Hello there, little one. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Hello there, little one.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Breezespring
Member
Hello there, little one. DPKsfdL
Freedje
98
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezespring
BerichtOnderwerp: Hello there, little one.   Hello there, little one. Icon_minitimeza 13 apr 2019 - 15:10

Het was pas sinds het bezoekje aan Slatefur’s kittens geleden dat ze nog hier was geweest, maar nu wilde één van de queens graag nog eens gaan jagen en had Breezespring zich opgeofferd om op haar kleintjes te passen. En op alle kleintjes van de nursery, trouwens. Het was best wel een aangename taak voor haar; Breezespring hield van kittens en wilde later dan zelf ook graag kittens hebben. Alleen had ze nog geen partner gevonden waar ze de rest van haar leven mee wilde delen. Er waren natuurlijk wel toms die haar interesse trokken, maar voor nu was ze ook eerlijk gezegd best wel druk bezig met haar training. Ze had het duidelijke idee laten vallen dat ze interesse had in een apprentice en vermoedde dat ze binnen de kortste keren haar eerste eigen apprentice zou krijgen. En daar wilde ze klaar voor zijn. Voor de rest ging ze alles gewoon rustig op zijn tijd laten komen. Ze was nog jong, ze had geen haast in dat soort dingen. En tot die tijd kon ze makkelijk voorstellen om zelf een middagje in de nursery te spenderen in plaats van een andere queen, zoals ze nu dus deed. Ze liet haar zachte, gele blik glijden over de kittens die zich in de nursery bevonden en richtte haar blik op één van de kittens die haar recht aan leek te kijken. Een zachte glimlach gleed om haar lippen terwijl ze begroetend met haar oortjes wiebelde. Ze moest heel even in haar geheugen graven, maar herkende hem toen als Sheddedkit, één van de al wat nieuwere kittens. Op het nestje van Slatefur na dan. “Hallo daar, Sheddedkit,” sprak ze op een zachte toon tegen hem, hem uitnodigend met haar staart om dichterbij te komen als hij dat zou willen. “Hoe gaat het met je?” vroeg ze vervolgens.


+ Eerste post voor Sheddedkit
Terug naar boven Ga naar beneden
Sheddedkit
Member
Hello there, little one. Ezgif_com_gif_maker_by_soxzthewolf-daku90e
Linn
187
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sheddedkit
BerichtOnderwerp: Re: Hello there, little one.   Hello there, little one. Icon_minitimezo 14 apr 2019 - 20:27No matter how many times a snake sheds his skin,
he will always be a snake

Hij had midden in zijn spel gezeten toen het opeens tot hem doordrong dat er een zwarte kattin in de Nursery zat die hij helemaal niet kende. Na een maan kende hij wel zo ongeveer alle queens die in de den lagen, al had hij bijna geen van hen echt gesproken. Zijn kopje stond schuin terwijl hij de kattin bestudeerde, totdat ze hem plots begroette. Hij schrok van het feit dat ze zijn naam kende, maar besloot dat dat uiteindelijk normaal was. Natuurlijk had ze van hem en zijn siblings gehoord. "Goed." Reageerde hij kort op haar vraag. "Bent u ook een mama?" Hmmm. Ze leek niet op een mama. Zijn blik gleed kort naar haar buik. Ze was ook niet dik, zoals sommige bijna-mama's.


chin up kid, they'd kill to see you fall
Hello there, little one. 12497073_ZZoqD7FwdYVNtoT
Terug naar boven Ga naar beneden
Breezespring
Member
Hello there, little one. DPKsfdL
Freedje
98
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezespring
BerichtOnderwerp: Re: Hello there, little one.   Hello there, little one. Icon_minitimedi 16 apr 2019 - 8:59

Breezespring gaf een kort knikje toen ze de kitten antwoordde dat het goed met hem ging. Dat was mooi. Het was belangrijk dat de kittens in de nursery goed van melk of van prooi voorzien werden en dat ze een rustige, gezonde omgeving opgroeiden. Zij waren immers de toekomst van de Clan. Als zij later warrior zouden zijn, zouden zij zich weer moeten voortplanten zodat er weer nieuwe kittens kwamen. Ze hoopte dat ze tegen de leeftijd dat deze kitten oud genoeg zou zijn om voor zichzelf te jagen dat ze zelf wel een nestje zou hebben, maar het was iets wat ze natuurlijk niet mocht forceren. Ze glimlachte toen de kitten zijn vraag stelde en schudde haar hoofd. “Nee, ik ben hier in de plek van een andere mama. Zij wilde even het kamp uit en nu moest ik komen kijken hoe het met jullie ging.” Ze hield maar voor zich dat ze zelf wel graag kleintjes wilde hebben; dat leek haar niet iets om met een kitten te bespreken. Hij zou het waarschijnlijk niet eens begrijpen, met de jonge leeftijd die hij had. “Misschien ga je me hier nog wel vaker zien,” zei ze vervolgens met een knipoogje. “Het zal eraan liggen hoe tevreden de queens over mijn skills zijn wat het toezicht houden betreft.” Er klonk humor door in haar stem en haar ogen twinkelden terwijl ze Sheddedkit met een plagerig glimlachje om haar lippen aankeek.
Terug naar boven Ga naar beneden
Sheddedkit
Member
Hello there, little one. Ezgif_com_gif_maker_by_soxzthewolf-daku90e
Linn
187
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sheddedkit
BerichtOnderwerp: Re: Hello there, little one.   Hello there, little one. Icon_minitimewo 24 apr 2019 - 11:17No matter how many times a snake sheds his skin,
he will always be a snake

Hij fronste, de kitten leek de logica niet echt te begrijpen. "Dus jij geen Queen?" Piepte hij dan maar terug, om er zeker van te zijn. Nogmaals schoot zijn blik naar haar buik toen ze vertelde dat hij haar misschien vaker ging zien dan. Hij leek plots enthousiast te worden. Kreeg hij er nieuwe vrienden bij? "Jij binnenkort Queen??" Vroeg hij dan uiteindelijk, maar hij leek verbaasd te zijn. "Maar jij nog niet dik.." Oeps. Zo tactisch, Shedded. Hij keek weer om toen ze hem vertelde over dat het er allemaal aan lag of de Queens blij waren met haar Skills om op de andere kittens te letten. Een grote, weinig goeds betekende glimlach verscheen op zijn gezicht. Wat als haar skills niet goed genoeg waren? Misschien kon hij wel.. de Nursery uit.. zijn blik gleed bij die gedachte verlangend naar de uitgang van de Nursery.


chin up kid, they'd kill to see you fall
Hello there, little one. 12497073_ZZoqD7FwdYVNtoT
Terug naar boven Ga naar beneden
Breezespring
Member
Hello there, little one. DPKsfdL
Freedje
98
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezespring
BerichtOnderwerp: Re: Hello there, little one.   Hello there, little one. Icon_minitimema 29 apr 2019 - 16:23

Breezespring wiebelde geamuseerd zijnde met haar oortjes toen Sheddedkit haar vlakaf in zijn kittentaaltje vroeg of ze zwanger was. Ze vond het jammer dat ze hier negatief op moest antwoorden; wat zou ze er toch voor geven om haar warriortaken even achter zich te laten zodat ze van haar zwangerschap kon genieten. Dat zou echter pas in haar laatste weken van de zwangerschap zijn en tot dan moest ze goed uitkijken wat ze deed, maar ze zou er alles voor willen geven om zelf haar eigen nestje hier groot te brengen. “Nee, nog niet,” zei ze met een glimlach tegen hem. “Misschien binnenkort, wie weet.” Ze kon het verlangen in haar stem maar nauwelijks onderdrukken. Toen zag ze dat de kitten met een ondeugende lach in de richting van de uitgang keek en met een strenge blik keek ze hem aan terwijl ze met de punt van haar staart wuifde om zijn aandacht te trekken. “Als je het maar laat,” zei ze op een half strenge, half lachende manier. “Je bent nog veel te jong om de nursery uit te gaan.” Daarna verzachtte haar blik weer ietwat. “Maar ik weet zeker dat als je wat ouder bent je moeder je vast eens het kamp in meeneemt. En die tijd zal voorbij vliegen, geloof me.” Ze grinnikte. “Ik weet nog dat als ik als kitten dacht dat ik echt nooit uit de nursery zou geraken. Maar dat valt allemaal wel mee. Probeer tot die tijd wat vriendjes te maken en je wat te amuseren door te spelen. Ik weet zeker dat je wel iets kunt bedenken om je mee bezig te houden.” En vervolgens vervolgde ze op droge toon: “Iets wat bínnen de nursery blijft.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Sheddedkit
Member
Hello there, little one. Ezgif_com_gif_maker_by_soxzthewolf-daku90e
Linn
187
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sheddedkit
BerichtOnderwerp: Re: Hello there, little one.   Hello there, little one. Icon_minitimeza 4 mei 2019 - 9:09No matter how many times a snake sheds his skin,
he will always be a snake

De kitten hield zijn hoofdje even scheef. Hij snapte nog niet zo goed waarom oudere katten altijd zo graag kittens wilde worden. Hij vond het zelf al irritant om een kitten te zijn, laat staan dat hij ook nog kittens van hem wilde hebben nu! Blegh! "Dan moet je ze gewoon gaan halen!" Reageerde hij dan maar, want tja, als ze kittens wilde, dan moest ze die toch gewoon gaan halen. Zo lastig was dat toch niet? Natuurlijk wist Shedded absoluut niet waar kittens vandaan kwamen. Starclan misschien? Hij keek verlangend naar de uitgang van de Den, maar de poes voor hem trok zijna andacht weer terug naar haar. Teleurgesteld liet de kitten zijn oortjes hangen. "M-maar ik had gehoopt dat jij mij mee zou kunnen nemen.." Piepte hij. Natuurlijk weglatend dat hij al een keer naar buiten was geweest, twee keer zelfs - of was het ondertussen al drie keer? - maar dat hoefde de zwarte kattin niet te weten, uiteraard.


chin up kid, they'd kill to see you fall
Hello there, little one. 12497073_ZZoqD7FwdYVNtoT
Terug naar boven Ga naar beneden
Breezespring
Member
Hello there, little one. DPKsfdL
Freedje
98
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezespring
BerichtOnderwerp: Re: Hello there, little one.   Hello there, little one. Icon_minitimedi 7 mei 2019 - 15:19

Breezespring probeerde haar gezicht in de plooi te houden toen Sheddedkit aangaf dat ze de kittens dan maar moest gaan halen. Oh, als het toch zo gemakkelijk zou zijn. Gewoon ergens in één of andere rots gaan kijken, daar een nestje kittens vinden en dit nestje vervolgens naar de nursery brengen. Maar nee, om dat nestje te krijgen, zou ze toch echt een tweede partij erbij moeten betrekken. Ze had alleen geen idee wie. En het was ook een beetje awkward om daar te erg over na te denken. Gelukkig kwam Sheddedkit al met een ander voorstel en ze bewoog wat geamuseerd met haar oortjes toen ze zijn smekende houding zag. Ze dacht er kort over na, haar blik door de nursery laten glijdend. Misschien kon ze wel heel even naar buiten gaan, maar dan moest ze wel dicht bij de ingang blijven zodat ze op de andere kittens kon passen. “Nou, vooruit dan maar,” sprak ze. “Maar je blijft dicht bij me in de buurt en je gaat zo ver als dat ik dat aangeef,” vervolgde ze op een ietwat strenge toon. “Als je te ver afdwaalt, neemt Scourge je misschien wel mee.” Ze betwijfelde dat Sheddedkit ook maar enig idee had wie Scourge was, maar ze kon hem net zo goed een spannend verhaaltje vertellen om hem geboeid te houden én ervoor te zorgen dat hij niet al te ver af zou dwalen. Bovendien had haar moeder de naam van de eerste leader van BloodClan gebruikt om haar als kitten te behoeden voor eventuele avontuurlijke tripjes buiten het kamp en bij haar had het altijd gewerkt. Breezespring stond op en wenkte Sheddedkit ondertussen zodat hij haar kon volgen. Vervolgens ging ze voor de ingang van de nursery zitten, knikkend naar Sheddedkit dat hij naar buiten mocht gaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Sheddedkit
Member
Hello there, little one. Ezgif_com_gif_maker_by_soxzthewolf-daku90e
Linn
187
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sheddedkit
BerichtOnderwerp: Re: Hello there, little one.   Hello there, little one. Icon_minitimewo 8 mei 2019 - 11:34No matter how many times a snake sheds his skin,
he will always be a snake

Met zijn smekende, lieve en grote kittenblauwe ogen had hij Breezespring voor enige tijd aangekeken. Totdat ze toegaf dat ze hem mee naar buiten zou nemen. Jeej, weer gelukt! Hij knikte snel toen ze vertelde dat hij wel in haar buurt moest blijven en weer teug naar binnen moest gaan als zij dat zei. Oké, daar kon hij wel mee leven! Hij hield zijn hoofdje wat schuin bij de naam. "Heh, wie is dat?" Vroeg hij verbaasd. Hij had nog nooit van sco- eh, whatever, gehoord. Toen Breeze echter knikte dat hij naar buiten kwam, gaf hij haar geen tijd om zich te bedenken. De kitten zoefde naar buiten, zijn krulletjes bewogen mee met de wind, maar hij besloot zich aan zijn belofte te houden en bleef bij Breeze in de buurt. Eigenlijk was hij ook gewoon nieuwsgierig naar die ene kat die ze had genoemd.


chin up kid, they'd kill to see you fall
Hello there, little one. 12497073_ZZoqD7FwdYVNtoT
Terug naar boven Ga naar beneden
Breezespring
Member
Hello there, little one. DPKsfdL
Freedje
98
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezespring
BerichtOnderwerp: Re: Hello there, little one.   Hello there, little one. Icon_minitimema 13 mei 2019 - 13:28

Kits! Breezespring rolde met haar ogen toen Sheddedkit eerst aan haar vroeg wie Scourge was, maar vervolgens besloot dat hij de toestemming om naar buiten te gaan belangrijker vond dan te wachten op haar antwoord. De kitten rende naar buiten en Breezespring volgde op een rustiger tempo. Ze wist dat ze hem nieuwsgierig had gemaakt en dat hij nu wel in haar buurt zou blijven hangen. En inderdaad, toen ze buitenkwam, zag ze dat hij op haar bleef wachten, haar nog altijd vragend aankijkend. Ze ging op haar gemakje liggen met haar blik naar het kamp gericht zodat ze hem in de gaten kon houden. “Scourge was de eerste leader van BloodClan,” beantwoordde ze zijn vraag. “Er wordt gezegd dat zijn hart nog kouder was dan de koudste winden in ShadowClan.” Ze liet heel even voor het effect een pauze vallen, waarna ze weer verder begon met spreken. “Zijn pels was zo zwart als de nacht en zijn ogen zo blauw als ijs. Er wordt gezegd dat de halsband die hij droeg zo vol stond met tanden van katten en van honden dat zijn Clanmates het zijn gaan zien als trofeeën en ze zelf ook zijn gaan dragen.” Ze hield weer een pauze en keek Sheddedkit vervolgens aan. Hopelijk had ze hem nu niet bang gemaakt voor heel zijn leven, maar wel bang genoeg dat hij in elk geval niet buiten het kamp zou gaan sneaken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Sheddedkit
Member
Hello there, little one. Ezgif_com_gif_maker_by_soxzthewolf-daku90e
Linn
187
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sheddedkit
BerichtOnderwerp: Re: Hello there, little one.   Hello there, little one. Icon_minitimedo 30 mei 2019 - 12:41No matter how many times a snake sheds his skin,
he will always be a snake

Nieuwsgierig trok de kitten zich terug richting Breezespring, waarna hij aandachtig naar haar verhaal luisterde. De kitten reageerde zoals iedere kitten zou; een diepe, geschokte gasp toen de ander hem vertelde over wat Scourge was. Een enge kat, blijkbaar. Shedded hield zijn hoofdje wat scheef. Hmm. Hij keek wat naar de uitgang van het kamp toen er weer een stilte viel. Maar wacht. Als Scourge de éérste leader was, dat betekende dat hij niet meer de leader was. "En toen?" Vroeg hij. "Hij is geen leader meer, dus de clans hebben hem verslagen?" Ja, want dan was er niks om bang voor te zijn! "En is Bloodclan dan anders dan Shadowclan?" Ze waren toch allebei, clans? "Waarom dragen ze halsbanden?" Dat was vreemd. Hij droeg toch ook geen halsband!


chin up kid, they'd kill to see you fall
Hello there, little one. 12497073_ZZoqD7FwdYVNtoT
Terug naar boven Ga naar beneden
Breezespring
Member
Hello there, little one. DPKsfdL
Freedje
98
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezespring
BerichtOnderwerp: Re: Hello there, little one.   Hello there, little one. Icon_minitimevr 31 mei 2019 - 20:40

Breezespring glimlachte toen Sheddedkit al snel tot de conclusie kwam dat Scourge allang dood moest zijn. “Dat klopt,” sprak ze. “Scourge is een hoop seizoenen geleden verslagen door de toenmalige leader van ThunderClan, Firestar.” Al had ze geruchten gehoord dat hij toen zijn naam nog niet had, maar dat wist ze allemaal niet zeker. Dit was de versie zoals haar verteld was geweest toen zij nog maar een kitten was, al was zij al wel wat ouder geweest dan Sheddedkit. Misschien maakte haar dat in het begin dan ook wel lichtelijk twijfelachtig over of ze het verhaal nu wel moest vertellen, maar de kitten leek nu al te geïnteresseerd te zijn om over iets anders te beginnen. En dus zette ze door. “Maar BloodClan werd op de één of andere manier weer terug sterker. Na Scourge zijn er nog enkele leaders aan de macht geweest die ik niet ken, maar de recentste leader is nog maar een paar seizoenen geleden verslagen geweest in een gevecht bij Fourtrees nadat de Clans terug waren gekomen van hun reis naar de bergen.” Ze trok kort met haar oortje door zijn vragen. “BloodClan is anders dan élke Clan omdat de hiërarchie enkel uit een leader en een commander bestaat. Voor de rest moeten de katten in hun Clan echt zelf zien te overleven. Er bestaan geen elders en zieken worden achtergelaten.” Ze hield even kort een pauze om dat hem te laten bezinken. “En sommigen zeggen dat ze halsbanden dragen ter decoratie, anderen vertellen dan weer dat het wordt gebruikt om de reputatie te weergeven van een kat. Hoe meer hondentanden, hoe hoger de reputatie binnen de groep.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Sheddedkit
Member
Hello there, little one. Ezgif_com_gif_maker_by_soxzthewolf-daku90e
Linn
187
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sheddedkit
BerichtOnderwerp: Re: Hello there, little one.   Hello there, little one. Icon_minitimema 10 jun 2019 - 22:22No matter how many times a snake sheds his skin,
he will always be a snake

Aandachtig luisterde de kitten naar het verhaal. Scourge beangstigde hem niet, nee, Scourge was allang dood. En Dark Forest had hij al eens weggejaagd, dus als dode Scourge hem kwam opzoeken, dan kon hij hem makkelijk aan! Shedded leek verder niet veel te begrijpen van het verhaal. "De reis?" Vroeg hij. Welke reis? Waarom waren de clans op reis? "Gaan we binnenkort weer op reis?" Was het misschien een soort vakantie geweest? Oh, dat leek hem ook wel leuk! Hij wilde wel eens ruilen met kamp met thunderclan, of riverclan! "Hondentanden?" Weerklonk zijn stem geshockeerd. Oh my Starclan! Hoe kwamen ze aan hondentanden? En hoe kon hij er ook aan komen?! Dat zou toch wel even goede bragging-rights zijn als hij de andere kittens een hondentand liet zien.


chin up kid, they'd kill to see you fall
Hello there, little one. 12497073_ZZoqD7FwdYVNtoT
Terug naar boven Ga naar beneden
Breezespring
Member
Hello there, little one. DPKsfdL
Freedje
98
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezespring
BerichtOnderwerp: Re: Hello there, little one.   Hello there, little one. Icon_minitimedo 13 jun 2019 - 13:41

Breezespring grinnikte toen ze de vragen hoorde die Sheddedkit haar stelde. Het leek er duidelijk op dat deze kitten niet echt onder de indruk was van haar verhaal. Of toch niet onder de indruk genoeg om er bang van te worden. En dus wist Breezespring niet of het het gewenste effect had en hij binnen het kamp zou blijven voor de rest van zijn manen als kitten, maar dat kon ze natuurlijk sowieso niet verhinderen. Bovendien waren de queens er om op hem te passen en kon Breezespring enkel een oogje in het zeil houden als zij daadwerkelijk in de nursery was om op te passen, want zelf had ze natuurlijk nog geen kittens en in verwachting was ze ook niet. “Nee, de Clans zijn pas weer teruggekomen van de reis,” zei ze met een glimlach. “Het is de bedoeling dat we hier nooit meer weggaan.” Dat hoopte ze tenminste toch. “We moesten onze territoria verlaten omdat er verschillende natuurrampen waren waardoor we hier niet langer konden blijven. Maar nu waakt StarClan weer terug over ons en is er niets meer aan de hand.” Ze glimlachte toen hij naar de hondentanden vroeg. “Dat klopt,” zei ze met een knikje. “Het fijne weet ik er niet van, maar zoals ik al zei, wordt het dus aangetoond om te laten zien hoe veel reputatie één bepaalde kat binnen de groep heeft.” En om Sheddedkit voor te zijn zei ze met een grijns: “Ik denk niet dat Tallstar dat systeem over gaat nemen, dus de kans zal vrij klein dat jij ooit een hondentand krijgt.” Ze gaf hem plagerig een zetje.
Terug naar boven Ga naar beneden
Sheddedkit
Member
Hello there, little one. Ezgif_com_gif_maker_by_soxzthewolf-daku90e
Linn
187
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sheddedkit
BerichtOnderwerp: Re: Hello there, little one.   Hello there, little one. Icon_minitimewo 26 jun 2019 - 16:56No matter how many times a snake sheds his skin,
he will always be a snake

De grijszwarte kitten liet zijn oortjes wat hangen toen de warrior vertelde dat ze binnenkort niet op reis zouden gaan. Aww! Hij wilde ook de bergen wel eens zien! "Was het mooi daar?" Vroeg hij. Hij kende niet veel anders dan het kamp van Shadowclan, dus Shedded zijn concept van 'mooi' was natuurlijk alles dat buiten het kamp was - want tja, dat was nieuw. En dan was het volgens zijn logica ook direct mooi. "Denk je dat Tallstar er over na zou denken als ik het hem vraag?" Opperde hij. Ja, misschien wel! Misschien als hij Pepperpaw ook kon overhalen dat ze allebei haar vader konden overhalen, hij wilde ook een hondentand! Al wist de kitten niet waar die hondentand vandaan moest komen. Hij had natuurlijk niet door dat je daarvoor eerst eentje uit het gebit van een hond moest krijgen. Maar nu Breezespring hem hierover had verteld, werd hij des te meer geïnteresseerd om er een te vinden.


chin up kid, they'd kill to see you fall
Hello there, little one. 12497073_ZZoqD7FwdYVNtoT
Terug naar boven Ga naar beneden
Breezespring
Member
Hello there, little one. DPKsfdL
Freedje
98
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezespring
BerichtOnderwerp: Re: Hello there, little one.   Hello there, little one. Icon_minitimedi 23 jul 2019 - 16:01

“Het was er anders,” glimlachte Breezespring. “Er was een grot waar alle katten die daar leefden samen woonden en hun territoria bestond uiteraard uit een bergachtig gebied. Net als in RiverClan hadden zij ook een rivier, al hoorde ik dat die veel wilder was dan die in RiverClan. Je kon er niet in zwemmen en zou er meegesleurd worden als je het probeerde. Dan waren er nog the Starpools, die waren echt wel ontzettend mooi. Het waren grote poelen waar onze voorouders in het wateroppervlakte gereflecteerd stonden. En dan had je nog the Vulture’s Drop. Die plek was vooral geweldig tijdens zonsondergang omdat je een zicht had op heel de bergen. Het bevond zich letterlijk aan het einde van de klif.” Ja, het was mooi geweest, maar gaf Breezespring toch maar hun eigen territorium, hoor. Ze grinnikte om de vraag die Sheddedkit vervolgens stelde. “Misschien wel,” zei ze met een knipoogje. Tallstar had veel meegemaakt wat BloodClan betrof, maar ze zag het eerlijk gezegd nog wel gebeuren dat hij erover na zou denken als Sheddedkit het aan hem kwam vragen. Misschien niet om het effectief in te voeren, maar toch wel om de kitten blij te maken. “Er liggen hier echter ook steentjes in de buurt die wel iets weghebben van tanden. Misschien kun je die verzamelen en, als je er genoeg hebt verzameld, ze aan hem laten zien? Ik weet zeker dat als je er iets creatiefs van maakt, hij zeker de moeite zal nemen om ernaar te komen kijken. Al heeft hij het nog zo druk.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Hello there, little one.   Hello there, little one. Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Hello there, little one.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: