Big boys [ Day & Open ] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Big boys [ Day & Open ]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Foal •
Member
Big boys [ Day & Open ] DPKsfdL
Rebecca
45
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5/6 Moon
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Foal •
BerichtOnderwerp: Big boys [ Day & Open ]   Big boys [ Day & Open ] Icon_minitimevr 12 apr 2019 - 15:26


Foal

dashing through meadowsAlles was zo ontzettend leuk en groot! Elke avond viel de witte kitten doodmoe in haar nest maar ze merkte dat haar pootjes iets meer kracht begonnen te krijgen waardoor ze langer kon kruipen en even overeind staan met haar pootje en naar een andere kat toekruipen. Ze trok met haar oortjes die een beetje begonnen te kleuren wat de pointtekening in haar vacht verraadde. Ze wiebelde met haar oortjes. Ze was moe maar ergens wilde ze nog kijken of er katten waren die met haar wilden praten of misschien zelfs wel spelen. Er was toch vast wel iemand die met haar wilde spelen hier? Haar zusjes leken het niet zo leuk te vinden als zij soms wat ze niet begreep. Ze keek naar de in/uitgang van de Nursery en wachtte.


Young, wild and free


template coded by always and forever of atf

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Day •
Chief
Big boys [ Day & Open ] DPKsfdL
Floriske
393
Actief
Koester het licht
en het zal de schaduwen verjagen

CAT'S PROFILE
Age: 77 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank: Chief
Day •
BerichtOnderwerp: Re: Big boys [ Day & Open ]   Big boys [ Day & Open ] Icon_minitimedo 2 mei 2019 - 22:00

Day vond het leuk om de kittens van de Tribe te bezoeken, die kleine hoopjes vacht vol licht in hun ogen, in hun jonge, onbezorgde harten. Als je je even iets minder voelde, een beetje verdrietig was, of ongerust, of wat afwezig en niet goed op dezelfde golflengte als de wereld om je heen, was het enige wat je hoefde te doen even te praten met een kitten, mee te doen aan hun spelletjes, of zelf maar toekijken hoe ze rondbuitelden. Soms wenste hij wel eens dat hij zelf kittens had. Hij zou het leuk vinden om vader te zijn. Maar ja, om kittens te maken had je toch echt twee katten nodig en Days Liefde van zijn Leven had zich niet aan hem getoond. Inmiddels was hij er ook misschien wat te oud voor, al zou Bee zeker anders beweren, die zou om kleinkinderen blijven smeken tot de vogels zijn ziel naar de Tribe of Endless Hunting hadden gedragen. En zelfs dan zou hij Day in zijn dromen blijven achtervolgen, met die niet zo erg subtiele hints van hem. Maar hoe dan ook, voor nu moest Day het met het gezelschap van andermans kroost stellen, iets wat hij ook prima vond. “Zo laat nog onder de wakenden, Foal Dashing through Meadows?” vroeg hij aan de kitten die voor de nursery zat.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Big boys [ Day & Open ]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water-
Ga naar: