Little fur ball. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Little fur ball.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Loudvoice
Member
Little fur ball. DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Little fur ball.   Little fur ball. Icon_minitimedi 16 apr 2019 - 8:40

Loudkit rolde voorzichtig van zijn zij naar zijn rug, daarbij zorgende dat hij ver uit de buurt lag van Chillykit. Hij kon zich herinneren van de vorige keer dat zijn zusje het niet bepaald aangenaam had gevonden dat hij haar vol had geraakt toen hij een aantal pogingen had gedaan om weer terug op zijn pootjes te rollen. Maar nu had hij geoefend en zou het hem veel sneller lukken om weer terug naar zijn zij te rollen. Ook nu was hij binnen één beweging weer terug op zijn zij. Hij herhaalde de beweging nog een paar keer totdat hij tevreden was en rolde na een poosje weer terug op zijn zij. Hij onderdrukte een zachte zucht terwijl hij zijn blik door de nursery liet gaan, weer terug rollend op zijn rug. Als hij zijn kopje naar boven gericht hield en dan vervolgens helemaal draaide, zag hij de nursery ondersteboven! Een giechel ontsnapte zijn lippen terwijl hij dat deed en zijn blauwe oogjes namen de nu ondersteboven wereld op. Zijn blik viel daarbij op een dikke rosse kitten die hem aan het aankijken was. Huh?! Loudkit kneep zijn oogjes samen en zag toen dat de kitten niet dik was, maar gewoon veel vacht had. Hij zag er ook wat groter uit, groter dan de andere kittens die hij tot nu toe ontmoet had. Zijn grootte zou misschien zelfs die van Nightmarekit matchen en Nightmarekit was al bijna klaar om de nursery uit te gaan! Of hij leek van ondersteboven natuurlijk groter met dat vele vacht, dat kon ook natuurlijk. Hij kon het eerlijk gezegd niet peilen vanaf deze afstand. Loudkit begon weer te giechelen toen de blik van Saffronkit hem ontmoette en dus zei hij dan ook het eerste wat in hem opkwam: “Jij dik uitzien!”


+ Eerste post voor Saffronkit
Terug naar boven Ga naar beneden
Saffronpaw
Member
Little fur ball. DPKsfdL
Thomas
185
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Saffronpaw
BerichtOnderwerp: Re: Little fur ball.   Little fur ball. Icon_minitimedi 16 apr 2019 - 16:39

Saffronkit had zich verveeld en was buiten achter een vogeltje aangegaan. Helaas fladderde deze na een, in de ogen van de kitten, behoorlijke achtervolging de boom in, waarna de rosse pluizenbal met hangende oortjes de jacht staakte. Vermoeid en licht teleurgesteld sjokte hij de nursery binnen. Hij gaf een mep tegen een steen die in zijn weg lag en strekte zich overdreven uit, zijn kinnetje raakte de grond net niet. De rode tabby knipperde vermoeid met zijn oogjes en keek rond om te zien of er iemand wakker was. Op dat moment ontmoette zijn ogen de kleine blauwe kraaltjes van een grijze tabby.

Hij was met stomheid geslagen toen hij dik werd genoemd. Hij had de tabby wel vaker rond zien rennen, maar nog nooit met haar gesproken. Dat een vreemdeling dit zo maar durfde te zeggen! Een beledigde frons gleed over zijn nu scheef gehouden gezichtje. Met grote passen liep hij op de kitten af, plofte vlakbij neer en zei met een immitatie van van Loudkit’s stem “Jij klein zijn!” Met een voldane glimlach proestte hij uit: “Ikke Saffronkit, wie ben jij?”


Little fur ball. Saffron-app-winter-sign-2
Terug naar boven Ga naar beneden
Loudvoice
Member
Little fur ball. DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Re: Little fur ball.   Little fur ball. Icon_minitimema 22 apr 2019 - 10:57

Loudkit giechelde toen hij zag dat de kitten ongeveer met eenzelfde blik keek als zijn broertje Featerkit altijd keek wanneer Loudkit hem aan het plagen was en zei wat in hem opkwam. Hij was er inmiddels al zo aan gewend geraakt dat de meesten beledigd waren door zijn eerlijkheid dat hij zich er eerlijk gezegd niets meer van aantrok. Zijn blauwe blik bleef op de dikke vacht hangen toen de kitten dichterbij kwam en even leek het erop dat de kitten hem een duw zou gaan geven of iets dergelijks, maar toen plofte de rosse kitten naast hem neer en sprak vervolgens op dezelfde toon als Loudkit tegen de tabby. Hmm. Loudkit had eerlijk gezegd wel verwacht dat de iets oudere kitten al beter kon praten dan dit, maar het kon natuurlijk zijn dat hij nog niet volledig ontwikkeld was. En daar was niks mis mee, toch? Hij giechelde nogmaals toen de kitten hem klein noemde en zichzelf vervolgens als Saffronkit voorstelde. Vanaf hier was het duidelijk te zien dat er een groot lengteverschil tussen hun was en dat de kitten weldegelijk ouder was dan hijzelf. Als hij mocht gokken, was de kitten zeker anderhalve moon ouder dan hijzelf. “Ikke Loudkit,” sprak hij met een grijns tegen Saffronkit. Hij had zich inmiddels op zijn zij gedraaid zodat hij naar de rosse kitten kon kijken en nam hem kort nieuwsgierig in zich op. Daarna stak hij zijn pootje uit en betastte nieuwsgierig zijnde de dikke vacht van de kitten. Hij snorde toen hij merkte dat het lekker zacht aanvoelde en wiebelde vrolijk met zijn oortjes. “Lekker zacht!” kirde hij vervolgens, zijn blauwe ogen fonkelend en een brede glimlach om zijn snoet. “Jij een mooie, zachte vacht hebben!”
Terug naar boven Ga naar beneden
Saffronpaw
Member
Little fur ball. DPKsfdL
Thomas
185
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Saffronpaw
BerichtOnderwerp: Re: Little fur ball.   Little fur ball. Icon_minitimedi 23 apr 2019 - 16:13

Geduldig wachtte Saffron op een reactie van grijze tabby. Ah, zijn naam was Loudkit, wat toepasselijk! Met een brede grijns op het gezicht staarde de rode tabby naar de kleine kitten. Terwijl hij nog een luide geeuw slaakte, voelde hij ineens een pootje door zijn vacht gaan. Een andere kat had dit nog nooit gedaan, moest Saffron dit zomaar accepteren? Eenmaal gehoord hebbende dat de kleine tabby zijn pluizige vacht mooi en zacht vond, begon hij te stralen. “Dankje, Loudkit!” De grijze kitten had dus helemaal geen kwade bedoelingen, hij spreekt zijn gedachten alleen wat te direct uit. “Heb je zin om te spelen?” Vroeg de rode tabby. Hij wist dat Loud nog erg jong was, maar er is geen betere manier om vriendjes te maken dan samen te spelen.


Little fur ball. Saffron-app-winter-sign-2
Terug naar boven Ga naar beneden
Loudvoice
Member
Little fur ball. DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Re: Little fur ball.   Little fur ball. Icon_minitimema 29 apr 2019 - 14:06

Loudkit snorde nog luider toen Saffronkit hem bedankte. Hij wilde nog zeggen dat het geen probleem was en dat hij enkel de waarheid sprak, maar toen werd hij afgeleid omdat Saffronkit voorstelde om te gaan spelen. Meteen kwam er een brede grijns om zijn lippen en moest de kleine tabby moeite doen om niet enthousiast op en neer te gaan springen. Want zin in spelen had hij namelijk wel! Spelen was één van zijn favoriete dingen om te doen. Hij speelde het liefste met Fuzzykit of Littlekit, maar het was ook wel eens leuk om met iemand anders dan enkel zijn familie te spelen. “Ja!” zei hij dan ook op een enthousiaste manier, moeite doende om zijn stem niet weer luid door de nursery te laten gallen. Zijn blauwe oogjes fonkelden terwijl hij naar Saffronkit keek. Vervolgens begon hij na te denken over wat ze konden gaan doen. Met een mosballetje spelen? Maar dan moest hij er waarschijnlijk nog één rollen; de mosballetjes die hier lagen waren al best wel versleten. “Wij elders vragen of wij mos mogen gebruiken van hun om balletje te maken?” Hij keek Saffronkit enthousiast aan. “Misschien zij ons nog een verhaal vertellen!” Dat vond hij altijd leuk om naar te luisteren, al begreep hij er niet veel van wat ze soms vertelden. De intonaties van hun stem waren echter spannend om naar te luisteren en lieten zijn vacht soms rechtovereind staan van schrik. En hij zou het natuurlijk nooit toegeven aan iemand, maar soms viel hij ook wel eens met moeite in slaap na zo’n spannend verhaal te hebben gehoord. Maar dat hield hij echt voor zichzelf, hoor!
Terug naar boven Ga naar beneden
Saffronpaw
Member
Little fur ball. DPKsfdL
Thomas
185
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Saffronpaw
BerichtOnderwerp: Re: Little fur ball.   Little fur ball. Icon_minitimema 29 apr 2019 - 21:47

De oortjes van Saffron gingen enthousiast heen en weer terwijl hij, kijkende naar de jonge kitten die zijn enthousiasme nauwelijks kon bedwingen, duidelijk moeite had om zijn gezichtje in de plooi te houden. “Een mosballetje maken klinkt als een goed plan!” zei Saffron denkende aan zijn mosballetje die hij eerder die dag kapot had gekrabd. Die mosbal was in zijn slaap tegen zijn neusje aangerold en had hem ruw ontwaakt door een enorme niesbui te veroorzaken. De rode pluizenbal was al opgestaan en zijn eerste pootje was reed richting de elders gezet toen Loudkit sprak over een mogelijk verhaal. Saffronkit kon zijn enthousiasme niet meer verbergen en sprong van pootje naar pootje. “Het is lang geleden sinds ik een verhaal heb gehoord, ik kan niet wachten!”


Little fur ball. Saffron-app-winter-sign-2
Terug naar boven Ga naar beneden
Loudvoice
Member
Little fur ball. DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Re: Little fur ball.   Little fur ball. Icon_minitimema 6 mei 2019 - 19:10

Loudkit kon het niet verhullen dat hij luid begon te snorren toen Saffronkit het eens leek te zijn met zijn plannetje. Het was natuurlijk altijd leuker om met zijn tweeën een mosballetje te rollen dan dat hij dat alleen moest doen. Bovendien konden ze zo wel meer dan één mosballetje maken zodat de andere kittens ook iets hadden om mee te spelen. Hoewel Loudkit het normaal gezien geen probleem vond dat hij met meerdere kittens tegelijkertijd speelde, zou hij het nu wel eens leuk vinden om Saffronkit beter te leren kennen en echt kans te maken om vriendjes te worden. Saffronkit leek ook enthousiast te worden bij het vooruitzicht dat de elders hun een verhaaltje zouden vertellen en Loudkit kon zijn enthousiasme nu ook niet meer onderdrukken; hij sprong overeind en sprong, net zoals Saffronkit, van pootje tot pootje voordat hij uiteindelijk zichzelf voortbewoog naar de uitgang. Hoewel hij al beter kon wandelen dan eerst waggelde hij nog steeds wel een beetje en viel hij door zijn enthousiasme bijna omver. Hij giechelde toen dit dan ook daadwerkelijk gebeurde en kwam snel weer overeind. “Ik vaak vallen!” zei hij lachend tegen Saffronkit. Zou de rode kitten dat ook hebben? Hij kon het zich nauwelijks voorstellen; Saffronkit leek erg stevig op zijn poten te staan. Toen hij zichzelf eindelijk voldoende herpakt had, liep hij snel in de richting van de elders den. “Jij vragen voor een verhaaltje,” zei hij uiteindelijk tegen Saffronkit. Hij vond het zelf altijd wel wat spannend om het aan ze te vragen, vooral omdat sommige elders hem altijd een beetje zuur aankeken als hij luid binnen kwam rennen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Saffronpaw
Member
Little fur ball. DPKsfdL
Thomas
185
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Saffronpaw
BerichtOnderwerp: Re: Little fur ball.   Little fur ball. Icon_minitimewo 8 mei 2019 - 0:03

Toen Loudkit aanstalte maakte om richting de uitgang te lopen, huppelde Saffronkit vrolijk mee. Hij verzonk wat in gedachten wat voor verhaal hij vandaag te horen zou krijgen als een van de elders op de praatstoel zat tot hij plots een plof hoorde. Met verschrikte oogjes keek hij naar Loudkit die op de grond lag. Hij had amper een pas in de richting van Loudkit gezet voordat hij zachtjes begon te lachen toen hij Loudkit weer vrolijk op zag staan. Hij is dus niet de enige die met regelmaat op zijn snufferd viel. Maar deze kitten was dan ook ruim een maan jonger dan Saffron, als hij goed kon gokken. “Heb je je geen pijn gedaan?” vroeg de rode kitten met een bezorgde blik. Als hij ooit pijn had, zou hij het ook niet vertellen, dus wat verwachtte hij eigenlijk voor antwoord? Hij vertraagde zijn pas zodat hij naast Loudkit kon lopen voor het geval dat de kitten weer om zou vallen. Extra oplettende om vandaag zelf een keer niet zou struikelen, liep hij samen met Loudkit richting de elders den. “Is goed! Als jij vraagt of je mos van de elders mag gebruiken,” antwoorde Saffron wat plagerig. Tja, zo makkelijk zou de kleine kitten al het vraagwerk niet op hem af kunnen schuiven.


Little fur ball. Saffron-app-winter-sign-2
Terug naar boven Ga naar beneden
Loudvoice
Member
Little fur ball. DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Re: Little fur ball.   Little fur ball. Icon_minitimezo 12 mei 2019 - 13:55

“Ikke nooit pijn hebben!” antwoordde de tabby stoer. Hij had zichzelf nu niet echt pijn gedaan, maar zelfs al zou hij pijn hebben, dan zou hij dat echt niet toegeven aan de rode tabby. Aan niemand trouwens, vooral niet aan zijn moeder. Zijn moeder kon zich soms echt wel vreselijke zorgen over hun maken en hoewel hij dat fijn vond als ze dat over de andere kittens deed, vond hij het minder leuk als ze hem belaadde met bezorgde likken. Hij keek zelf ook altijd voor zijn broer en zijn zusjes uit, dus hij was het niet echt gewend als zijn moeder zich over hem ontfermde. Hij had het gevoel dat hij de stoerste en de sterkste van het nestje moest zijn en dus probeerde hij dat ook zo goed mogelijk op te volgen. Zelfs al zou dat betekenen dat hij moest liegen over zijn eigen gezondheid. Zijn gedachten werden weer teug getrokken naar Saffronkit toen deze nu een gelijk tempo hield met Loudkit. Hij vond het wel fijn dat ze een beetje samen konden wandelen en zuchtte zachtjes toen Saffronkit aangaf dat hij het mos van de elders moest vragen. Hmm. Wat vond hij enger om te vragen? Maar helaas was de trip van de nursery naar de elders niet zo heel erg lang en stonden ze al in de den voordat Loudkit ook maar de overweging kon maken om het Saffronkit alsnog allebei te laten vragen. “Eh…” Hij wiebelde wat ongemakkelijk met zijn oortjes, maar toen hij naar Saffronkit keek, vond hij zijn woorden weer terug. “Zouden wij mos mogen hebben?” En vervolgens zette hij grote oogjes op. Hij zag dat de elders geamuseerde blikken met elkaar wisselen en al snel kreeg hij toestemming om wat mos van hun te pakken. Hij keek Saffronkit over zijn schouder aan met een haast uitdagende blik, alsof hij daarmee wilde zeggen dat hij dacht dat Saffronkit het niet aan zou durven om zijn deel van de deal te vragen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Saffronpaw
Member
Little fur ball. DPKsfdL
Thomas
185
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Saffronpaw
BerichtOnderwerp: Re: Little fur ball.   Little fur ball. Icon_minitimewo 15 mei 2019 - 22:00

De oortjes van Saffronkit bewogen triomfantelijk toen Loudkit enkel met een kleine zucht geantwoord had. Nu hoefde hij gelukkig niet alles te vragen. Voor hij nog iets had kunnen zeggen, was Loudkit de elders den al ingelopen. Snel liep de rosse kitten verder en ging naast Loudkit staan, die hem even ongemakkelijk aankeek. De grijze tabby herpakte zich snel toen Saffronkit hem een aanmoedigend knikje gegeven had. Oh nee, nu is het mijn beurt om wat te vragen, dacht de kitten bij zichzelf. Des te sneller hij het gevraagd had des te sneller hij ermee klaar zou zijn. "Kunnen jullie...?" Nee, het waren elders, hij wilde beleefd overkomen. De rode kitten schraapte zijn keeltje en begon zijn vraag overnieuw. "Zou een van jullie een verhaal willen vertellen terwijl wij mosballetjes rollen?" Even keek hij naar Loudkit en hij begon weer zijn enthousiaste zelf te worden. "Het is al weer even geleden sinds het laatste verhaal, en ze zijn altijd zo leuk en... en..." Saffronkit kon zijn gezicht niet meer in de serieuze plooi houden en hij merkte dat hij te hard van stapel liep. "Alstublief?" voegde hij snel toe om zichzelf af te kappen.


Little fur ball. Saffron-app-winter-sign-2
Terug naar boven Ga naar beneden
Loudvoice
Member
Little fur ball. DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Re: Little fur ball.   Little fur ball. Icon_minitimedo 16 mei 2019 - 14:37

Loudkit wiebelde opnieuw met zijn oortjes toen Saffronkit duidelijk moeite leek te hebben met het te vragen. Zo enthousiast als de rode kitten net geweest was, zo verlegen leek hij nu te zijn. Hij vond het eerst wel amuserend om te zien, maar toen vroeg hij zichzelf toch niet af of hij zijn vriend niet te hulp moest schieten. En dus opende hij zijn bekje om Saffronkit te helpen, maar opeens leek de kitten zelf uit zijn woorden te komen en klauwde Loudkit wat mos bij elkaar dat ze dadelijk tot balletjes konden rollen. Toen Saffronkit zijn vraag stelde, verhief Loudkit zich op zijn achterpootjes zodat hij de elders nog eens met een smekende blik aan kon kijken. Wat volgde was een bulderend gelach, gevolgd door de toestemming die ze kregen en enthousiast stootte Loudkit Saffronkit aan. “Goed gedaan!” fluisterde hij op een enthousiaste manier. Vervolgens kregen ze een verhaaltje voorgeschoteld over hoe één van de elders, die nog maar recent was ingetrokken, zich verplicht terug had moeten trekken in de elders’ den nadat hij dapper gevochten had tegen BloodClan toen zij hun woud over wilden nemen toen de Clans noodgedwongen naar de bergen waren moeten gaan, wat nog gebeurd was ver voordat Loudkit geboren werd. Loudkit had echter nog nooit over de bergen gehoord, wel al over BloodClan. Hij keek zijn vriend met een vragende blik aan toen er even een pauze leek te zijn in het verhaal. “Heb jij al over de reis naar de bergen gehoord?” fluisterde hij naar Saffronkit, want hij wilde de elder niet het idee geven dat hij niet aan het luisteren was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Saffronpaw
Member
Little fur ball. DPKsfdL
Thomas
185
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Saffronpaw
BerichtOnderwerp: Re: Little fur ball.   Little fur ball. Icon_minitimema 20 mei 2019 - 11:53

Toen de rosse kitten klaar was draaide hij zijn hoofdje naar Loudkit, wie nu op zijn achterpootjes stond. Een grinnik verliet Saffronkits keeltje bij het aanzicht. Trots knikte Saffronkit naar de grijze tabby en begon te stralen toen de elders een verhaaltje vertelden. De kitten was ondertussen naast Loudkit gaan zitten om een mosballetje te rollen, terwijl hij aandachtig luisterde naar het verhaal. De rosse kitten had wel vaker gehoord hoe gevaarlijk BloodClan was, maar het verhaal van de reis in de bergen was nieuw voor hem. Hij schudde daarom ook zijn kop toen de Loud hem wat vroeg en keek snel weer naar zijn mosballetje. Volgens de kitten was deze af en gaf er een tik tegen zodat deze zachtjes tegen de voorpoot van Loudkit aan rolde. Saffronkit had geen zin om een tweede balletje te rollen, en ging er maar bij liggen terwijl hij zijn oogjes op de elder gericht hield. Het verhaal nam hem in zijn greep en Saffronkit begon het verhaal voor zich te zien. Het moet een behoorlijk gevecht geweest zijn en de rode kitten begon zachtjes te snorren toen de elder verder vertelde over de heldhaftige reis.


Little fur ball. Saffron-app-winter-sign-2
Terug naar boven Ga naar beneden
Loudvoice
Member
Little fur ball. DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Re: Little fur ball.   Little fur ball. Icon_minitimedi 21 mei 2019 - 22:17

Loudkit was in eerste instantie zo erg betrokken bij het verhaal dat de elder vertelde dat hij niet direct in de gaten had dat Saffronkit zijn mosballetje al gerold had. Opeens voelde hij iets tegen zijn pootjes en trok een gezicht toen hij zich besefte dat hij de andere mosballetjes moest gaan rollen. Hé, dat was niet de afspraak! Mooi niet dat hij dat ging doen terwijl er zo’n spanning verhaaltje werd verteld! En dus rolde hij het mosballetje snel van zich af en ging naast Saffronkit zitten, zijn flank dicht tegen die van zijn nieuwe vriendje gedrukt zodat hij aandacht mee kon luisteren. Ook hij zag met glimmende grijsblauwe ogen voor zich hoe het gevecht zich ontrafelde en wat hij eraan had kunnen helpen als hij mee had gedaan. Hij zou elke BloodClanner huilend terug hebben gestuurd naar waar ze vandaan kwamen! Het verhaal over de reis was redelijk langdradig en gedetailleerd; Loudkit kon amper een huivering onderdrukken toen de elder het over Twolegs met honden had. Hij had al eerder over ze gehoord, maar hij kon zich nauwelijks een beeld schetsen van hoe zo wel een wezen die rechtop liep met geen vacht er uit moest zien als zo’n groot gevaarlijk beest waar de queens hem voor waarschuwden. “Ik sterk genoeg zijn om ze allebei aan te kunnen!” zei hij op een zelfverzekerde manier tegen zowel de elders als Saffronkit nadat de elder klaar was met zijn verhaaltje. Hij draaide zijn kopje naar Saffronkit; het ontging hem dat de elders geamuseerde blikken met elkaar uitwisselden. “Ik jou wel beschermen, hoor,” zei hij vervolgens en gaf zijn nieuwe vriend een kopje, een blije uitdrukking op zijn gelaat. Hij zou zowel Saffronkit als zijn familie met tand en klauw verdedigen als dat echt moest!
Terug naar boven Ga naar beneden
Saffronpaw
Member
Little fur ball. DPKsfdL
Thomas
185
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Saffronpaw
BerichtOnderwerp: Re: Little fur ball.   Little fur ball. Icon_minitimeza 25 mei 2019 - 22:49

De rosse kitten droomde verder en verder weg door het verhaaltje die ze voorgeschoteld kregen. Ineens schoot de kitten overeind, bolde zijn rug en zette zijn haren recht overeind. Hij had rustig naar het verhaaltje liggen luisteren toen de kitten naast hem ineens begon te schreeuwen. Met samengeknepen ogen keek Saffronkit in de richting van het geluid en een kleine glimlach kwam op zijn gezichtje terwijl hij zachtjes zuchtte. Hij probeerde te kalmeren en haalde zijn kopje langs Loudkit voor hij weer rustig tegen hem aan ging zitten. Toen pas drong het tot hem door wat de kitten gezegd had. Hij zou zowel een twoleg als een hond tegelijkertijd aan zou kunnen? De kitten begon zachtjes te lachen. Hij zou hem wel kunnen beschermen. Saffronkit begon zachtjes te spinnen. "We zullen samen de vijand ten onder brengen! Ik laat mijn vrienden niet allen strijden," zei de kitten terwijl hij langzaam weer wat mos bij elkaar schraapte. "Zullen we snel de laatste balletjes rollen?"


Little fur ball. Saffron-app-winter-sign-2
Terug naar boven Ga naar beneden
Loudvoice
Member
Little fur ball. DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Re: Little fur ball.   Little fur ball. Icon_minitimezo 2 jun 2019 - 8:44

Hoewel Loudkit het geen leuk idee vond dat zijn vriend met hem mee zou vechten en het gevaar liep om gewond te raken, kon hij het toch niet verhinderen dat hij een warm gevoel door zijn binnenste voelde gaan toen Saffronkit zijn woorden sprak. Ze zouden samen, zij aan zij, het gevaar tegemoet gaan. En wat er dan zou gebeuren, zouden ze dan wel weer zien. Het belangrijkste was dat ze elkaar hadden. En misschien was dat net genoeg om te kunnen overleven, wie weet? In elk geval zou hij er alles op alles zetten om zowel Saffronkit en zijn familie te beschermen voor het kwaad, al twijfelde hij er kort over om Chillykit toch niet één keer gebeten te laten worden door zo’n hond. Hij was niet vergeten hoe boos ze op hem was geworden toen hij enkel met haar wilde spelen en hoe veel pijn ze hem had gedaan zonder reden. Hm. Nee. Zelfs Chillykit verdiende het om beschermd te worden, bedacht hij zich achteraf. “Wij de sterkste warriors van ShadowClan worden!” piepte hij tevreden zijnde. Hij gaf snel een knikje bij de vraag van Saffronkit en begon nog wat mosballetjes te rollen. Ze hadden hun verhaaltjes gekregen en het leek erop dat de elders zich nu wilden klaarmaken om te gaan slapen. Voordat Loudkit echter naar de nursery rende met zijn vriend ging hij snel naar de elders toe en gaf hun allen een liefdevol kopje. “Wij goed werk gedaan hebben,” zei hij tevreden zijnde tegen Saffronkit terwijl hij naar de mosballetjes knikte met zijn kopje. “Wij al de beste kittens zijn van de nursery,” grinnikte hij vervolgens.
Terug naar boven Ga naar beneden
Saffronpaw
Member
Little fur ball. DPKsfdL
Thomas
185
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Saffronpaw
BerichtOnderwerp: Re: Little fur ball.   Little fur ball. Icon_minitimema 3 jun 2019 - 22:08

De rosse tabby trok van blijdschap met zijn oortjes toen zijn nieuwe vriend tevreden uitbracht dat ze samen de sterkste warriors van Shadowclan zouden worden. Natuurlijk hoopte de kitten dat hij een sterke warrior zou worden, maar hij keek er niet echt naar uit om het tegen deze enorme vijanden op te moeten nemen. Saffronkit rolde zijn laatste mosballetje af nadat Loudkit ook weer was begonnen. Saffronkit spinde vrolijk om de ander zo gefocust bezig te zien en bedankte de elders voor het verhaaltje en voor het mos. De grote grijns op Safronkit's gezicht verraadde de blijheid die de kitten ervaarde toen Loudkit hem en zichzelf de beste kittens van de nursery noemde. "Wij moeten het goede voorbeeld geven! Hopelijk zullen de andere blij zijn met hun mosballetjes," bracht de kittend al spinnend uit, voordat hij voorzichtig zoveel mosballetjes als hij kon tussen zijn tanden beet pakte. Hij knikte nogmaals naar de elders en maakte aanstalten om terug te gaan naar de nursery.


Little fur ball. Saffron-app-winter-sign-2
Terug naar boven Ga naar beneden
Loudvoice
Member
Little fur ball. DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Re: Little fur ball.   Little fur ball. Icon_minitimezo 16 jun 2019 - 19:30

Natuurlijk zouden ze als beste kittens zijnde het goede voorbeeld moeten geven aan de andere kittens zodat zij eventueel hun positie in zouden nemen zodra Saffronkit en hij niet meer in de nursery sliepen, maar konden ze niet voor heel even hun verantwoordelijkheden achter zich laten en gewoon genieten van het moment? Helaas was Saffronkit te veel met het mos bezig en liep hij alweer terug in de richting van de nursery. Loudkit was graag gebleven zodat hij wat verder kon fantaseren over het aanvallen van eventuele indringers, maar hij wilde niet de nieuwe opgebouwde vriendschap tussen Saffronkit en hemzelf verpesten en liep dus achter hem aan. Zijn poten bewogen zacht over de ondergrond heen terwijl hij twee mosballetjes stevig in zijn tanden klemde en er twee voor zich uit rolde. Hij struikelde constant of duwde het ene mosballetje te ver zodat hij het andere weer moest gaan halen, maar uiteindelijk haalde hij de nursery. Hij duwde het mos ergens in een hoekje waar de andere kittens er gemakkelijk aan konden en keek Saffronkit aan met een grijns. “Oké, wij taken gedaan hebben, dus wij spelletje spelen?” Hij speurde met zijn ogen de ingang van het kamp af en grijnsde vervolgens. “Daar!” riep hij naar Saffronkit. “Een WindClanner! Aanvallen!” Hij wees in de richting van een oudere kat die net het kamp binnen was gekomen en nu zijn weg baande naar het centrale gedeelte van het kamp. Die konden ze zo hebben als ze wilden!
Terug naar boven Ga naar beneden
Saffronpaw
Member
Little fur ball. DPKsfdL
Thomas
185
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Saffronpaw
BerichtOnderwerp: Re: Little fur ball.   Little fur ball. Icon_minitimewo 26 jun 2019 - 12:43

In rustige pas bewoog Saffronkit zich richting de nursery. Toen hij een zachte plof hoorde keek hij geschrokken om voor hij zachtjes begon te grinniken. Het was geweldig om te zien hoeveel moeite de jonge kitten deed om de balletjes op de bestemming te krijgen. Saffronkit liet een mosballetje op de grond vallen en begon net als Loudkit een mosballetje met zijn voorpoten naar de nursery toe te slaan. Vrolijk huppelde hij achter het balletje aan waarna hij er weer een tik tegen gaf. Eenmaal aangekomen in de nursery legden de kittens de mosballetjes in een hoekje. "Vergeet niet om een mosballetje voor jezelf te houden!" zei Saffronkit tegen Loudkit waarna hij een mosballetje pakte en deze snel in zijn eigen nestje neer legde. Eenmaal terug bij de mosballetjes aangekomen, knikte hij enthousiast toen Loudkit voorstelde om te gaan spelen. De rosse kitten had amper de tijd gehad om te bedenken wat ze zouden kunnen doen, toen Loudkit over een windclanner begon te praten. Saffronkit zette zijn vachtje recht overeind terwijl hij richting de oudere kat keek. "Wel voorzichtig doen, we willen hem geen pijn bezorgen," zet de kitten lacherig toen hij door zijn pootjes zakte om richting de 'indringer' te rennen zodra Loudkit hier het teken toe gaf.


Little fur ball. Saffron-app-winter-sign-2
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Little fur ball.   Little fur ball. Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Little fur ball.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: