Hello there. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Hello there.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Blackpaw-
Member
Hello there. DPKsfdL
57
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Blackpaw-
BerichtOnderwerp: Hello there.   Hello there. Icon_minitimedi 16 apr 2019 - 8:27

Een rustige blik was in zijn ogen te zien terwijl hij vanuit de uitgang van de nursery aan het kijken was naar het kamp. De ochtend was net gepasseerd en hoewel het net nog barstte van het leven, was de rust nu weergekeerd. De elders waren uit hun den gekomen en lagen in het midden van het kamp te genieten van de eerste nog wat frisse zonnestralen en sommige queens met al wat oudere kittens waagden zich ook buiten, zo ook zijn moeder. Blackkit scande het kamp om een glimp van zijn vader op te vangen, maar hij was net te laat uit zijn nest gekomen en met een zucht trok hij zich een klein beetje terug. Het zou nu nog maar een paar moons duren eer dat hij één van die apprentices was die zich daar in het kamp zou bevinden en dan naar buiten zou mogen. Hij zou zijn vader of zijn moeder natuurlijk eens heel voorzichtig kunnen vragen of ze al een tripje met hem buiten het kamp wilde doen, maar daar moest hij natuurlijk nog een beetje ouder voor zijn. En daar had hij ook wel begrip voor, maar dat maakte het wachten niet leuker. Blackkit keek over zijn schouder naar de kittens die ook langzaamaan begonnen te ontwaken en merkte Whitekit op, die een klein beetje dichter naar de uitgang van de nursery lag als één van de andere kittens. Misschien had hij ook wel een glimp op willen vangen van het kamp. Blackkit trok kort met zijn oortje toen de oogjes van Whitekit opeens opengingen en ze elkaar recht aankeken. Hij had de kitte enkel nog van een afstand geanalyseerd en nog niet met hem gepraat, dus hij had geen idee hoe de kitten op hem ging reageren. “Goedemorgen,” begroette hij de kitten dus maar. “Goed geslapen?”


+ Eerste post voor Whitekit
Terug naar boven Ga naar beneden
Whitelip
Member
Hello there. Tenor
↯ LOIS ↯
153
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ↯ 18 Moons ↯
Gender: Tomcat ♂
Rank: ↯ Elder ↯
Whitelip
BerichtOnderwerp: Re: Hello there.   Hello there. Icon_minitimema 3 jun 2019 - 14:00

Blegh, White verveelde zich. Hij was al een tijdlang wakker, allang voordat alle andere katten in het kamp begonnen te ontwaken. En sinds dien was hij niet meer in slaap gekomen, aangezien iedere keer als hij bijna sliep, hij op de één of andere manier weer wakker schoot. Nu was hij een beetje een humeurig. Hij lag bij de uitgang, precies in het midden, zo dat zijn neus net de nursery uit stak. Hij hield alles goed in de gaten. Dalijk zou hij de nursery uit gaan hoor. Hij deed wat hij wilde. Zijn moeder zou het met een beetje geluk toch niet doorhebben! En de andere queens konden de pot op, daar was hij mooi niet bang voor. Geïnteresseerd spitste hij zijn oortjes op toen er een zwarte kitten naar hem toekwam. De vraag die hij stelde viel echter een beetje verkeerd - zat die kit hem nou uit te lachen dat hij slecht geslapen had? "Moet je vechten?" vroeg hij dan ook meteen, terwijl hij uitdagend met zijn staart zwiepte. Ja, Whitekit had geluk dat ze nu allemaal nog kittens waren, want dalijk als iedereen een groeispurt zou krijgen, zou hij anderen maar beter niet meer tot gevechten uit moeten dagen.


what the hell's going on can someone tell me please why i'm switching faster than the channels on tv
Hello there. Whitea11
i'm black and i'm white no something isn't right my enemy's invisible i don't know how to fight
Terug naar boven Ga naar beneden
Blackpaw-
Member
Hello there. DPKsfdL
57
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Blackpaw-
BerichtOnderwerp: Re: Hello there.   Hello there. Icon_minitimezo 16 jun 2019 - 16:36

Verrast trok Blackkit met zijn oortjes toen de kitten op een vrij agressieve manier aan hem vroeg of hij moest vechten. Hij dacht eerst dat het een grapje was, maar niets in de houding van de kitten wees erop dat hij het goed bedoelde. Blackkit merkte alle seinen op van een kat die klaar was voor het gevecht en de enige emotie die hij waar kon nemen bij Whitekit was boosheid. Even dacht hij aan wat zijn vader van hem zou verlangen op dit moment. Zijn vader wilde natuurlijk dat hij niet zomaar ging vechten met zijn Clanmates. Zijn Clanmates waren katten die hij moest respecteren en echte denmates vochten niet met elkaar. Aan de andere kant ging Blackkit zich ook niet op zijn nummer laten zetten, enkel omdat hij vriendelijk probeerde te zijn en deze kitten dat duidelijk niet apprecieerde. En dus maakte hij zich groter. Hij was al flink wat gegroeid sinds de afgelopen moons. Zijn kittenvacht was verdwenen en zijn spieren zouden zich gaan ontwikkelen vanaf het moment dat hij zou starten met zijn training. Zijn bouw was nu al redelijk groot, maar dat zou alleen maar groter worden vanaf het moment dat hij daadwerkelijk met zijn groeispurt begon. Zo was het bij zijn vader immers ook gegaan. “Ik zou maar twee keer nadenken voordat je iemand uitdaagt die groter is dan jou,” sprak hij op een rustige manier, de kitten strak aankijkend. “Maar om je vraag te beantwoorden: nee, ik “moet” niet vechten. Ik stelde je alleen maar een vriendelijke vraag, maar als je met rust gelaten wilt worden…” En hij deed al aanstalten om zich om te draaien. Hier had hij geen zin in.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Hello there.   Hello there. Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Hello there.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: