iudico 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 iudico

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Cottonmouth
Member
iudico 16544405_7UlOWtLSJkAUoD0
James
22
Actief
”I wanted the sky to mourn me"


CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cottonmouth
BerichtOnderwerp: iudico   iudico Icon_minitimedi 9 apr 2019 - 17:53iudico : to judge, consider


De grote kitten lag in zijn nest wat te staren naar de andere nesten. Hij vroeg zich af hoe het daar was. Vast niet zo leuk als bij hun. Want hun nest was toch wel het beste. Hier waren immers mama, zijn zusje en al zijn broertjes. Wat zou je nog meer willen hebben dan dat? Het hielp ook niet dat kinderen nog enorm egocentrisch waren en het voor hun letterlijk onmogelijk was in te schatten hoe een ander zich voelde. Dat alle kittens dit waarschijnlijk dachten. Maar goed. De dag begon toch een beetje saai te worden en hij wilde graag bewegen, maar het nest uitgaan wilde hij juist weer niet. Cottonkit vond het helemaal niet leuk om uit het nest te zijn, hij wilde voor altijd bij zijn mama liggen. Een beetje noodgedwongen klom hij maar over de rand en keek even om zich heen. Uiteindelijk vond zijn blik een van de andere kittens.. niet een van hún nest. Hm. De grijze kat besloot polshoogte te nemen door dichterbij te lopen. "Hey, ik ben Cottonkit"

+ Shrewkit
COTTONMOUTH
"If I cannot move heaven, I will raise hell"

Terug naar boven Ga naar beneden
Shrewpaw.
Member
iudico 5ErKaGd
Daan
112
Actief

CAT'S PROFILE
Age: • 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Shrewpaw.
BerichtOnderwerp: Re: iudico   iudico Icon_minitimedi 9 apr 2019 - 17:57

I never thought hyenas essential
They're crude and unspeakably plain

Shrewkit gaapte en kwam overeind. Ze had net een heerlijk dutje gedaan tegen haar warme mama aan, maar nu was het tijd om haar pootjes te strekken. Haar ogen gingen vrijwel direct naar haar siblings, maar die leken allemaal nog te slapen. Met enige tegenzin liet ze hen dan ook met rust, klauterde het nest uit en waggelde wat door de nursery heen. Nu moest ze nog iemand anders vinden die haar kon vermaken, wat vast wel goed zou komen in de drukke nursery. Echter had ze niet veel zin in een ruzie.. daarvan had ze er nu wel genoeg gehad. De tortie spitste haar oortjes toen er plots een grote kitten naar haar toe kwam stappen en zich direct voorstelde als Cottonkit. Ze kende hem nog niet. "Ikke ben Shrewkit!" mauwde ze terwijl haar blauwe kijkers over de kater heen gingen.
for Cottonkit


iudico Xn2CiyH
Terug naar boven Ga naar beneden
 
iudico
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: