[Plotter] I see stars falling 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [Plotter] I see stars falling

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Starteller
Endless Hunting
[Plotter] I see stars falling DPKsfdL
Babs
353
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Starteller
BerichtOnderwerp: [Plotter] I see stars falling   [Plotter] I see stars falling Icon_minitimema 22 apr 2019 - 14:02

Shroud


Of Fallen Stars
Cast beyond duty and passed through the scorn.. Voices that warn the discreet..

General
Welkom bij mijn plotter voor Shroud! Aangezien er nog vrij veel losse lijntjes zijn in de Tribe en Shroud nog niet heel veel in RPG banden heeft met katten binnen de tribe, zou ik graag deze plotter willen starten om haar wat meer geïntegreerd te krijgen binnen de tribe. Want zeg nou zelf, als je er al 30 manen leeft, dan moet je toch al banden hebben met de katten om je heen?

Vandaar ook dat ik voor Shroud van alles zoek! Vrienden, 'vijanden', katten die ze bewonderd heeft, katten met wie het niet zo klikt.. Ik zou graag wat banden voor haar hebben! Kijk ook vooral eventjes op haar profiel wat haar persoonlijkheid is, dan kunnen we kijken hoe het het beste klikt.

Friends
Shroud is een vrij sociale kattin, al heeft ze altijd een grote competitiedrang gehad. De kattin wilde graag altijd het beste zijn en heeft een hele onrustige energie om zich heen hangen. Qua vrienden zoek ik dus wat katten met wie ze om is gegaan en opgegroeid. Ze zal vast niet de enige zijn geweest van haar leeftijd die had moeten trainen.

Maar ook oudere katten of katten waar ze nu pas een band krijgt lijkt me prima. Nu ze een healer to-be is geworden heeft Shroud het echt nodig om wat stevige steun te hebben, omdat ze, ondanks dat ze heel erg haar best doet zich groot te houden, van binnen ontzettend onder de druk aan het bezwijken is.

Foes
Vijanden klinkt misschien een beetje dramatisch, maar ik ben ook op zoek naar katten waarmee Shroud het niet zo goed kan vinden. Hierbij kun je denken aan leeftijdsgenoten die niet goed konden tegen haar grote noodzaak zichzelf te bewijzen en het beter te doen, of met wie ze ruzie heeft gekregen in een driftige bui. Ook kunnen er natuurlijk katten zijn die het er niet mee eens zijn dat ze Healer To-Be is geworden.

In het bijzonder ben ik hierbij ook op zoek naar de kater van wie ze zwanger is geraakt. Het was een korte fling, waarbij Shroud graag meer zocht maar de kater toch haar heeft verlaten toen ze zwanger bleek. In Shroud's mening kon hij de verantwoordelijkheid niet aan en heeft hij haar geditched, maar dit kan natuurlijk anders zijn geweest in zijn oogpunt. Ze heeft haar kits in ieder geval nooit verteld wie hij is en nooit meer een woord over hem gerept. Dit mag ook een clankat zijn, maar voor drama is een Tribe kat natuurlijk ook wel geinig.

Other
Natuurlijk sta ik ook open voor allerlei andere plotjes en ideetjes! Wie weet kunnen we er wat van maken. Zelfs een topic om gewoon te kijken hoe het verder gaat is natuurlijk ook prima, maar ik zou graag wat gedeelde geschiedenis willen opbouwen met bestaande (en nieuwe) tribe katten. Verdere familie is wat mij betreft ook in orde. Het liefste geen broertjes/zusjes meer, maar (verre) neefjes en nichtjes zijn natuurlijk altijd welkom.

Voel je ook vrij om de code hieronder te gebruiken om te reageren, want hey, ziet er cool uit! ;D Vul dan bij naam karakter je karakter in, kies uit Friend/Foe/Other wat de band is en vul je ideeën in in het tekstvak! Alles wat aanpasbaar is, heb ik in hoofdletters neergezet.

Deze sheet is gemaakt door Babs van Warrior Cats, gelieve niet te kopieren!

Code:
<style>.basesheet {width: 400px; min-height: 300px; background-color: #000000; padding:10px; padding-top: 170px; border-radius: 30px; background-image:url('https://images2.imgbox.com/b0/2b/IVKuRCCx_o.png'); background-position: top center; background-repeat: no-repeat;} .textblock {width: 300px; min-height: 100px; background-image:url(https://images2.imgbox.com/42/30/615PSpzO_o.png); font-family: calibri; font-size: 10px; border-radius: 10px; padding: 5px; color: white;}}</style>
<link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Marck+Script" rel="stylesheet"><div align="center"><div class="basesheet"><div style="font-family: 'Marck Script', cursive; font-size: 50px; color: white;  text-shadow: 2px 2px 4px #000000;">I got an idea!</div><br><div style="font-family: 'Marck Script', cursive; font-size: 25px; color: #fce6b1; margin-top: -10px;  text-shadow: 2px 2px 4px #000000;">With NAAM KARAKTER</div>
<br><div style="font-family: 'Marck Script', cursive; font-size: 30px; color: white;  text-shadow: 2px 2px 4px #000000; margin-bottom: -5px; margin-left: 200px;">Friend/Foe/Other</div><div class="textblock"><div align="justify">IDEEËN HIER.
</div></div><br></div></div></div><div align="center"><div style="font-size: 8px;">Deze sheet is gemaakt door Babs van Warrior Cats, gelieve niet te kopieren!</div></div>


[Plotter] I see stars falling 7tNWfW2U_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Plotter] I see stars falling K4hg4J1
Linn
100
Actief
What would you ask for, if you knew the answer was yes?

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Thunder •
BerichtOnderwerp: Re: [Plotter] I see stars falling   [Plotter] I see stars falling Icon_minitimema 22 apr 2019 - 20:15


I got an idea!

With Thunder


Frenemies
Alright, this took me some thinking, maar wat dacht je van een soort van haat-liefde relatie tussen deze twee? Ze zijn zo goed als met elkaar opgegroeid, Shroud is maar twee manen jonger dan hem, en ik denk dat hun eigenschappen zowel goed met elkaar overweg kunnen als extreem kunnen botsen (eg. trots vs trots, thunder zijn dramatisch-zijn en shroud haar vurige karakter).

Dus wat ik me voorstelde was een beetje gezond gebikkel tussen de twee. Wat sarcasme hier en daar, misschien. Maar Thunder is wel echt de kat die best durft eerlijk te zijn en zijn echte mening verteld en desondanks dat hij best inconsiderate en oblivious is wanneer iemand ergens mee zit, kan hij vast wel een goede steun zijn voor Shroud nu ze Healer To-Be is geworden (8

Misschien stelt hij wel als 'grap' voor een oogje in het zeil te houden voor haar kiddos

Deze sheet is gemaakt door Babs van Warrior Cats, gelieve niet te kopieren!


[Plotter] I see stars falling KptbQgW
Thunder that Breaks the Silence
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Starteller
Endless Hunting
[Plotter] I see stars falling DPKsfdL
Babs
353
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Starteller
BerichtOnderwerp: Re: [Plotter] I see stars falling   [Plotter] I see stars falling Icon_minitimema 22 apr 2019 - 22:01


Shroud

Thou hast acquired a new vow


Thunder
Ik denk dat dat zeker zou kunnen klikken tussen Thunder en Shroud op die wijze! Shroud kan maar weinig met het niet-serieuze, flirterige deel van het karakter van Thunder. Dus ik denk dat, waar ze hem waardeert als clangenoten en kan waarderen voor zijn talenten, ze hem ook af en toe wel letterlijk van de berg kan rollen.

Het lijkt me leuk om zowaar een keer een kat te hebben die wél kan opschieten met Thunder voor wat hij is. Shroud is zelf ook heel eerlijk ingesteld, dus ze zal hem ook wel eens goed de waarheid vertellen als het haar past. Ik denk ook als River aankomt met dat hij weer een nest verwekt heeft dat ze hem wel kan villen. (Ook als hij begint over haar kittens, dan maakt ze hem ook af).

Misschien dat ze, als point in history, een keer als apprentices tijdens een vecht training een keer heel erg ruzie gehad kunnen hebben en dat ze daarom toch wel een beetje respect voor elkaars talenten gekregen hebben? Een beetje zo'n mock-fight die veel te erg uit de hand gelopen was?

Deze sheet is gemaakt door Babs van Warrior Cats, gelieve niet te kopieren zonder credits!


[Plotter] I see stars falling 7tNWfW2U_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bee •
Endless Hunting
[Plotter] I see stars falling Tumblr_inline_pmrxbjwdji1t0ekz8_540
dodo
81
Actief
fuzzy buzzy

CAT'S PROFILE
Age: 130 moons ✝
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bee •
BerichtOnderwerp: Re: [Plotter] I see stars falling   [Plotter] I see stars falling Icon_minitimema 22 apr 2019 - 22:09


I got an idea!

With Bee


Bee-by sitter

Aangezien Bee nogal een sociale en bezige bij is pun intended zou hij haar misschien kunnen helpen met sommige dingen? ookal is het maar zeker zijn dat haar kittens blij en gezond zijn -zoals naar buiten gaan met wren bijvoorbeeld-. Dat hij zijn best doet om haar te helpen met haar nieuwe rang maar dat hij soms nog een beetje lomp door de bocht komt zonder dat het de bedoelig is. Een beetje een luisterend oor of haar juist bezig houden met andere dingen ipv haar nieuwe rang

als je andere ideeën hebt of liever een andere tribe kat hebt geef me een gil hier of op discord haha

xx

Deze sheet is gemaakt door Babs van Warrior Cats, gelieve niet te kopieren!Bee that chases pollen
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Star •
Member
[Plotter] I see stars falling YU7qAQx
Daan ❤
31
Actief

CAT'S PROFILE
Age: • 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Star •
BerichtOnderwerp: Re: [Plotter] I see stars falling   [Plotter] I see stars falling Icon_minitimema 22 apr 2019 - 22:23


I got an idea!

With Star


New friend
Star is iets jonger dan Shroud, maar nu ze healer to-be is geworden is het of course handig om de rest van de tribe wat beter te leren kennen. Deze dame is best dromerig van karakter en heeft een enorm rustgevende aura rond zich hangen. Ze ziet in veel dingen het goede en weet haar rust vaak op andere over te dragen. Mocht Shroud het dan even niet meer zien zitten, dan zou Star haar wel op haar gemak kunnen stellen en een luisterend oor zijn.

Als je nog meer ideetjes zou hebben voor deze twee kan je me altijd even porren op discord, always love to plot some more!

Deze sheet is gemaakt door Babs van Warrior Cats, gelieve niet te kopieren!


[Plotter] I see stars falling CBld4uh
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Starteller
Endless Hunting
[Plotter] I see stars falling DPKsfdL
Babs
353
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Starteller
BerichtOnderwerp: Re: [Plotter] I see stars falling   [Plotter] I see stars falling Icon_minitimedi 23 apr 2019 - 13:55


Shroud

Thou hast acquired a new vow


Bee
Bee heeft Shroud natuurlijk zien opgroeien en aangezien hij een elder is, zal Shroud hem ook best erg respecteren. Hij is er immers al zolang als dat ze weet en daarom zal hij haar ook wel een veilig gevoel geven.

Tegelijkertijd zit ze op het moment redelijk in een dip en weet ze totaal niet wat ze op dit moment met haar kinderen aan moet en hoe ze zich een houding rond hen moet geven. Op het moment dat Bee zich daarmee gaat bemoeien zal ze daarom ook wat minder vriendelijk zijn waarschijnlijk. Ik denk dus dat er een redelijk getouwtrek zal ontstaan bij haar tussen 'bemoei je er niet mee' en 'geef me alsjeblieft veiligheid'. Ik denk dat dat wel een interessante dynamiek kan vormen, zeker als hij veel met haar kinderen gaat doen. Ik denk dat we hier wel mee kunnen werken qua een topic?

Star
Waar Shroud een luisterend oor zeker zal waarderen, zal ze denk ik wel ontzettend kunnen clashen met Star. Shroud is vuurwerk en kan zich er ontzettend aan frusteren als Star altijd zo rustig en dromerig is. Een beetje in de trant van 'Hoezo ben je hier zo rustig over?! Het is heel erg!'. Shroud is verder wel een echte binnenvetter, dus naast oppervlakkige rants zal ze niet snel confiden. Dus ik denk dat we, als het een vriendschap wordt, het wel een vrij erge 'slow burn' opbouw wordt, vooral ook omdat Shroud erg prestatie gericht is en Star toch wel een flink stuk jonger is en erg dromerig. Alsof ze zich een beetje moet bewijzen voor Shroud zeg maar.

Deze sheet is gemaakt door Babs van Warrior Cats, gelieve niet te kopieren zonder credits!


[Plotter] I see stars falling 7tNWfW2U_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Plotter] I see stars falling 79e0b5b892cd3413d4d14b3165517b111
Rebecca
3214
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior {Previous Leader}
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: [Plotter] I see stars falling   [Plotter] I see stars falling Icon_minitimedi 23 apr 2019 - 14:00


I got an idea!

With Foal


New acquaintance


Aangezien Shroud Foal geboren heeft zien worden lijkt het me leuk dat ze eens per zoveel tijd een topicje hebben waar Shroud een soort checkup doet? Ik sta eigenlijk open voor alles met Foal x Shroud Smile


Deze sheet is gemaakt door Babs van Warrior Cats, gelieve niet te kopieren!


[Plotter] I see stars falling JXidV8r
[Plotter] I see stars falling Little_Gorse_trans
Ava & Sig by El4a
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cobra
Deceased
[Plotter] I see stars falling 20f8kWD
»Quinty«
778
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ Ageless | [38 moons]
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cobra
BerichtOnderwerp: Re: [Plotter] I see stars falling   [Plotter] I see stars falling Icon_minitimedi 23 apr 2019 - 16:40


I got an idea!

With Bear


[Older] Friend
Being the gentleman he'll always be, leek 't me leuk om Shroud en Bear vrienden te laten worden c: Misschien over time? Misschien al vanaf jongere leeftijd, not sure welke richting je met Shroud op wilde gaan. Bear vind 't leuk om andere van kennis te voorzien en is altijd in voor een goed gesprek. Misschien dat 't leuk is als Bear opmerkt dat Shroud 't lastig heeft met d'r nieuwe rol, in verband met d'r kittens of zo iets, en dat Bear als luisterend oor kan functioneren? C:

Deze sheet is gemaakt door Babs van Warrior Cats, gelieve niet te kopieren!


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pantherstar
StarClan
[Plotter] I see stars falling Bba20rI
Loïs
2051
Actief
'May they sing your names with love and with fury'

CAT'S PROFILE
Age: » 72 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Pantherstar
BerichtOnderwerp: Re: [Plotter] I see stars falling   [Plotter] I see stars falling Icon_minitimedi 23 apr 2019 - 17:03


I got an idea!

With Hound


Foe
Gatver, wat kan ik die Shroud toch niet hebben. En nu is ze ook nog Healer to be geworden?! Ik had die rang moeten krijgen. Shroud en ik strijden al ons hele leven lang om de spotlight, en ik laat me niet uit het veld slaan, zelfs al heeft zij nu die hogere rang gekregen en ik niet. Ik zal me keer op keer opnieuw bewijzen dat ik beter ben dan haar! Beter dan haar als preyhunter, maar ook beter dan haar als clanlid. Met een beetje geluk zie ik haar dingen doen die niet helemaal door de bocht kunnen en kan ik dit lekker doorvertellen aan de rest van de clan. Het moest is afgelopen zijn met haar perfecte maskertje, met die onschuldige, mooie gouden ogen en perfecte bouw.. Haar mooie vacht.. Haar schattige neusje.. <3 (Hound is een beetje verliefd, maar dit voert haar competitieve houding tegenover Shroud alleen nog maar meer!)

Deze sheet is gemaakt door Babs van Warrior Cats, gelieve niet te kopieren!


[Plotter] I see stars falling EHnbxOu        0        [Plotter] I see stars falling 12ADpxX
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Starteller
Endless Hunting
[Plotter] I see stars falling DPKsfdL
Babs
353
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Starteller
BerichtOnderwerp: Re: [Plotter] I see stars falling   [Plotter] I see stars falling Icon_minitimedi 23 apr 2019 - 18:04


Shroud

Thou hast acquired a new vow


Foal
Zeker om de leegte op te vullen van haar eigen nest kittens waarvoor ze niet meer mag moederen en waar ze zichzelf geen houding meer tegenover weet te geven, zal Shroud best wel begaan zijn met het nest van River en regelmatig check ups doen. Misschien in eerste instantie nog niet vanuit haar rol als healer, want zeg nou zelf, ze weet nog niet heel erg veel, maar ze zal toch een poging doen. Dus ik denk dat Foal Shroud inderdaad wel vaak ziet in haar jeugd!

Bear
Net zoals met Bee zal Shroud zeker een mate van respect voor Bear hebben aangezien hij ouder en (hopelijk) ook wijzer is. Echter, als we haar allemaal collectief advies en luisterende oren gaan bieden zie ik een nieuwe slag in haar karakter ontstaan, namelijk dat ze helemaal kriegel wordt van dat iedereen haar wil 'helpen'. Madame 'ik wil en zal overal het beste in zijn' zal het niet gewend zijn dat ze hulp nodig heeft namelijk. Desondanks denk ik dat ze Bear's gezelschap wel kan waarderen en dat ze zijn stabiele karakter goed kan gebruiken in haar huidige emotionele storm en dat hij haar veel kan vertellen over de geschiedenis van de Tribe. Hier heeft ze zich immers nooit heel erg in verdiept.

Hound
Ho boy wat zal Shroud háppen qua die competitie drang. Deze dame laat absoluut geen enkele belediging of uitdaging over haar kant gaan. Dus ik denk dat ze ook zeker wel met elkaar in de clinch hebben gelegen in het verleden. Shroud neemt zich immers geen blad voor de tong. Ben benieuwd hoe het dan bij Hound valt dat Shroud deze rang absoluut niet wil hebben!

Shroud is denk ik ondanks dit alles wel ontzettend gesteld op Hound. Een beetje ik kan niet met haar, niet zonder haar. Ik denk dat een topic wel leuk is nadat ze net Healer To-Be is geworden? Shroud kan wel weer wat vuur gebruiken met der recente dip.

Deze sheet is gemaakt door Babs van Warrior Cats, gelieve niet te kopieren zonder credits!


[Plotter] I see stars falling 7tNWfW2U_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
[Plotter] I see stars falling 29puumf
~Butter(fly)~
3423
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: [Plotter] I see stars falling   [Plotter] I see stars falling Icon_minitimedi 23 apr 2019 - 19:59


I got an idea!

With Mouse/Silver


Other
Mouse voelt zich al niet altijd even goed op haar plaats in de Tribe, aangezien ze verder geen familie heeft waardoor ze zicht goed in kan leven op Shroud en haar wellicht kan proberen op te vrolijken. Dit betekend dan niet lange gesprekken, maar meer dat ze de ander wil betrekken bij dingen en doodleuk over haar avonturen komt vertellen. Ook is ze door de dood van Wisp wellicht wat van slag, waardoor ze de veiligheid op zoekt van iemand die wat minder snel in gevecht overlijd.

Silver is net als Foal geboren in het nest van River, waardoor ze wellicht Shroud wel zou leren kennen, de kans is echter dan groot dat ze eerder naar Shroud toe komt voor verhalen, en een rustig speels gevecht, dan voor een controle. Ze wil wel weten wie de knappe kattin is! (Je kan kiezen of beide doen)

Deze sheet is gemaakt door Babs van Warrior Cats, gelieve niet te kopieren![Plotter] I see stars falling Oceano10
[Plotter] I see stars falling LcrIgCQ[Plotter] I see stars falling JwNO92g[Plotter] I see stars falling EjrsROF[Plotter] I see stars falling UK1ajoI[Plotter] I see stars falling 3qCkg2fp_o[Plotter] I see stars falling 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acefray
Dorpsslet
[Plotter] I see stars falling 6rUw8UC
Jamie
4524
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons +
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Acefray
BerichtOnderwerp: Re: [Plotter] I see stars falling   [Plotter] I see stars falling Icon_minitimewo 24 apr 2019 - 7:29


I got an idea!

With Spark


A fan


Spark en Shroud hebben redelijk wat karakter eigenschappen die overheen komen. Spark is bijvoorbeeld een echte strever, enorm ambitieus, gemotiveerd, trots, koppig en zelfstandig. En een ongeremde workaholic met een drive zich te bewijzen over alles en iedereen. Hoewel hij altijd vriendelijk gaat zijn ondanks zijn gedachtes en intenties, beginnen deze eigenschappen toch zichtbaar te worden in zijn jonge leeftijd. Misschien dat hij hierdoor heel erg op kan kijken naar Shroud en haar als een rolmodel kan gaan zien? Want tja Skyteller is al zó oud die is als healer geboren, terwijl hij Shroud ook nog kent van de nursery. Zij is gewoon een echt persoon die nu zo'n grote rol heeft en dat geeft een nieuw vonkje aan zijn ambities. Hij zou haar meteen met veel respect behandelen en al haar woord als waarheid zien. Dit is misschien wel een goede confidence boost? Verder kan Shroud hem misschien een beetje steun geven en helpen? Spark is erg toe aan een moederlijk figuur in zijn leven om te praten over Wisp, zijn mysterieuze clanmoeder, het conflict tussen zijn twee vaderfiguren en om hem af en toe te vertellen dat hij moet slapen in plaats van alleen maar trainen.

Zeg maar wat past though B) Spark staat voor veel open.


Deze sheet is gemaakt door Babs van Warrior Cats, gelieve niet te kopieren!


Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know. Live and die on this day
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dusk •
Member
[Plotter] I see stars falling DPKsfdL
60
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Dusk •
BerichtOnderwerp: Re: [Plotter] I see stars falling   [Plotter] I see stars falling Icon_minitimewo 24 apr 2019 - 10:51


I got an idea!

With Dusk


Trusted
Dusk is net een maan ouder dan Shroud haar eigen kittens en ik denk dat Shroud hem daarom ook heeft zien opgroeien (aannemende dat ze al in de Nursery lag voordat haar kittens werden geboren). Dusk zijn moeder was niet de makkelijkste en dat is al een zachte uitdrukking. Ze was paranoïde en pessimistisch en ze had haar goede en haar slechte dagen. Op de slechte dagen kon ze wel eens pittig uitvallen tegen haar eigen kittens, vooral tegen Dusk die wel eens terug sprak omdat hij het niet eerlijk vond, vooral wanneer haar paranoïde gedrag gericht was op zijn siblings. Ze gaf wel eens straffen die niet redelijk waren, zoals niet meer in haar nest slapen 's nachts, terwijl een strenge Leafbare heerste en een jonge kitten juist het kwetsbaarst is.

Misschien dat Shroud hem hierbij heeft kunnen helpen, of soms heeft kunnen steunen wanneer hij het nodig had. Misschien dat het redelijk hard botstte tegen Shroud en Petal (zijn moeder), vooral vanwege haar opvoeding. Dusk is door zijn moeder niet bepaald goed van vertrouwen en het zal hem dan ook enige tijd kosten om iemand 100% te vertrouwen, maar ik wil toch voor hem dat hij een vertrouwenspersoon heeft binnen de Tribe. Ik denk dat Shroud daar zeker een goede persoon voor zou zijn.

Zijn moeder is ondertussen verdwenen uit de tribe nadat ze een van Dusk zijn siblings te hard had geslagen. Dusk zit hier heel erg mee: hij weet namelijk niet wat hij ervan moet vinden. Ze is zijn moeder en hij zal altijd van haar houden, maar hij heeft niet echt het gevoel alsof hij haar mist en daar voelt hij zich best schuldig bij. Misschien kan Shroud hem daarbij helpen en kan hij Shroud wellicht ook een beetje helpen met het gemis van haar kittens, want hij is probably een goede vriend met haar kittens en wellicht als ze To-Be zijn kan hij haar informeren over hoe het met hen gaat~.

Deze sheet is gemaakt door Babs van Warrior Cats, gelieve niet te kopieren!


Dusk that Paints the Sky
Fearless child,
broken boy;
tell me what it's like to burn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Plotter] I see stars falling 8c8cd0f0146b1f1d39330dc75232e3052baede40_00
Sean
266
Actief
two to the one to the one to the three

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Silvervine
BerichtOnderwerp: Re: [Plotter] I see stars falling   [Plotter] I see stars falling Icon_minitimewo 24 apr 2019 - 13:56


I got an idea!

With River


Friend
River, ah naïeve River. We hebben het er al even over gehad maar met de situatie met Thunder lijkt het me dat de jonge calico het gekibbel (als ze er ooit van te horen krijgt) erg drukkend op haar schouders. Misschien dat dit uiteindelijk de klap kan geven om de waarheid te vertellen, of misschien juist niet. Hoe dat loopt zal volledig aan de rpg overgelaten worden.
However zie ik River en Shroud best wel als vrienden. Shroud was een oudere to be toen River een to be werd. De calico vind jagen echter geweldig. Het kan dus best goed zijn dat ze soms eens met Shroud meeging om het jagen te bewonderen of zelfs sneaky te vragen naar een training (aangezien ik Riv best zie opkijken naar haar). Haar visie naar Shroud lijkt me niet echt veranderd te zijn. Misschien dat ze toch wel close zijn, maar niet bepaald overdreven. Ze hebben momenten samen gehad, niet de meest intieme, maar voldoende om een band te hebben. Shroud kan altijd naar River toe om haar hartje te luchten, tot nu toe is ze immers altijd een betrouwbare en lieve vriendin geweest.

Na een tijdje, however, zie ik Riv best terugtrekken van Shroud. Dit is omdat de calico denkt dat de hogere autoriteit van de healer to-be haar wat lager stelt en ze dus niet langer contact mag of moet zoeken bij de ander. Dit kan uiteindelijk tot enkele situaties lijden, maar opnieuw kan dit overgelaten worden aan de rpg.
Aangezien ik hier al heb gelezen dat ze af en toe eens op check-up komt voor de kits lijkt het me dat River eerst volle interesse meekijkt naar de check-ups en dergelijke om dit uiteindelijk langzaam te laten overvloeien in het negeren en terugtrekken van de calico. Ze zal in eerste instantie erg open en vriendelijk zijn (babbeltje aanslaan, nieuwsgierig vragen wat er gebeurd (wat een callback kan zijn naar de sneaky trainingen als to-be's), ...), zoals gewoonlijk, maar nadat de kits misschien +/- 4 moons zijn zie ik het best wel omslaan.

Deze sheet is gemaakt door Babs van Warrior Cats, gelieve niet te kopieren!


I TRIED TO SMILE BACK AT YOU, BUT ALL I DID WAS CRY

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Starteller
Endless Hunting
[Plotter] I see stars falling DPKsfdL
Babs
353
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Starteller
BerichtOnderwerp: Re: [Plotter] I see stars falling   [Plotter] I see stars falling Icon_minitimeza 27 apr 2019 - 11:18


Shroud

Thou hast acquired a new vow


Mouse
Shroud zal altijd vriendelijk zijn naar kittens, maar ze nooit belasten met een luisterend oor. Niet dat ze kittens te min vindt, maar ze vindt dat die kleintjes gewoon lekker kind moeten zijn en zich geen zorgen hoeven te maken over volwassen problemen. Dus ik denk dat dit best wel wat getouwtrek zou kunnen worden tussen Shroud en Mouse. Waar Mouse misschien probeert op te beuren en Shroud heeft dit door, zal Shroud dit op een vriendelijke manier ombuigen naar Mouse zelf. Als healer probeert Shroud echter wel dat iedereen een plek heeft in de tribe, dus als Mouse zich niet zo thuis voelt binnen de tribe, zal Shroud daar wel alles aan proberen te doen dat te veranderen.

Silver
Zoals bij Foal zal Shroud zeker bij Silver nog wel regelmatig even komen checken of alles in orde is. Maar als ik het plot van River zo lees hieronder, zal Shroud wellicht op het gegeven moment wat ongemakkelijker worden rond River en haar kittens als River zich terug begint te trekken. Ik denk dat Shroud sowieso, met hoe druk ze het heeft, zich heel schuldig gaat voelen tegenover Silver dat ze weinig tijd voor haar heeft en haar misschien wel op het gegeven moment gaat vermijden zodat ze geen nee hoeft te zeggen tegen de kleine kit.

Spark
Oh jee al die katten die wat van haar moeten. Shroud gaat het op het gegeven moment spaans benauwd krijgen, maar ik denk dat ze nog wel een zwak heeft voor Spark. Beiden zijn in een leven gerold waar ze allebei niet op voorbereid op waren. Ook omdat ze opgegroeid is met Thunder, zal ze zeker wel een zwak hebben voor de jonge to-be. Shroud zal hem zeker ook wel redelijk moederlijk behandelen, al zal ze hier ook worstelen met hoeveel ze zich als een moeder kan en mag gedragen en met schuldgevoelens richting haar eigen kittens. Als een mede strever, kan het qua zijn steberigheid twee kanten op gaan. Of ze herkent zichzelf in hem en probeert hem te behoeden voor zichzelf overwerken, of ze herkent het niet aangezien ze het zelf ook is en stimuleert het gedrag juist.

Dusk
Jeetje al die kittens met moeder issues. Waar is Wisp als we haar nodig hebben? Shroud is zeker iemand die haar mond niet dichthoudt als ze iets ziet waar ze het niet mee eens is, dus dat er vurige woorden gevallen zijn tussen Dusk's moeder en Shroud staat buiten kijf. Shroud is gek op kittens en vindt dat ze een goed leven verdienen. Dus ze zal zeker voor Dusk opgekomen zijn in tijden dat zijn moeder abusive was.

Door dit gedrag zal Shroud ook zeker wel enigszins beschermend zijn over Dusk en zijn sibs en ook altijd klaar staan voor een gesprek. Ze zal echter wel een uitgesproken mening hebben over de moeder van Dusk en over zijn schuldgevoelens.

Shroud zal altijd van een afstandje de progress van haar kinderen in de gaten houden, maar ik denk niet dat ze het zou waarderen als iedereen haar komt vertellen hoe het met ze gaat. Ze vindt het al zo lastig dat ze afstand moet houden en krijgt dan alleen maar het idee dat de Tribe haar of betuttelt of een mening heeft over haar gedrag rond haar kittens. Ik denk dat dit dan ook voorzichtig aan Dusk kenbaar zal maken als hij dit zal proberen.

River
Ach arme River. Shroud zal het namelijk in het begin wel zo druk hebben en zo verstrengeld in haar eigen problemen zitten, dat ze waarschijnlijk het eerst niet eens door zal hebben dat River zich terugtrekt van haar. Ik denk dat wanneer Shroud het eenmaal doorheeft (Waarschijnlijk als het al te laat is) dat het haar hart breekt en dat ze het echt wel probeert uit te praten met River. Ik denk alleen dat dit misschien wel kan botsen, want Shroud is dus best wel vurig en ongeduldig, en zal op het gegeven moment wellicht in plaats van uitpraten omslaan naar wellicht een felle discussie voordat het beter kan worden.

Shroud is wel echt het type om anderen mee te nemen om haar 'craft' te leren. Shroud is immers super trots op haar jaagskills en het is ook wat ze het liefste doet. Als cave guards dan willen leren hoe dat moet, dan zal Shroud ze het met alle liefde leren.

Deze sheet is gemaakt door Babs van Warrior Cats, gelieve niet te kopieren zonder credits!


[Plotter] I see stars falling 7tNWfW2U_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [Plotter] I see stars falling   [Plotter] I see stars falling Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Plotter] I see stars falling
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: