vervolgens op een zwarte kat met een halsband met tanden hangen die in haar richting liep. Ze hoefde haar bek niet te openen om te weten welke Clan er voor haar stond. Ze had hier al genoeg verhalen over gehoord van de elders en ze had als kitten toe moeten kijken hoe haar ouders dapper vochten toen deze Clan hun weg probeerde te drijven uit hun territoria. Dit was een BloodClankat. En hij was boos op haar, boos omdat ze in zijn territorium stond. Als ze de verhalen moest geloven, liet geen enkele BloodClankat je zonder kras weggaan. Ze kon zich maar beter voorbereiden op een gevecht, ook al zou ze het waarschijnlijk verliezen. De kat was ouder dan haar en ze wist niet waar die tanden voor stonden, maar ze wist wel dat het niet goed kon zijn. Wie weet wat deze kat al allemaal gedaan had in zijn leven. “Ik ben verdwaald,” probeerde ze op rustige toon tegen hem te zeggen, want ze had niet het idee dat schreeuwen of smeken ging helpen. “Ik wilde eigenlijk net weggaan.” Als het andersom was geweest, als hij zich op haar territorium had bevonden, had ze het waarschijnlijk nog aangedurfd om het gevecht aan te gaan, alleen al om haar Clan te verdedigen. Maar de waarheid was dat zij nu in fout was. En de vraag was ook nog maar of ze weg zou komen. En dat dan ongeschonden. “Ik ga al, oké?” Ze keek hem aan, proberend om niet terug te schrikken voor die kille blik in zijn twee verschillend gekleurde ogen. “Ik zal teruggaan naar mijn Clan en niemand hoeft ooit te weten dat ik hier was.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Deceased
Not safe. Not safe at all. BrokenNaiveEyelashpitviper-size_restricted
Julia
1929
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: ✝35 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Member
Chawl
BerichtOnderwerp: Re: Not safe. Not safe at all.   Not safe. Not safe at all. Icon_minitimedi 23 apr 2019 - 20:23

Hij snoof bij de woorden van de jonge kattin. “De ThunderClan let dan niet zo goed op haar jonge katten wel?” Zijn stem klonk nog steeds kil terwijl er een gevaarlijke fonkeling in zijn tweegekleurde ogen lag. Toen ze aangaf dat niemand hoefde te weten dat ze daar was geweest verliet een sarcastische lach zijn bek. “Ja en dan meteen naar je leader rennen zeker om te vertellen dat BloodClan zwak is, omdat ik je zonder iets te doen hier rond laat huppelen.” Zijn snorharen trilden terwijl hij dichter naar haar toe stapte. “Het lijkt wel alsof ik de laatste tijd juist de twee Clans tegen kom waarvan ik niet meer dan het recht heb om die te haten. Typisch niet?” Waarvan één WindClanner het niet meer na kon vertellen. Alleen deze ThunderClanner ging hij niet vermoorden. Dit keer was hij er met zijn verstand bij, behalve de woede die in zijn binnenste raasde en die hij probeerde te temperen, want als dat eruit kwam vertrouwde hij ook zichzelf niet meer. Toch liep ze hier op hun territorium en hoe kwaad hij ook op Cobra was, zijn vader en Shark hadden de Elite groot gemaakt. Hij wilde hun werk niet teniet doen door soft te worden. Dus was het zijn taak om haar er even goed aan te herinneren dat hier BloodClanners leefden en dat ze er verkeerd aan had gedaan hier te komen. Zijn nagels schoten uit hun hulzen terwijl hij pal voor haar bleef staan. Zijn kop vlak bij die van haar.


Not safe. Not safe at all. 85A0ca8T_oNot safe. Not safe at all. V4s23EcO_oNot safe. Not safe at all. FTbtNyE2_oNot safe. Not safe at all. FTbtNyE2_oNot safe. Not safe at all. PF71KdU0_oNot safe. Not safe at all. JeyKDma8_oNot safe. Not safe at all. GPr1M0jZ_oNot safe. Not safe at all. COxUkZt
Judge me
Not safe. Not safe at all. NJ8wT66H_o
by the cats I avoid
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Not safe. Not safe at all. DPKsfdL
Freedje
103

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Cherrydawn
BerichtOnderwerp: Re: Not safe. Not safe at all.   Not safe. Not safe at all. Icon_minitimewo 1 mei 2019 - 16:07

“Dit is niet de fout van ThunderClan,” schoot ze meteen in de verdediging en meteen wenste ze dat ze niets gezegd had. Het was juist de bedoeling dat ze een poging deed om te ontkomen zonder klauwsporen, niet om hem aan te moedigen haar pijn te doen. Het was puur Sparkfur’s fout geweest dat hij haar hier had achtergelaten, de rest van de katten van ThunderClan hadden er niets mee te maken. Ze schudde haar hoofd toen hij insinuaties maakte over wat ze ging doen als ze aan hem ontkwam zonder dat hij haar aan zou vallen, maar zei niks. Ze zou het alleen nog maar erger maken. Vervolgens zei hij iets wat ze niet begreep. Ze was nog maar amper geboren toen hun Clans in oorlog waren en dus had ze geen idee waar hij het over had, maar ze vermoedde dat BloodClan sowieso een hekel had aan elke Clan die hier zou passeren. Als ze een ShadowClanner was geweest, had ze waarschijnlijk hetzelfde probleem gehad als nu. Ze deed kort een stap achteruit toen hij haar naderde en even overwoog ze om hem dan toch maar aan te vliegen. Of was er iets anders wat ze kon proberen? Ze wilde dat Sparkfur hier nu was, maar die leek met de noorderzon te zijn verdwenen. Ze vroeg zich af of hij haar hier expres had achtergelaten en hoewel ze het moeilijk vond om dat te geloven, begon het er toch wel op te lijken. Misschien had hij haar niet per se een BloodClanner tegen willen laten komen, maar hij had haar hier wel in de steek gelaten in het volle besef dat haar iets kon overkomen. En toen de paniek een piek bereikte, nam ze een beslissing. Met een snelle haal van haar klauw richtte ze op zijn gezicht, niet eens kijkend waar ze naar richtte. Daarna draaide ze zich om en probeerde vervolgens weg te rennen. Weg van de border van BloodClan en weg van dat gevaar achter haar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Deceased
Not safe. Not safe at all. BrokenNaiveEyelashpitviper-size_restricted
Julia
1929
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: ✝35 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Member
Chawl
BerichtOnderwerp: Re: Not safe. Not safe at all.   Not safe. Not safe at all. Icon_minitimedo 2 mei 2019 - 11:01

Ze schoot meteen in de verdediging, maar er kon bij hem geen enkel lachje af. “Ooh ja?” zei hij terwijl hij haar strak aanstaarde. “Aan jouw geur te ruiken ben jij duidelijk ThunderClan, dus wiens schuld zou het dan moeten zijn hmmm” Even stonden ze tegen over elkaar, totdat de klauw van de kattin naar zijn wang schoot. Haar nagels krasten over zijn huid, het was een ondiepe wond, maar wel diep genoeg om bloed op te laten wellen. De ijzeren geur van zijn eigen bloed drong zijn neus binnen. “Dat was niet slim.” Vervolgde hij kil terwijl hij razendsnel achter haar aansprong. Hij deed een poging om voordat ze ook maar helemaal om had kunnen draaien zijn klauwen in haar rug te slaan. Om als dat lukte haar tegen de grond aan te pinnen. Mocht hij te laat zijn zou hij haar wel inhalen. Hij ging haar hier in ieder geval niet mee weg laten komen, absoluut niet.


Not safe. Not safe at all. 85A0ca8T_oNot safe. Not safe at all. V4s23EcO_oNot safe. Not safe at all. FTbtNyE2_oNot safe. Not safe at all. FTbtNyE2_oNot safe. Not safe at all. PF71KdU0_oNot safe. Not safe at all. JeyKDma8_oNot safe. Not safe at all. GPr1M0jZ_oNot safe. Not safe at all. COxUkZt
Judge me
Not safe. Not safe at all. NJ8wT66H_o
by the cats I avoid
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Not safe. Not safe at all. DPKsfdL
Freedje
103

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Cherrydawn
BerichtOnderwerp: Re: Not safe. Not safe at all.   Not safe. Not safe at all. Icon_minitimedi 7 mei 2019 - 14:18

Cherrypaw’s hart hamerde in haar borst terwijl ze haar poten dwong om sneller te gaan, ook al voelde ze zich als versteend op de plek waar ze stond. Haar klauwen lieten diepe groeven achter in de bosgrond terwijl ze zich in blinde paniek probeerde te beseffen welke kant ze op moest gaan. En het was die twijfeling die de BloodClanner achter haar genoeg tijd gaf om haar in te halen en haar tegen de grond te pinnen. Zijn klauwen drongen onnodig hard door in haar huid en met een kreet verloor Cherrypaw haar evenwicht en knalde ze tegen de grond aan. Ze wist dat ze geen kans had om te ontsnappen, maar ze wist ook dat ze geen schijn van kans zou maken tegenover deze wilde, bloeddorstige BloodClanner. Toch wilde ze niet doodgaan zonder zich nog goed verweerd te kunnen hebben en misschien, heel misschien, bestond er wel een kansje voor haar om alsnog te kunnen ontsnappen. Met alle kracht die ze in haar ledematen had zitten, probeerde ze om te rollen zodat ze hem tegen de grond zou werken. “Laat me los!” riep ze wanhopig. “Ik heb je niets gedaan en die stomme Clan van je ook niet!” Woest probeerde ze zich los te rukken uit zijn klauwen waardoor er diepe groeven achter bleven in haar pels. Meteen welde er bloed op en gleden er dikke, stroperige straaltjes rood langs haar schouders naar beneden. Ze draaide zich om en probeerde nog een keer uit te halen met haar klauwen, waarna ze met haar poten over de bosgrond krabbelde zodat ze overeind kon komen en alsnog weg kon rennen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Deceased
Not safe. Not safe at all. BrokenNaiveEyelashpitviper-size_restricted
Julia
1929
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: ✝35 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Member
Chawl
BerichtOnderwerp: Re: Not safe. Not safe at all.   Not safe. Not safe at all. Icon_minitimevr 10 mei 2019 - 19:23

Ze wist er even vandoor te gaan, maar leek te twijfelen. Hij greep meteen zijn kans en pinde haar vast op de grond. De ThunderClan apprentice begon te gillen dat hij haar los moest laten. “Ooh nee?” Zei hij kalm. “Jij bent op ons territorium en jij vind dat niks. Ik denk dat ik dan ook maar zomaar even jullie territorium binnen loop, dat is dan ook niks wel?” Ze probeerde zich om te draaien en begon onder zijn klauwen te worstelen. Waardoor zijn nagels in haar schouder alleen nog maar dieper haar huid binnen drongen. “Ik denk dat ik je er ook nog maar even op moet wijzen dat wij geen Clan zijn, dat betekent dat wij geen regeltjes hebben, wij zijn een Elite.” Hij bracht zijn kop tot vlak bij die van haar. “Wat doen jullie met indringers hmmm?” Haar klauw kraste over zijn borst, maar het waren geen diepe wonden, dus het deerde hem niet zo veel. Hij voelde het bijna niet. Het voelde voor hem altijd als een kleine prikkeling, niet als pijn. Behalve als de wonden diep waren. Hij probeerde zijn nagels over het zachte gedeelte van haar buik te halen. Toen wist ze zich weer los te wringen en haalde hij zijn poten van haar af.


Not safe. Not safe at all. 85A0ca8T_oNot safe. Not safe at all. V4s23EcO_oNot safe. Not safe at all. FTbtNyE2_oNot safe. Not safe at all. FTbtNyE2_oNot safe. Not safe at all. PF71KdU0_oNot safe. Not safe at all. JeyKDma8_oNot safe. Not safe at all. GPr1M0jZ_oNot safe. Not safe at all. COxUkZt
Judge me
Not safe. Not safe at all. NJ8wT66H_o
by the cats I avoid
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Not safe. Not safe at all. DPKsfdL
Freedje
103

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Cherrydawn
BerichtOnderwerp: Re: Not safe. Not safe at all.   Not safe. Not safe at all. Icon_minitimema 13 mei 2019 - 17:42

“Je blijft van ons territorium weg, smerige BloodClanner!” snauwde ze kwaad. Waar ze eerst nog angst had gevoeld, voelde ze nu de adrenaline haar lichaam overnemen. Ze zou sterven voor haar Clan, dat was immers wat ze zou zweren als ze warrior zou worden. Maar nu ook als apprentice zou ze sterven voor haar Clan als dat zou moeten. Ze wilde de BloodClanner van zich af krijgen, maar ze wilde ook voorkomen dat hij achter haar aan en in haar territorium zou rennen. De klauwen die hij in haar schouders had geboord, maakten enkel nog diepere wonden toen ze zich los probeerde te rukken uit zijn greep. Haar tanden waren ontbloot en haar klauwen krasten over zijn borst, maar het leek hem vrij weinig te doen allemaal. En waarom zou het ook? Hij was ouder en aan de vreselijke wonden te zien die over één kant van zijn lichaam liepen, was hij al heel duidelijk bekend met dit soort gevechten. Een krasje op zijn borst tegenover hetgeen wat die andere kat bij hem had veroorzaakt, zou niet zo veel uitmaken. “Het maakt niet uit wat jullie zijn,” spuugde ze terwijl ze zich eindelijk wist los te rukken, al liet dat diepe groeven achter in haar schouder en haar rug. Het bloed vermengde zich met haar zandkleurige vacht en even leek het alsof haar vacht één grote klont bloed bestond. “Wegjagen als ze van een andere Clan zijn,” sprak ze. “En doden als ze jullie soort zijn.” Hoewel ze het overtuigend en intimiderend over probeerde te laten komen, zorgde de schrijnende pijn tussen haar schouders en op haar rug ervoor dat het allesbehalve zo overkwam. Ze zette een paar stappen achteruit, haar lippen teruggetrokken in een grauw. “Daar, je hebt me weggejaagd,” sprak ze tegen hem, haar adrenaline wegebbend. “Nu kun je me toch wel laten gaan, niet?” Opnieuw deed ze een paar stappen achteruit. Ze kon niet ver meer van haar border vandaan zijn. Nog een paar stappen. De redding was nabij.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Deceased
Not safe. Not safe at all. BrokenNaiveEyelashpitviper-size_restricted
Julia
1929
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: ✝35 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Member
Chawl
BerichtOnderwerp: Re: Not safe. Not safe at all.   Not safe. Not safe at all. Icon_minitimedi 14 mei 2019 - 12:16

Ze begon meteen te gillen dat hij van haar territorium weg moest blijven. “Dat werkt dus twee kanten op dame. Jij had hier ook niet moeten zijn.” Sprak hij met een duidelijke flonkering in zijn tweegekleurde ogen. Toen zei ze dat het haar niet uit maakte wie ze waren, waardoor hij even humorloos grinnikte. Ze had een grote bek en blijkbaar niet door dat hij haar allang dood had kunnen bijten als hij dat had gewild. “Het maakt je dus niet uit hè?” Miauwde hij toen koel. “Misschien had dat het wel moeten doen, want als het jou niet uitmaakt en je ook maar geen greintje vrees voor mij voelt. Waarom zou ik zo’n gevaar dan rond laten lopen?” Elke stap die zij achteruit liep zette hij weer vooruit, hij gunde haar totaal geen ruimte. Toen begon ze allemaal dingen te miauwen dat hij haar nu wel kon laten gaan. Ja, wie dacht ze wel niet dat ze was. Hem eerst uitkafferen en dan opperen dat hij haar wel gewoon kon laten gaan. “Dat zou ik kunnen doen ja, maar blijkbaar is jouw angst voor de Elite niet sterk genoeg om je grote bek te houden.” Hij sloeg zijn nagels weer uit en liet zijn klauw opnieuw op haar afkomen. Dit keer op haar borst gericht.


Not safe. Not safe at all. 85A0ca8T_oNot safe. Not safe at all. V4s23EcO_oNot safe. Not safe at all. FTbtNyE2_oNot safe. Not safe at all. FTbtNyE2_oNot safe. Not safe at all. PF71KdU0_oNot safe. Not safe at all. JeyKDma8_oNot safe. Not safe at all. GPr1M0jZ_oNot safe. Not safe at all. COxUkZt
Judge me
Not safe. Not safe at all. NJ8wT66H_o
by the cats I avoid
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Not safe. Not safe at all. DPKsfdL
Freedje
103

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Cherrydawn
BerichtOnderwerp: Re: Not safe. Not safe at all.   Not safe. Not safe at all. Icon_minitimewo 15 mei 2019 - 21:36

In Cherrypaw’s wilde paniek kreeg ze niet alles binnen wat hij tegen haar zei. Hoewel ze al ver van zijn border verwijderd was, zette hij nog steeds stappen in haar richting. Ze wist dat het ThunderClan territorium zich ergens achter haar bevond, maar ze ving geen geuren op van een patrouille die in haar richting kwam. Ze was hier alleen met de BloodClanner en het leek er niet op dat hij haar zou laten gaan. Ze had al diverse keren geprobeerd om te ontsnappen en wist dat als ze nu nog eens in zijn klauwen zou belanden dat ze nu misschien helemaal niet meer kon ontsnappen. Ze kon hem een dodelijke wond proberen toe te richten, maar als dat niet werkte, dan zat ze diep in de problemen omdat hij haar alles natuurlijk dubbel terug ging betalen. Ze had een vreselijk probleem. Echt een vreselijk probleem. En haar woorden maakten het er natuurlijk niet beter op, maar Cherrypaw weigerde de hulpeloze kitten uit te hangen. Ze weigerde om zonder slag of stoot op te geven. Zelfs al had Sparkfur haar laten zitten, dan nog was dit niet hoe ThunderClan zijn apprentices opvoedde. “Nee, niet doen!” gilde ze toen ze zijn klauw opnieuw op zich af zag komen. Instinctief dook ze naar de grond en wist ze nog net zijn klauw te ontwijken. Deze schampte hierdoor opnieuw langs de krassen die al aanwezig op haar rug waren en Cherrypaw siste van de pijn. Met haar achterpoten trapte ze zichzelf omhoog en stootte vervolgens haar klauw uit in de richting van zijn keel. Daar. Hopelijk zou hem dat genoeg verbazen zodat zij alsnog kon ontsnappen. In het langs hem rennen haalde ze ook nog eens uit met zijn achterpoot waarbij ze zijn voorpoot mee probeerde te haken. Daarna rende ze weer zo hard ze kon in de richting van haar border, haar hart hamerend in haar keel.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Deceased
Not safe. Not safe at all. BrokenNaiveEyelashpitviper-size_restricted
Julia
1929
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: ✝35 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Member
Chawl
BerichtOnderwerp: Re: Not safe. Not safe at all.   Not safe. Not safe at all. Icon_minitimedo 16 mei 2019 - 10:58

Hij rook en voelde de paniek aan haar. Ze was wel degelijk bang voor hem, meer dan ze in eerste instantie had laten zien. Toen zijn klauw weer op haar afvloog begon ze dan ook te gillen. Zijn nagels krasten over haar rug en de eerder gemaakte verwondingen. Toen ze omhoog stootte om haar klauw in zijn keel te zetten was hij genoodzaakt wat passen achteruit te doen. Zo’n wond kon fataal zijn of hij kon er aan dood bloeden, dat had hij inmiddels wel geleerd. Dood bloeden was het grootste gevaar voor Chawl. Dus moest hij voorkomen dat de kans aanwezig was dat zijn wonden te lang zouden bloeden. Toen rende de apprentice van ThunderClan langs hem heen en probeerde hem onderuit te halen. Hij moest zijn poten een stuk verder uit elkaar zetten om te blijven staan. Koeltjes keek hij haar na, hij ging niet meer achter haar aan. De angst voor hem was genoeg voor nu. Hopelijk had ze er van geleerd en kwam ze niet weer terug, want dan zou hij haar niet meer laten gaan. Dan bracht hij het imago van de BloodClan in gevaar en dat wilde hij kostte wat het kost voorkomen, dan zou hij zijn vader of Shark alsnog teleurstellen. Hij draaide zich om toen ze uit het zicht verdween en liep terug naar zijn eigen border.

[Topic uit]


Not safe. Not safe at all. 85A0ca8T_oNot safe. Not safe at all. V4s23EcO_oNot safe. Not safe at all. FTbtNyE2_oNot safe. Not safe at all. FTbtNyE2_oNot safe. Not safe at all. PF71KdU0_oNot safe. Not safe at all. JeyKDma8_oNot safe. Not safe at all. GPr1M0jZ_oNot safe. Not safe at all. COxUkZt
Judge me
Not safe. Not safe at all. NJ8wT66H_o
by the cats I avoid
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Not safe. Not safe at all. Ohilw4Xz_o
Lianne
155
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Mallowleaf
BerichtOnderwerp: Re: Not safe. Not safe at all.   Not safe. Not safe at all. Icon_minitimevr 17 mei 2019 - 9:22

Ergens schreeuwde kraaien. Mallowleaf hief zijn kop omhoog en luisterde. Het klonk ver weg, gedempt. Doch werd het luider en luider, tot ze over hem heen vlogen. Zijn oren trokken met elke schrille kreet waarmee de beesten gilde en hij duwde ze plat tegen zijn schedel aan. Wat had hen zo ontdaan gemaakt? Hij was dicht bij de twoleg place. De bomen van de Tallpines stonden op dit deel dichter op elkaar waardoor stemmen spookachtig echode, afketsend op de grauwe stammen. Mallowleaf keek achterom naar de kraaien die overal om hem heen in de toppen waren neergestreken. Krijsend. Mallowleaf schrok niet snel terug van zulke zaken maar gezien zijn omstandigheden moest hij toegeven dat het lichtelijk verontrustend was. Hij keek met een ruk op toen hij poot stappen hoorde. Ze waren licht en snel. Hij rook bloed en angst. En ThunderClan. Met zijn staart omhoog draafde hij de clan genoot tegemoet, vrezend dat ze misschien was gepakt door een hond. De Twolegs hielden hun beesten nooit bij zich en wilde nog wel eens verschijnen tussen de Tallpines, zo dicht bij de Twoleg Place. Hij was niet er op voorbereid om een jonge, zandkleurige apprentice te vinden. “Cherrypaw!” Riep hij uit. Het zicht van haar doorweekte, rode rug alarmeerde de kater onmiddellijk. “Wat is er gebeurt?” Hij kwam tot stilstand naast haar en hield alert de omgeving in de gaten voor het dreigende gevaar dat haar op de hielen zat.


Not safe. Not safe at all. BBZwC2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Not safe. Not safe at all. DPKsfdL
Freedje
103

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Cherrydawn
BerichtOnderwerp: Re: Not safe. Not safe at all.   Not safe. Not safe at all. Icon_minitimeza 18 mei 2019 - 9:53

De tranen die ze tot nu toe dankzij haar adrenaline had weten in te houden, gleden onbedaarlijk over haar wangen terwijl ze zich een weg zocht naar haar territorium. Er leek zich mist in haar kopje te vinden waardoor het voor haar moeilijker werd om te bepalen welke richting ze uit moest gaan. Al waar zij mee bezig was, was het feit dat ze moest ontsnappen aan de BloodClanner. De wonden op haar rug waren diep, dat kon ze zo ook wel voelen en ze klemde haar kaken op elkaar bij elke trilling die er door haar heen ging telkens als ze een stap zette. Het was moordend, het was verschrikkelijk en ze wenste dat ze nooit met Sparkfur was meegegaan. Sparkfur! De gedachten aan haar mentor lieten haar nog harder huilen. En toen was er opeens bekend terrein. En ook een bekend gezicht. Cherrypaw remde meteen af toen ze het bezorgde gezicht van Mallowleaf zag, de kat waarmee ze nog maar enkele dagen geleden op de Sunningrocks had gelegen en haar zorgen over Sparkfur had verteld. Waarom had ze toen niet doorgedraafd? Waarom had ze het zo ver laten komen? Was dit allemaal haar fout? Ze slikte en probeerde haar gedachtegang wanhopig op orde te krijgen. Mallowleaf had er niets aan als ze nu hysterisch ging reageren. Angstig keek ze over haar schouder om te zien of de BloodClanner haar gevolgd was, maar dat leek niet het geval te zijn. “BloodClan!” bracht ze huilend uit. “En… en Sparkfur.” Ze trok haar oren naar achteren. Angst, woede en verdriet waren zichtbaar in haar blik toen ze het over haar mentor had. “Sparkfur was opeens weg en… en… en toen kwam die BloodClanner en…” De woorden waren zo verpletterend, brachten haar zo ernstig terug naar wat er net was gebeurd dat ze haar gezicht in zijn vacht moest stoppen om het op te laten houden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Not safe. Not safe at all.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: