Little fur balls of hope. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Little fur balls of hope.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Breezespring
Member
Little fur balls of hope. DPKsfdL
Freedje
98
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezespring
BerichtOnderwerp: Little fur balls of hope.   Little fur balls of hope. Icon_minitimedi 16 apr 2019 - 8:51

Het was nog niet zo lang geleden dat Breezespring was gevraagd om op de kittens te letten, maar nu was ze alweer benaderd door dezelfde queen van de vorige keer. Blijkbaar viel ze wel in de smaak bij de queens, anders zouden ze haar nu geen tweede keer vragen. Breezespring had net gejaagd en had al wat enkele prooi binnengebracht voor de Clan, dus met een knikje accepteerde ze het aanbod. Ze vond het altijd fijn om het nieuwe leven in de nursery te zien. Er was dan ook een deeltje in haar dat wenste dat zij binnenkort zelf ook kittens kon krijgen. Het moest vast heerlijk zijn om je eigen kittens op te zien groeien en te weten dat ze jouw bloed hadden. Breezespring snorde zachtjes bij het vooruitzicht, schudde toen haar kopje en liep daarna in de richting van de nursery. Ze twijfelde even kort of ze een prooi voor zichzelf zou meenemen. Ze had eigenlijk wel honger en ze had vanmorgen nauwelijks tijd gehad om echt van haar prooi te genieten. En dus besloot ze om een muis mee te pakken. Ze klemde de muis stevig tussen haar kaken en liep vervolgens de nursery binnen. Ze legde de muis op de grond neer en ging ervoor liggen, het prooidier goed tussen haar potend leggend zodat een te jonge kitten het niet van haar af kon pakken. Ze wilde niet het risico lopen dat er een kitten zou stikken, ook al zouden ze misschien nog niet genoeg kracht hebben om met hun kaken het vlees van de muis te trekken. Ze boog zich naar voren en nam een hap van de muis, waarna ze haar blik alert liet glijden over de kittens. De meesten lagen te slapen, maar haar blik viel op een kitten met een dikke, rosse vacht die met zijn gezicht naar haar gedraaid lag. Een kleine glimlach speelde om haar lippen en snel likte ze haar mond af. “Hallo, Saffronkit,” begroette ze hem op een warme toon. “Hoe gaat het met je?”


+ Eerste post voor Saffronkit
Terug naar boven Ga naar beneden
Saffronpaw
Member
Little fur balls of hope. DPKsfdL
Thomas
185
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Saffronpaw
BerichtOnderwerp: Re: Little fur balls of hope.   Little fur balls of hope. Icon_minitimedi 16 apr 2019 - 16:41

De rosse pluizig staart zwiepte krachtig heen en weer. Een zwarte she-cat die wel vaker in de nursery op bezoek kwam kende zijn naam! Niet zeker wat hij moest zeggen rolde hij snel op zijn andere zij. Wat moest ze van hem? Hij had toch niks verprutst dit keer?
“Hoe gaat het met je?”
Oh, ze wil alleen praten! Saffron rolde op zijn buikje om op te staan en vriendelijk gedag the zeggen. De kitten kwam al struikelend uit zijn nestje gehold. Stomme mosbal, dacht hij bij zichzelf. Weer te poot gekomen, liep hij met zijn staart hoog in de lucht naar Breezespring toe. “Hoihoi!” Zij hij met een brede grijns op zijn gezicht. “Die stomme mosbal is gemeen en ik heb honger!”


Little fur balls of hope. Saffron-app-winter-sign-2
Terug naar boven Ga naar beneden
Breezespring
Member
Little fur balls of hope. DPKsfdL
Freedje
98
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezespring
BerichtOnderwerp: Re: Little fur balls of hope.   Little fur balls of hope. Icon_minitimema 22 apr 2019 - 11:42

Breezespring kreeg een lichtelijk bezorgde blik in haar ogen toen de kitten nogal onhandig struikelde over een mosballetje en vervolgens in haar richting trippende alsof er niks gebeurd was. Ze wist van meerdere ervaringen dat de kitten best onhandig kon zijn, maar het was natuurlijk altijd maar de vraag of hij zich pijn had gedaan. Als dat al het geval geweest was, liet hij dat niet aan haar merken. Een kleine glimlach gleed om haar lippen toen hij zijn woorden sprak en geamuseerd zijnde trok ze met haar oortjes. Het was duidelijk dat hij niet op melk uit was, maar dat hij zin had in de prooi die ze had meegenomen. Eigenlijk had ze er naar uitgekeken om de prooi helemaal zelf op te eten, maar ze wist zelf ook wel dat ze dit had kunnen verwachten en dat als ze de prooi echt helemaal voor zichzelf had gewild, dat ze die dan maar buiten de nursery op had moeten geven. Bovendien kon ze een hongerige kitten niet negeren; desnoods zou ze later voor zichzelf wel iets vangen als ze mee ging met een patrouille. “Heb je je pijn gedaan?” was het eerste wat ze aan hem vroeg. Vervolgens scheurde ze een paar stukken van de muis af, kauwde deze zorgvuldig voor en schoof ze toen in de richting van de kitten. “En hier,” zei ze met een glimlach. “Misschien zal dit je honger wel een beetje stillen.” Ze keek hem met een geamuseerde blik aan, waarna ze zich voorover boog en begon te eten van wat resteerde van de muis die ze voor zichzelf had meegenomen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Saffronpaw
Member
Little fur balls of hope. DPKsfdL
Thomas
185
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Saffronpaw
BerichtOnderwerp: Re: Little fur balls of hope.   Little fur balls of hope. Icon_minitimedi 23 apr 2019 - 16:25


Saffronkit ging zitten en likte zijn pootje af die zojuist hard op de grond terecht gekomen was.  Hij had wel vaker wat pijntjes, maar meestal was dit na een nachtje slapen wel weer over. “Nee hoor!” miauwde Saffron terwijl hij met fonkelende oogjes naar hapklare prooi die Breezespring voor hem neer had gelegd keek. Hij had niet verwacht dat hij weer eens wat prooi mocht proeven. Met luid gesmak smulde de rode tabby van de stukjes muis. “Het was echt yummie!” miauwde de kitten nadat hij zijn laatste hapje weg gekauwd had en zijn mondhoeken aflikte. Met zijn linker voorpootje iets van de grond houdend liep de kitten dichter naar Breezespring en gaf haar een kopje waarna hij haar hartelijk bedankte. “Heb jij deze muis gevonden?” Vroeg de kitten terwijl hij met bewondering naar Breeze keek.


Little fur balls of hope. Saffron-app-winter-sign-2
Terug naar boven Ga naar beneden
Breezespring
Member
Little fur balls of hope. DPKsfdL
Freedje
98
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezespring
BerichtOnderwerp: Re: Little fur balls of hope.   Little fur balls of hope. Icon_minitimema 29 apr 2019 - 16:13

Breezespring keek met een zachte blik in haar ogen toe hoe de kitten een paar happen nam van de stukken voorgekauwde muis die ze voor hem apart had gelegd. Ze wiebelde wat geamuseerd met haar oortjes toen hij een paar smakkende geluiden maakte, duidelijk in de ban zijnde van de smaak van muis. Hij leek groter door zijn vacht, maar ze schatte dat hij ongeveer op de helft was van de leeftijd dat hij apprentice mocht worden. Of misschien er nog net iets onder. Zijn spraak was in elk geval al goed ontwikkeld en zijn manieren ook, dus dat zou erop kunnen wijzen dat haar gok juist was. Ze snorde toen hij haar een kopje gaf en gaf hem een liefdevolle lik tussen zijn oren, net alsof zij zijn moeder was. En stiekem voelde ze zich ook wel een beetje telkens als ze hier op de kittens moest passen. Natuurlijk waren het niet haar echte kittens, maar zoals zij ze behandelde leek het er soms wel op. En misschien was dat ook wel waarom de queens zo graag wilden dat ze op hun paste. Bij Breezespring kwamen ze niets te kort. “Niet specifiek deze muis,” antwoordde ze naar waarheid. “Maar ik heb wel één van de prooien gevangen die zich op de prooistapel buiten in het kamp bevinden.” Ze rook aan de geur die afkomstig was van de muis dat het nog maar recent geleden gevangen was, maar ze kon niet aanduiden wie dat het gevangen had. Ze wist in elk geval zeker dat zij het niet was. “Elke dag wordt er door elke warrior en elke apprentice hard gewerkt om de prooistapel te vullen. Het maakt niet zo uit wie dat de prooi vangt, als er maar als een team gewerkt wordt en er genoeg voedsel voor onze elders en kittens voorzien wordt.” Ze keek hem met een zachte blik aan, maar hoopte dat deze les hem wel zou bijblijven. Een individu stond immers nooit zo sterk als heel de Clan samen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Saffronpaw
Member
Little fur balls of hope. DPKsfdL
Thomas
185
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Saffronpaw
BerichtOnderwerp: Re: Little fur balls of hope.   Little fur balls of hope. Icon_minitimema 29 apr 2019 - 21:50

Met een licht verwarde blik plofte de kitten neer nadat hij een lik van de vreemde kattin kreeg. Geen andere kattin behalve zijn moeder deed dit en het kleine mannetje wist niet zeker wat hij ervan moest vinden. Een teleurgestelde blik gleed over het kleine gezichtje toen hij hoorde dat deze muis niet door Breezespring gevangen was. OH! Ze heeft wel een prooi gevangen! Dacht Saffron terwijl er weer een glimlach over het te expressieve smoeltje van hem gleed.
De oogjes van de rode kitten begonnen langzaam maar zeker te stralen terwijl aandachtig had zitten luisteren. “WACHT MAAR!” Geschrokken van zijn eigen stem volume dook hij iets in elkaar en ging zachtjes verder. “Als ik groter ben, dan zal ik genoeg prooi vangen zodat niemand meer honger heeft! Mijn eerste prooi zal ik met jou delen!” Misschien liep de kitten wat te ver van stapel, maar wat kon hij eraan doen nu hij hoorde dat andere katten hard voor hem en iedereen jaagden?


Little fur balls of hope. Saffron-app-winter-sign-2
Terug naar boven Ga naar beneden
Breezespring
Member
Little fur balls of hope. DPKsfdL
Freedje
98
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezespring
BerichtOnderwerp: Re: Little fur balls of hope.   Little fur balls of hope. Icon_minitimedi 7 mei 2019 - 15:06

Alle katten in de nursery, inclusief Breezespring en de kleine kitten zelf, schrokken toen Saffronkit zijn stemgeluid opeens drastisch verhoogde. De zwarte she-cat wist dat het het enthousiasme was dat Saffronkit overnam, maar toch kon ze het niet laten om hem wat lacherig te sussen. “Houd je een beetje gedeisd, Saffronkit,” sprak ze, maar niet met een al te strenge blik in haar ogen. “Er zijn hier kittens die net geboren zijn en die hun rust goed nodig hebben, evenals de queens.” Maar haar blik smolt bijna toen hij haar vertelde dat hij zijn eerste prooi met haar wilde delen. En voor de zoveelste keer vroeg ze zich af hoe het geweest zou zijn als ze nu zelf ook een nestje had gehad. Slatefur’s leeftijd toonde aan dat het ook mogelijk was om over enkele seizoenen nog moeder te worden, maar haar plan was om dat toch zo snel mogelijk te doen. Ze richtte zich weer met een glimlach op Saffronkit, haar gedachten uit haar hoofd proberend te verdrijven. “En ik beloof je bij deze dat zodra je apprentice wordt ik je een keertje meeneem om samen met mij te kunnen jagen, ongeacht of ik dan wel je mentor ben of niet.” Ze had immers geen idee of Tallstar haar bij de volgende ceremonie een apprentice ging geven, maar dat zou ze dan wel zien. In dat geval zou ze Saffronkit waarschijnlijk niet meer als apprentice erbij krijgen, maar niets weerhield warriors ervan om apprentices van andere mentors mee te nemen op gelegenheden zoals jachtpatrouilles. “Maar ik weet zeker dat je het goed gaat doen en dat je genoeg prooi zal vangen voor je Clan. Je zal een apprentice en later een warrior zijn waar ShadowClan trots op zal worden.” Ze glimlachte en drukte haar neusje kort tegen zijn oortje aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Saffronpaw
Member
Little fur balls of hope. DPKsfdL
Thomas
185
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Saffronpaw
BerichtOnderwerp: Re: Little fur balls of hope.   Little fur balls of hope. Icon_minitimewo 8 mei 2019 - 0:15

Snel keek Saffron om zich heen om te zien of hij kittens of queens lastig gevallen had in zijn enthousiasme. Hij ontmoette de ogen van een queen die zo te zien niet blij met hem was en hij wendde zich uit angst snel weer naar Breezespring. De Warrior had een bepaald aura om zich heen hangen die de angst van de kitten deed verdwijnen en al snel verscheen er weer een tevreden glimlach op Saffronkit’s gezicht. Saffron had moeite zijn enthousiasme voor zich te houden toen hij Breezespring’s belofte hoorde. Hij sprong op zijn pootjes en duwde zijn hoofdje nogmaals tegen de zwarte kattin. Het was of dit, of als een malle rond springen. Wat kon je anders van een kitten verwachtten wanneer hem net beloofd werd om een keer samen te gaan jagen.  Toen de rust weer in hem wedergekeerd was, ploft hij weer neer, maar deze kalmte duurde niet lang. Hij begon te stralen toen hij de lieve aanmoedigende woorden van kattin hoorde. “Waarom moet ik nog drie manen wachten,” bracht de rosse kitten giechelend, uit toen zijn oortje aangeraakt wordt. “Kunnen we nu niet alvast gaan jagen?”


Little fur balls of hope. Saffron-app-winter-sign-2
Terug naar boven Ga naar beneden
Breezespring
Member
Little fur balls of hope. DPKsfdL
Freedje
98
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezespring
BerichtOnderwerp: Re: Little fur balls of hope.   Little fur balls of hope. Icon_minitimema 13 mei 2019 - 13:22

Breezespring smolt opnieuw toen hij alweer een schattige reactie gaf op haar woorden. Haar hart zwol van trots toen ze zijn affectievolle aanraking voelde en even was het verlangen om zelf een nestje te hebben zo groot dat het haar even beduusde. Als ze allemaal zo schattig als Saffronkit zouden zijn, dan kon het toch niet anders dan dat ze dat nestje heel graag wilde? Maar ze dacht ook wel dat ze er geduld voor zou hebben als het allemaal deugnieten zouden zijn, hoor. Ze ging sowieso van ze houden, hoe dat ze zich ook naar haar op zouden stellen. Met een goede opvoeding zou ze er vast wel komen. En natuurlijk waren er nog andere queens waar ze tips aan kon vragen, hoewel ze wel het idee had dat ze een goede job deed als anderen haar steeds vroegen om op de kittens te letten. Ze gaf hem een plagerig tikje tegen zijn oortje aan toen hij zijn vraag stelde. “Je weet best dat ik je voor je apprentice wordt niet uit het kamp mee mag nemen,” zei ze lachend tegen hem. “Maar we kunnen wel even genieten van het zonnetje buiten als je dat wilt?” De eerste stralen die door het bladerdek van de nursery drongen, toonden aan dat het weer buiten een stuk beter werd. “Maar dan moet je wel beloven dat je bij me in de buurt bent en dat je niet zomaar overal naartoe gaat rennen,” voegde ze er op een semistrenge manier aan toe, haar gele blik op hem richtend en een glimlachje spelend om haar lippen. Dan zouden de kittens in de nursery ook een klein beetje rust krijgen en kon hij zo enthousiast zijn als hij wilde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Saffronpaw
Member
Little fur balls of hope. DPKsfdL
Thomas
185
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Saffronpaw
BerichtOnderwerp: Re: Little fur balls of hope.   Little fur balls of hope. Icon_minitimewo 15 mei 2019 - 22:11

Saffronkit dacht dat de warrior met hem in zou stemmen. Ze zag er zo content uit dat ze hem de basis van het jagen vast wel zou leren. Even legde de kitten zijn oortjes plat in zijn nek toen de swarte she-cat zei dat het niet kon. Hij wist ook wel dat hij niet buiten het kamp mocht, maar met een warrior kon dit toch helemaal geen kwaad? Voor hij een weerwoord kon geven, stelde Breezespring voor om met zijn tweetjes naar buiten te gaan en van de zon de genieten. "Ja, graag mevrouw!" antwoordde de kitten uit reflex en hij rende zo snel als zijn poortjes hem konden dragen richting de uitgang van de nursery. "Maar dan moet je wel beloven dat je bij me in de buurt blijft en dat je niet zomaar overal naartoe gaat rennen." Acuut stopte de kitten en rende terug naar de zwarte she-cat. "Ik zal beloven in je buurt te blijven" zei de kitten terwijl hij de she-cat ongeduldig met zijn hoofdje in beweging probeerde te duwen. "Zullen we gaan?"


Little fur balls of hope. Saffron-app-winter-sign-2
Terug naar boven Ga naar beneden
Breezespring
Member
Little fur balls of hope. DPKsfdL
Freedje
98
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezespring
BerichtOnderwerp: Re: Little fur balls of hope.   Little fur balls of hope. Icon_minitimedo 16 mei 2019 - 19:12

Breezespring had het idee dat ze elk moment echt kon gaan smelten door de schattige reacties van de kitten. Ze hoopte dat als ze later een nestje zou krijgen dat haar kittens ook zo schattig zouden zijn. En als ze wat rebels gedrag vertoonden, dan zou ze het ook niet erg vinden. Ze wist dat ze vanaf het begin al verliefd op ze zou zijn. Ze grinnikte omwille van zijn enthousiaste reactie en wierp de queen die zich samen met haar nog in de nursery bevond een zacht zuchtje toe. Ze snorde toen Saffronkit terugkwam en met zijn kopje tegen haar lichaam begon te duwen om ervoor te zorgen dat ze sneller naar buiten zou gaan. “Ja, ja,” bromde ze zachtjes, waarna ze zich naar voren boog en hem een liefdevolle lik over zijn oortje gaf. Als je ze zou bij elkaar zou zien, zou je bijna denken dat Breezespring zijn moeder was. Jammer genoeg was dit nu niet het geval, maar ze konden in elk geval wel wat tijd met elkaar spenderen voordat zijn moeder terug zou komen. Hij hoefde echter niet meer gezoogd te worden, dus misschien kwam de moeder vandaag wel helemaal niet langs. In elk geval kon Breezespring de hele dag bij hem blijven als ze dat wilde. De zwarte she-cat stond op, rekte zich uit zodat de spieren in haar schouders onder haar huid rimpelden en liep daarna naar buiten. Ze snorde toen de zon op haar pels scheen en keek toen met een lichte glimlach om haar lippen naar Saffronkit. “Hé, Saffronkit,” zei ze zodat ze zijn aandacht kon trekken. “Doe mij na.” Vervolgens zakte ze in de jachthouding zoals ze die seizoenen geleden aangeleerd had gekregen, haar staart naar achteren gericht, haar poten onder haar waarbij ze haar achterpoten lichtelijk gestrekt hield en haar voorpoten zo ver mogelijk naar voren en haar blik naar opzij gericht om te zien of de kitten haar na kon doen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Saffronpaw
Member
Little fur balls of hope. DPKsfdL
Thomas
185
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Saffronpaw
BerichtOnderwerp: Re: Little fur balls of hope.   Little fur balls of hope. Icon_minitimema 20 mei 2019 - 12:00

Saffronkit trok snel zijn hoofdje weg toen de warrior een lik over zijn oortje gaf, maar snel gaf hij een lik terug. Waarom hij zich zo op zijn gemak voelde bij de zwarte she-cat wist de kitten niet, maar wat maakte het ook uit? Hij had nu iemand om samen mee naar buiten te gaan! De kitten bleef huppelend naast Breezespring terwijl hij bedacht wat hij zo kon gaan doen. Lekker door het gras heen rollen, een mooie steen gaan zoeken of gewoon lekker in de zon gaan liggen en van de warmte genieten. Toen de kitten de zon instapte kneep hij snel zijn oogjes dicht terwijl hij luid begon te snorren, wat was de zon lekker warm. De kitten richtte snel zijn blik naar Breezespring toen zij zijn naam gezegd had. Met grote verbaasde oogjes keek de kitten toe hoe de she-cat in jachthouding was gaan staan. De kitten zakte door zijn achterpootjes, richtte zijn staart naar achteren. Nu moest hij zijn voorpootjes zo ver mogelijk naar voren zien te verplaatsen. De kitten deed zijn uiterste best en een grote grijns verscheen op zijn gezicht toen hij weer naar Breezespring keek. "Wat nu?"


Little fur balls of hope. Saffron-app-winter-sign-2
Terug naar boven Ga naar beneden
Breezespring
Member
Little fur balls of hope. DPKsfdL
Freedje
98
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezespring
BerichtOnderwerp: Re: Little fur balls of hope.   Little fur balls of hope. Icon_minitimedi 21 mei 2019 - 23:45

Breezespring was normaal gezien erg kalm en liet zich niet snel leiden door haar emoties, maar het was gewoonweg verschrikkelijk schattig te noemen hoe de rode kitten haar eerst verbaasd aankeek, maar daarna zo goed mogelijk zijn best deed om haar houding te kopiëren. Natuurlijk was zijn houding niet perfect en was er wel nog wat werk aan, maar Breezespring vond het niet slecht voor een eerste keer. “En nu gaan we een spelletje spelen,” zei ze met een bepaalde glans in haar ogen. Dit soort dingen deden haar denken aan de tijd dat zij nog maar een kitten was. Wat leek het alweer zo lang geleden te zijn dat haar moeder haar benoemde als “Breezekit” en niet met de naam die ze nu verdiend had. Haar final assesment leek ook alweer een hele tijd geleden te zijn, al was dat nog maar iets meer dan vier seizoenen geleden. “Zie je die stenen liggen in het kamp?” Ze wees met haar staart naar een steentje dat zich in de buurt van de elders’ den bevond en vervolgens naar eentje die meer in de richting van de warriors’ den lag. “De steentjes zijn gevaarlijke katten die ons kamp aan willen vallen. We moeten de nursery zien te verdedigen door ze te besluipen en ze vervolgens weg te jagen met één klap van onze poot. Maar je moet wel héél stilletjes vooruit sluipen, want anders horen ze je en dan vallen ze jou aan.” Ze knikte naar de steen die zich het dichtste bij hun in de buurt bevond. “Zullen we samen een poging wagen?” vroeg ze met een kleine grijns om haar lippen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Saffronpaw
Member
Little fur balls of hope. DPKsfdL
Thomas
185
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Saffronpaw
BerichtOnderwerp: Re: Little fur balls of hope.   Little fur balls of hope. Icon_minitimedo 23 mei 2019 - 15:37

Op het moment dat Breezespring zei dat ze nu een spelletje zouden doen sprong de kitten op van blijdschap. Saffronkit probeerde zichzelf weer te kalmeren en zakte weer terug in de jachthouding en keer de warrior met een speelse blik aan. De kitten volgde de richting van Breezespring's staart en zag de stenen liggen. "De indringers moeten weg!" sprak de kitten enthousiast uit voordat hij met uiterste concentratie naar de steen die bij de warrior's den lag begon te staren. Hij zal de she-cat niet teleurstellen! Langzaam maar zeker sloop de kitten naar de steen toe. Eenmaal bij de steen aangekomen gaf de kitten een zachte tik tegen de steen. Dat zal de indringer leren! Al snel waren zijn oogjes op de tweede indringer gericht. "Waag het niet om de elders wat aan te doen," mompelde de kitten zachtjes voor hij ook naar deze steen toe sloop. De kitten hief zijn pootje op en gaf een harde tik tegen de steen terwijl hij "Laat de elders met rust!" uitschreeuwde. De steen vloog in de richting van Breezespring en lande net naast haar pootje, terwijl het gezicht van de kitten vertrok en snel likte Saffronkit aan zijn pootje in de hoop dat de pijn snel weer zou verdwijnen.


Little fur balls of hope. Saffron-app-winter-sign-2
Terug naar boven Ga naar beneden
Breezespring
Member
Little fur balls of hope. DPKsfdL
Freedje
98
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezespring
BerichtOnderwerp: Re: Little fur balls of hope.   Little fur balls of hope. Icon_minitimevr 31 mei 2019 - 20:27

Breezespring had het gevoel alsof ze aan de lopende band bleef smelten door de schattige reacties die Saffronkit haar gaf. Zijn energieke houding en zijn blijdschap zorgden ervoor dat ze des te sneller haar eigen nestje wilde hebben. Zouden haar kittens ook zo energiek zijn als Saffronkit? En zouden zij net zo veel van haar houden als zij van hun? Ze dacht kort na over wie dan de vader zou zijn, maar haar aandacht werd getrokken door Saffronkit en snel bedacht ze zich dat ze hem moest volgen. En dus bleef ze ongeveer een kleine muislengte achter hem terwijl ze hem met geamuseerde ogen volgde. Zijn sluiphouding en zijn jachthouding waren eigenlijk niet eens zo heel slecht. Natuurlijk had het wat oefening nodig, maar Breezespring was er eigenlijk vrij zeker van dat hij dat gedeelte al snel onder de poot zou krijgen. Hopelijk zou hij met het verdedigen van zijn grenzen net zo fel zijn als hij nu was om een simpel spelletje, maar ze dacht dat dat ook wel goed zou komen. Het speelse zou er tegen dan een beetje uit moeten zijn en dat was jammer, maar helaas was het warriorleven een serieus iets dat niet onderschat moest worden. Er was geen tijd voor spelletjes. Maar zo lang Saffronkit een kitten was, mocht hij van Breezespring zo speels zijn als hij wilde. Ze trok geamuseerd met haar snorharen toen hij hard riep en ze zag dat de elders om zich heen keken, om vervolgens in lachen uit te barsten toen ze Saffronkit zagen. “Zo!” zei ze bewonderend. “Die heb je ver geslagen, zeg!” Toen pas zag ze dat hij pijn had en met een bezorgde uitdrukking kwam ze snel op hem af. “Heb je je erg veel pijn gedaan?” vroeg ze bezorgd aan hem, zich naar voren buigend om hem een troostende lik over zijn oortje te geven.
Terug naar boven Ga naar beneden
Saffronpaw
Member
Little fur balls of hope. DPKsfdL
Thomas
185
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Saffronpaw
BerichtOnderwerp: Re: Little fur balls of hope.   Little fur balls of hope. Icon_minitimema 3 jun 2019 - 22:09

De kitten schudde stoer zijn hoofdje toen de zwarte she-cat hem vroeg of hij zich veel pijn gedaan had. Het deed weliswaar veel pijn, maar hij wilde niet dat ze hem als een zwakke kitten wilde zien. Toen hij de lik over zijn oren kreeg probeerde hij op zijn pootje te staan waarna direct en zachte piep klonk. De rosse kitten zuchtte en keek naar Breezespring. "Het doet best pijn," bracht de kitten uit. Hij duwde zijn kopje tegen Breezespring aan en verzamelde de moed weer bij elkaar. De kitten zette voorzichtig een paar stapjes voor hij zijn pootje van de grond tilde. Het was niet het meest efficiënte, maar op drie pootjes lopen was best te doen.


Little fur balls of hope. Saffron-app-winter-sign-2
Terug naar boven Ga naar beneden
Breezespring
Member
Little fur balls of hope. DPKsfdL
Freedje
98
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezespring
BerichtOnderwerp: Re: Little fur balls of hope.   Little fur balls of hope. Icon_minitimewo 12 jun 2019 - 22:47

Breezespring keek niet echt onder de indruk zijnde naar Saffronkit toen hij op een redelijk stoere manier probeerde te antwoorden dat het wel ging. Zijn reactie wees erop dat het juist niet ging en Breezespring onderdrukte een zachte zucht toen hij druk probeerde te zetten en vervolgens met een zacht piepje het opgaf. Ja ja, ze kon wel zien dat het ging. Niet dus. “Saffronkit,” begon ze op een strenge manier. “Als je één ding niet moet doen, dan is het je echte gevoelens opzij zetten. Je moet altijd eerlijk zijn in wat je voelt en denkt, ook al is het soms moeilijk om dat toe te geven. Jezelf verbijten en doorzetten terwijl het eigenlijk niet meer gaat, is niet hoe je een goede warrior wordt. Je zal jezelf en je Clan alleen maar in de weg staan door alsmaar de stoere jongen uit te hangen.” Ze snorde en drukte haar neusje tegen zijn oortje aan, want eigenlijk was hij best wel schattig. Plus zij was ook iemand die de pijn eerder verbeet dan dat ze echt direct naar de medicine cat’s den ging, maar dat ging ze hem nu mooi niet aan zijn neusje hangen. “Zullen we anders even langs Bloodpaw en Acefray gaan?” vroeg ze op een zachte, iets vriendelijkere toon aan hem, een glimlach spelend om haar lippen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Saffronpaw
Member
Little fur balls of hope. DPKsfdL
Thomas
185
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Saffronpaw
BerichtOnderwerp: Re: Little fur balls of hope.   Little fur balls of hope. Icon_minitimewo 26 jun 2019 - 12:50

Saffronkit had amper een paar stapjes op drie poten gezet toen Breezespring zijn naam ineens op een strenge manier uitsprak. Met zijn oortjes in zijn nek ging hij met een neerkijkende blik zitten. Hij wist ook best dat niemand er iets aan had als hij de stoere jongen uit zou hangen en zich hiermee alleen maar meer zou blesseren. Hij had moeite om niet in tranen uit te barsten van schuldgevoel die Breezespring hem onbedoeld aangepraat had. Hij slikte toen de she-cat haar neusje tegen zijn oortje aandrukte terwijl het nare gevoel wegsmolt. Hij had geen zin om een lange tijd in de medicine cat's den of nursery te moeten blijven, maar met deze pijn rond blijven lopen was ook geen goed plan. "Het is misschien wel verstandig," bracht de kitten met duidelijke tegenzin uit. Hij stond op en strompelde op 3 pootjes richting de medicine cat's den.


Little fur balls of hope. Saffron-app-winter-sign-2
Terug naar boven Ga naar beneden
Breezespring
Member
Little fur balls of hope. DPKsfdL
Freedje
98
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezespring
BerichtOnderwerp: Re: Little fur balls of hope.   Little fur balls of hope. Icon_minitimedi 23 jul 2019 - 15:45

Breezespring voelde een schuldgevoel opkomen toen ze de oortjes van Saffronkit in zijn nek zag zakken, maar dwong zichzelf om wel streng te blijven kijken. Als ze hem met zachte woorden en een zachte blik zou aanspreken, dan zou de kitten denken dat hij zijn pijn constant moest verbijten en dat het haar niks uitmaakte of hij gewond was. Hij mocht nooit denken dat zijn pijn onbelangrijk was en dat hij het maar tegen moest houden omdat anderen dat normaal vonden. Ze hoopte dat hij zou leren om altijd eerlijk te zijn over wat hij voelde en het, zelfs onder groepsdruk, aan zou geven als hij erge pijn leed. Gelukkig leken haar woorden te helpen en kwamen zijn oortjes al snel weer overeind nadat ze hem op een liefdevolle manier had laten blijken dat ze het echt niet zo erg bedoelde. Haar hart smolt haast toen ze hem weg zag hinken en even wenste dat hij haar kitten was, wat natuurlijk een egoïstische en totaal belachelijke gedachte was. Ze liep naast Saffronkit en keek met een warme blik de medicine cat’s den binnen toen ze daar aan kwamen. Haar laatste aanvaring met Bloodpaw was niet echt vrolijk geweest, maar er was een bepaalde vriendschap tussen hun opgegroeid die ze koesterde. Ze zou geen enkele kat méér toevertrouwen dan aan hem. “We hebben een gewonde,” zei ze op een zachte toon tegen de medicine cat’s apprentice. “Saffronkit, laat je pootje maar eens zien.” Ze boog zich naar voren en gaf de kitten een geruststellende lik. Het zou allemaal wel meevallen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Bloodhound
Member
Little fur balls of hope. Tenor
Mark
521
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: ??!?!?
Gender: Tomcat ♂
Rank: Former Medicine cat of Shadowclan
Bloodhound
BerichtOnderwerp: Re: Little fur balls of hope.   Little fur balls of hope. Icon_minitimedi 23 jul 2019 - 16:32

Bloodpaw kwam net terug het kamp ingewandeld met een mondvol klimop bladeren. Vandaag was hij op pad geweest om verse kruiden's te zoeken om de voorraad wat bij te vullen, zo had hij extra peterselie gevonden voor de moederkatten, papverzaden en kruiskruid bladeren. Natuurlijk was dit veel te veel om mee te nemen in een enkele wandel waardoor de maine coon besloten om wat klimop's te plukken en dit in het kamp tot een bundel te knopen. Hij was nog maar net in de den bezig om de klimop bij elkaar te knopen zodat hij het gebruiken kon om de rest van de kruiden's te dragen toen hij pootstappen hoorde naderen. Bloodpaw legde zijn knutselwerkje aan de kant en hief zijn brede kop nieuwsgierig omhoog. De geur van Breezespring maakte hem blij maar ook een beetje nerveus. De zwarte warrior was in de afgelopen tijd als een soort ouder voor hem geworden maar had hierdoor hem ook als een ouder op de kop gegeven toen ze doorhad dat hij wel heel erg close was met Beechpaw. Hij hoopte dan ook niet dat ze kwam om daar over te praten. Dit bleek echter dus ook niet te zijn toen hij haar zwarte snoet in de ingang zag en haar woorden opving: een gewonde. De medicine cat apprentice stond direct op en liep met bezorgde pootstappen naar haar toe, "Wat is er aan de poot?" Vroeg Bloodpaw dan ook meteen toen hij doorhad dat de gewonde kat een kitten was. Saffronkit kwam aan gehinkeld en Breezespring vroeg aan de rode tom om zijn pootje te laten zien. Nauwkeurig bekeek de zwart met rood gevlekte maine coon de pijnlijke pootje van Saffron. "Hmm," Mompelde hij nadenkend. "Wil je me vertellen wat er precies is gebeurd grote man?" Vroeg hij vriendelijk. "Dan ga ik ondertussen eventjes aan jou pootje zitten. Als het pijn doet zeg je: auw! okay?" Sprak de medicine cat apprentice met een geruststellende glimlach op zijn lippen terwijl hij met zijn nagel op de bovenkant van de poot drukte, steeds meer een stukje omlaag- hiermee zocht hij het meest pijnlijke plek en kon hij zien als het gebroken was of niet.


Little fur balls of hope. Bloodo10

pixie pix:
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Little fur balls of hope.   Little fur balls of hope. Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Little fur balls of hope.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: